Как да гледате коледните специални Gavin & Stacey навсякъде онлайн

Ще се съберат ли някога Неса и Смити? Не е нужно да чакате повече, за да разберете! Гавин & Стейси се завръща на нашите екрани на Коледа.

Изключително за BBC (и BBC iPlayer), можете да предавате поточно еднократен специален час, когато отново се отправим към Бари и Есекс. Това е, ако сте вътре във Великобритания, разбира се.

BBC е достъпен само за Обединеното кралство, така че ако сте извън границите на Обединеното кралство, цял товар от геоблоки ще ви попадне.

Не се безпокойте –Ще ви покажа как инсталирането на VPN на вашето устройство ви помага да деблокирате BBC iPlayer така че можете да се изравните на ситкома, където и да сте.

Географските блокове са начинът на BBC да прецени кой може да гледа съдържанието му. Проследява местоположението ви, така че знае кога сте извън Обединеното кралство. Веднага след като сте, цялото съдържание, включително Gavin & Stacey Christmas Special, е блокиран.

Но можете да избегнете тези досадни блокове! С VPN, има бърз и лесен начин да заобиколите гео ограниченията. Прочетете нататък, за да разберете кои три VPN препоръчвам да предавате специалния празник на Gavin & Стейси.

Бързо ръководство – Как да гледате Гейвин & Стейси Коледа специален на BBC iPlayer

 1. Изберете VPN. препоръчвам NordVPN за своята функция SmartPlay и невероятно бързите скорости.
 2. Изтеглете и инсталирайте своя VPN софтуер.
 3. Свържете се със сървър в вашата целева страна.
 4. Преминете към BBC iPlayer, регистрирайте се / влезте, натиснете игра и се насладете!

Започнете стрийминг на Gavin & Стейси Коледа специална сега!

Бързо ръководство – Как да се регистрирате за BBC iPlayer

 1. Свържете се с вашата VPN и изберете сървър във Великобритания.
 2. Преминете към BBC iPlayer.
 3. Създайте акаунт (безплатен е!) И изберете пощенски код във Великобритания. Използвайте SW1A 0AA, пощенският код на Биг Бен!
 4. Влезте и намерете Gavin & Стейси Коледа специална!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате Gavin & Стейси Коледа специална

Някога опитвали ли сте да предавате предаване и да сте се сблъсквали с ужасно съобщение за грешка, което гласи, че не е налично във вашата страна? Всички сме били там. Това е защото много стрийминг услуги използват технология за геолокация, за да ограничат съдържанието си.

Как работи това?

Е, стрийминг платформи като BBC iPlayer проследете местоположението си. Ако сте на ограничено място, използва геоблоки така че не можете да гледате любимото си шоу.

С VPN можете лесно да заобиколите гео ограниченията на BBC. VPN ви позволява да свържете се със сървър в друга държава, криейки истинския си IP адрес като го прекарате през криптиран тунел, който е отделен от обичайния интернет трафик.

Когато се свържете със сървър във Великобритания, това означава, че BBC смята, че гледате от там, а не от другата страна на света. Магия? Не, просто мощен технология, която ви позволява да стриймвате гавинът & Стейси Коледа специална откъдето и да сте.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Криптиран тунел е толкова сигурен, колкото звучи, което означава, че а VPN е и един от най-добрите начини да останете частни и сигурни онлайн.

VPN маршрутизира целия ви трафик през отделен тунел от друг интернет трафик, който е силно защитен. ти си напълно анонимен онлайн. Никакви хакери или трети страни не могат да ви пресекат трафика и да получите ръцете си за вашите данни.

Ако възнамерявате да предавате по незащитена обществена мрежа, VPN ви предпазва от любопитни очи и в тези ситуации. Вземете го със себе си, където и да стриймвате или сърфирате и сте там винаги безопасен онлайн. Не можете да поискате повече спокойствие.

С VPN можете да предпазвайте се от потенциални зловредни програми и вируси които могат да заразят вашето устройство.

много VPN предлагат вградени блокери за реклама, злонамерен софтуер и проследяване които защитават поверителността ви, но и спират досадни изскачащи прозорци, докато предавате поточно предаване.

Тъй като се свързвате със сървър другаде, можете също да използвате VPN за достъп до други сайтове с ограничен достъп, дали това са библиотеките на Netflix, сайтовете за социални медии, YouTube или дори Google.

VPN ви дава достъп до наистина неограничен интернет.

3 най-добри VPN за гледане на Gavin & Стейси Коледа специална

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN е моят топ избор за стрийминг на Гавин & Стейси Коледа специална. То има над 5 400 сървъра в 59 страни, включително Великобритания.

Имате повече от 500 сървъра за избор във Великобритания, което означава много по-малък риск от претоварени сървъри да причинят бавни скорости. Всъщност NordVPN има някои от най-бързите скорости на всеки VPN, който съм тествал, за които можете да прочетете по-подробно в нашата пълен експертен преглед.

Той е уникален Функция SmartPlay, предназначена за поточно съдържание с географско ограничение. Свързва ви автоматично с оптимален сървър, така че можете да си спомняте с Nessa и Smithy в HD качество и без изоставане, докато сте в безопасност по същото време.

NordVPN предлага неограничена честотна лента и пренос на данни, така че няма ограничения на скоростта или колко можете да поточно. Когато часовите специални приключи, можете сърфирайте, стриймвайте и играйте навсякъде другаде, също.

Вие сте сигурни с NordVPN 256-битово криптиране на AES, стриктна политика без регистрация и автоматично превключване на убийствата. Всички тези разширени функции запазвайте анонимността и поверителността си при заключване от подли кибернетици и сополи.

Има вграден рекламен блокер, CyberSec, което добавя допълнителен слой сигурност и блокира инвазивните реклами.

Можеш свържете до шест устройства едновременно с вашия абонамент. Също така ви дава гъвкавостта да го инсталирате на рутери. Ако ти инсталирайте го на вашия рутер, имате неограничени едновременни връзки!

Мислите да се регистрирате за VPN? NordVPN предлага специални IP адреси, значи можеш получавайте един и същ IP адрес всеки път влизате Това прави свързването още по-лесно и ви помага заобикаляйте черните списъци.

Ако имате нужда от поддръжка, това е едно нещо, което NordVPN има в изобилие. Има 24/7 чат на живо, често задавани въпроси и полезни ръководства.

Можете да се възползвате от NordVPN 30-дневна гаранция за връщане на парите когато се регистрирате – опитайте без риск!

Наоколо има и много сделки, но пропуснете фалшивите и използвайте нашия талон.

Основните функции на NordVPN

 • 5 400+ сървъра в 59 страни, включително Великобритания
 • Светкавични скорости
 • Функция SmartPlay, предназначена за стрийминг
 • Вграден рекламен блокер
 • Криптиране с военен клас
 • Строга политика без регистрация
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • На разположение е 24/7 чат на живо
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Hotstar, Hulu, ESPN, HBO GO
 • Съвместим с: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, Amazon Fire TV, Chrome, Firefox, рутери

Поток на Гавин & Стейси Коледа специален с NordVPN!

2. ExpressVPN

Как да гледате коледните специални Gavin & Stacey навсякъде онлайн

ExpressVPN е друг най-добър избор за стрийминг, с над 3000 сървъра в 90+ страни. То предлага впечатляващо глобално покритие във Великобритания, така че има много IP адреси, от които да избирате, за да се свържете с Gavin & Стейси на Коледа.

Ти имаш свръхбързи скорости където и да се свържете, но можете също използвайте вградения тест за скорост в приложението, за да видите кои сървъри във Великобритания се представят най-добре. Това означава, че можете да поточно в най-доброто качество с нулево буфериране всеки път.

То има неограничен брой данни и трафик, така че ако искате да прегледате отново Gavin & Stacey Christmas Special от самото начало, защо не?

Оферти ExpressVPN криптиране в най-добрия клас за да запазите данните си защитени автоматичен ключ за убийство и политика за нулева регистрация.

Можете да използвате ExpressVPN функция за разделно тунелиране, за да контролирате кои приложения посещавате чрез VPN. Просто изберете BBC iPlayer в приложението и всичко останало остава незашифровано. Това означава, че можете сърфирайте локално и с новия си IP адрес едновременно. 

Вижте нашите цялостен преглед ExpressVPN за да прочетете повече за това как работи функцията за разделно тунелиране.

ExpressVPN предпазва те срещу течове на DNS и IP. Това ви прави поверителни, ако вашето устройство или интернет активност някога са компрометирани. Всъщност изпълнява свой собствен DNS на всеки сървър, така че има няма риск трети страни да обработят вашите заявки.

Тази премиум VPN позволява до пет едновременни връзки и е съвместим с популярни устройства. Гледайте лудориите на Гавин & Стейси, където е удобно за вас.

Имате 24/7 чат на живо на една ръка разстояние, ако имате въпроси или се нуждаете от поддръжка. И, има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да тествате премиум функции без риск за цял месец.

Уверете се, че използвате нашето ExpressVPN талон за да получите най-добрата сделка за абонамента си.

Основните функции на ExpressVPN

 • 3 000+ сървъра в 90+ страни
 • Пламващи скорости
 • 256-битово криптиране на AES и превключвател за автоматично убиване
 • Функция за разделяне на тунели
 • Строга политика без регистрация
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 24/7 чат на живо
 • Работи с: BBC iPlayer, Disney +, Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Lightbox, ITV Hub
 • Съвместим с: Windows, Android, iOS, macOS, Apple TV, рутери, Chrome, Linux, Firefox, Safari

Поток на Гавин & Стейси Коледа специална с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost има широко разпространена глобална мрежа от 5 700+ сървъра в над 90 страни, всички от които имат неограничена честотна лента и данни. Във Великобритания има над 440 сървъра в три града.

Има специализирани поточни профили, така че има сървъри, специално проектирани за гледане на BBC iPlayer. Това гарантира безпроблемно предаване с високо качество, без буфериране и изоставане. Това също означава, че имате светкавични скорости.

негов 256-битово AES криптиране ви държи в безопасност, докато гледате Гавин & Стейси, скриване на вашия IP адрес и далеч от любопитни очи.

CyberGhost има вграден рекламен блокер, което е чудесна функция за стрийминг, тъй като няма досадни реклами, които ви пречат. То също предпазва от подозрителни реклами което може да компрометира вашето устройство.

Вие сте гарантирани анонимност и поверителност онлайн с CyberGhost стриктна политика без регистрация и превключвател за автоматично убиване.

негов приложението е лесно за използване, така че да се насочите към BBC iPlayer, за да намерите коледното специално е просто и бързо. Ние сами го поставяме на теста. Вижте резултатите в нашата подробен преглед.

Ако искате да завършите специална почивка в движение, докато сте на баба на Коледа, CyberGhost предлага седем едновременни връзки. Направете пауза на едно устройство и натиснете възпроизвеждане на друго!

Поддръжката е достъпна чрез услуга за чат на живо.

Изпробвайте сами безрисково с продължителността на CyberGhost 45-дневна гаранция за връщане на парите. Когато се регистрирате, не забравяйте да използвате нашето изключителна отстъпка.

Основните функции на CyberGhost

 • 5 700+ сървъра по целия свят, 440+ във Великобритания
 • Специализирани поточни сървъри за BBC iPlayer
 • Бързи скорости
 • Криптиране с военен клас, автоматично превключвател за убийство
 • Политика за нулева регистрация
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Седем едновременни връзки
 • Чат на живо
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Showtime, MTV, Hulu, Disney +, NBC
 • Съвместим с: Amazon Fire TV, Apple TV, Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Firefox

Поток на Гавин & Стейси Коледа специален с CyberGhost!

В заключение

Най- BBC поставя ограничения върху съдържанието си така че ако не сте в Обединеното кралство, не можете да предавате потока Gavin & Стейси Коледа специална. Освен ако нямате VPN.

VPN шифрова вашето устройство, подправя местоположението ви и ви предоставя нов IP адрес когато се свържете със сървър във Великобритания. Тогава BBC смята, че гледате от Великобритания.

препоръчвам NordVPN за деблокиране на BBC iPlayer, благодарение на всеобхватната му производителност, светкавичните скорости и огромното покритие на сървъра във Великобритания.

BBC iPlayer не е единственият сайт за стрийминг, който VPN може да деблокира за вас. Защо да не проверите нашите най-добри снимки на VPN, които са най-подходящи за гледане на Netflix?

Ако искате да научите повече за това как VPN може да ви защити, прочетете нашия преглед на най-добрите VPN за сигурност.