Hogyan lehet biztonságosan letölteni az eMule-on VPN-sel

A P2P vagy a peer-to-peer közismert kifejezés.

Ha letöltötte a kedvenc filmjét vagy a Game of Thrones legújabb epizódjait a torrentön, akkor már használta a P2P-t. Míg A P2P-nek számos alkalmazása van, ez a fájlok megosztására leggyakrabban használt és számítási erőforrások, például lemeztárolás, hálózati sávszélesség és feldolgozási teljesítmény.

A P2P-ről a mai felhasználók leginkább a BitTorrentről és a webhelyekről, például a RapidShare-ről vannak tudatában. Ha néhány éve jár, emlékezzen más nagynevekre a fájlmegosztásban, például a LimeWire és a Kazaa.

Bár sok régi alkalmazás ma nem létezik, továbbra is létezik egy olyan alkalmazás, amely évekkel ezelőtt népszerű volt, és továbbra is a millió millió felhasználó számára előnyben részesített választás – az eMule.

Lent megmutatjuk, hogyan lehet biztonságosan letölteni a fájlokat az eMule-on VPN-vel.

Mi az eMule?

Az eMule egy P2P alkalmazás, amely lehetővé teszi a szöveg, audio, video vagy más fájlok gyors megkeresését. Az eMule segítségével ritka tartalommal rendelkező fájlokat is megtalálhat.

A legjobb dolog az eMule-ban az nagy átviteli sebesség. Nagy sebességének köszönhetően gyorsan elterjesztheti a népszerű fájlokat.

Amint egyre több ember csatlakozik, és elkezdi feltölteni és letölteni egy adott fájlt, az gyorsul, és minden csomópont előnyeit élvezheti. Sok más P2P rendszertől eltérően, Az eMule tömörített formában továbbítja az adatokat, és ezzel megtakarítja a sávszélességet.

És ha a nagy sebesség nem elegendő ahhoz, hogy lenyűgözze Önt, akkor örömmel megismerheti az eMule hitelrendszerét, amely jutalmazza a gyakori feltöltőket. Ha feltölti a népszerű fájlokat a rendszerükbe, akkor pontokat szerez, és kevesebb letöltési várakozási idő lesz, mint a többieknél.

Hogyan tölt be fájlokat az eMule?

Manapság a két legnépszerűbb fájlmegosztási módszer a fájltároló webhelyek és a BitTorrent kliensek. Ezek használatához linkekre vagy.torrent fájlokra van szükség. Az eMule kicsit más. Több, mint a régi iskola P2P alkalmazásai.

  Как да гледате мандалорския сезон 1 навсякъде онлайн!

Miután csatlakozik egy szerverhez az eMule-on, beírhatja a fájl részleteit a keresési lapon, és megkezdheti a letöltést. Ez a módszer segít a felhasználóknak olyan fájlok megtalálásában, amelyeknek nincs torrentje.

Az eMule problémája azonban az, hogy az összes P2P forráshoz hasonlóan, sok felhasználóra van szükség ahhoz, hogy a rendszer sikeres legyen. Mivel egyre több ember használja a BitTorrent-t, az eMule fájloknak kevesebb forrás lesz. És csak néhány forrásból, egy fájl nem tekinthető megbízhatónak.

Miért továbbra is népszerű az eMule??

Noha vannak újabb fájlmegosztási módszerek, az eMule továbbra is népszerű. Köszönhetően nagy sebesség, a használat egyszerűsége és a feltöltési jóváírási rendszer, sok hűséges felhasználó van, akik nem akarják elhagyni ezt az alkalmazást.

Az eMule nyílt forráskódú és biztonságosan használható. Nem tartalmaz rejtett vírusokat vagy hirdető programokat. A megosztott fájlok könyvtárában és a keresési szolgáltatásokban az eMule-t szeretik azok, akik könnyedén szeretik a fájlmegosztást.

Az eMule problémája

Bár a fájlok letöltése és megosztása az eMule-on könnyű, minden alkalommal, amikor csatlakozik a hálózathoz, az IP-cím látható az internetszolgáltatónak vagy bárki másnak, aki nyomon követ. Ez azt jelenti, hogy személyazonossága nyitva van.

Azokban az országokban, ahol a torrenting és a P2P fájlmegosztás illegális, bírságot kaphat, vagy akár börtönbe is küldheti, ha az internetszolgáltató rájön, hogy kínzó.

Ha nem akarja pert az internetszolgáltatójától a fájlok megosztása miatt, a legjobb, ha rejtve maradunk. Amikor csatlakozik az eMule-hoz, számítógépe információkat küld a jelenleg letöltött fájlról, a kapott adatok mennyiségéről és a tartózkodási helyéről.

Védje magát egy VPN-sel

Ez könnyű elrejteni a lábnyomait az eMule használata közben. Meg tudod csinálni VPN-hez csatlakoztatva. A VPN vagy a virtuális magánhálózat az adatok titkosításával és egy új IP-cím hozzárendelésével működik. Ilyen módon az internetszolgáltató nem tudja követni tevékenységét, vagy látni, hogy megosztott tartalmat tölt le.

  Как да получите алжирски IP адрес отвсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Légy tudatában, nem minden VPN engedélyezi a torrent alkalmazást és a fájlmegosztást a szerverükön. Ha biztonságban akarsz maradni, és nem szeretné visszavonni a VPN-előfizetését, válasszon olyan VPN-t, amely lehetővé teszi a torrentet a kiszolgálóikon.

Ez a lista megmutatja, melyik VPN-k rendelkeznek szerverrel a P2P és a fájlmegosztás számára.

Rangos szolgáltató Mi pontozásunk felhasználói értékelése
A szerkesztő választása 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
2 5.0 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
3 4.9 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
4 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
5 4.7 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre

Az eMule használata a VPN bemutatóval

Az eMule letöltése és használata egy VPN-sel nem különbözik attól, hogy VPN nélkül csinálja. Az egyetlen különbség az VPN esetén az adatait elrejtik az internetszolgáltatójától és a kormánytól amikor tartalmat tölt le vagy tölt fel P2P hálózaton.

Az eMule VPN-en keresztüli letöltése nagyon egyszerű. Először is meg kell tennie csatlakozzon egy VPN-hez. Számos jó VPN-társaság létezik, ezért érdemes elolvasnia az értékeléseket, mielőtt egyet vásárolna. Ezek a VPN-ek a leginkább ajánlottak.

A legtöbb VPN-társaság alkalmazásokat kínál kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz, ami nagyon egyszerűvé teszi a dolgokat. A VPN telepítése és csatlakoztatása után, folytathatja az eMule letöltését.

1. Látogasson el a http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=download webhelyre és töltse le a legújabb telepítőt.

Hogyan lehet biztonságosan letölteni az eMule-on VPN-sel

Ez eljut a Sourceforge-hoz, és a letöltés automatikusan elindul.

2. Nyissa meg a letöltött fájlt. Ezzel elindul a telepítési folyamat. Kövesse a telepítőben megadott utasításokat (Telepítővarázsló).
Hogyan lehet biztonságosan letölteni az eMule-on VPN-sel

3. Amikor a telepítés befejeződött, indítsa el a programot.
Hogyan lehet biztonságosan letölteni az eMule-on VPN-sel

4. Kattintson a Csatlakozás elemre a bal felső sarokban.

  Kako gledati odrasle rezultate 2023. godine

Hogyan lehet biztonságosan letölteni az eMule-on VPN-sel

Néhány másodperc alatt kapcsolódni fog a kiszolgálókhoz.Hogyan lehet biztonságosan letölteni az eMule-on VPN-sel

5. Lépjen a Keresés fülre az eszköztáron, és írja be a keresni kívánt kifejezést. Ebben a példában Batman-t kerestem.
Hogyan lehet biztonságosan letölteni az eMule-on VPN-sel

Számos olyan fájlt fog látni, amelyek megfelelnek a keresési feltételeknek. A keresési eredmények ablakban megjelennek a nevük, típusa (audio / video), méret és egyéb paraméterek.

Ezekből a fájlokból, kiválaszthatja a kívántt, és kattintson a Letöltés gombra a bal alsó sarokban található.

Miután rákattintott a Letöltés elemre, elkezdi letölteni a fájlt az eszközére. Mint láthatja, az eMule alapvető funkciói nagyon egyszerűen használhatók.

Ha egy torrent felhasználó vagy, és nem talál külön fájlt a torrentekről, megteheti próbáld ki az eMule alkalmazást, mert az ritka tartalmakhoz is hozzáfér. Ne feledje, hogy nem számít, melyik P2P alkalmazást választja, Fontos, hogy egy jó VPN segítségével fedezze fel a sávjait.