Как да гледате мандалорския сезон 1 навсякъде онлайн!

Ако се вълнувате от приключенията на вдъхновения от Боба Фет интергалактичен ловец на глави, денят настъпи.

Мандалорският сезон 1 е достъпен на стрийминг услугата Disney +. въпреки това, Той е достъпен само за абонати в САЩ, Канада, Холандия, Нова Зеландия и Австралия.

Телевизионни мрежи, дори цифрови услуги като Disney’s, поставете гео ограничения за съдържание. Те блокират потребителите да гледат предавания и филми, когато вашият IP адрес не влиза в одобрената му област.

Имам добри новини! Ако сте се регистрирали за чисто новата стрийминг услуга на Disney и случайно пътувате извън страната, все още можете да гледате епизоди на The Mandalorian с VPN.

Бързо ръководство – Как да гледате мандалоряна на Disney Plus

 1. Изберете VPN. препоръчвам NordVPN за последователната му способност да заобикаля ограниченията на геоблокираното съдържание.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера на вашето устройство.
 3. Свържете се със сървър в САЩ.
 4. Отворете Disney +, влезте и се насладете!

Започнете да излъчвате поточно Мандалориане сега!

Бързо ръководство – Как да се регистрирате за Disney+

 1. Насочете се към уеб страницата на Disney Plus.
 2. Вземете решение между месечен или годишен абонамент.
 3. Въведете своя имейл адрес и кликнете съгласие.
 4. Създай парола.
 5. Въведете данните си за плащане. В момента можете да използвате PayPal или кредитна карта, за да се регистрирате.
  1. Забележка: Ако се регистрирате от американски сървър, ще ви е необходима кредитна карта в САЩ, освен ако първо не закупите Amazon.com или Google Play подаръчна карта или не се регистрирате чрез Hulu.
 6. Насладете се на 7-дневен безплатен пробен период.

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате мандалоряните

Производителите на съдържание като Disney предпазват кога и къде пускат съдържание. Дори когато продуцентът е собственик на въпросния канал, все още има закони за лицензиране и авторски права, които поставят ограничения за това къде може да се гледа това съдържание и кога.

Вашият интернет доставчик отчита вашия IP адрес всеки път, когато влизате в интернет. Ако услуга за стрийминг на съдържание установи, че вашият IP адрес е извън одобреното му място за разпространение, той блокира телевизионното шоу или филм.

Този процес се нарича геоблокиране. Това ще ви повлияе, дори ако сте настоящ абонат, който живее или пътува извън вашата страна.

Много VPN мрежи могат да премахват geoblocks, защото ви позволяват да влезете в сървър в рамките на одобрената зона за това предаване. След като се свържете, VPN съобщава вашия IP адрес като идващ от тази страна.

Тествах всички VPN, които препоръчвам по-долу, и всички премахнете геоблокове за Disney+.

  5 ствари које морате знати прије него што отпутујете у Кину

Това не е всичко, което VPN може да направи

Вашата цифрова информация е ценна не само за вас, но и за киберпрестъпниците.

Когато сърфирате или работите в обществена Wi-Fi мрежа, вашите лични данни са уязвими за хакери и фишинг софтуер.

А VPN създава тунел, който защитава личната ви информация, докато сте онлайн. Как? Веднага след като въведете каквито и да било натискания на клавиши, VPN ги криптира. Когато вашите натискания на клавиши са шифровани, никой не може да дешифрира какво сте въвели, пазейки вашето поведение в интернет тайно и лично.

Това ниво на поверителност също е от полза за гражданите или временните жители на строги страни като Китай и Саудитска Арабия. Тези страни ограничават вашата свобода в интернет, пускайки блокове на сайтове за новини и съдържание, които служителите не искат да четете.

Шифроването чрез VPN възстановява възможността ви за достъп до новинарски и съдържателни сайтове, дори в страни, които налагат тези строги закони за цензура.

Най-добрите VPN за гледане на мандалоряните

1. NordVPN

nordvpn

NordVPN е един от най-големите и най-бързи VPN в света. Тези, сред много други причини, са причината да я класирам като любимата си VPN през 2023 г. Можете да проверите нашата пълен преглед тук.

NordVPN има глобална мрежа от над 5100 сървъра в 59 страни. С повече от 1500 в САЩ ще можете да предавате поточно Mandalorian без буфериране или забавяне.

Със списък на сървъри на различни места, NordVPN може да премахне географски ограничения на Disney +. Също така, когато го тествах, Бих могъл да заобиколя проблемните цензурни ограничения в Китай.

NordVPN има a ясно посочена политика без регистрация, което означава, че не записва и не съхранява вашите онлайн дейности.

Военно-клас 256-битово AES криптиране гарантира, че вашите данни са защитени. NordVPN също използва a DoubleVPN протокол, което означава, че криптира вашите данни не веднъж, а два пъти, тъй като канализира вашия интернет трафик.

DNS защита от теч и ан автоматичен превключвател за убийство и двете гарантират, че нищо, което правите онлайн, никога не го прави в ръцете на трета страна. Функцията за превключване на убийства изключва вашата интернет връзка, ако вашата VPN сесия е прекъсната.

NordVPN е базиран в Панама, така че не е необходимо да се съобразява с Съюз 5/9/14-Очи.

Ако търсите отстъпки, ние винаги актуализираме нашите NordVPN кодове за отстъпки тук.

Основни характеристики на NordVPN:

 • 5100+ сървъри
 • Панама базирани
 • Неограничена месечна честотна лента
 • Всеки абонамент позволява до шест свързани устройства едновременно
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Сървъри, оптимизирани за сигурно споделяне на файлове / P2P
 • Работи с: Disney Plus, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO, Showtime, Netflix и други
 • Съвместим с: Mac, Android, Windows, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox и повечето рутери
  Как удалить свой аккаунт Instagram навсегда - обновление 2023

Поток на мандалорските с NordVPN

2. ExpressVPN

експресно изображение на доставчик

Скоростта е особено важна, ако използвате VPN за поточно и изтегляне на HD видео съдържание. Бях толкова впечатлен от скоростите на ExpressVPN, че го кръстих най-бързият VPN на 2023 г..

Що се отнася до глобалните сървърни мрежи, ExpressVPN поддържа огромна мрежа с над 3 000 сървъра в 160 места. Освен а ясна и достоверна политика за без регистрация, ExpressVPN предприема още една стъпка за защита на вашата поверителност.

Компанията изпълнява всички свои сървъри, използвайки RAM или летлива памет. Това означава, че цялата памет се изтрива всеки път, когато всеки сървър преминава през захранващ цикъл. Тази допълнителна стъпка допълнително гарантира, че не съхранява лични или чувствителни данни.

Защитата от течове на DNS осигурява допълнителна повреда при откриване от трети страни.

Една автоматичен ключ за превключване настройката прекъсва интернет сесията на вашето устройство, ако по някаква причина загубите връзка с VPN.

256-битовото криптиране крие вашите данни от любопитни очи, независимо дали това е интернет доставчик или потенциален хакер.

Тъй като ExpressVPN е на Британските Вирджински острови, това е далеч извън юрисдикцията на Алианса 5/9/14-Eyes. Успешно използвах VPN, за да заобиколя строгите защитни стени, включително Китай.

Ти получаваш неограничена честотна лента, идеален за поточно видео и изтегляне на големи файлове. Разделяне на тунели ви позволява да изберете кои устройства и приложения да правят или да не преминавате през VPN.

Вижте най-актуалните ExpressVPN кодове на купони за повече начини за спестяване!

Основни функции на ExpressVPN:

 • 3000 сървъра в 160 глобални локации
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Позволява P2P активност
 • 24/7 чат на живо
 • Пет живи, едновременни връзки с устройства
 • Работи с: Amazon Prime, WhatsApp, Hulu, Netflix, YouTube / Google Suite, Showtime, HBO, Disney +, Sky Go и Sling
 • Съвместим с: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox и много рутери

Поток на мандалоряните с ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost е третият ми любим VPN. Мрежовите скорости, сигурността, поддръжката и лекотата на използване бяха измерени, когато оцених услугата.

Регистриран в Румъния, той е далеч извън сферата на Алианса 5/9/14-Eyes. Екипът също е базиран на Румъния и разполага със служители, които наблюдават мрежата му на място.

  Как смотреть Ziggo GO из любой точки мира в 2023 году

Компанията има голяма сървърна мрежа, с която да поддържа 5 700 сървъра в 90 страни. Размерът на тази мрежа ви дава много места, за да влезете в тях, идеални за поточно видео от онлайн мрежи като Disney+.

CyberGhost също предлага a 14-дневна безплатна гаранция за връщане на пари с месечна услуга. Това е отлична стойност за VPN за този клас. Ако се ангажирате с по-дълъг договор, тази гаранция неравна до a 45-дневна гаранция за връщане на парите.

С всички платени нива, компанията не налага ограничения на честотната лента. Между бързата му мрежа и неограничената й честотна лента: ще можете да гледате много HD видеоклипове.

Ако не искате да се ангажирате в началото, можете да се възползвате от безплатна 24-часова пробна версия. Вижте тези други страхотни отстъпки за най-добрата стойност.

DNS течове и превключвател за автоматично убиване осигуряват ви необходимата прозрачност и сигурност, за да гарантирате, че цялата ви интернет сесия е частна.

Когато става дума за криптиране и сигурност на данните, CyberGhost използва най-добрите налични 256-битово AES криптиране. Настройките му за частно сърфиране са достатъчно силни, за да ви заобиколят от защитни стени в Китай и други строги страни.

Основни характеристики на CyberGhost:

 • Мащабна глобална сървърна мрежа от 5 700 сървъра в 90 страни
 • Специализирана P2P активност на белязани сървъри
 • 24/7 поддръжка на живо
 • Свържете до седем устройства наведнъж
 • 45-дневна гаранция за връщане на пари за абонаменти, по-дълги от 30 дни
 • 256 AES криптиране
 • Kill превключвател
 • DNS защита от теч
 • Работи с: Disney +, Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Showtime, HBO, BBC One and Two и Hulu
 • Съвместим с: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Sticks и Fire TV, Linux, Firefox и Chrome

Поток на мандалорските с CyberGhost

В заключение

Това е вълнуващо време да бъдеш хардкор фен на Star Wars! Легендарната сага си проправя път към малкия екран по време на пиковата телевизионна ера.

Не искате да пропуснете нито една минута от сезона на Мандалориан. Моята препоръка №1 за проверка на сезон 1? NordVPN е най-любимият ми като цяло за бързина, поверителност, поддръжка и сигурност.

Любопитно ли е да проверите повече VPN за вашите устройства с Android? Вижте нашата разбивка на най-добрите VPN за Android.

Искате ли да спестите повече от вашите VPN абонаменти? Тези актуални VPN кодове на купони дават ви още по-дългосрочна стойност.