Kako v letu 2023 gledati sramežljiv splet od koder koli

Fione, Frank in družine ne moremo dobiti dovolj?

Najboljši kraj, da dohitete Gallagherje, je njihov digitalni dom, Čas za predstavo. Showtime ima na sezono vse sezone brez sramu. Lahko celo si oglejte nove epizode takoj po predvajanju v ZDA.

Na žalost Showtime uporablja geolokacijsko programsko opremo za blokirajo gledalce zunaj ZDA. To je slaba novica za mednarodne navijače, ampak Gallaghers ne bi pustil, da bi jim malo programske opreme preprečilo!

Ti lahko odklenite Shameless od kjer koli z VPN.

VPN-ji maskirajte svoj IP naslov da skrijete svojo pravo lokacijo. Zaradi tega je videti, kot da ga gledate iz ZDA. Z VPN boste lahko glejte celoten katalog Showtime od koder koli po svetu.

Kakovosten VPN bo šifriral tudi vaš internetni promet. Šifriranje zagotavlja, da so vsi osebni podatki, ki jih vnesete na spletu, neberljivi hekerjem in vohunom.

Pomembno je izbrati najboljšo storitev, ki je na voljo, da zaščitite svojo zasebnost in uživate v neomejenem dostopu do interneta.

Bomo pokazati, kako uporabljati VPN da odkrijete Shameless v Showtimeu s katere koli lokacije na svetu. Tudi mi bomo pomagali najti najboljši VPN za vaše potrebe in vas seznanite, katere storitve ponujajo brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja.

Kako gledati: Hitri vodnik

  1. Prijavite se za VPN z hitri strežniki v ZDA. Točka za žarišče je naša prva izbira za gledanje sramežljivega.
  2. Namestite VPN programska oprema in povezati se s strežnikom v ZDA.
  3. Prijavite se v Showtime, ali se prijavite za nov račun.
  4. Pripravljeni ste počakati in gledati Shameless!

Začnite gledati ZDAJ!

Kako se naročite na Showtime izven ZDA  

Ko odprete račun, vas bo Showtime pozval, da predložite podatke o svoji kreditni kartici ali PayPalu. Na žalost, sprejema samo načine plačila v ZDA.

Če želite to rešiti, boste morali nakup darilne kartice Showtime. Ko pridete na zaslon za plačilo, namesto tega izberite »unovči darilno kartico« in že boste pripravljeni.

Ne pozabite, da so vse cene naročnin v USD.

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati sramotni splet od koder koli

Showtime uporablja geoblocks za preprečevanje oboževalcev zunaj ZDA od gledanja njegove vsebine. Če potujete v tujino ali imate sedež zunaj ZDA, boste za ogled Shameless potrebovali VPN.

VPN povežejo vašo napravo z oddaljenim strežnikom skozi varen predor. Ta oddaljeni strežnik prikrije vaš IP naslov in skrije svojo lokacijo s spletnih mest, ki jih obiščete. Videlo se bo, kot da do interneta dostopate z lokacije oddaljenega strežnika.

Če si želite ogledati Shameless, boste potrebovali VPN z neomejena pasovna širina in hitri strežniki v ZDA. To bo zagotovilo tudi hitro nalaganje in minimalno pufranje. Navsezadnje ni nič hujšega, kot da se vaš tok zamrzne, ko se začne drama.

Poiščite VPN, ki ščiti vaše podatke vrhunske varnostne funkcije med brskanjem.

  • 256-bitno šifriranje bo anonimiziral vašo spletno izkušnjo in naredil vaše osebne podatke nedoumljive za kibernetske kriminalce.
  • A stroga politika brez zapisov zagotavlja, da vaša VPN ne vodi evidence o zgodovini brskanja, ki bi lahko pozneje prešla na tretje osebe.
  • An samodejno stikalo za ubijanje bo preprečilo, da nezaščiteni podatki zapustijo vaše omrežje v redkem primeru, ko vaša VPN povezava ne uspe.

Zdaj, ko ste opremljeni z znanjem za izbiro odlične VPN, poglejmo naša najboljša priporočila.

Najboljši VPN-ji za gledanje sramežljive od koder koli

1. Ščit za žarišče

Kako v letu 2023 gledati sramežljiv splet od koder koli

Karakteristike Hotspot Shield strelovodne povezave in neomejena pasovna širina da vam prinesemo najboljše sramne maratone. Lahko bypass geoblocks z lahkoto.

Ta VPN varuje vaše podatke 256-bitno šifriranje tako dobro, kot zaščita pred zlonamerno programsko opremo in lažnim predstavljanjem. Opozorilo vas bo, če je znano, da spletno mesto, ki ga obiščete, vsebuje zlonamerno programsko opremo, in ga nato blokira.

Ščit za žarišče ima intuitivne aplikacije za vse vaše naprave tako da se lahko z gallagherji družiš kadarkoli in kjer koli.

Brezskrbno lahko poskusite z velikodušno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja in a 7-dnevno brezplačno preskušanje. Če želite izvedeti več, preberite ocene resničnih uporabnikov Hotspot Shield.

Pazi s Hotspot Shield!

2. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN je odlična izbira za pretakanje. Ponuja neomejena pasovna širina naprej 5200+ hitri strežniki v 62 državah.

Funkcija SmartPlay te VPN bo samodejno preklopite na strežnik, ki ga potrebujete biti na. To zagotavlja tekočo izkušnjo pretakanja brez puferja.

Svoje šifrirni protokoli višjega cenovnega razreda in strog politika brez zapisov bodo vaši podatki med brskanjem varni.

Preizkusite NordVPN z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja ugotovite, zakaj je hit uporabnikov VPN.

Pazi z NordVPN!

3. ExpressVPN

expressvpndevices2-e1512565397277

ExpressVPN ponuja hitrosti strele za pretakanje. Deluje strežniki na 148 lokacijah, vključno s 30+ mesti v ZDA. Na voljo so tudi enostavne aplikacije za vsako večjo platformo, tako da lahko varno pretakajte svoj telefon.

Ta VPN ima veliko najboljše varnostne funkcije so na voljo, všeč 256-bitno šifriranje AES, strog politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje.

Namestitev je enostavna s svojimi celovitimi vodniki za nastavitev, tako da boste v hipu gledali Shameless! Ne vzemite pa samo besede za to in si oglejte, kaj lahko pravijo pravi uporabniki.

ExpressVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja o vseh njegovih storitvah VPN, plus a 7-dnevno brezplačno preskušanje za mobilne aplikacije.

Pazi s ExpressVPN

4. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost je a hiter in zanesljiv VPN za pretakanje. Deluje čez 3.000 strežnikov po vsem svetu, in ponudbe izjemne varnostne lastnosti.

To omrežje VPN enostavne aplikacije prihajajo s predhodno konfiguriranim profilom, ki optimizira vaše nastavitve za pretakanje.

Lahko poskusite storitev brez tveganja 30 dni, in izkoristite a brezplačna 7-dnevna preizkusna različica za uporabnike iOS, Android in Windows. Pojdite naprej in ugotovite, zakaj je uporabniku najljubša spletna varnost.

Pazi s CyberGhost!

5. IPVanish

ipVanish Naprave

IPVanish ima vse, kar boste kdaj potrebovali v VPN-ju za pretakanje oddaje Showtime. Imeli boste popolna spletna anonimnost s šifriranjem od konca do konca za vse svoje naprave, vključno z usmerjevalniki.

Uživali boste utripajoče hitrosti in neomejena pasovna širina naprej do pet naprav v nobenem trenutku sploh.

IPVanish lahko danes preizkusite z 3-dnevna brezplačna preizkusna različica in a 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ali izveste več, če si želite ogledati, kaj pravijo pravi uporabniki o tej VPN.

Pazi z IPVanish!

Povzetek

Če živite ali potujete zunaj ZDA, VPN je najlažji in najbolj varen način za pretakanje Shameless na spletu.

S kakovostnim VPN lahko obšli zakone o geblokah in cenzuro za dostop do ekskluzivnih vsebin z vsega sveta varno in anonimno. Nikoli več ne boste zamudili trenutka akcije!

Prihranite več trdega zaslužka s preverjanjem naših najboljših VPN ponudb in kuponov.

Začnite brezplačno preskusno različico Hotspot Shield ZDAJ!