Hogyan nézhetem ingyen INGYEN a 2023-es Eurovision Song Contest-et

Készüljön fel az elektromos balladákra, a villogó lámpákra és a pirotechnikára – az Eurovision visszatért!

A 64. Eurovíziós Dalverseny elődöntőjére május 14-én és 16-án kerül sor a grand finálé május 18-án Tel Avivból, Izrael.

De nem kell megvárnia a végső előadást, hogy megkóstolja a fellépést. Az Eurovízió már feltölti a próbaprogramokat és a zenei videókat hivatalos YouTube-csatornáján. A korábbi nagydöntőket itt is megnézheti.

A részt vevő országok lakosai a TV-hálózatokon élő élő közvetítést kaphatnak. Az Európán kívüli nézők az Eurovision minden furcsa, vad és érzelmi pillanatát megragadhatják a BBC iPlayer-en, kiegészítve Graham Norton vidám kommentárjával.

A BBC geoblokkokkal akadályozza meg az Egyesült Királyságon kívüli nézőket a műsorok közvetítésében. Így, Ha az Egyesült Királyságon kívül él, VPN-t kell használnia az iPlayer feloldásához.

Hogyan nézhetem az Eurovíziót: Gyors útmutató

  1. Válasszon egy VPN-t az Egyesült Királyságbeli szerverekkel. A NordVPN a legjobb választás a BBC iPlayer közvetítéséhez.
  2. Telepítse a VPN alkalmazást és a csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban.
  3. Hozzon létre vagy jelentkezzen be a BBC iPlayer fiókjába.
  4. A verseny közvetítéséhez kövesse a BBC One Eurovision oldalán található linkeket.

Most nézd meg a NordVPN-t

Hogyan hozhat létre BBC iPlayer fiókot az Egyesült Királyságon kívülről

1. Menjen a BBC iPlayer-hez és kattintson a Bejelentkezés elemre.

Hogyan nézhetem ingyen INGYEN a 2023-es Eurovision Song Contest-et

2. Az oldal alján, kattintson a regisztrációra és kövesse az utasításokat.

3. Írja be személyes adatait, de feltétlenül adja meg lakóhelye országát az Egyesült Királyságban és használjon egy brit székhelyű irányítószámot mint például az E1 6AN. Ezután nyomja meg a regisztrációt. Automatikusan bejelentkezik és készen áll a használatra. 

Miért van szüksége VPN-re az Eurovision megtekintéséhez?

A BBC iPlayer a földrajzi helymeghatározási technológiát használja állítsa le az Egyesült Királyságon kívüli nézőket a tartalom streamingjéről. Önnek kell használja ezt a VPN-t a geoblokk megkerüléséhez és közvetíteni az Eurovíziót.

  Купон NordVPN январь 2023 - сэкономьте 70%! Избегайте поддельных сделок

Egy VPN fog maszkolja az IP-címét hogy becsapja az iPlayer-t abban, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Királyságból közvetít. Ezt is felhasználhatja más geoblokkolt szolgáltatások, például a Netflix közvetítése, Hulu és HBO GO.

Egy jó VPN is titkosítsa az internetes forgalmat hogy megvédje Önt a hackerektől, a nyomkövetőktől és a kémektől. A legjobb biztonság érdekében csak olyan VPN-t használjon, amely kínál 256 bites titkosítás, szigorú naplózás nélküli házirend és automatikus kill kapcsoló.

A gyors, nagy felbontású streaminghez keressen egy szolgáltatót korlátlan sávszélesség az Egyesült Királyság nagysebességű szerverein. Szüksége lesz egy VPN-re, amely rendelkezik alkalmazásokat az összes eszközén, is. A többszörös egyidejű csatlakozás nagy bónusz, ha egész háztartását szórakoztatja, vagy ha több eszközzel rendelkezik a védelem érdekében.

A legjobb VPN-k az Eurovízió megtekintéséhez az iPlayer-en

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN a miénk legjobb ajánlás az Eurovision közvetítéséhez, mert az szuper gyors, megbízható, és megkerülheti a BBC iPlayer geoblokkjait könnyedén.

Működik 5 100+ szerver 60 országban, beleértve 680 brit szervert.

A NordVPN SmartPlay funkciója akár meg is teheti azt észleli a geoblokk megkerüléséhez szükséges szervert és kapcsolja be automatikusan. Ez azt jelenti, hogy a BBC iPlayer nézéséről az ABC Netflix USA-ra nézheti a beállítások megváltoztatása nélkül.

A NordVPN az Ön adatait védi katonai szintű 256 bites titkosítás. Szigorúan tartja nem naplózási politika, és az összes alkalmazás rendelkezik a beépített kill kapcsoló.  

Ez a lenyűgöző funkciók felkínálták a NordVPN kiváló vásárlói véleményét. Kipróbálhatja magának kockázatmentesen, köszönhetően 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN 

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN a a leggyorsabb VPN a piacon, ami nagyszerű meccsévé teszi a streaming-t.

Működik 3000+ szerver 160 globális helyszínen, köztük hét brit város. A csúcsminőségű biztonsági funkciók között szerepel 256 bites titkosítás, szigorú nem naplózási politika, és egy automatikus kill kapcsoló.

  Kako zaobići nebesko širokopojasni štit pomoću VPN-a 2023. ažuriranje

Vannak alkalmazások az összes nagyobb platformon, beleértve az útválasztókat és az intelligens TV-ket. Te is csatlakoztasson akár öt eszközt egyidejűleg.

ExpressVPN ajánlatok 24 órás ügyfélszolgálat online csevegésen keresztül ha bármilyen kérdése van, vagy további információt olvashat az ügyfelek véleményeiről. Ez egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden tervében, valamint a 7 napos ingyenes próbaverzió Android és iOS felhasználók számára.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

Hogyan nézhetem ingyen INGYEN a 2023-es Eurovision Song Contest-et

A CyberGhost képes besurranod az iPlayer geoblokkjait észrevétlen hogy mindent meghozhassak az Eurovision-tól az idei évben. a nagy sebességű kapcsolatok és korlátlan sávszélesség kiküszöböli a pufferelést, míg a katonai biztonság adatait biztonságban tartja.

A CyberGhost globális hálózatot működtet 3700+ szerver, beleértve 331 az Egyesült Királyságban. Még van optimalizált szerverek az iPlayer számára!

Kínál könnyen használható alkalmazások szinte minden eszközhöz, és te tudod legfeljebb hét eszköz védelme egy fiókkal. Mindezt szem előtt tartva, nem csoda, hogy a CyberGhost olyan népszerű választás!

Tesztelje saját magával 24 órás ingyenes próbaverzió és nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Vannak még 7 napos ingyenes kipróbálások Android, iOS és Windows felhasználók számára.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. Surfshark

Hogyan nézhetem ingyen INGYEN a 2023-es Eurovision Song Contest-et

A Surfshark a funkciókban gazdag, költségvetés-barát opció a BBC iPlayer feloldásához. Globális szerverhálózata magában foglalja nagysebességű szerverek Londonban és Manchesterben. Ennek köszönhetően nagy felbontású adatfolyamot is közvetíthet korlátlan sávszélesség-engedmény.

A Surfshark az Ön adatait a legjobb biztonsági szolgáltatásokkal védi, ideértve a 256 bites titkosítás, szigorú nincs naplózási politika, és egy automatikus lekapcsoló. A CleanWeb funkció szintén meg fog jelenni blokkolja a hirdetéseket, a nyomkövetőket, a rosszindulatú programokat és még az adathalászati ​​kísérleteket is.

A legjobb, megengedi korlátlan egyidejű kapcsolat így az egész háztartást szórakoztatva tarthatja az Eurovision közvetítése közben.

Kipróbálhatja kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy megtudja, miért szeretik a felhasználók a Surfsharket.

  Как установить VPN на Amazon Fire TV Stick - обновление 2023 года

Tekintse meg a Surfshark ajánlatokat

5. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

A PrivateVPN felhasználóbarát szolgáltatás a csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások és gyors csatlakozások.

ez könnyen beállítható és használható, ezáltal tökéletes VPN kezdőknek. Bár nincs élő csevegési támogatás, megteheti kérjen egy ügyfélszolgálatot a VPN szoftver telepítésére a készülékére távoli segítségnyújtáson keresztül, ha szüksége van rá.

Hozza ki a legtöbbet belőle 7 napos ingyenes próbaverzió és 30 napos pénzvisszafizetési garancia kipróbálni, vagy olvassa el az ügyfelek véleményét, hogy többet megtudjon. 

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat

összefoglalás 

A BBC iPlayer segítségével bárhol a világon megnézheti az Eurovíziót kiváló minőségű VPN használatával.

Egy megbízható VPN is védje személyes adatait a hackerektől, támadók és kémek. A listán szereplő összes szolgáltatás biztonságosan feloldja az iPlayer-t, függetlenül attól, hogy hol lakik.

Még mindig nem tudom, melyik VPN a legmegfelelőbb? Az egyszerű, nagy sebességű streaminghez ajánljuk a NordVPN-t.

Nézze meg a NordVPN-t MOST!

További irodalom 

Szeretne megtakarítani nehezen megkeresett pénzt? Költségvetés-hozzáértő szakértőink összeállították a jelenleg elérhető legjobb VPN-ajánlatok listáját.

Szeretné tudni, hogy mit kínál a Netflix USA? Ezek a legfontosabb VPN-k segíthetnek!

Ha egynél több eszközt is meg szeretne védeni, tekintse meg a több kapcsolattal rendelkező legjobb VPN-ket.