Hogyan juthat el Csehország IP-címéhez bárhol 2023-ban [+ VIDEO]

Akár akarod? maradni a Ceska Televize aktuális ügyeinek tetején, vagy elérheti a cseh banki platformokat, akkor megteszi Szüksége van egy Cseh Köztársaság IP-címére.

A streaming webhelyek, a pénzügyi portálok és a közösségi média hálózata az Ön IP-címét használja arra, hogy megtudja, hol tartózkodik. Ezt az információt használják döntéshozatalra milyen tartalmat mutasson neked, és milyen nyelven kell megjeleníteni.

Ezeket a geoblokkoknak nevezett szűrőket könnyű megkerülni a megfelelő VPN segítségével. Ha cseh IP-címet szeretne, keressen egy biztonságos VPN-t, amely kínál szerverek a Cseh Köztársaságbanc. Könnyű megtenni.

Rövid útmutató: Hogyan kaphatunk cseh IP címet VPN-sel

 1. Válasszon egy VPN-t kiszolgálókkal Csehországban. ExpressVPNa mi ajánlott VPN szolgáltatónk a Cseh Köztársaság számára
 2. Töltse le a VPN alkalmazást, és telepítse az eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és keresse meg a Cseh Köztársaságot a helymeghatározási lehetőségek listájában. Kattintson a Csatlakozás elemre.
 4. Használja eszközünket az új IP-cím ellenőrzéséhez.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN cseh IP-címet?
 • Mi mást tehet egy VPN? Patak bármilyen tartalom bárhonnan
 • Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t – mit kell keresni
 • A legjobb VPN-k cseh IP-cím beszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN egy csehiai IP-címet

A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét a forgalom átirányítása egy privát szerveren keresztül. Ez a folyamat elrejti a valódi tartózkodási helyét, mert a A webhely csak a VPN-kiszolgáló IP-címét látja.

Tehát ha csatlakozik egy cseh szerverhez a VPN alkalmazásban, akkor a VPN alagútja teszi ezt meg úgy tűnik, mintha valóban a Cseh Köztársaságban lennél. Egy jó VPN sok helyet kínál világszerte, és lehetővé teszi, hogy a szervereket és az IP-eket annyiszor válthassa, amennyit csak akar.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

Ha megváltoztatja az IP-címét egy VPN-sel, akkor feloldhatja azt a tartalmat, amely egy adott helyen található felhasználókra korlátozódik. Ez azt jelenti, hogy tudsz nézni a TV Nova vagy a Ceska Televize csatornákat mintha valóban Prágában vagy, vagy látod regionális szempontból releváns eredmények a közösségi médiában.

  VKANSEE - Сензори за пръстови отпечатъци с висока разделителна способност

Ha szláv nyelveket és kultúrát tanul, akkor a cseh IP-címét használhatja erre böngészhet a cseh nyelven. Te is piackutatás elvégzése és ugyanazokat a Google keresési eredményeket láthatja, amelyeket az ügyfelek látnak a Cseh Köztársaságban.

Ezenkívül, ha olyan országban él, ahol a kormány által bevezetett webszűrők és cenzúra áll fenn, Csehország egy jó hely, amelyet választhat az internethez való ingyenes hozzáféréshezt. Az Európában és világszerte egyre inkább elzárt Pirate Bay könnyen elérhető a Cseh Köztársaságban.

Ha el akarja rejteni tevékenységeit az internetszolgáltatójától (ISP) és az ön személyazonosságát a meglátogatott webhelyektől, a Erős titkosítást kínáló VPN jobb választás, mint egy ingyenes IP-váltó mint egy meghatalmazott.

A proxyk és az ingyenes VPN-k sokkal könnyebben észlelhetők, és könnyen blokkolható streaming webhelyekkel, vagy észreveheti az internetszolgáltatója. Az ingyenes VPN-k általában alacsonyabb sebességet is kínálnak, és nem jó választás az streaminghez.

A biztonságos streaming, torrent vagy nyilvános wi-fi használata közben, valamint a tartalom világméretű feloldásához keressen egy VPN-t a prémium biztonsági szolgáltatások és nagy kiszolgálóhálózat.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Fejlett biztonsági szolgáltatások: A vezető VPN-k azonosság-rejtett funkciókat kínálnak, mint például a kettős titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem, a VPN-en keresztül hagyma és a kill kapcsoló.
 • Nagy sebességű csatlakozások: Ha zavartalan streaming és gyors letöltést szeretne, akkor szüksége van egy bevált gyors sebességű VPN-re.
 • Nincs naplózási politika: Ha aggódik a magánélet miatt, ügyeljen arra, hogy a VPN-szolgáltatója ne mentsen el semmilyen személyes információt rólad, vagy ne vegye nyilvántartását böngészéséről.
 • Felhasználóbarát alkalmazások: Keressen olyan alkalmazásokat, amelyek könnyen telepíthetők, előre konfigurált biztonsági beállításokat kínálnak, és lehetővé teszik a könnyű váltást a helyek között.
 • Szerverek Csehországban: Ha cseh IP-címet szeretne, akkor legalább egy szerverre lesz szüksége a Cseh Köztársaságban.

A legjobb VPN-k cseh IP-cím beszerzéséhez

1. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk a Cseh Köztársaság számára

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

  6 лучших VPN для Мексики - для безопасности, потоковой передачи и скорости в 2023 году

Az ExpressVPN a vpnMentor által a VPN-k egyik legjobban besorolt ​​VPN-je, és ez a mi ra cseh IP-cím ajánlott szolgáltatója. Egy hálózati hellyel rendelkezik a Cseh Köztársaságban, számos kiszolgálóval és IP-címmel lehet választani.

Az ExpressVPN nagyszerű választás streaminghez. Szerverei vannak gyorsan világít kiváló feloldási képességgel rendelkeznek. Az ExpressVPN akár olyan híres trükkökkel is megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, mint például a BBC iPlayer, a Hulu, a Netflix és a HBO GO..

A fejlett biztonsági funkciók között szerepel a katonai szintű AES titkosítás, a megszakító kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem. Még ennél is jobb, ha a több platformon átívelő alkalmazások így fognak működni válassza ki az Ön számára a legjobb biztonsági konfigurációt ha inkább csak letölt, telepít, csatlakozik és megy.

Az ExpressVPN a 30 napos, kérdés nélküli, pénz-visszafizetési garancia.

Szeretne többet megtudni az ExpressVPN képességeiről? Olvassa el részletes szakértői véleményünket.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

2. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – Összességében az első VPN

A NordVPN előnyei Infographic

KORLÁTOZOTT IDŐAJÁNLAT: 70% KEDVEZMÉNYET KAPCSOLATÁK, HOGY Cseh IP-címet szerezzen a NordVPN-vel MOST!

A NordVPN rendelkezik 45 szerver a Cseh Köztársaságban. Mindegyikük támogatja a P2P tevékenységet, ami ezt a VPN-t teszi lehetővé nagyszerű a kínzáshoz. A felhasználók kiemelik a NordVPN nagy letöltési sebességét.

Ha hozzáférésre van szüksége mind a cseh IP-khez, mind a más országok IP-jéhez, akkor a NordVPN szolgáltatással rendelkezik, amely több mint 5000 szerver 62 országban. Az alkalmazások lehetővé teszik korlátlan szerverváltás, és a térkép interfészével egyszerűen megnézheti, hol kapcsolódik.

A NordVPN számos biztonsági protokollt támogat, és beépített automatikus védelmet kínál, mint pl kill kapcsoló és dupla titkosítás. Nagyszerű választás mind a VPN kezdőknek, mind a tapasztalt felhasználóknak, akik testreszabják a beállításaikat.

tudsz 7 napig kipróbálhatja a NordVPN-t ingyen, vagy jelentkezzen nyugodtan a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

3. CyberGhost

Átlagos értékelés: 4.8 – A legjobb ár-érték arányú VPN a Cseh Köztársaság számára

  Kako do Urugvajske IP adrese bilo gdje u 2023. godini [+ VIDEO]

cyberhost több eszköz

CSAK korlátozott ideig – 73% kedvezményt kap a CyberGhost most

A CyberGhost hírneve van a sebesség és a feloldó képességek miatt, ami a felhasználó kedvenc streaming. Dedikált streaming profil kiválasztja a legjobb szervert az Ön számára, és a beépített hirdetésgátló segít elkerülni ezeket a bosszantó előugró ablakokat.

A havi előfizetés rendkívül kedvező áron jár, de még nagyobb kedvezményeket is kaphat, ha hosszabb ideig feliratkozik. Megteheti ezt félelem nélkül A CyberGhost 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

A CyberGhost lenyűgöző hálózata kínál Önnek 70 szerver a Cseh Köztársaságban, és világszerte több mint 3000 szerver. A CyberGhost nem tart naplókat, és olyan csúcskategóriás biztonsági funkciókat használ, mint az erős titkosítás és a gyilkos kapcsoló.

Olvassa el a CyberGhost szakértői véleményét a részletes információkért.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4. Surfshark

Általános értékelés: 4.5 – A tíz legfontosabb VPN a sebesség, érték és biztonság szempontjából

Hogyan juthat el Csehország IP-címéhez bárhol 2023-ban [+ VIDEO]

Surfshark kínál kiemelkedő feloldó képességek (beleértve a hírhedten trükkös Netflix feloldásának feloldását). Ez biztosítja biztonságos titkosítás és a növekvő szerverhálózat világszerte. A VPF-piac újonnan érkező Surfshark mind a szakembereinkre, mind a mindennapi felhasználókra hatással volt.

A Surfshark nem bocsát ki sok részletet szerverhálózatáról, de legalább van egy szerver hely a Cseh Köztársaságban. A szerverek támogatják P2P tevékenységek, beleértve a torzítást.

A Surfshark különféle adatvédelmi oldalakat is kínál, például katonai titkosítást, multi-hop elmosódás (egy szolgáltatás, amely több kiszolgálón keresztül titkosítja a forgalmat), és a beépített hirdetésgátló.

Az egyik szerződés egy korlátlan számú eszköz, ami azt jelenti, hogy extra költségek nélkül megóvhatja barátait és családtagjait. Ha nem biztos benne, jelentkezhet nyugodtan 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a Surfshark részletes szakértői áttekintése.

Szerezz most Surfshark-ot!

További irodalom

Hogyan lehet könnyen megszerezni a múlt VPN-blokkokat a Netflixről és más webhelyekről

Használja ezeket a kuponkódokat a VPN-re vonatkozó legjobb ajánlathoz

5 legjobb VPN a Cseh Köztársaság számára – a leggyorsabb és legbiztonságosabb

A Végső útmutató VPN kezdőknek