Melyik VPN-k férhetnek hozzá a DAZN-hez? (Frissítve 2023 január)

Ha VPN-t próbált elérni a DAZN eléréséhez, akkor valószínű, hogy a megtekinteni kívánt játék streamingje helyett a rémült hibaüzenetre meredt: A DAZN nem érhető el ebben az országban.

DAZN hiba

A DAZN jelenleg csak az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Olaszországban, Spanyolországban, Brazíliában és Japánban érhető el.

Még akkor is, ha DAZN van az Ön országában, a VPN hozzáférést biztosít még több tartalomhoz

A DAZN-en megjelenített tartalom az egyes régiókra jellemző, tehát miközben megkaphatja a Belgium Grand Prix-t a DAZN-n Németországban, Kanadában nem érhető el.

Általában itt mondom, hogy jelentkezzen be az egyik legfontosabb VPN-be, és élvezze. Az a baj, a DAZN-vel működő VPN-ek száma nagyon korlátozott.

Számos olyan VPN található, amelyek feloldták a DAZN feloldását, de már nem férnek hozzá a szolgáltatáshoz. Lehet, hogy kipróbálta a VPN-eket, és csalódottnak találta, hogy nem működnek. Alapos kutatást végeztem, és pontosan megmondhatom, melyik VPN működik és hol.

A legjobb VPN-k a DAZN számára – Mit tudnak és mit nem tudnak?

Itt vannak a DAZN legjobb VPN-i. Én csak talált öt olyan VPN-t, amelyek sikeresen hozzáfértek a DAZN-hez, és akkor is csak ez volt korlátozott számú régióban vagy meghatározott IP-címeken keresztül.

1. NordVPN

NordVPN

A NordVPN szinte mindig a legjobb választás a VPN-hez, mert gyors, felhasználóbarát és biztonsági funkciókkal teli.. Az NordVPN feloldhatja a DAZN blokkolását az Egyesült Államokban, Kanadában és Japánban és állítja, hogy folyamatosan dolgozik új helyek felvételével.

A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával kockázatmentesen kipróbálhatja magát. Ha többet szeretne megtudni a NordVPN-ről, olvassa el a részletes beszámolót.

Az NordVPN feloldhatja:

 • DAZN, Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO GO, Showtime és Sling TV

Támogatja a torzítást:

 • Igen. P2P speciális kiszolgálók érhetők el

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Android TV, Firefox, Chrome és sok útválasztó
  Cele mai bune 3 VPN-uri pentru Safari (2023) - Numai acestea funcționează cu adevărat

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN az egyik kedvencem, mivel gyorsasága és képessége megkerülni szinte minden geoblokkot. Csak a kanadai DAZN-hez tudott csatlakozni, de ez jó kezdés.

Ide kattintva olvashatja el, hogy a felhasználók mit gondolnak az Express VPN-ről. Mindig kipróbálhatja saját magának – van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia kérdés nélküli kérdéses politikával.

 Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

Míg a CyberGhost általában az egyik legnépszerűbb geoblokkolt tartalom streamingje, a DAZN és csak a Tokyo S04-105 japán DAZN szolgáltatáshoz tudott hozzáférni. A sikeres kapcsolat létrehozása során tapasztalt problémákat a CyberGhost támogatás is megerősítette.

A nagylelkűvel 45 napos pénz-visszafizetési garancia, nincs ok arra, hogy ne próbálja meg. Olvassa el a valódi felhasználók véleményét a CyberGhostról.

 A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. TorGuard

Melyik VPN-k férhetnek hozzá a DAZN-hez? (Frissítve 2023 január)

Amikor ellenőriztem, A TorGuard csak a DAZN-hez tudott hozzáférni Olaszországban az 5.150.139.235 IP-kiszolgálón.

Van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, így kockázatmentesen próbálkozhat a TorGuardral. Ha nem biztos benne, hogy ez a megfelelő VPN az Ön számára, ezek a valódi felhasználók véleményei segíthetnek meggondolni.

Tekintse meg a TorGuard ajánlatokat

  5 legjobb VPN az Eurosport számára - Nézze meg bárhonnan 2023-ban

5. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

Amikor ellenőriztem, A PrivateVPN feloldhatja a DAZN blokkolását két országban. Szerverének helye – Kanada – Toronto 2 feloldja a DAZN Kanadát, és a Milánó 2 hely most hozzáférhet a DAZN IT-hez. Ez tökéletes azok számára, akik szeretik az olasz labdarúgást!

A PrivateVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia így kipróbálhatja a szolgáltatást, mielőtt vállalja. Plusz kínál dedikált P2P támogatás és speciális Netflix szerverek így mindig elérheti kedvenc tartalmát. Olvassa el, amit a valódi felhasználók mondanak.

Lásd: PrivateVPN ajánlatok!

VPN-k, amelyek jelenleg nem tudnak hozzáférni a DAZN-hez

Noha ezek a VPN-k önmagukban kiválóak, jelenleg nem képesek hozzáférni a DAZN-hez. Gyakran tesztelom őket, és biztosan folyamatosan értesülök minden új fejleményről.

 • MBSZ
 • IPVanish
 • VyprVPN

GYIK

Miért blokkolja a DAZN a VPN-ket??

Bizonyos tartalmak a A DAZN csak bizonyos területeken érhető el, általában a szerzői jogi és használati törvények miatt. A DAZN hihetetlenül kemény geoblokkokkal rendelkezik, és a szolgáltatáson blokkolt VPN-ek száma továbbra is növekszik. Szerencsére ez a lista csak azokat a VPN-ket kínálja, amelyekről ismert, hogy működnek a DAZN-sel, hogy segítsen kiküszöbölni a találgatásokat.

Ha többet szeretne megtudni a geoblokkolásról, olvassa el a blogunkat Minden, amit tudnia kell a geoblokkolásról.

Hogyan nézhetem ingyen a DAZN-t?

DAZN már nem kínál ingyenes próbaverziót, és nincs pénz-visszafizetési garancia. Helyette, nem szerződéskötést és kötelezettségvállalási előfizetést kínál, így bármikor visszavonhatja azt.

Hány egyidejű csatlakozást tesz lehetővé a DAZN?

A DAZN három egyidejű csatlakozást tesz lehetővé egyszerre. Szerencsére NordVPN akár hat egyidejű kapcsolatot is kínál egyszerre, így több mint elegendő lenne ahhoz, hogy mindenki lefedje a DAZN-t.

Tehát mit tehet, ha hozzáférni akar egy DAZN adatfolyamhoz?

Ne add fel. Számos streaming szolgáltatás, mint például az US Netflix, nagyon sokáig megragadta a VPN-eket, de prémium A VPN-k továbbra is a világ legkeményebb geoblokkjain kerülnek körül. Ha a Netflix és a legfőbb VPN-ek közötti folyamatban lévő csata bármit megtanított, az az a jó VPN-szolgáltatások kihívást jelentenek, és nem adják fel könnyen, tehát neked sem.

  Объркване на киберпрестъпниците с илюзивни мрежи

Ellenőrizze újra a DAZN weboldalán az új országok hozzáadását a szolgáltatáshoz. Lehetséges, hogy a VPN-k újabb kiegészítéseket megkerülhetik. És folytassa itt az ellenőrzést, mert Ezt az oldalt frissíteni fogom, amint új információkkal rendelkezem, amelyek segítenek Önnek.

Ha nem biztos benne, hogyan oldhatja fel a DAZN blokkolását, akkor nézd meg ezt a nagyszerű videót.

Próbálja ki VPN-jét a DAZN segítségével, és tudassa velem az eredményt. Ha továbbra is VPN-t keres más földrajzilag korlátozott tartalmak eléréséhez vagy az általános online adatvédelemhez és biztonsághoz, akkor nézd meg a 10 legfontosabb VPN-listánkat.