Mi az IGTV? Ismerje meg az Instagram Youtube-alternatíváját

2023 nyarán indult, Az IGTV az Instagram riválisa a YouTube-ra. A videóhoz való önálló alkalmazás világszerte elérhető, és bárki számára akár egy órás tartalom létrehozását is lehetővé teszi.

sajnálatos módon, nem mindenki élvezheti szabadon az IGTV-t. Valójában számos országban a lakosok egyáltalán nem férnek hozzá az Instagram-hoz, erősen cenzúrázott internet és szigorú közösségi médiakorlátozásoknak köszönhetően.

Ha olyan országban él, amely korlátlan internettel rendelkezik, akkor fennáll annak a veszélye, hogy rosszindulatú programokkal megfertőződik, vagy ha fiókjait feltörik, ha olyan közösségi médiaoldalakat használnak, mint például az Instagram és az IGTV..

A VPN lehetővé teszi azokban az országokban, amelyekben az internet cenzúrázása erős, és amelyek hozzáférnek az IGTV-hez azáltal, hogy egy olyan szerverhez csatlakoztatják őket, amely nem blokkolja a szolgáltatást. Ráadásul a prémium VPN csúcsminőségű biztonsági funkciói megóvják online adatait és magánéletét, lehetővé téve ezzel használja az IGTV-t teljes névtelenséggel.

Az ExpressVPN az elsődleges VPN-választásunk az IGTV eléréséhez, mivel több mint 160 globális helyen található kiszolgálókkal, páratlan sebességgel és legfontosabb biztonsági funkciókkal rendelkezik..

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon az IGTV-ről, arról, hogy miért van szüksége VPN-re a szolgáltatás eléréséhez, valamint a VPN-k legfontosabb ajánlásairól.

Mi az IGTV??

Míg az IGTV önálló videómegosztó alkalmazás, az alapvető funkciók a Instagram webhelyen és az alkalmazáson keresztül is elérhetők. Az eredetileg csak függőleges videókat lehetővé tevő, 2023. májusában végrehajtott frissítéssel az alkalmazás támogatja a függőleges és a vízszintes videókat egyaránt.

Az IGTV regisztrálásához Instagram-fiók szükséges, és amikor bejelentkezik, a követett felhasználók videóit fogja lejátszani. Csakúgy, mint az Instagram, az IGTV videókkal is kölcsönhatásba léphet, kedvelve, kommentálva és közvetlen üzeneteket küldve. Az interakciók alapján javaslatokat fog látni az IGTV másutt megjelenő videóira vonatkozóan.

Az IGTV-csatorna és a videók láthatóságát a fiókok adatvédelmi beállításaival módosíthatja. Ha a csatornát a nyilvánossághoz állítja, bárki láthatja azt és a videóit. Ha privátra állítja, akkor csak a jóváhagyott követői láthatják a tartalmat.

  10 najboljih web stranica za gledanje online filmova na hindiju u 2023. godini

Vannak reklámok az IGTV-ben, hogy bevételt generáljon a Facebook tulajdonában lévő Instagram számára.

Miért használjon VPN-t az IGTV eléréséhez??

Egyes országok a cenzúrázott internet – például Kína, Pakisztán, Irán és Észak-Korea – rendelkezik a az Instagram, az IGTV és más közösségi médiahálózatok teljes tilalma. Ezek a szociális média blokkok nem korlátozhatják a szabad véleménynyilvánítást, és nem kell, ha VPN-t használnak.

Val,-vel szilárd VPN, leküzdheti a földrajzi korlátozásokat az IGTV-n, a régiókon kívüli szerverhez való csatlakozáskor, amely blokkolja a közösségi médiát. Ez megadja az IGTV, más közösségi média webhelyek és további blokkolt tartalmak eléréséhez szükséges IP-címet.

A VPN lehetővé teszi az IGTV használatát a világ bármely pontján, cenzúra, kormányzati felügyelet és a „nem megfelelő” tartalom megosztásának lehetséges jogi következményei nélkül. Köszönhetően a katonai titkosítás egy prémium VPN-vel védi az online magánéletét, és az IGTV-n végzett tevékenységeinek egyikét sem lehet visszakeresni.

Az Instagram a földrajzi helymeghatározási technológiát használja a felhasználók helyének nyomon követésére. Ez lehetőséget ad számukra, hogy célzott hirdetéseket fecskendezzenek be a hírcsatornákba és a profilodba. A VPN megőrzi a helyét és tevékenységét, miközben blokkolja a kényszerített hirdetéseket. Élvezheti az új tartalom felfedezését az IGTV-n anélkül, hogy a kéretlen hirdetések elrontanák a tapasztalatokat.

A legjobb VPN-k az IGTV számára

1. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN a VPN legfontosabb ajánlása az IGTV számára. Több mint 3000 szerver 94 országban, A helyi tartalom biztonságos elérése és a cenzúra legyőzése nem jelent problémát. Ráadásul ezt a kiváló split-alagút funkciónak köszönhetően egyszerre is megteheti.

A helyi hatóságok és az internetszolgáltató nem tudja nyomon követni az Ön tevékenységét, amint azt az ExpressVPN kínálja katonai titkosítás, szigorú bejelentkezési szabályok és az OpenVPN támogatása az összes platformon. Ezenkívül a DNS szivárgás elleni védelemnek és az automatikus megszakító kapcsolónak köszönhetően az adatok nem lesznek kitéve.

  Hogyan szerezhet horvátországi IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Mint a a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, Az ExpressVPN kiváló választás videók feltöltésére és streamingére az IGTV segítségével, végtelen betöltés, pufferolás vagy késés nélkül. Az ExpressVPN lehet az egyik legkedvezőbb prémium szolgáltatás, de a felhasználók szerint sokat kapnak pénzéért. Próbáld ki magad a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Szupergyors sebességével és csúcsminőségű biztonságával könnyen belátható, hogy az ExpressVPN miért olyan népszerű.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Az IGTV elérése az ExpressVPN segítségével!

2. NordVPN

Mi az IGTV? Ismerje meg az Instagram Youtube-alternatíváját

A NordVPN nem veszi könnyedén az adatvédelmet. OpenVPN és IKEv2 / IPSec protokolls biztonságosan és rejtve tartja az internetes tevékenységeit. Míg speciális obfuzációs beállítások biztosítsa, hogy a NordVPN hozzáférjen az IGTV-hez olyan cenzúrázott országokban, mint Kína és Pakisztán.

Megakadályozza a VPN szivárgását a két különböző kill kapcsoló és egyéni DNS-beállítások. Ráadásul a panamai VPN messze van azoktól az országoktól, ahol adatmegőrzési naplók vannak, lehetővé téve a szigorú nulla naplók használatát.

A lenyűgöző NordVPN hálózat rendelkezik 5400+ szerver több mint 60 országban. Tehát rengeteg kiszolgáló választás van a geoblokkok és a cenzúra leküzdésére az IGTV korlátlan hozzáféréshez bárhonnan.

A CyberSec csomag népszerű szolgáltatás a felhasználók körében, mivel extra kártevővédelmet és adblokkolást biztosít. Próbáld ki, és a NordVPN összes többi nagyszerű tulajdonságát, kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.
  Raport: Aplicațiile false Android au fost folosite pentru a monitoriza protestatarii iranieni

Az IGTV elérése a NordVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Ha még nem ismeri a VPN-ket, akkor értékelheti a CyberGhost felhasználóbarát felületét és egyszerű kialakítását.

A CyberGhost rendelkezik az összes szükséges funkcióval, hogy az IGTV-t és az egyéb internetes tevékenységeket biztonságban és magántulajdonban tarthassa, ideértve a robusztus titkosítás, nulla naplózás, szivárgásmentes alkalmazások és a megszakítók védelme.

Noha nem olyan gyors, mint az ExpressVPN vagy a NordVPN, a sebesség több, mint elegendő a videók feltöltéséhez az IGTV-hez, és a tartalom zavartalan streamingjéhez a kedvenc csatornáin..

A román székhelyű szolgáltató rendelkezik tisztességes feloldó képességek, de ha valamelyik problémával találkozik, a kiváló 24 órás ügyfélszolgálat mindig kéznél van. Próbáld ki a nagyszerű sokoldalú magad a 24 órás ingyenes próbaverzió vagy 45 napos visszatérítési időszak.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Az IGTV elérése a CyberGhost segítségével!

Következtetés

A A VPN lehetővé teszi a geoblokkok és a cenzúra leküzdését így hozzáférhet az IGTV-hez és használhatja azokat bárhol a világon.

Katonai titkosítás és legfelső szintű biztonsági szolgáltatások biztosításával a helyi hatóságok megcélozzák a hirdetőket, és az internetszolgáltató nem tudja nyomon követni az IGTV-tevékenységét, és visszakeresheti Önt.

A VPN legfontosabb ajánlása az IGTV használatához az ExpressVPN, mivel hatalmas globális hálózattal rendelkezik elmosódott szerverekkel, nagy sebességgel és verhetetlen titkosítással.

További irodalom

 • Hogyan érhető el az Instagram zene bármely régióból (2023-es frissítés)
 • Srí Lanka blokkolta a közösségi médiát (ismét) – Így állíthatja vissza
 • A kínai blokkolt webhelyek teljes listája & Hogyan lehet hozzájuk férni?