Oglejte si svetovno prvenstvo v pikadu PDC 2023 od koder koli

Od 13. decembra 2023 do 1. januarja 2023 se bo v palači Alexandra v Londonu zbralo svetovno prvenstvo v pikadu PDC, ki bo predstavilo najboljše na svetu. Med 96-članskim poljem bo nastopil prvak. Odvisno od tega, kje si, ko prvi strelec leti, geo-omejitve vam lahko preprečijo ogled dejanja.

Ne skrbi, lahko si pomagam. Z mojim hitrim vodnikom lahko glej vsak met, ki naredi pikado.

Hitri vodnik – Oglejte si oddajo Velika Britanija in Irska na televiziji ZDAJ

S NOW TV lahko prenašate Sky Sports brez Sky računa. Če želite pretakati zadetke pik na televizorju ZDAJ, morate vnesti naslov Združenega kraljestva. Tukaj je treba storiti, če si želite ogledati PDC svetovno prvenstvo v pikadu na televiziji ZDAJ:

  1. Izberite ponudnika VPN s strežniki v Veliki Britaniji ali na Irskem. predlagam NordVPN za svoje visokohitrostno omrežje, ki je tudi zaupanja vredno pri prebijanju geoblokov.
  2. Prenesite VPN in se nato prijavite, da se povežete s strežnikom Združenega kraljestva ali Irske.
  3. Pojdite na nowtv.com in si kupite dnevno ali mesečno izkaznico za Sky Sports. Če nimate kreditne kartice v Veliki Britaniji, kupite darilno kartico NOW TV na strani currys.co.uk in sledite navodilom, da unovčite darilno kartico.
  4. Prijavite se na ZDAJ TV in prenesite turnir!

Oglejte si PDC svetovno prvenstvo v pikadu!

Hitri vodnik – Oglejte si oddajo Združenega kraljestva in Irske o oddaji Sky Sports

Sky Sports v Veliki Britaniji in na Irskem prenaša PDC svetovno prvenstvo v pikadu. Če želite predvajati Sky Sports, morate biti stranka TV TV. Če si želite ogledati PDC svetovno prvenstvo v pikadu na Sky Sports:

  1. Izberite ponudnika hitrih VPN s strežniki iz Velike Britanije ali Irske. The NordVPN storitev vzdržuje nemotene in stabilne povezave ter ponuja napredne varnostne funkcije.
  2. Prijavite se in naložite aplikacijo VPN, se prijavite in izberite strežnik v Veliki Britaniji ali na Irskem.
  3. Pojdite na www.skysports.com in ustvarite račun na spletnem mestu.
  4. Pojdite na www.sky.com in povežite svoj račun Sky z računom spletnega mesta. Potrebujete številko računa Sky.
  5. Ko ste pripravljeni, se prijavite v Sky Sports in uživajte!

Oglejte si PDC svetovno prvenstvo v pikadu!

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati PDC svetovno prvenstvo v pikadu

Za ljubitelje pikadov je to turnir, ki ga morate videti. Najboljši igralci sveta prihajajo v Alexandra Palace za priložnost, da 1. januarja postanete svetovni prvak, vendar turnirja, če ste v tujini, morda ne boste mogli gledati.

To je zato, ker Od izdajateljev televizijskih programov se pogosto zahteva, da blokirajo koga v drugih državah od gledanja njihovih potokov. Lahko pa ste v določeni državi, ki vam ne omogoča gledanja svetovne oddaje. Kakorkoli, vaša lokacija vam preprečuje ogled svetovnega prvenstva v pikadu PDC.

Če pa lahko zdi se, kot da ste v drugi državi, turnir si lahko ogledate od kjer koli. Na primer, če vaš omrežni promet poteka prek strežnika v drugi državi. To je točno tisto, kar lahko naredite z VPN.

  Топ 15 влияещи на поверителността в киберсигурността

Z VPN lahko zaženite omrežno komunikacijo prek izbrane lokacije. Potem ta lokacija deluje kot da je vaša lokacija. Spletna mesta za pretakanje prikazujejo izbrano lokacijo VPN in nato omogočajo vam gledanje njihovih oddaj.

S VPN imate svojo svobodo pretoka od koder koli. In tako je tudi varnost omrežij.

Ko se povežete z VPN, šifrira vašo komunikacijo. To pomeni, da vsi, ki bodo imeli vaše podatke, ne bodo mogli brati. Tole šifriranje vas ščiti pred komur koli, kot vlade, tretje osebe ali kibernetske tatove.

Ko uporabite VPN, dobite svoboda interneta in internetna varnost. Zato se prijavite za VPN in dobite internet, ki ste ga vedno želeli.

Oglejte si moja najboljša priporočila za pretakanje svetovnega prvenstva v pikadu leta 2023.

3 najboljše VPN-je za gledanje PDC svetovnega prvenstva v pikadu

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN je hitra in varna storitev z obilico funkcij # 1 priporočil VPN.

Funkcija SmartPlay vam pomaga preseči geobloke in vzdrževati stalno povezavo s svojim tokom. Omrežje NordVPN ima veliko hitrosti da bi bili v koraku s HD-pretoki na spletnih mestih, kot je ZDAJ.

Preprost za uporabo vmesnik omogoča preprosto uporabo katerega koli od NordVPN-jev 5.200+ strežnikov. Po vsem svetu obstajajo 59 držav na izbiro. Vse, kar morate storiti, je, da na zemljevidu izberete državo in ves vaš omrežni promet teče po njem.

256-bitno šifriranje AES varuje vaše podatke medtem ko je povezan z VPN. S to šifriranjem na vojaški ravni nihče ne more dostopati do vaše spletne dejavnosti.

Če želite večjo varnost, funkcija Double VPN vaše podatke ovije v drugo šifrirno plast, teče preko dveh varnih strežnikov.

CyberSec ščiti vašo napravo pred nadzorom botneta, zlonamernimi spletnimi mesti in nadležnimi oglasi, varovanje pred nevarno vsebino.

Dobite tudi napredna zaščita stroge politike brez beleženja in samodejno stikalo za ubijanje. Še več zaščitnih ukrepov za vaše podatke in spletne anonimnosti.

Če potrebujete pomoč, je podpora na voljo prek e-pošte ali 24/7 klepet v živo. Poskusite brez tveganja in če se odločite za drugo storitev, lahko dobite celotno povračilo v roku 30 dni.

S svojo naročnino se lahko povežete do šest naprav hkrati. Cela družina naj gleda, kako se prvaki v pikadu borijo na velikem odru.

Če želite izvedeti več o funkcijah NordVPN, so naše celovit pregled vam pove več!

Garancija za vračilo denarja: Kadar koli 30 dni po prijavi.

  9 ДЕЙСТВИТЕЛЬНО БЕСПЛАТНЫХ надежных VPN для iPad и iPhone (iOS) в 2023 году

NordVPN lahko odklene:
Sky Sports, NOW TV, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu, Sling TV, YouTube, HBO GO in Showtime.

Podpira hudourništvo:
Izberete lahko strežnike, prilagojene P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:
Nekateri usmerjevalniki, iOS, Windows, Firefox, macOS, Linux, Chrome, Android TV in Android.

Oglejte si PDC svetovno prvenstvo v pikadu z NordVPN zdaj!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Omrežje ExpressVPN je zasnovano okoli ene stvari: hitrosti. Ima nekaj najhitrejše omrežne hitrosti na voljo in vam pomaga, da ste v koraku s športom v visoki ločljivosti.

Omrežne ponudbe ExpressVPN so več 3.000 strežnikov, ki jih lahko izbirate po vsem svetu na 160 lokacijah. Razvajali ste se zaradi izbire za pretakanje prvenstva v pikadu.

Z mrežo, tako hitro kot ExpressVPN, ste ni vam treba skrbeti za kolcanje pri povezavi ali težave z varovanjem. Vidite lahko vse podrobnosti, ki so pomembne, ko dva velikana mečeta pikado. Bodite pozorni na vsak trenutek vsakega strelnega bika!

Morate ostati povezani z lokalnimi spletnimi mesti? Aplikacija ExpressVPN vam omogoča, da to storite razdelite omrežni promet. Z razcepljeni tuneliranje funkcija, na svojem VPN si oglejte prvenstvo po vsem svetu, hkrati pa brskajte po lokalnih spletnih mestih po običajnem internetu.

ExpressVPN je poleg tega, da je hiter, varen. Šifriranje vojaškega razreda vaši podatki varni od vseh, ki poskušajo dostopati do njega, pa naj gre za tretje osebe ali hekerje.

Pravilnik o ničelnih dnevnikih zagotavlja, da strežnik nikoli ne hrani nobene zgodovine brskanja ali pretakanja.

Če potrebujete pomoč, podpora v živo je na voljo 24/7. Preizkusite storitev za 30 dni in dobite povračilo v celoti če ni zate Če se prijavite, boste lahko uporabljali do pet sočasnih povezav z napravo.

Več o varnostnih protokolih ExpressVPN lahko izveste, ko preberete naš poglobljen pregled.

Garancija za vračilo denarja: V roku 30 dni.

ExpressVPN lahko odklene:
ZDAJ TV, Sky Sports, ESPN, BBC iPlayer, Hulu, YouTube, Sling TV, HBO GO, Amazon Prime Video in Netflix.

Podpira hudourništvo:
P2P je dovoljen na vseh strežnikih.

ExpressVPN deluje na teh napravah:
Firefox, Android TV, iOS, Windows, Android, Linux, Chrome, macOS in nekateri usmerjevalniki.

Oglejte si PDC svetovno prvenstvo v pikadu z ExpressVPN zdaj!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

Odličen VPN s hitrim omrežjem in veliko specializiranih strežnikov, CyberGhost ponuja hitro in varno storitev za pretok PDC svetovnega prvenstva v pikadu. Izbirate lahko med več kot 5500 strežnikov po vsem svetu.

Pri povezovanju z glavnimi izdajatelji televizijskih programov zagotavlja CyberGhost konfigurirani specializirani strežniki za določenega izdajatelja televizijskih programov. Vse kar morate storiti je, da izberete strežnik za svojega izdajatelja televizijskih programov in zagotovo ga boste dobili hiter, enakomeren potok.

  Hogyan (Tényleg) Nézze meg a BBC IPlayer Online játékot Kínában 2023-ban

Če želite torrent na vašem VPN, CyberGhost ponuja strežniki prilagojeni samo za hudournike.

Z 256-bitno šifriranje AES obramba vaših podatkov, imate vojaško zaščito, ki varuje vaše zasebne spletne podatke in preprečuje, da bi kdo poskusil dostopati do njega ali videti, kaj nameravate.

Politika ničelnih dnevnikov dodaja še en nivo varnosti in anonimnosti, ki zagotavlja, da se vse dejavnosti beleženja nikoli ne držijo strežnika in to vaši podatki niso nikoli ogroženi.

CyberGhost blokira sledilce, oglase in zlonamerno programsko opremo iz vašega sistema. To pomeni, da nobenih motečih popupcev ne bi oviral, kako bi lahko opazovali velikane in brez škodljive vsebine, ki bi okužila vašo napravo.

CyberGhost’s NoSpy strežniki sedeti zunaj 14 Eyes Alliance –noben vladni vohun ne more videti ali deliti vaših podatkov. 

Če ima vaša internetna povezava motnje ali kolcanje, stikalo kill skoči v akcijo in te odreže, ne dovoli, da bi bili vaši podatki izpostavljeni, niti za trenutek.

Pomoč je vedno pripravljena za vas, z podpora v živo. Plus lahko izkoristite 45-dnevno jamstvo vračila denarja ko poskusite brez tveganja.

Vključene so funkcije pretakanja in varnosti CyberGhost sedem vaših naprav in jih lahko uporabljate hkrati. Pretakajte in brskajte kadar koli in kjer koli.

Ne pozabite prebrati naše celoten strokovni pregled da bi ugotovili, kaj še lahko ponudi CyberGhost.

Garancija za vračilo denarja: V roku 45 dni od prijave.

CyberGhost lahko odklene:
ESPN, Sky Sports, NOW TV, Eurosport, Amazon Prime Video, Netflix, BBC iPlayer in YouTube.

Podpira hudourništvo:
Strežniki, namenjeni za hudourništvo.

CyberGhost deluje na teh napravah:
Windows, Chrome, iOS, Android, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Firefox, macOS, Linux in nekateri usmerjevalniki.

Oglejte si PDC svetovno prvenstvo v pikadu z CyberGhost zdaj!

Povzetek

Darts bo novega svetovnega prvaka 1. januarja. Prijavite se za VPN zdaj in se prepričajte, da lahko si oglejte vsako strelo, vrženo v palačo Alexandra v Londonu.

Če imate težave pri odločanju, je funkcija SmartPlay vklopljena NordVPN je odlična izbira za prehod na geobloke in pretakanje prvenstva PDC. Tudi varnostne lastnosti je težko premagati.

Ne glede na to, katero storitev izberete, ne pozabite obiskati stran z našimi ponudbami in kuponi prihraniti denar!

Nadaljnje branje

Če želite najti najboljši VPN-ji BBC iPlayer na spletu za ogled v tujini, mi lahko pomagamo.

Poiščite dobro VPN, ki ga boste namestili na usmerjevalniku, ko boste izvedeli za najboljši VPN-ji za usmerjevalnike.

Želite pomagati gledati ITV Hub med potovanjem? Poglej kako gledati ITV Hub iz Irske ali kjer koli zunaj Združenega kraljestva.