Top 8 BESPLATNIh VPN-ova za bujicu u 2023. godini: siguran i pouzdan

Bilo da trebate zaobići torrent blokove u svojoj zemlji ili želite da torenta bude anonimna, treba vam VPN.

A s toliko besplatnih VPN-a na tržištu, zašto ne nabavite jedan za ništa?

Iako možete dobiti besplatni VPN za bujice, morate znati rizike i ograničenja bez troškova usluga.

Ne samo da besplatni VPN-ovi mogu biti spori i nepouzdani, već neki ugrožavaju vašu sigurnost. 

Nekoliko besplatnih VPN-ova neće dopustiti ni bujicu na njihovim poslužiteljima uopće.

Ako cijenite istinsku anonimnost, velike brzine prijenosa / preuzimanja i potpunu pouzdanost, uvijek preporučam korištenje jeftinog premium VPN-a..

Premium usluge poput NordVPN su sigurni i gromobrani ali ne košta puno mjesečno Možete čak uživajte u mjesečnom korištenju bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ako ne želite platiti, neki besplatni VPN-ovi su dobri za bujicu – sve dok nemate na umu nekoliko ograničenja.

Testirao sam 25 usluga da bih ih pronašao osam najboljih besplatnih VPN-ova za bujicu. Oni mogu ponuditi kompromis između brzine i cijene, ali omogućit će vam sigurno bujicu besplatno.

Najbolji besplatni VPN-ovi za torrenting – Kratki vodič

 1. NordVPN: Nabavite neograničen pristup jednom od najboljih VPN-ova za bujicu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca. Izuzetno velike brzine, CyberSec sigurnosni softver i namjenski P2P poslužitelji.
 2. Windscribe: Ovaj besplatni VPN brz je, jednostavan za korištenje i ima poslužitelje koji podržavaju bujicu. Broj preuzimanja može biti ograničen Naknada za podatke od 10 GB mjesečno.
 3. Hotspot Shield: Potpuno besplatna usluga prilagođena P2P, s dobrim brzinama i sigurnošću. 500MB besplatnih podataka dnevno, što može ograničiti bujicu.
 4. Sakrij me: Neograničena propusnost i neograničena brzina nude se od ovog besplatnog VPN-a. Pristup i upotreba poslužitelja su ograničeni; dobivaš 2 GB podataka mjesečno.
 5. PrivateVPN: Isprobajte jedan od naših preporučenih vrhunskih VPN-ova bez rizika uz 7-dnevnu probnu probnu inačicu. Neograničene brzine i upotreba za cijelo suđenje, s brzi, globalni, P2P-friendly poslužitelji.

Što je ulov sa besplatnim VPN-ovima?

Besplatni VPN-ovi mogu biti spori i nepouzdani. Oni mogu biti i opasni.

Ako vam je stalo do vaše anonimnosti i sigurnosti tijekom bujice, besplatni VPN mogao bi biti rizičan izbor.

Kompatibilnost

Mnogo besplatnih VPN-ova ne podržava bujicu, početi sa.

Besplatni VPN serveri često su prenaseljeni. Budući da bujica može biti velika širina pojasa, mnoge besplatne usluge blokiraju P2P promet kako bi se spriječilo da njihovi serveri ne budu preopterećeni.

Samo premium VPN-ovi obično imaju mrežu i infrastrukturu da ponude namjenske P2P poslužitelje za bujice.

sigurnosti

Jedan od razloga zašto biste mogli koristiti VPN tijekom bujice je zaštita anonimnosti.

Oslonite se na VPN kako biste maskirali vašu IP adresu ostalih vršnjaka u roju. VPN šifriranje također sprječava bilo koga da nadgleda vaše internetsko ponašanje, tako da nitko ne može vidjeti da vi patite.

Besplatni VPN-ovi rijetko nude sigurnosne značajke koje su dovoljno moćne i pouzdane da jamče vašu sigurnost tijekom bujice.

Obično se ne mogu natjecati s vrhunskim uslugama, koje nude šifriranje vojnog stupnja i druge značajke dizajnirane za zaštitu vaše IP adrese u bilo kojem trenutku.

Ograničenja

Ograničenja su jedan od najvažnijih neugodnih aspekata korištenja besplatnog VPN-a za bujicu.

Besplatni VPN-ovi gotovo uvijek nameću ograničenje za prijenos podataka klijentima koji ne plaćaju.

Ne samo da ste ograničeni koliko možete bujice, nego neke besplatne VPN mreže čak namjerno smanjuju vašu brzinu.

Ako želite neograničene podatke i vrlo velike brzine za preuzimanje i prijenos, umjesto toga treba vam jeftini premium VPN.

Najbolji besplatni VPN-ovi za torrenting (ažurirano 2023)

Postoje neke opasne besplatne VPN mreže, ali postoje i neke dobre. Ispitivao sam opsežne testove osam najboljih besplatnih VPN-ova za bujicu, na temelju brzine, sigurnosti i kompatibilnosti.

Svaka preporuka ima svoja ograničenja. Međutim, svi bi vam trebali omogućiti da barem nekoliko bujica napravite besplatno.

1. NordVPN

Top 8 BESPLATNIh VPN-ova za bujicu u 2023. godini: siguran i pouzdan

 • 4.400+ posvećenih P2P poslužitelja
 • Super velike brzine
 • Vojno-šifriranje i stroga politika zapisivanja
 • CyberSec bloker zlonamjernog softvera
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Radi s: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime TV, Hulu i HBO GO
 • Kompatibilno je s: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome i nekim usmjerivačima

NordVPN je najsigurnija usluga za bujice.

Srećom, možete ga isprobati mjesec dana bez rizika koristeći ga 30-dnevna garancija povrata novca. Čitav je to mjesec mučenja s neograničenim podacima i neograničenom brzinom.

NordVPN je super brzo, isto. Tijekom mojih testova, i brzina mog preuzimanja i preuzimanja bila je izvrsna – uspio sam brzo i lako bujati, bez prekida ili kašnjenja.

NordVPN ima 4.400+ posvećenih P2P poslužitelja širom svijeta, pružajući vam obilje mogućnosti kada je riječ o deblokadi i bujici.

Nevjerojatno je jednostavan za upotrebu s torrent klijentima. Alat za preporuku poslužitelja automatski vas povezuje na najbolji poslužitelj optimiziran za P2P.

  Как смотреть 42-й ежегодный почести Кеннеди-центра в любом месте онлайн

Dok ste bujica, NordVPN štiti vašu privatnost 256-bitnom AES enkripcijom. Prekidač za isključivanje i DNS zaštita od curenja osigurajte da vaša IP adresa nikada nije izložena u svoj roj.

Softver CyberSec za sigurnost čak blokira oglase i zlonamjerni softver zajedno s sumnjivim web lokacijama i preuzimanjima. Zaštićeni ste od slučajnog zlostavljanja zlonamjernog softvera.

Ako vas više brine brzina nego sigurnost, također je NordVPN Kompatibilan sa proxy SOCKS5. Proxy povećava vaše brzine za još brže mučenje. Možda je malo manje siguran, ali bi trebao biti u redu za većinu korisnika.

Napokon, NordVPN jest sa sjedištem u Panami prilagođenoj privatnosti, koji nije u Savez četrnaest očiju. Uz svoje stroga politika bez zapisa, Vjeruje se da NordVPN-u nikada neće pohranjivati ​​ili prenositi nikakve svoje podatke.

Možete čak i odlučiti se platiti kriptovalutama ako ne želite izložiti nijednu svoju osobnu ili pojedinost plaćanja.

Naš cjelovit NordVPN pregled reći će vam sve ostalo što trebate znati.

Preuzmite NordVPN besplatno!

2. Windscribe

uređaj za pisanje jabuka

 • P2P-friendly poslužitelji u 10 zemalja
 • 10 GB podataka mjesečno
 • Dobre brzine
 • Ugrađeni oglas i sredstvo za blokiranje zlonamjernog softvera
 • Politika bez zapisnika
 • Radi s: YouTube, BBC iPlayer, Kodi i HBO GO
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera i usmjerivači

Windscribe je a potpuno besplatna usluga koja ograničava pristup podacima i poslužitelju.

Besplatni su korisnici samo je dozvoljen pristup poslužiteljima u 10 zemalja. Te zemlje uključuju Veliku Britaniju, Hong Kong, SAD, Kanadu, Francusku, Njemačku, Nizozemsku, Norvešku, Rumunjsku i Švicarsku.

To vam daje prilično dobro globalno širenje. Međutim, nećete moći preuzeti niti jedan sadržaj koji je geografski ograničen na bilo koju drugu zemlju.

Većina poslužitelja Windscribe-a prilagođeni su P2P tako da biste trebali biti u mogućnosti da pronađete onu koja radi za vas. Bio sam u mogućnosti pronaći nekoliko poslužitelja koji su bili dobri za bujicu tijekom mojih testova.

Jedina mana bila je ta što je ograničenje podataka Windscribe-a ograničilo koliko mogu preuzeti i prenijeti.

Kao besplatan korisnik, mjesečno dobivate 10 GB podataka. Ako tvitovate Windscribe, imate mogućnost produženja ove naknade za 5 GB.

Ipak, to je dovoljno samo za gledanje jedne epizode TV-a dnevno.

Brzine Windscribe-a su dovoljno brze za bujice, ali otkrio sam da su im besplatni poslužitelji postali preopterećeni tijekom napornih razdoblja. To može značiti to bujica je vrlo usporena u doba vrhova.

Ako vam ne smeta čekanje, Windscribe vodi računa o vašoj privatnosti s nekim naprednim mjerama sigurnosti. 256-bitna AES enkripcija štiti vaše podatke i ugrađeni oglas i alat za blokiranje zlonamjernog softvera štiti vas od slučajno preuzetih virusa.

Sjedište Windscribe-a je u Kanadi koja je u Savezu pet očiju. Međutim, obećava stroga politika bez zapisa i tako ne bi trebali pohraniti ili proslijediti bilo koji od vaših podataka.

Saznajte više o ovom popularnom besplatnom VPN-u za bujice u sustavu naš potpuni pregled Windscribe-a.

Nabavite Windscribe besplatno!

3. Štitnik žarišta

zaštitna točka prozora

 • P2P promet na svim poslužiteljima
 • 500MB besplatnih podataka dnevno
 • Hydra protokol za dobre brzine
 • Ugrađena baza podataka za zlonamjerni softver i krađu identiteta
 • Radi sa: Spotify i YouTube
 • Kompatibilno je s: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome i Firefox

Hotspot Shield vrhunski je VPN s a ograničena besplatna verzija.

Ako želite koristiti uslugu besplatno, imate pristup samo jednom osnovnom američkom poslužitelju. Međutim, Hotspot Shield omogućuje P2P promet na svim svojim poslužiteljima pa ga i dalje možete koristiti za bujicu.

Štitnik žarišta brzine su vrlo dobre za besplatan VPN. Vaša je veza poboljšana Hydra protokolom usluge, koji također jača sigurnost VPN-a.

Nažalost, ograničeni ste na 500MB dnevno dodavanje podataka. Dovoljno je svakog dana gledati oko 30 minuta televizije.

Ograničenje podataka može biti dovoljno za povremene bujice, ali može biti frustrirajuće ako češće koristite klijenta.

Otkrio sam da su sigurnosne mjere Hotspot Shielda prilično impresivne za besplatnu uslugu. Štiti vas vojnim šifriranjem i svaki poslužitelj dolazi s ugrađenom bazom podataka za zlonamjerni softver i krađu identiteta.

Ako vam je privatnost najvažnija briga, vrijedi to primijetiti Hotspot Shield je VPN sa sjedištem u SAD-u. Obećava da neće evidentirati nijednu vašu mrežnu aktivnost, ali bilježi neke podatke poput MAC adrese i bežičnog operatera.

Također ga pokreću Google ciljani oglasi. Da bi ti oglasi radili, Hotspot Shield dijeli neke od vaših podataka s Googleom.

Ako želite besplatan i brz način za deblokiranje bujice, Hotspot Shield je sjajna opcija. Samo budite oprezni ako vam je potpuna anonimnost i privatnost.

Pogledajte što još moramo reći o ovoj brzoj, bez troškovnoj usluzi u naš sveobuhvatni pregled Hotspot Shield-a.

Nabavite Hotspot Shield besplatno!

4. skrivati.me

Top 8 BESPLATNIh VPN-ova za bujicu u 2023. godini: siguran i pouzdan

 • 2 GB besplatnih podataka mjesečno
 • P2P prijateljski poslužitelji na svim slobodnim lokacijama osim u SAD-u
 • Neograničena propusnost i brzina
 • 256-bitna AES enkripcija
 • Radi s: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video i HBO GO
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Linux i usmjerivačima
  Како гледати првоступника 2023. године

Sakrij.me je a potpuno besplatan VPN koja omogućuje bujicu. Za prijavu ne morate unijeti nikakve osobne ili financijske detalje, što je odlična vijest ako vam anonimnost predstavlja najveću brigu..

Besplatni korisnici ograničeni su na pet lokacija poslužitelja. Možete pristupiti poslužiteljima na američkom istoku, zapadu SAD-a, Kanadi, Nizozemskoj i Singapuru.

Svi serveri skrivene mreže omogućuju bujicu osim na lokacijama u SAD-u. Možete koristiti bujicu koristeći bilo koju drugu besplatnu zemlju, ali nećete moći preuzeti sadržaj koji je geoblokiran u SAD.

Ograničeni ste na samo 2 GB podataka mjesečno sa hid.me. To je dovoljno samo za jedan SD film ili nekoliko TV epizoda, ali moglo bi biti u redu ako želite samo slušati glazbu ili dijeliti dokumente.

Hide.me ne postavlja ograničenja brzine ili širine pojasa iako. Tijekom mojih testova, ustanovio sam da brzina prijenosa i preuzimanja bude pristojna i neko vrijeme sam mogao nesmetano bujiti.

Nažalost, moja veza nije bila najpouzdanija. Morate biti spremni potrošiti malo vremena na pronalaženje i ponovno povezivanje s radnim poslužiteljima.

Srećom skriva.me sadrži i automatska sklopka za isključivanje i IP zaštita od curenja. Vaša IP adresa nikada neće biti izložena, čak i ako niste povezani s VPN-om.

Također koristi 256-bitnu AES enkripciju tako da nitko neće moći nadzirati ili pratiti vaše mrežne aktivnosti dok koristite skrivanje.me.

HQ.me je u Maleziji, tako da je nije utemeljen u savezu četrnaest očiju. To znači da mu možete vjerovati stroga politika bez zapisa jer neće zabilježiti, pohraniti ili proslijediti bilo koje od vaših osjetljivih podataka ili podataka o upotrebi.

Saznaj više u naš potpuni pregled skrivanja.me.

Nabavite hid.me besplatno!

5. PrivateVPN

privatevpn uređaji

 • Premium VPN sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom
 • Neograničene brzine, širina pojasa i podaci
 • Mreža pogodna za bujice
 • Velike brzine
 • Sigurnost vojne klase s politikom nulte zapise
 • Radi s: Netflix, Amazon Prime Video, HBO GO, BBC iPlayer i Hulu
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera i nekim usmjerivačima

PrivateVPN je jedan od mojih vrh preporučene premium VPN-ove u ukupnom poretku. Možete bez problema uživati ​​u njemu tjedan dana, uz svoj 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

To je cijeli tjedan dana premium usluga s neograničena upotreba i neograničena brzina.

Ne morate čak niti izvršiti početno plaćanje niti unositi bilo kakve podatke o plaćanju da biste se prijavili. Morate se registrirati za račun, ali to ograničava količinu privatnih podataka koje pošaljete.

PrivateVPN podržava neograničeno dijeljenje P2P datoteka na svim svojim poslužiteljima. Možete prelaziti bujicom preko 150+ lokacija poslužitelja u 60+ zemalja.

VPN preporučuje svoje poslužitelje u Švedskoj za P2P promet, ali bio sam u mogućnosti i torent koristeći nekoliko drugih lokacija također.

Tijekom mojih testova, Pronašao sam iznimno velike brzine PrivateVPN-a. Moja veza bila je više nego dovoljno brza za glatke, neprekidne bujice.

Mjere sigurnosti PrivateVPN-a također su svjetske klase. Koristi 2048-bitna enkripcija s AES-256 za prikrivanje podataka. Također se može pohvaliti nizom sigurnosnih protokola i IPv6 zaštitom propuštanja osigurajte da vaša IP adresa nikada nije izložena.

Usluga je sa sjedištem u Švedskoj, koja je članica Alliance Fourteen Eyes Alliance. Kad se to kaže, Švedska je poznata po svojoj privatnosti više od ostalih članica.

PrivateVPN također obećava da će voditi nula zapisnika. Jamči da uopće neće pohraniti vaše podatke. To znači da neće moći proslijediti vaše podatke čak i ako to zahtijeva zakon.

Čitati naš temeljni pregled PrivateVPN da otkrijem zašto vjerujem ovoj premium usluzi i zašto često daje mojih pet najboljih preporuka.

Nabavite PrivateVPN besplatno!

6. TunnelBear

prozori tunela

 • Besplatna usluga prilagođena P2P
 • 500MB podataka mjesečno
 • Sigurnost vojne klase
 • Stroga pravila bez zapisa
 • Radi s: HBO GO, YouTube, Spotify, Kodi
 • Kompatibilno je s: Android, Windows, macOS, iOS, Chrome, Firefox i Opera

TunnelBear nije većina u vezi s njegovom podrškom za P2P Bio sam u mogućnosti bujice koristeći ovu besplatnu uslugu tijekom mojih testova.

Također sam saznao da TunnelBear preporučuje korištenje svojih poslužitelja u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Njemačkoj, Švedskoj, Rumunjskoj ili Nizozemskoj za bujice.

Ako živite daleko od ovih zemalja, možda ćete primijetiti da brzine postaju prespor za P2P promet.

Doplata za podatke TunnelBear može biti restriktivna. Besplatni korisnici dobivaju samo 500MB podataka mjesečno. To neće biti jako dobro za dijeljenje HD ili SD video datoteka, ali može funkcionirati ako samo želite preuzeti fotografije i dokumente.

Ako tvitovate kompaniju na Twitteru, možete dobiti račun dodatnih 1 GB besplatnih podataka. Nažalost, to vam još uvijek ne daje dovoljno za buđenje čitavog filma.

  Зашто не бисте требали користити бесплатни проки

Unatoč tim ograničenjima, TunnelBear je i dalje dostojna, sigurna usluga. Koristi šifriranje vojnog stupnja i ima a stroga politika bez zapisa.

Čitati naš cjelovit pregled TunnelBear kako biste saznali kako se slaže s drugim besplatnim VPN-ovima.

Preuzmite TunnelBear besplatno!

7. Ubrzajte

ubrzati uređaj

 • 2 GB besplatnih podataka mjesečno
 • Tehnologija spajanja kanala za veće brzine
 • 128 GCM enkripcija
 • Radi s: Netflix, Hulu, Spotify, Kodi
 • Kompatibilno je s: Android, Windows, macOS, iOS

Za razliku od drugih bez troškovnih VPNS-a, Speedify koristi inovativnu tehnologiju spajanja kanala kako bi povećao brzinu za besplatne korisnike.

Spajanje kanala funkcionira tako što nekoliko puta naprijed i natrag šalje podatke koristeći sve moguće veze na vašem uređaju. To ne znači da brzine mogu biti brže od ostalih besplatnih VPN-ova.

Nažalost, to znači i da se koristi Speedify može udvostručiti upotrebu podataka, što može biti skupo ako imate ograničeni mobilni ili wi-fi plan.

Ipak, brže brzine znače brže bujice i našao sam Speedify dovoljno brzo izvan vršnih sati. Međutim ograničenje podataka od 2 GB mjesečno ograničio koliko sam bio u stanju da bujim.

Također sam smatrao da su Speedifyjeve sigurnosne ponude pomalo razočaravajuće. VPN koristi samo 128 GCM enkripcije. To je još uvijek sigurno za većinu korisnika, ali ne odgovara vojnoj sigurnosti koju nude druge besplatne usluge.

Pogledajte zašto bih se vjerojatno odlučio za drugi VPN naš opsežni pregled Speedify.

Preuzmite Speedify besplatno!

8. Betternet

bolji uređaji

 • 500MB besplatnih podataka dnevno
 • Besplatna usluga bez registracije
 • P2P podrška na svim poslužiteljima
 • Radi s: YouTube, Kodi i Spotify
 • Kompatibilno je s: Android, Windows, macOS, iOS i Chrome

Betternet je a potpuno besplatna usluga za koju nije potrebna registracija ili registracija. Obožavatelji privatnosti vjerojatno će cijeniti anonimnost koju ova ponuda nudi – VPN nema pristup bilo kakvim privatnim podacima kao što su vaše ime, adresa e-pošte ili detalji plaćanja.

No, je li Betternet dobar za bujice? da i ne.

Betternet ti daje 500MB besplatnih podataka dnevno, što je više od mnogih drugih besplatnih usluga. Možete ga koristiti za streaming ekvivalentne jednoj epizodi SD-a dnevno ili oko 100 pjesama.

Također podržava P2P promet na svim svojim poslužiteljima.

Nažalost, besplatni korisnici imaju pristup samo na jednom od Betternetovih lokacija poslužitelja. Ne možete ručno odabrati poslužitelj, a možete se povezati samo s poslužiteljima u SAD-u.

To znači da ćete se možda morati nekoliko puta povezati prije nego što Betternet uspijete surađivati ​​s torrent klijentom.

Saznajte je li vrijedno truda naš cjeloviti pregled Betterneta.

Get Betternet besplatno!

Pitanja i odgovori

Je li bujica legalna?

Iako su bujice najčešće povezane s piratstvom, istina je da same bujice nisu ilegalne – ilegalni je samo ako preuzimate sadržaj zaštićen autorskim pravima.

Ali, zbog onih koji pirate sadržaj, mnoge zemlje i davatelji internetskih usluga blokiraju bujice ili kažnjavaju one koji preuzmu bujice.

Jesu li VPN-ovi legalni?

Dosta poput mučenja, Upotreba VPN-a je ilegalna samo ako je koristite za obavljanje ilegalnih aktivnosti.

Uz to, VPN-ovi mogu biti siva zona u nekim zemljama. Nekoliko vlada zabranilo je korištenje VPN-a zbog povezanosti s kriminalom.

Pročitajte cijelu našu zemlju vodič za zakonitost VPN-a da saznate više o zakonima o VPN-u gdje živite.

Koji su savezi Pet očiju, devet očiju i četrnaest očiju?

Kroz ovaj vodič, govorio sam o raznim savezima s Očima. To se odnosi na brojne zemlje koje imaju međunarodne sporazume o razmjeni informacija.

Ako se VPN nalazi u nekoj od tih zemalja, treba imati strogu politiku zapisivanja. To je jedini način na koji možete zajamčiti da neće predati bilo koje vaše podatke ako vlada uloži pravni zahtjev.

Naši puni Vodič za pet, devet i četrnaest očiju govori vam sve što trebate znati.

Sažetak

Pronalaženje besplatnog VPN-a koji omogućava bujicu može biti teško. Čak i ako pronađete uslugu bez ikakvih troškova za P2P, mnogi su besplatni VPN-ovi jednostavno prespori ili previše restriktivni za djelotvorno mučenje.

Također morate biti sigurni da vaš besplatni VPN neće ugroziti vašu sigurnost i anonimnost.

Da biste izbjegli bilo kakav rizik, Uvijek bih umjesto toga koristio niskobudžetni premium VPN.

Ako vam treba samo VPN za bujicu, neki od najboljih VPN-a poput NordVPN može se koristiti ograničeno vrijeme s a besplatno probno razdoblje ili povrat novca.

Čak i ako platite, ima ih puno VPN ponude i kodovi kupona što pretplatu može učiniti vrlo jeftinom.

Želite li nastaviti s premium uslugom? Pogledajte našu rundu grada 10 najboljih premium VPN-ova za bujicu.

Novo ste u torrentingu i želite više informacija? Pročitajte naše ažurirane vodič za bujice sigurno i anonimno.