Schimbă regiunea PlayStation PSN – Cum să schimbi PS4 sau PS3

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența PlayStation, utilizarea unei VPN este o idee minunată. Cu un VPN, puteți schimba țara dvs. PS4 sau PS3 pentru a accesa jocuri care nu sunt disponibile sau care nu au fost încă lansate în țara dvs..

Utilizând o VPN, vă puteți masca adresa IP și puteți accesa în siguranță și anonim toate tipurile de conținut ascunse anterior în spatele filtrelor de geolocalizare.

Citiți mai departe pentru a afla cum să vă schimbați țara pe PS4 și PS3.

Ghid rapid – Cum să vă schimbați țara pe PS4 și PS3

 1. Alegeți un VPN. Iti recomandam NordVPN pentru jocuri.
 2. Instalați VPN-ul pe dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la un server din regiunea dorită.
 4. Deschide-ți jocul și descarcă / începe să joci jocul tău!

Începeți să jucați cu NordVPN!

Cum vă ajută un VPN să vă schimbați țara PS4 și PS3 de oriunde

Serverele PlayStation folosesc adresa dvs. IP pentru a determina în ce țară vă aflați. Atunci când schimbați adresa IP a PlayStation-ului cu o VPN, veți putea accesa anumite jocuri și conținut în aplicații la care nu puteți accesa altfel..

Un VPN vă ajută să ocoliți restricțiile de conținut bazate pe geolocalizare. De exemplu, schimbând adresa IP, veți putea accesa conținut Netflix care ar putea să nu fie disponibil în țara dvs. De asemenea, puteți obține acces la jocurile care sunt lansate anterior în diferite regiuni.

VPN-urile fac mai mult decât vă oferă pur și simplu acces la conținut. criptarea oferită de VPN vă menține în siguranță în timp ce sunteți online. Terții și chiar și alți jucători îți pot identifica adresa IP dacă nu folosești o VPN. Acest lucru permite altor persoane să vă urmărească activitatea online.

  Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Ausztráliában 2023-ban [SZEKTOROKBAN]

VPN-urile oferă tot mai mult software anti-virus. Funcția CyberSec de la NordVPN a fost concepută pentru a vă proteja dispozitivul de malware, viruși și atacuri de phishing.

Ghid detaliat – Cum să vă schimbați regiunea pe PlayStation

Există două metode diferite de schimbare a adresei IP pe PS4 sau PS3. Prima metodă este prin instalarea unui VPN pe routerul dvs., iar a doua este prin configurarea unui VPN pe computer și conectarea acestuia la PlayStation printr-un cablu Ethernet.

Metoda routerului:

 1. Selectați un VPN și înregistrați-vă pentru serviciu. Descărcați-l pe computer. NordVPN este alegerea noastră de top.
 2. Configurați routerul cu VPN-ul ales. Citiți mai multe despre cum puteți face acest lucru aici.
 3. Pe PS4 sau PS3, accesați meniul XMB și selectați „Setări”. Acum alegeți setările de rețea.
 4. Selectați „configurați conexiunea la internet” și apoi alegeți „utilizați WiFi”.
 5. Asigurați-vă că metoda de conectare este „ușoară”, astfel încât consola dvs. să vă scaneze imediat conexiunea wireless.
 6. Acum, selectați conexiunea wireless. Dacă există o parolă, introduceți-o.
 7. Dacă vi se solicită, selectați „Nu folosiți un server proxy”.
 8. Acceptați toate modificările setărilor.
 9. Faceți clic pe „Test conexiune” pentru a vă asigura că totul funcționează și sunteți bine să mergeți!

Metoda PC:

 1. Alegeți un VPN și înregistrați-vă pentru serviciu. Vă recomandăm să selectați NordVPN pentru nevoile dvs. de jocuri.
 2. Descărcați VPN-ul pe computer și instalați software-ul.
 3. Utilizați un cablu Ethernet pentru a conecta PS4 sau PS3 la computer.
 4. Accesați panoul de control al computerului. Selectați centrul de rețea și partajare. Schimbă regiunea PlayStation PSN - Cum să schimbi PS4 sau PS3
 5. Selectați „modificați setările adaptorului”.
 6. NordVPN va avea o pictogramă disponibilă. Faceți clic dreapta pe acesta și selectați „proprietăți”. În fereastra de proprietăți, alegeți fila de partajare.
 7. Va exista un panou cu mai multe casete de selectare. Bifează caseta care scrie „Permiteți altor utilizatori de rețea să se conecteze prin conexiunea la internet a acestui computer”.
 8. Selectați opțiunea „Conexiune de rețea la domiciliu” în continuare. Dacă este disponibilă o conexiune denumită „PlayStation”, selectați-o. Dacă nu, atunci selectați conexiunea pe care doriți să o partajați cu PlayStation.
 9. Selectați „OK” pentru ca modificările să intre în vigoare.
 10. Asigurați-vă că VPN-ul dvs. este conectat la serverul ales. Schimbă regiunea PlayStation PSN - Cum să schimbi PS4 sau PS3
 11. Accesați meniul XMB de pe PS4 sau PS3 și alegeți „setările rețelei”.
 12. Selectați „Conectați-vă la internet”. Schimbă regiunea PlayStation PSN - Cum să schimbi PS4 sau PS3
 13. Alegeți „utilizați un cablu LAN” și asigurați-vă că metoda de conectare este „ușoară”. Aceasta permite ca PlayStation să vă scaneze imediat conexiunea la internet.
 14. Dacă vi se solicită, selectați „Nu folosiți un server proxy”.
 15. Acceptați toate modificările setărilor.
 16. Selectați „conexiune test” pentru a vă asigura că totul funcționează. Asta este, sunteți pe toți să jucați!
  Топ 10 заиста бесплатних ВПН-ова за Аустралију 2023. године

Începeți să jucați cu NordVPN!

Cel mai bun VPN pentru schimbarea țării dvs. pe PS4 și PS3

NordVPN

NordVPN este alegerea noastră de top pentru jucători. NordVPN oferă utilizatorilor criptare high-end, lățime de bandă nelimitată și are peste 5.000 de servere localizate în întreaga lume.

Pentru unele VPN, întârzierea și latența sunt probleme majore. NordVPN nu are aceste probleme din cauza lățimii de bandă nelimitate. Aceasta face ca a opțiune fantastică pentru vizionarea de filme sau jocuri online.

Securitatea NordVPN este de vârf și vă puteți baza pe criptarea acesteia pentru a vă menține în siguranță activitatea online. Asta înseamnă că terți sau chiar alți jucători nu vor putea să îți găsească adresa IP sau să învețe nicio informație personală.

NordVPN vă oferă și dumneavoastră șase conexiuni simultane la dispozitiv sub un abonament. Aceasta înseamnă că PlayStation, smartphone-ul și computerul dvs. pot fi protejate în același timp.

Începeți jocurile cu NordVPN!

Rezumat și lectură ulterioară

Utilizarea unui VPN pentru a vă schimba adresa IP poate deschide o nouă lume de conținut pentru jucătorii PlayStation. Vă recomandăm să folosiți NordVPN pentru a vă îmbunătăți experiența PlayStation.

NordVPN oferă o securitate puternică, șase conexiuni simultane și o lățime de bandă nelimitată. Lățimea de bandă nelimitată este esențială pentru evitarea întârzierii atunci când vine vorba de jocuri sau vizionare de videoclipuri online. Puteți încerca NordVPN pentru tine însuți, cu garanția sa de returnare de 30 de zile.

Lectură ulterioară

Doriți să obțineți mai multe informații despre NordVPN? Te-am acoperit. Vezi aici recenzia noastră NordVPN.

Vrei să afli mai multe despre cele mai bune VPN-uri pentru jocuri? Avem o listă aici. Vedeți ce VPN este cel mai potrivit pentru dvs..

  Nézze meg Jesse Hart és Joe Smith Jr. bárhonnan, 2023-ban