Kako popraviti Fortnite Lag Hiter, preprost kramp za igralce leta 2023

Vaša četa v Fortnite Battle Royale je pod močnim ognjem. Vaša koža Dark Voyager je slabega zdravja. Zemljevid se skrči, vendar opazite Med Kit. Pravkar ga boste zgrabili, ko se zgodi najhujše.

Zaostanek ubija vašo igro.

Preden si raztrgate lase, obstaja rešitev, da se to ne bo zgodilo: Uporabite VPN, ki vam bo pomagal obiti zastoje in povezati to hitri strežniki po vsem svetu – in se vrnite v odred ter na pot do bitke.

Kako popraviti zaostanek Fortnite

 1. Izberite VPN. Za igranje priporočamo NordVPN.
 2. Namestite VPN v napravo.
 3. Uporabite možnost Hitre povezave NordVPN za povezavo s strežnikom v vaši bližini.
 4. To je to! Vaš ping bi moral biti boljši. Srečno ropanje!

Začnite igrati z NordVPN!

Kako vam lahko VPN pomaga popraviti zaostanek Fortnite

Začnimo s tem, da je Fortnite zelo priljubljen. To je še toliko bolj zabavno, če se vključite, pomeni pa tudi, da na tisoče uporabnikov lahko preplavi strežnike.

Zastoji strežnika lahko povzročijo velike zamude ali ping. To lahko uniči vašo igro, kajti ko je zamuda velika, traja dolgo časa, da podatki pridejo iz računalnika do igralnega strežnika in nazaj. To je povzroči zaostanek ali zamude, in lahko celo povzroči, da igra zamrzne.

Vprašanje je torej, kako zmanjšati zamudo in popraviti zaostanek? Uporaba vrhunske VPN je dobro mesto za začetek.

Ko ste povezani z VPN z velikim svetovnim omrežjem strežnikov, se lahko sprostite od prezasedlenih strežnikov in se povežete z nadomestnimi strežniki, ki vam omogočajo veliko nižji ping. A VPN najde najhitrejši strežnik za Fortnite po vsem svetu.

Drug način, kako vam VPN pomaga, je skrivanje spletnih dejavnosti – vključno z igranjem – od ponudnika internetnih storitev (ISP). Zakaj je to pomembno? ISP-ji pogosto hitrosti ali upočasnijo vaše hitrosti ko vidijo, da uporabljate veliko pasovne širine za nekaj, kot je igranje. Če imate VPN, vaš ponudnik internetnih storitev ne more vohuniti, kaj počnete.

  6 najboljših VPN-jev za predvajanje filmov - 2023 je najhitrejši in najcenejši

Najboljši VPN za popravljanje zaostankov

Kako popraviti Fortnite Lag Hiter, preprost kramp za igralce leta 2023

Ko se boste prepričali, ali bo igra Fortnite potekala brez povoda, naša prva izbira je NordVPN.Ne samo da dosega vrhunske rezultate v naši bateriji testov, ampak daje igralcem, kot ste vi konkurenčna prednost.

Najprej NordVPN 5.000+ strežnikov v 60 državah. Tovrstna svetovna mreža je potrebna za odpravo ozkih grl in za nadaljevanje igre.

Hitrost je ključna za formulo Battle Royale in NordVPN se uvršča visoko na našem seznamu po hitrosti strele. Poleg tega ta VPN redno posodablja hitrostne povezave, tako da vaše potovanje po Fortniteju nikoli ne zaostaja, ne glede na to, kje živite. Igralci, ki uporabljajo NordVPN, se strinjajo!

Ta VPN je močan za varnost, še posebej pa skriva svojo dejavnost pred ponudnikom internetnih storitev. NordVPN je vaš skrbnik v svetu Fortnite s funkcijami, kot so 256-bitno šifriranje vojaške stopnje in vgrajena anti-DDoS zaščita (zahvaljujoč ekskluzivni funkciji CyberSec). Onkraj tega, vsak strežnik NordVPN je zaščiten pred tatovi zasebnosti.

Tukaj je še nekaj, kar lahko NordVPN naredi za povečanje vaše igralne izkušnje:

 • Ogromen izbor strežnikov v 60 državah pomeni, da lahko prenesite igre, ki morda še niso na voljo v vaši regiji.
 • Ne glede na to, kam potujete, NordVPN vas poveže z igralnimi strežniki kjerkoli na svetu.
 • NordVPN s šifriranjem vašega podatkovnega prometa (tudi prek ponudnika internetnih storitev) zagotavlja ne bo doživel pufranja in droženja pasovne širine.

Preizkusite NordVPN brez tveganja z 30-dnevno garancijo vračila denarja in še bolje – prihranite denar pri naročnini z našo kodo kupona.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P
  Hogyan nézhetem online a 47. Emmy díjat!

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Začnite igranje z NordVPN!

Drugi načini popravljanja zaostanka

Medtem ko je dober VPN najboljša izbira za odpravljanje zaostankov, je tu nekaj popravkov, ki jih predlagamo, da preizkusite, ne glede na to, ali imate VPN ali ne:

 • Priključite ethernetni kabel namesto da na usmerjevalniku uporabljate wi-fi. Žična internetna povezava ima boljšo stabilnost in običajno deluje bolje kot Wi-Fi povezava.
 • Pojdite na nastavitve igre in nižji možni krivci, ki zaostajajo, kot so ločljivost, virtualna sinhronizacija in kakovost sence.
 • Odklopite vse druge naprave z internetno povezavo.
 • Izklopite modem in usmerjevalnik vsaj 30 minut za ponovno zagon omrežne strojne opreme.
 • Zaprite procese v ozadju (Mac ali Windows), kot sta protivirusna nadgradnja in torrent odjemalci.

Povzetek in nadaljnje branje

Fortnite se nenehno razvija z novimi bitkami, kožami in orožjem. Visoko zmogljiv VPN vas ohranja na bojišču za vsako posodobitev, ne da bi motili vašo igro. NordVPN ščiti vašo ekipo s hitrosti, tisoče strežnikov in vojaška varnost.

Želite preveriti več priporočil VPN? Preberite našo objavo o 5 najboljših VPN-jev za igre 2023 – ki je najhitrejša?

Ali za igranje uporabljate hudournike? Oglejte si naš vodnik o najboljših VPN-jih za hudournike-2023.