Hogyan nézheti meg a NASCAR-ot bárhonnan online – Frissítve 2023

A 2023-es Monster Energy NASCAR Cup sorozat rájátszásba kerül a Ford EcoBoost 400-ra. Egy versenyző lesz a bajnok a verseny után a Homestead-Miami Speedway versenyen. Hacsak nem a megfelelő helyen vagy, nem fogja látni a verseny egyik versenyzőjét sem.

A hálózatok földrajzi korlátozásokkal rendelkeznek a saját országukon kívüli IP-címekre vonatkozóan – megakadályozva Önt a Kupa sorozat címversenyétől. Szerencsére a megfelelő helyre jött segítségért.

Itt van, hogyan lehet közvetítse a Monster Energy NASCAR Cup sorozat bajnokságát bárhol a világon.

Rövid útmutató – Nézd meg a NASCAR-ot az NBC Sports oldalon

Az NBC Sports NASCAR televíziók az Egyesült Államokban. Szüksége van TV-szolgáltatóra (például Sling TV, DirecTV vagy DishTV) az NBC élő közvetítésének megtekintéséhez. A NASCAR NBC Sports csatornán való megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Válasszon prémium nagysebességű VPN-t és amerikai szervereket. Az NordVPN A szolgáltatás kiválóan alkalmas geoblokkok áttörésére a NASCAR figyelésére.
 2. Iratkozzon fel és töltse le a VPN-t
 3. Nyissa meg az alkalmazást és jelentkezzen be. Válassza ki az Egyesült Államokban található szervert.
 4. Nyissa meg a www.nbc.com/live/ webhelyet, jelentkezzen be TV-szolgáltatójával *, és nézze meg a versenyt!

* Ha nincs amerikai TV-szolgáltatója, akkor használhatja a Sling TV-t, ha nincs amerikai fizetési módja. Vásároljon egy Sling TV ajándékkártyát a MyGiftCardSUPPY.com webhelyről, majd kövesse az utasításokat a kártya beváltásához és a Sling TV előfizetéséhez.

Nézze meg a NASCAR most!

Rövid útmutató – Nézze meg a kanadai sugárzást a TSN-en

A TSN kanadai angol nyelven közvetíti a NASCAR-ot. Kövesse ezeket a lépésről lépésre a NASCAR streaming-jét a TSN-en:

 1. Válassza ki a kanadai kiszolgálókkal rendelkező VPN-t. NordVPN az én ajánlásom, köszönhetően a nagy sebességű hálózatnak és a kiszolgálók számának.
 2. Iratkozzon fel és telepítse a VPN-t, jelentkezzen be, és válasszon ki egy kiszolgálót Kanadában.
 3. Nyissa meg a www.tsn.ca weboldalt, és iratkozzon fel a TSN Direct oldalra. Kanadai hitelkártyát kell használnia.
 4. A verseny napján jelentkezzen be a TSN Directbe és élvezze!

Nézze meg a NASCAR most!

Rövid útmutató – Nézze meg a kanadai sugárzást az RDS-en

Az RDS bemutatja a NASCAR-t franciául Kanadában. A következőket kell tennie a NASCAR RDS-en való megtekintéséhez:

 1. Válasszon egy nagysebességű kiszolgálókkal rendelkező VPN-t Kanadában. Használat NordVPN a zökkenőmentes streaming élményért az autóversenyek nézéséhez.
 2. Regisztráljon és telepítse az alkalmazást, jelentkezzen be, majd válasszon egy kanadai szervert.
 3. Nyissa meg a www.rds.ca weboldalt, és iratkozzon fel az RDS Direct oldalra. Szüksége van egy kanadai hitelkártyára.
 4. Jelentkezzen be az RDS Direct szolgáltatásba, és folytassa a NASCAR-t!
  Kako popraviti overwatch zaostanke in izgube paketov 2023 Posodobitev

Nézze meg a NASCAR most!

Miért van szüksége VPN-re a NASCAR megtekintéséhez

A Monster Energy NASCAR kupa sorozat változhat az adott verseny minden pillanatával. De ha nem tartózkodsz országon, akkor hiányozhat a címverseny. Ez azért van, mert a műsorszolgáltatók nem jelenítik meg patakjaikat a tartózkodási helyükön kívüli embereknek.

Szüksége van egy módra a földrajzi korlátozások elkerülésére. Ha te irányítsa az összes hálózati forgalmat a műsorszolgáltató országának szerverén keresztül, akkor megnézheti a patakot.

Pontosan ezt teheti meg a VPN az Ön számára. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, akkor teheti meg válasszon egy szervert a választott országban. Minden, amit a hálózaton csinál, azon a szerveren megy keresztül. Akkor, amikor csatlakozik a műsorszolgáltatóhoz, azt gondolja, hogy ugyanabban az országban vagy, és lehetővé teszi a verseny közvetítését.

A VPN egyik legjobb oka a szabadság, hogy figyeld, amit akarsz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ez nem minden, amit tehet Önért. Az is biztonságban tartja online.

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, az adatok védelme az interneten keresztül terjedően. Kormányok, vállalatok és hackerek szeretnék megragadni az Ön adatait, és látni, hogy mit tesz online. A VPN-k ezt védik, adatainak védelme, biztonságos és névtelen tartása a kíváncsiságtól.

Amikor kiválaszt egy szolgáltatást, azt javaslom válasszon prémium VPN-t. A műsorszolgáltatók azonosíthatják az alacsony minőségű VPN-ket, és megakadályozhatják őket online tartalmaik elérésében. A prémium VPN-ket nehezebb felismerni, segíteni kerülje a földrajzi korlátozásokat így csatlakozhat a patakokhoz.

Szabadság és biztonság. Ez a legjobb mindkét világból. Iratkozzon fel prémium VPN-re, és nézze meg, mit tehet az Ön számára!

Olvassa tovább, hogy milyen VPN-ket ajánlom a címverseny közvetítéséhez.

3 legjobb VPN a NASCAR figyelésére

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Kiváló VPN rengeteg funkcióval, A NordVPN az én első javaslatom a NASCAR nézéséhez.

A nagy sebességű hálózat biztosítja, hogy lépést tudjon tartani a HD stream-ekkel. Az Egyesült Államokban – több mint 1500-ban – és szerte a világon egy hatalmas szerverlistával, A NordVPN kapcsolatba hozza Önt.

A NordVPN kiemelkedő szolgáltatás a tartalom feloldása az Egyesült Államokban és az egész világon.

A fejlett szolgáltatások közé tartozik SmartPlay a streaming fejlesztése érdekében automatikus tapasztalat megkerülve a műsorszolgáltató földrajzi korlátozásait kézi konfiguráció nélkül.

A katonai titkosítás megállítja a cyberthieves-jüket, ha megpróbálják ellopni az adatait. A CyberSec megakadályozza, hogy eszköze hozzáférjen a reklám- és rosszindulatú programokhoz, megóvva a bosszantó pop-upoktól és a rosszindulatú tartalmaktól.

Használja a Dupla VPN a egy extra réteg titkosítást az adatokra és az Onion over VPN szerverekre további védelem érdekében.

  TechTerms.com - Преподаване на езика на технологиите

Mint NordVPN ügyfél, hozzáférést kap annak 24 órás ügyfélszolgálat élő chat-támogatással. Ezenkívül egy fiókot is használhat csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre.

Tudjon meg többet az NordVPN streaming funkcióiról és biztonsági protokolljairól, olvassa el a alapos áttekintés.

Pénzvisszafizetési garancia: 30 napon belül.

Az NordVPN feloldhatja:
NBC Sports, RDS, TSN, Sling TV, Netflix, Hulu, HBO, Showtime és Amazon Prime Video.

Támogatja a torzítást:
Igen. Vannak P2P speciális szerverek.

A NordVPN ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox és néhány útválasztó.

Nézze meg a NASCAR-ot a NordVPN használatával!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Amikor a másodpercedik százezer megváltoztatja a NASCAR versenyt, akkor sebességre van szükség ahhoz, hogy lépést tartson vele. Az ExpressVPN biztosítja néhányukkal a rendelkezésre álló legjobb csatlakozási sebesség.

Ha torrent is tervez, a nagysebességű hálózata az egyik legjobb az ilyen nagy sávszélességű tevékenységhez.

Vannak több mint 3000 szerver közvetítésére a NASCAR verseny, rengeteg amerikai válogatott közül.

Az ExpressVPN lehetővé teszi ossza meg a hálózati forgalmat a VPN és a helyi kapcsolat között, rugalmasságot biztosítva a böngészéshez. Még kiválaszthatja a protokollt.

Ez a prémium VPN nincs gond a tartalom feloldásával számos webhelyről az Egyesült Államokban és külföldön, de Ön is kap csúcsminőségű biztonság.

Val vel 256 bites AES titkosítás, IPv6 szivárgásvédelem és DNS szivárgásvédelem, biztonságban érezheti magát az adatai biztonságban vannak a hackerektől és a számítógépes bűnözőktől ez a katonai szintű védelem. Parancsolja a versenyt, böngészhet webhelyeken, és letölthet vagy küldhet adatokat az szellemi béke.

a beépített kill kapcsoló egy újabb fejlett biztonsági szolgáltatás. Ha valaha is megszakad az internetkapcsolat, a kill kapcsoló lekapcsolja a VPN-t. Ez megakadályozza az adatok szivárogását bárki számára, aki keresi.

Ossza meg streaming szabadságát mindenki otthonában, és csatlakozzon az ExpressVPN hálózatához akár öt eszköz egyszerre.

Ha problémái vannak a szolgáltatással, 24/7 élő chat támogatás elérhető az út minden lépésében.

Olvassa el szakértői felülvizsgálat és megismerheti az ExpressVPN biztonsági funkcióit és azt, hogy miért szerepel ez a megbízható VPN-k listámban.

Pénzvisszafizetési garancia: Bármikor, 30 napon belül.

Az ExpressVPN feloldhatja:
NBC Sports, TSN, RDS, Sling TV, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime és DAZN.

Támogatja a torzítást:
Igen. Minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox és bizonyos útválasztók.

  Hogyan nézheted meg a French Open-t bárhonnan 2023-ban

Nézze meg a NASCAR-ot az ExpressVPN használatával most!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Ha újonc vagy a VPN-en keresztüli streamingnél, akkor a CyberGhost az én választásom. a egyszerűen használható beállítás felkészül, és néhány perc alatt tovább közvetíti a NASCAR versenyt.

A CyberGhost biztosítja streaming-dedikált szerverek ilyen könnyen feloldhatja a tartalmat, és fenntarthatja a gyors, állandó kapcsolatokat.

A CyberGhost hálózattal hosszú listát kap a szerverekről, több mint 1000 az Egyesült Államokban, és több mint 5500 szerte a világon. És ezek a szerverek eloszlanak az egész több mint 85 országban.

Szerezzen védelmet ezzel a blokkolóval tartja hirdetéseit, online nyomkövetőit és rosszindulatú tartalmait az eszközéről.

Katonai minőségű, AES 256 bites titkosítás védi adatait online állapotban. Senki sem juthat át ezen az erődön. Miután kijelentkezett, az A nem naplózás biztosítja az Ön számára az adatok privát adatok. A böngészés vagy az online tevékenységek egyike sem marad a szerveren.

Felkelsz hét egyidejű kapcsolat, lehetővé téve a NASCAR művelet streamingjét bármilyen kiválasztott eszközről.

Tudjon meg többet a CyberGhost biztonsági és streaming funkcióiról, ha megnézi a mi oldalt teljes szakértői felülvizsgálat.

Pénzvisszafizetési garancia: 14 nap rövid tervek esetén, 45 nap 6 hónapos vagy hosszabb tervek esetén.

Ingyenes próbaverzió: 1 napos próba.

A CyberGhost feloldhatja:
NBC Sports, TSN, RDS, Eurosport, ESPN, Netflix, Sky Go, Amazon Prime Video és Hulu.

Támogatja a torzítást:
Igen. A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a NASCAR-ot a CyberGhost Now-val!

összefoglalás

A rájátszásban mind erre került: a címverseny. A Ford EcoBoost 400 végén a Monster Energy NASCAR Cup sorozatának bajnoka lesz. Ha azt tervezi, hogy az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül tartózkodik, győződjön meg róla, hogy képes prémium VPN-feliratkozással megnézheti, ki emeli a trófeát.

Nem tudom eldönteni, melyik VPN felel meg a streaming igényeinek? NordVPN az első számú ajánlásom, mivel ez a legjobb, mindenre kiterjedő választás a NASCAR verseny közvetítéséhez. A sebesség, a biztonság és a kiszolgálók száma miatt szavazok.

Vessen egy pillantást a ajánlatok és kuponok oldal hogy megtakaríthassa, hogyan takaríthat meg a regisztrációkor!

További irodalom

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a VPN mit tehet Önért, olvassa el a következő cikkeket:

 • A legnépszerűbb (valóban ingyenes) VPN szolgáltatások
 • Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót
 • A legjobb (és legrosszabb) hirdetésgátlók