Hogyan nézhetem meg a feketelistát, 7. évad, ingyenes online!

Az intrika folytatódik, amint a feketelista visszatér a 7. évadra. Tehát ragadd meg a fedorod, és csatlakozz James Spaderhez a TV egyik legjobb bűncselekmény-thrillereiben..

Az egyes epizódokat az NBC.com oldalon továbbíthatja. De attól függően, hogy ahonnan néz, néha szembe kell néznie a bosszantó szavakkal:Sajnáljuk, ez a videó nem érhető el az Ön tartózkodási helyén.”

NBC korlátozza a külföldi nézők számára elérhető tartalmat. Ez a folyamat, az úgynevezett területi alapú tartalomkorlátozás, megakadályozhatja, hogy elkapja a The Blacklist legújabb drámáját.

tudsz az NBC geoblokkjai és prémium használatával hozzáférhet több száz földrajzilag korlátozott címhez VPN.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk Önnek Hogyan nézhetjük meg a The Blacklist 7. évadját VPN-sel. Plusz, mi megadjuk nekünk legfontosabb ajánlások a műsor streamingjéhez.

Rövid útmutató – Hogyan nézhetjük meg a Feketelista 7. évadját az NBC-n

 1. Válasszon nagysebességű VPN-t az USA-ban lévő kiszolgálókkal. ExpressVPN villámgyors!
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és csatlakozzon egy távoli szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Keresse fel az NBC.com webhelyet, és ma kezdje meg a The Blacklist streamingjét!

Nézze meg a Feketelista 7. évadját!

Miért van szüksége VPN-re a feketelistának a 7. évadához?

A szerzői és licenckorlátozások miatt olyan hálózatok, mint az NBC kövesse nyomon a tartalmat, és honnan.

Ezt megteszik az IP-cím nyomon követése. Összetett földrajzi helymeghatározó eszközökkel az NBC képes pontosan meghatározza földrajzi helyzetét, és megtiltja a hozzáférést a földrajzilag korlátozott show-khoz, mint például a Feketelista.

A VPN munkája az eszköz csatlakoztatása a világ több ezer távoli szerveréhez. Így tudod maszkolja az IP-címét és elrejteni a fizikai helyét.

Valójában egy VPN képes segítségével bárhol megnézheti a földrajzilag korlátozott tartalmat csatlakoztatva egy távoli szerverhez az Egyesült Államokban. Tehát legközelebb a The Blacklist közvetítésére lépsz, Az NBC azt gondolja, hogy az Egyesült Államok egyik eszközéről néz és hozzáférést biztosít.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A VPN van nagyszerű korlátozottan hozzáférhető filmek és TV-műsorok eléréséhez, de sokkal többet tehet. Ez egy nagyszerű módja annak tartsa biztonságban online tevékenységeit.

Amikor VPN-n keresztül csatlakoztatja eszközét egy távoli szerverhez, létrehoz egy a biztonságos alagút, amely titkosítja az adatait.

Ha személyes adatait áthatolhatatlan kódrétegekbe csomagolja, a A VPN olyan érzékeny információkat tárol, mint például a jelszavak és a hitelkártya-adatok a kíváncsiskodó szemektől.

A VPN-ek kompatibilis sok eszközön. Tehát függetlenül attól, hogy telefonjáról, laptopjáról vagy az intelligens TV-ről közvetít-e, akkor megteheti védje meg magát a hackerek, a csalók és a kormányzati felügyelet ellen.

Által az IP-cím elrejtése, a VPN segítségével felfedezheti az internetet anélkül, hogy személyazonosságát veszélybe sodornánk. Tehát, ha szeretne élvezni egy korlátlan internet biztonságosan és névtelenül, a VPN tökéletes az Ön számára.

Most már tudja, hogy mire képes egy VPN, nézzük meg három kedvencünket.

3 legjobb VPN a feketelistának a 7. évadához

1. ExpressVPN

Hogyan nézhetem meg a feketelistát, 7. évad, ingyenes online!

A feketelista streamingje a kulcs a sebesség. Villámsebességgel és korlátlan sávszélesség, ez nem csoda Az ExpressVPN az egyik leggyorsabban értékelt VPN.

Plusz, a korlátlan szerverváltás, Az ExpressVPN biztosítja, hogy az összes drámát a pufferolással sem kapja meg. Rengeteg szerver közül lehet választani 3000 biztonságos szerver 94 országban, beleértve az Egyesült Államokat.

De az ExpressVPN nemcsak remek az amerikai TV feloldásához. Kiváló biztonsági funkciókat is kínál. Val vel 256 bites AES titkosítás, egy nincs napló politika, egy automatikus lekapcsoló, és DNS / IPv6 szivárgásvédelem, tevékenysége magán és biztonságos marad.

Nézd meg teljes ExpressVPN áttekintés vagy próbáld ki még ma val,-vel kérdés nélküli 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Feketelista 7. évadját az ExpressVPN segítségével!

2. NordVPN

nordvpn

Azért szerény ár, A NordVPN sokféle funkciót kínál. Valamint a geoblokkok következetes megkerülése, a felhasználók számára egy optimalizált streaming teljesítmény köszönhetően egyedi SmartPlay DNS technológia.

Ezenkívül az USA szervereinek egyik legnagyobb kínálatát kínálja. A NordVPN büszkélkedhet 5500+ szerver világszerte, és több mint 1800 szerver az Egyesült Államokban. És velük díjnyertes ügyfélszolgálat, 24 órás, 24 órás segítséget kaphat.

Annak ellenére, hogy az egyik olcsóbb lehetőség, a NordVPN magában foglalja az iparágvezető biztonsági protokollokat. a kettős VPN A szolgáltatás a a második titkosítási réteg míg a CyberSec program elkerüli a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat.

Olvassa el a valódi felhasználók véleményét a miénkkel teljes NordVPN beszámoló vagy kezdje el a streaming-t a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a Feketelista 7. évadját a NordVPN-mel!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost egyik legnagyobb előnye az optimalizált streaming szerverek. Az USA televíziós csatornáinak dedikált szervereivel, mint például az NBC, a The Blacklist figyel gyors, egyszerű és hatékony.

Noha nem olyan gyors, mint néhány más VPN, mégis kínál korlátlan sávszélesség 1000+ amerikai szerverén puffermentes streaminghez.

A böngészési tevékenysége biztonságos marad a következőknek köszönhetően: 256-AES bit titkosítás technológia és egy szigorú nincs napló irányelv. A CyberGhost is biztosít dedikált szoftver a hirdetések és a rosszindulatú tartalmak megőrzéséhez.

Nézd meg teljes CyberGhost áttekintés vagy kezdje el a The Blacklist streaming most egy lenyűgöző 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil mutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a Feketelista 7. évadját a CyberGhost segítségével!

összefoglalás

Az NBC földrajzi korlátozásainak megkerüléséhez nem kell kémnek lennie. Töltse le az egyik ajánlott VPN-t hogy nézzem meg a Vörös és az együttlét ma.

Ha élvezni akarod szupergyors streaming, korlátlan sávszélesség és szakértői biztonság, ExpressVPN a legjobb választásunk.

További irodalom

Kíváncsi a geoblokkokra, és hogy a VPN-ek hogyan tudják megkerülni őket? Íme mindent, amit tudnia kell a geoblokkolásról.

Szeretne többet megtudni a VPN-kről ingyenes próbaverziókkal? Olvassa el praktikus útmutató.

Ha kedved van a nagyvasúthoz, nézd meg a mi oldalt 6 legjobb VPN a filmek streamingjéhez.