Hogyan nézhetem online a Bull 4. évadját!

Mint a többi hálózati televíziós műsor, A Bull ingyenesen elérhető a reklámokkal. De az ilyen módon történő továbbvitel során lépést kell tartania az új epizódokkal, amint azok elérhetővé válnak a CBS webhelyén.

Ha elmarad a negyedik évadtól, vagy ha fel kell lépnie a Bull első három évszakában, regisztrálnia kell a CBS All Access szolgáltatásra. És ha akarod az Egyesült Államokon kívüli műsor nézése, akkor is szükség lesz VPN-re, mert a CBS All Access geoblokkolja annak tartalmát.

Ez a cikk megmutatja, hogyan lehet online megtekinteni a Bull régi és új epizódjait. Azt is javasolja néhány felhasználható VPN-szolgáltatás számára, amelyekkel elkerülhető a geoblokkok elkerülése ezen és más nagyszerű showkon.

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük a Bull Online-ot

 1. Válasszon egy jó csatlakozási sebességű VPN-t és kiszolgálókat az Egyesült Államokban. Ajánlom a NordVPN-t .
 2. Töltse le a VPN-t, és telepítse számítógépére vagy eszközére.
 3. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban a CBS All Access geoblokkjainak megkerüléséhez.
 4. Lépjen a CBS.com webhelyre, kattintson a „Shows” elemre, válassza ki a „Drama” kategóriát, majd kattintson a „Bull” képre. Válasszon az elérhető epizódok közül, és kezdje el a streaming-et!

Indítsa el a Bull közvetítését!

Rövid útmutató: Hogyan regisztrálhatunk a CBS All Access szolgáltatásra

 1. A CBS webhelyének jobb felső sarkában kattintson a „Try CBS All Access” lehetőségre. Kattintson a kék „Try It Free” gombra is, amely minden elérhető videó felett megjelenik..
 2. Kattintson ismét a „Try It Free” elemre a következő oldalon. A CBS All Access egyhetes ingyenes próbaverziót kínál, de a fizetéshez meg kell adnia a fizetési információkat.
 3. Válasszon egy tervet. Lehet, hogy „Korlátozott reklámja” van, vagy külön fizethet a „Kereskedelem nélküli” videókért.
 4. Jelölje be az ezen opciók alatti négyzetet, ha pénzt szeretne megtakarítani a havi előfizetési arány alapján, egy évre előre fizetve. Mindaddig nem számítunk fel díjat, amíg az ingyenes próbaverzió le nem jár.
 5. Kattintson a „Folytatás” elemre, majd írja be nevét, e-mail címét és születési dátumát. Írjon be egy amerikai irányítószámot, és válassza ki a jelszót.
 6. Kattintson ismét a „Folytatás” elemre, és töltse ki fizetési adatait. Használhat nagyobb hitelkártyát vagy PayPal-t, és nem számít fel díjat, ha lemond egy hetes próba alatt.
  Бруклин Девять-Девять на Netflix! Вот как смотреть в 2023

Miért van szüksége VPN-re a bika figyeléséhez?

Amikor a CBS streaming szolgáltatást „All Access” -nek hívja, ez túlzás. Nem mindenki férhet hozzá.

A CBS televíziós hálózat csak az Egyesült Államokban sugárzott engedéllyel, tehát nagyobb streaming szolgáltatást ugyanazokkal a korlátozásokkal állítják be.

Amikor bejelentkezik a CBS All Access szolgáltatásba, a webhely azonosítja, ahonnan jön a szerver forgalma. Általában, ha az Egyesült Államokon kívül található, akkor az Ön Az IP-cím le lesz tiltva attól, hogy hozzáférjen a videóhoz.

De amikor te használja a VPN-t, és válasszon egy amerikai szervert, a streaming szolgáltatás úgy gondolja, hogy innen származik a kérés. A videót elküldjük a VPN szervernek, amely továbbítja neked.

Ez a folyamat szintén megteheti kerülje a geoblokkok használatát más egyéb streaming szolgáltatásokon. Időnként ez hozzáférést biztosít olyan szolgáltatásokhoz, amelyek az Ön országában nem érhetők el. És néha lehetővé teszi a hozzáférést a jobb videók kiválasztása.

A VPN-knek vannak más előnyeik is

A geoblokkok elkerülése mellett a VPN is segíthet Önben maradjon biztonságban, és védje magánéletét online.

Kiváló minőségű VPN-szolgáltatások fejlett titkosítás és tartsák be nem naplózó házirendek. Ez azt jelenti, hogy senki nem tudja megnézni, mit csinálsz online, vagy nézz vissza a meglátogatott webhelyekre és a megtekintett videókra.

A hely és személyazonosság elrejtésével elkerülheti az internet sok veszélyét és bosszantását.

Például a folyamatos figyelem általában célzott hirdetéshez vezet. Ez állandó emlékeztető az online adatvédelem hiányára. Figyelmeztetés arra is, hogy mi történhet, ha adatai rossz kezekbe kerülnek.

Ha a kapcsolatok nincs titkosítva, a hackerek megtanulhatnak elegendő az eszközökről és az internetszolgáltatóról a nagyon hatékony tervezéshez malware támadások. Ők tudnak adatgyűjtés zsarolni téged, vagy felhasználhatják az online szokásainak ismereteit, hogy becsapja Önt valami olyanra kattintással, amelyet nem kellene.

A veszélyek megsokszorozódnak, ha olyan országban tartózkodsz, ahol sok jogi cenzúra áll fenn. De éppen mint a A VPN lehetővé teszi a videók megtekintését geoblokkok nélkül, azt is lehetővé teszi online kommunikáció korlátozás nélkül.

3 legjobb VPN a bika figyelésére

1. NordVPN

Hogyan nézhetem online a Bull 4. évadját!

A NordVPN-nek vége 5600 szerver 60 országban. De ezek többsége az Egyesült Államokban terjed. Ez nagyszerű hír, ha azt a szolgáltatást szeretné használni, hogy a CBS All Access szolgáltatást vagy más videó szolgáltatót csak az Egyesült Államok nézőinek közvetítse.

  Kako iskati po spletu brez Googla

A NordVPN interfész egyszerű és felhasználóbarát. Könnyű váltani az egyik szerverről a másikra, miközben a kívánt országban tartózkodik. Tudod is szűrje az amerikai szervereket régiónként, amely segít megtalálni a a legközelebbi és legmegbízhatóbb kapcsolatok.

Bár a kiszolgálók száma segít garantálni megszakítás nélküli online streaming, Az NordVPN egyéb szolgáltatásai biztosítják a biztonságot, amelyet minden VPN-felhasználó elvárhat.

A NordVPN megóvja a kapcsolatokat mögött katonai titkosítás, és a VPN nem fogja naplózni az Ön adatait. Ez a védelem kiterjedhet a hat eszköz amikor egyetlen NordVPN fiókhoz csatlakoztatja őket.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Indítsa el a streaming-et a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

Hogyan nézhetem online a Bull 4. évadját!

Az ExpressVPN saját alkalmazáson belüli sebességtesztet kínál, amely segítségével összehasonlíthatja annak bármelyikét több mint 3000 szerver. Ezek 160 helyszínen oszlanak meg, amelyek közül körülbelül 20 az Egyesült Államokban található.

Ha ezt a szolgáltatást használja, akkor jó választás lehet a kiszolgálók közül, amikor a Bullot a CBS All Access szolgáltatáson nézi. De ami még jobb, hogy te soha nem kell kitalálnia, hogy a kiválasztás elég jó-e nagy felbontású videó streamingjéhez.

Az ExpressVPN sebességteszt lehetővé teszi hasonlítsa össze a letöltési sebességeket és a késleltetést az összes elérhető kapcsolathoz. Ily módon elkerülhető vagy előrelátható olyan helyzetek, amikor egy videó elakad, vagy pufferol az epizód közepén.

Lehet, hogy az ExpressVPN-nél nincs annyi lehetőség, mint a NordVPN-nél, de mindkettő megvan tesztelték, hogy kompatibilisek-e a népszerű streaming szolgáltatásokkal, beleértve a CBS All Access szolgáltatást.

Az ExpressVPN szintén lábujjjal látszik versenytársaival, amikor összehasonlítja a titkosítási szintet és a jó hírnevet a felhasználói adatvédelem érdekében..

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.
  A Blockchain és a Bitcoin valóban változtathatatlanok?

Indítsa el az adatfolyamot az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

Hogyan nézhetem online a Bull 4. évadját!

Ennek a VPN-nek vége 1300 szerver az Egyesült Államokban és bebizonyította megbízhatóság a streaming szolgáltatások feloldásához mint például a CBS All Access.

Ami a CyberGhost kapcsán érdekes, hogy oda tudod irányítani válasszon olyan kiszolgálókat, amelyek a legjobbak az adott feladatokhoz. Ily módon egy kiszolgálót használhat, amikor szüksége van nagy letöltési sebesség az online videóhoz, majd váltson át egy másikra, ha jobban aggódik a névtelenség fenntartása.

Ez a szolgáltatás azt mutatja, hogy a CyberGhost van jó mind a kezdőknek, mind a haladó VPN felhasználóknak.

A CyberGhost meg fogja tenni automatikusan elrejti a helyét és véd téged 256 bites titkosítás és a nem naplózási politika. De megváltoztathatja annak lehetőségeit is extra védelem a rosszindulatú programok és a reklám ellen vagy szakítsa meg a forgalmat, ha elveszíti a kapcsolatot a VPN-sel.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil mutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Indítsa el a streaming szolgáltatást a CyberGhost segítségével!

Következtetés

A legtöbb VPN a geoblokkokhoz vezet így megnézheti a Bullot a CBS webhelyén vagy a CBS All Access oldalon. De kéne keressen fejlett funkciókat és többszörös szerver opciók Ha biztos akar lenni abban, hogy továbbra is figyeli a negyedik évet.

A NordVPN és más ajánlásaink gyors csatlakozási sebességet és fejlett titkosítást biztosítanak, így biztonságban lehet a videó streamingje vagy az internet böngészése közben. Mindegyik kínál egy pénzvisszafizetési garancia így kipróbálhatja annak geoblokkoló megoldását.

Próbáld meg megcsodálni a VPN-k egyikét, hogy hogyan tehetik az internetet mindenki számára szabaddá, függetlenül attól, hogy a világban élsz.

További irodalom

Hozzá kell férnie a Netflix-hez is? Hasonlítsa össze a fenti ajánlásokat a Netflix feloldásának legjobb VPN-jeivel.

Szeretné látni két ajánlásunk funkcióját egymás mellett? Hasonlítsa össze az ExpressVPN-t és a NordVPN-t.

A videojátékok és a televízió iránt is érdekli? Itt van a játék öt legjobb VPN-je.