10 najboljih besplatnih web stranica za gledanje filmova i TV emisija u 2023. godini

Jedna od velikih radosti pretraživanja interneta je pronalaženje mjesta na kojima možete streaming filmova i TV emisija BESPLATNO. Na raspolaganju je bogatstvo materijala, od vintage kina do nedavnih epizoda dana najjačih emisija.

Međutim, nije sve ono čemu možete besplatno pristupiti na webu legalno ili sigurno. Neovlašteni video potoci i bujice dolaze s nizom opasnosti, od zlonamjerni softver do pravnih posljedica zbog kršenja autorskih prava.

Prije nego što nastavim dalje, trebalo bi mi biti jasno da ne potičem ni na koji način oprostiti bilo koji oblik piratstva. Kada tražite stranice za strujanje, vaša je odgovornost provjeriti legalni i autorsko stanje sadržaja kojem pristupate.

Dobra vijest je da je moguće sigurno i legalno pristupite izvanrednim besplatnim filmskim i TV tokovima putem VPN-a. Kvalitetni VPN kriptira vašu vezu i blokira nametljive oglase i tragače, čuvajući vaše privatne podatke od hakera, prevare i phishing napada.

Upoznaću vas sa 10 najboljih web mjesta za gledanje emisija i filmova besplatno. Također ću vam pokazati kako sigurno strujati besplatni sadržaj i pristupati geo-ograničenom streaming sadržaju putem VPN-a.

Najbolja besplatna web mjesta za strujanje:

 1. Pucketanje – izvrsna funkcija pretraživanja olakšava pronalaženje popularnih i opskurnih emisija i filmova
 2. Kokice Flix – najbolje za klasične filmove i televizijske hitove old-school
 3. Vudu Filmovi o nama – dobro organiziran katalog s visokokvalitetnim besplatnim i plativim sadržajem
 4. Tubi TV – najveći katalog besplatnih filmova i emisija u SAD-u
 5. Pluton TV – najbolja opcija za TV uživo, sportske emisije i dječje TV emisije
 6. CONtv – strujte svoje omiljene horor, sci-fi i kultne klasične filmove
 7. SnagFilms – pronaći velike kultne klasike i neovisne filmove
 8. Klasično kino online – za sve svoje zaboravljene filmske klasike
 9. Veoh – visokokvalitetni klasični filmovi i tone sadržaja koji je prenio korisnik
 10. YouTube (SAD) – najbolje mjesto za pronalaženje kratkih isječaka i scena iz vaših omiljenih filmova i TV emisija

Kako koristiti VPN za streaming filmova i TV emisija – Kratki vodič

 1. Odaberite najbolje ocijenjenog davatelja VPN-a kao što je NordVPN, pretplatite se na uslugu i preuzmite aplikaciju.
 2. Pokrenite aplikaciju, prijavite se i odaberite američki poslužitelj za pristup najvećem broju videozapisa.
 3. Dođite do jednog od dolje navedenih web mjesta za streaming.
 4. Odaberite svoj omiljeni naslov i započnite strujanje!

Počnite strujati putem NordVPN-a odmah!

Zašto vam treba VPN za streaming filmova & TV epizode i kako odabrati najbolje

Mnogi od najbolje dostupne web stranice za strujanje su ograničene na geo, što znači da ako niste u regiji kojoj je sadržaj namijenjen, ne možete ga pogledati. Mnogo je razloga zbog kojih je sadržaj geblokiran, ali obično se svodi na prava emitiranja.

VPN skriva vašu stvarnu lokaciju i omogućuje vam povezivanje s poslužiteljima širom svijeta. Promjenom virtualne lokacije možete pristupiti širokom rasponu usluga i sadržaja. Na primjer, za pristup videozapisima sa sjedištem u SAD-u jednostavno se povežite s poslužiteljem u SAD-u.

Još važnije, VPN štiti vas od prijetnji kibernetske sigurnosti na koje nailazite na web stranicama za besplatan streaming.

Pomno sam pogledao neke od najpopularnijih stranica za besplatni streaming. zabrinjavajuće, Otkrio sam da su mnoga popularna mjesta za besplatno streaming nezaštićena, ostavljajući vas potpuno izloženim invazivnim tragačima, sjenovitim oglasima i čak opasnim zlonamjernim softverima.

Iako je deset najboljih web lokacija koje sam pronašao manje rizično od većine besplatnih streaming web lokacija, to ih ne čini sigurnom za upotrebu bez VPN-a. Mnoge web lokacije još uvijek sadrže skočne oglase trećih strana i skrivene veze koje se mogu koristiti kao sredstva za viruse i drugi zlonamjerni softver.

Mnoge od tih stranica također prate vašu aktivnost i osobne podatke. Zatim mogu prodati ove informacije ili dostaviti podatke vladinim agencijama. Bez zaštite VPN-a sve vaše aktivnosti i osobni podaci mogu se pratiti na vašoj IP adresi.

Upotreba VPN-a šifrira vaš promet i sakriva vašu lokaciju, čineći gotovo nemogućim da neko vidi tko ste, gdje idete na mrežu ili što tamo radite. To sprečava čak i vaše ISP od prikupljanja vaših podataka i prodati ga najpovoljnijem ponuđaču ili koristiti ciljane oglase da vas pritisnu da dijelite sa svojim teško zarađenim novcem.

Ono što je također važno, vaš VPN štiti vaš uređaj od hakera i cyber prijetnji, omogućavajući vam strujanje omiljenih TV emisija i filmova bez brige o nesigurnim vezama.

Međutim, sve je to moguće samo s visokokvalitetnim VPN-om. Evo najvažnijih VPN značajki koje treba potražiti:

svojstvo Svrha Preporuka VPN-a
Adblocker Zaštitite svoj uređaj od opasnih skočnih prozora i invazivnih tragača Isprobajte NordVPN uz 30-dnevno jamstvo povrata novca
Jaka enkripcija Osigurajte svoju vezu i zaštitite svoje privatne podatke Probati Surfshark uz 30-dnevno jamstvo povrata novca
Brze i stabilne veze Smanjite zaostajanje i poboljšajte svoje iskustvo gledanja Isprobajte ExpressVPN uz 30-dnevno jamstvo povrata novca
Pravila bez evidentiranja Osigurajte da se vaši podaci ne mogu dati ili prodati trećim stranama Probati PrivateVPN sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom
Dobra korisnička usluga Brzo pružite pomoć ako naiđete na problem tijekom strujanja Probati CyberGhost sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom za mobilne korisnike

Najbolja besplatna web mjesta za gledanje filmova i TV emisija

Ja sam pretraživao internet za besplatno i legalno web mjesto za gledanje filmova i TV emisija. Deset web lokacija na ovom popisu imaju različitu snagu pa ćete zajamčeno pronaći onu koja sadrži vaš omiljeni sadržaj.

1. ispucati

Poruka o pogrešci cracklea

Pucketanje je u vlasništvu Sonyja, što znači da dobijete pristup cijelom Sony katalogu. Postoje stotine naslova, uključujući klasike i originalne emisije u svakom žanru. Web stranica izmjenjuje svoju ponudu, tako da uvijek možete vidjeti nešto novo.

Web stranica je dobro organizirana, što olakšava pronalaženje zanimljivih i filmskih emisija, popularnih i nejasnih. Možeš pretraživanje po naslovu, glumcu ili žanru.

Za pristup videozapisima nije potrebno prijaviti se na servis, ali to vam omogućuje izradu popisa za gledanje. Crackle je dostupan samo u SAD-u, pa VPN s poslužiteljima u SAD-u mora doći do njega bilo gdje drugdje.

  5 najboljih VPN-a za Kaliforniju - najbrži i najsigurniji u 2023. godini

Jedina mana web mjesta je da sadrži oglase. Ali s premium VPN-om koji dolazi s blokatorom oglasa, poput NordVPN, to nije problem.

2. Popcorn Flix

slika popcornflix

Kokice Flix nudi filmove i TV emisije iz širokog raspona žanra. Dok među njegovim naslovima nećete naći nijedna nova izdanja, katalog sadrži klasični filmovi, veliki TV hitovi prošlosti, i neki možda najbolje zaboravljeni favoriti kultnog filma B.

Web stranica je organizirana po žanru, s odvojenim odjeljcima za filmove i TV emisije. Postoji osnovna značajka pretraživanja za pronalaženje određenih emisija ili filmova.

Nije potrebna prijava; međutim, kao i na većini web lokacija na ovom popisu, na Popcorn Flix naiđete na neke oglase. Neki od ugrađeni oglasi prilično su sumnjivi, stoga obavezno upotrijebite VPN s blokadom oglasa i zaštitom od zlonamjernog softvera, na primjer NordVPN.

ja spojeni preko američkih poslužitelja i mogao pristupiti svakom naslovu koji sam pokušao. Reprodukcija je bila izvrsna svaki put.

3. Vudu filmovi o nama

Vudu logo

Vudu Filmovi o nama pruža širok raspon besplatni i plaćeni za gledanje filmova i TV emisija. U svom besplatnom katalogu sadrži stotine naslova koje obuhvaćaju svaki mogući žanr. Video se može strujati do 1080p, pa kvaliteta nije problem.

Web stranica je dobro organizirana – odmah je jasno koji su naslovi besplatni, a koji posudbe. Postoji osnovna opcija za pretraživanje ako tražite nešto određeno.

Trebate se prijaviti za uslugu, ali to traje manje od jednog minuta, a vi trebate samo unijeti ime, adresu e-pošte i zaporku.

Oglasi se prikazuju prije svakog naslova, što omogućuje web-mjestu da nudi toliko besplatnog sadržaja. morao sam povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u za pristup naslovima koje sam odabrao.

4. Tubi TV

Poruka o pogrešci u Tubiju

Tubi TV dostupan je samo u Sjedinjenim Državama, što nije problem ako ste koristite VPN s američkim poslužiteljima. Nudi širok raspon sadržaja, uključujući pušta tek dvije godine.

Za registraciju morate navesti svoje ime, datum rođenja i adresu e-pošte. Upotrijebite pravi račun e-pošte jer ćete ga morati potvrditi tijekom registracije.

Web stranica je jednostavna za pregledavanje, ali naravno, svaki naslov prethodi oglasom. No reprodukcija videozapisa bila je dobra za svaki odabrani videozapis, a oglasi nisu problem s premium VPN-om Surfshark ili CyberGhost.

5. Pluton TV

plutotv slika

Pluton TV ponude filmove, sportske emisije, dječje emisije i TV uživo. Glavni razlog zašto je to tako dolje na popisu je taj da je mnogo teže kretati se od gore navedenih web lokacija za strujanje.

Međutim, nakon što uspijete navigaciju pronaći emisiju ili film koji želite, reprodukcija je izvrsna.

To je moguće povežite se s Plutonom TV iz SAD-a, Velike Britanije, Njemačke, Austrije i Švicarske. Ako se povezujete s druge lokacije, blokirat će vas poruka o pogrešci.

Sadržaj koji vam je dostupan i broj kompatibilnih uređaja ovisi o vašoj lokaciji. Za jednostavniju upotrebu, Preporučujem povezivanje putem američkog VPN poslužitelja tako da usluga djeluje izravno na većini uređaja.

6. CONtv

CONtv logo

Ako ste obožavatelj horor, sci-fi i kultni filmovi, ovo je usluga struje koja vam treba.

CONtv je dostupan samo u SAD-u, pa da biste mu pristupili, morate spojite se na VPN poslužitelj sa sjedištem u SAD-u. Stranicu su izradili Cinedigm i Wizard World kako bi pružili sadržaj zajednici Comic-Con.

Iako je znanstvena fantastika temeljna ponuda ove usluge, postoji mnogo više što vrijedi istražiti, uključujući fantastiku, igre, superheroje i borilačke vještine. Možete čak gledati Comic-Con događaje.

Web stranica je jednostavna za kretanje i uključuje funkcija pretraživanja. Za streaming se morate prijaviti, ali ne morate unositi nikakve podatke o plaćanju.

Reprodukcija videozapisa visoke je kvalitete, ali je dobra ideja odabrati VPN s blokatorom oglasa, kao što je NordVPN, kako se oglasi prikazuju prije svakog videozapisa.

7. SnagFilms

SnagFilms logo

SnagFilms ponude preko 2.000 naslova, uključujući kultne klasike i neovisne filmove. Njegov katalog obuhvaća većinu žanrova, a uključuje i dobar niz TV emisija i serija.

Za upotrebu usluge morate se prijaviti, ali kao i na ostalim web lokacijama za streaming koje ovdje uključujemo, prijava je jednostavna i jednostavna.

Oglasi su kratki i nenametljivi, a sadržaj je dobro organiziran i jednostavan za kretanje.

Jedini problem koji sam pronašao na ovoj web stranici je taj neki su naslovi koje sam odabrao neće se reproducirati tijekom testiranja. Pokušao sam se povezati s VPN poslužiteljima u različitim zemljama, ali otkrio sam da to nije mnogo značilo.

Međutim, s toliko izbora naslova za izbor, ovo ograničenje je zapravo samo problem ako postoji određena emisija ili film koji želite gledati. Kvaliteta reprodukcije bila je izvrsna na naslove koji su djelovali.

8. Klasično kino online

Classic Cinema Online logotip

Klasično kino online san je za ljubitelje vintage kina. Ako ste obožavatelj nijemih filmova ili izgubljenih filmova o Charlieju Chaplinu, morat ćete provjeriti ovu web stranicu.

Vas ne morate se prijaviti za upotrebu usluge, i bio sam u mogućnosti pristupite struji pomoću poslužitelja i u Velikoj Britaniji i u SAD-u. Međutim, umjesto da ugošćuje filmove, web stranica pruža veze do mjesta na kojem ih možete pronaći.

Otkrio sam da je nekim sadržajima dostupan samo putem bujica, dok drugi zahtijevaju da se Flash omogući. To, zauzvrat, znači da ćete biti povezivanje putem nepoznatih web stranica treće strane, pa je upotreba VPN-a apsolutna potreba.

Za upotrebu ove web stranice trebat će vam malo strpljenja, ali skriveni i zaboravljeni dragulji uključeni u njezin katalog vrijedni su truda.

9. Veoh

Veoh logotip

Veoh daje vam pristup preko 7000 filmova, kao i mnoštvo TV emisija i drugi sadržaj.

Stvaranje računa nije obavezno za streaming videozapisa, ali je potrebno ako želite učitati sadržaj. U svakom slučaju, podaci o plaćanju nisu potrebni.

Pored velikog kataloga starih klasičnih filmova, Veoh ugošćuje sadržaj koji je prenio korisnik, tako da morate biti dodatni oprez pri korištenju web mjesta. Pomoću VPN-a možete otkriti novi sadržaj bez brige o svojoj sigurnosti.

Sadržaj je dobro organiziran, a dobro osmišljena funkcija pretraživanja omogućuje vam pretraživanje po nekoliko različitih kriterija. Reprodukcija videozapisa koje sam testirala bila je izvrsna, i našao sam neki od velikih klasičnih filmova, kao i zabavnih hitova koje su postavili korisnici.

  Cum să accesați Skype, Whatsapp și Facetime în Qatar în 2023

10. YouTube (SAD)

Poruka o pogrešci na YouTubeu

Nijedan popis web stranica za besplatan streaming nije potpun bez YouTube. Platforma je prepuna oglasa i pratilaca, ali te probleme možete izbjeći koristeći VPN koji ih, primjerice, blokira NordVPN.

Opet upotrijebite VPN za povežite se s američkim poslužiteljima za pristup većem broju sadržaja. Naravno, YouTube ima bezbroj besplatnih videozapisa, ali najpopularniji filmovi i TV epizode dostupni su samo uz naplatu.

Ne morate stvarati račun za pristup YouTubeu, ali ako imate jedan omogućuje vam izradu popisa za reprodukciju, učitavanje videozapisa i primanje obavijesti kada vaši omiljeni kanali nude novi sadržaj.

Top VPN-ovi koji će vas zaštititi pri korištenju stranica za strujanje

preuzimanje skriveni zlonamjerni softver ili ako se vaša povijest gledanja prodaje trećim stranama, vašu besplatnu streaming videozapisa može pretvoriti u vrlo skupo iskustvo.

Prije nego što odaberete naslove koje želite gledati, provjerite jesu li vaši podaci i uređaj zaštićeni.

Da biste sigurno pristupili bilo kojoj web stranici za strujanje na svom popisu, toplo preporučujem da koristite visokokvalitetni VPN. Evo mojih tri najbolje VPN preporuke, a sve su idealne za gledanje besplatnih filmova i TV emisija.

1. NordVPN

NordVPN uređaji

 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Poslužitelji u 59 zemalja, a svi su osigurani 2048-bitnom AES enkripcijom
 • Adblocker, automatsko isključivanje i luk preko VPN-a
 • Stroga pravila zapisivanja bez zapisnika
 • Radi s: Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer, Showtime, Amazon Prime Video, Sling TV i još mnogo toga
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox i određeni usmjerivači

NordVPN kombinira snažnu sigurnost s bešavnim streamingom, pružajući vam sve što vam je potrebno za gledanje besplatnih filmova i emisija sigurno i bez napora..

Ovaj VPN djeluje impresivna mreža 5000+ poslužitelja, uključujući tisuće u SAD-u, tako da nikad ne morate brinuti da li će vas natrpani poslužitelji usporiti.

NordVPN može pristupite svim web lokacijama za besplatan streaming na ovom popisu, i bio sam impresioniran svojim velike brzine veze i visoka kvaliteta struje na svim poslužiteljima koje sam testirao.

SmartPlay značajka olakšava strujanje geoblokiranog sadržaja na gotovo bilo kojem uređaju bez brige o ručnom postavljanju. Nakon što se povežete s poslužiteljem u zemlji s pristupom sadržaju koji želite gledati, sve što trebate učiniti je press play.

NordVPN također nudi učinkovito blokiranje oglasa, što je izuzetno korisno za besplatne web stranice za strujanje. Blokirajući prikazivačke oglase, NordVPN je poboljšao brzinu učitavanja i smanjio međusobni učinak tijekom testova.

Blokiranje oglasa NordVPN također povećava vašu sigurnost štiteći vas od štetnih skočnih prozora koji mogu sadržavati zlonamjerni softver. Ostale sigurnosne značajke uključuju vojno-šifriranje, zaštitu od pratilaca, automatsku sklopku za ubijanje i IP / DNS zaštitu od curenja.

NordVPN također ima strogu politiku zapisivanja i dalje djeluje izvan Paname, prilagođene privatnosti osiguravanje vaše anonimnosti i privatnosti na mreži.

Ako imate problema s pristupom bilo kojem od svojih omiljenih web mjesta za besplatan streaming, možete se obratiti NordVPN-ovima 24/7 podrška uživo za brzu i prijateljsku pomoć. NordVPN vam to omogućuje povežite do šest uređaja odjednom na jedan račun, tako da cijela vaša obitelj može strujati kad god želi, a da se ne svađa preko televizora.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih se NordVPN s oduševljenjem preporučuje za streaming. Pročitajte više o tome što mislimo o našoj usluzi dubinski pregled.

Stream s NordVPN odmah!

2. CyberGhost

cyberghost više uređaja

 • 7-dnevno besplatno probno razdoblje za iOS i Android
 • 5.700+ poslužitelja u 90+ zemalja, osigurano 256-bitnom AES enkripcijom
 • Neograničen promet i širina pojasa, zajedno s namjenskim poslužiteljima za streaming
 • DNS zaštita od curenja, pravila bez evidentiranja i automatski prekidač
 • Radi s: Netflix, BBC iPlayer, HBO, Hulu, ESPN, Comedy Central, Eurosport, Sky Go i još mnogo toga
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, Amazon Fire Stick i određeni usmjerivači

CyberGhost nudi sve značajke koje su vam potrebne za siguran pristup besplatnim web lokacijama za strujanje na ovom popisu. Unatoč svojim moćnim značajkama, ovaj VPN ima user-friendly sučelje Izuzetno je jednostavan za upotrebu, čak i ako ste novi u VPN-ovima.

CyberGhost-a poslužitelji struje struje, uključujući a namjenski poslužiteljski poslužitelj YouTube u SAD-u, može vam pomoći da pređete najstroža geo-ograničenja na web lokacijama za strujanje.

Bio sam u mogućnosti lako pristupiti svim web lokacijama na ovom popisu pomoću CyberGhost, većina bez povezivanja s određenim serverom za streaming.

Također se ne morate brinuti oko strujanja na nezaštićenim web lokacijama pomoću CyberGhost. VPN-ovi robusna enkripcija štiti vašu vezu od hakera i špijunskih očiju, dok njezino zaštita od propuštanja i stroga politika bez zagrljaja osigurajte svoju anonimnost.

CyberGhost-a automatski prekidač čuva vas čak i preko nepouzdanih internetskih veza. Ako vam VPN veza iznenada padne, prekidač automatskog isključivanja isključuje vezu sve dok se ponovo ne povežete s VPN-om, tako da nijedan vaš podatak ne procuri ni pod kojim okolnostima.

To vam je dopušteno spojite do sedam uređaja odjednom u CyberGhost. Bez ograničenja propusnosti mogu svi u vašem domaćinstvu struja bez ograničenja.

Pogledajte našu temeljit pregled da saznate više o predanosti ovog davatelja privatnosti, kao i njegovim brzim vezama i rastućoj mreži poslužitelja.

Stream s CyberGhost Now!

3. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Munjevitom brzinom
 • 3.000+ poslužitelja na 160 lokacija širom svijeta, osigurano 256-bitnom AES enkripcijom
 • DNS / IPv6 zaštita od propuštanja, automatska sklopka za uklanjanje i podijeljeno tuneliranje
 • Stroga pravila zapisivanja bez zapisnika
 • Radi s: Netflix, BBC iPlayer, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i još mnogo toga
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox i neki usmjerivači

S munjevitom brzinom i mogućnošću zaobilaženja strogih geo-ograničenja, ExpressVPN je odličan izbor za streaming besplatnih filmova i emisija.

Zapravo, ExpressVPN nudi najbrže i najpouzdanije veze svih VPN-ova koje sam testirao.

Velika mreža ExpressVPN uključuje poslužitelji na 28+ američkih lokacija, tako da imate puno opcija za pristup sadržaju besplatnog streaminga samo za SAD. Tijekom svojih testova, postigao sam izvrsne brzine i doživio gotovo ne pucanje tijekom streaminga.

  Hogyan nézheti meg a NASCAR-ot bárhonnan online - Frissítve 2023

VPN je kompatibilan sa svim glavnim platformama, a njegova MediaStreamer usluga vam to omogućava struji filmove i emisije na još više uređaja, uključujući one koji obično ne podržavaju VPN-ove.

Brzo možete dobiti pomoć od ExpressVPN-a 24/7 podrška uživo ako imate problema s streamingom sadržaja na bilo kojoj web lokaciji na ovom popisu.

Brzina nije sve što ExpressVPN može ponuditi. Također osigurava vašu vezu s jaka enkripcija, automatski prekidač i IP / DNS zaštita od propuštanja tako ni vaš identitet i privatni podaci nisu izloženi, čak ni na nezaštićenim web-lokacijama.

U međuvremenu, vaša anonimnost zaštićena je pravilima bez dnevnika i naprednom tehnologijom TrustedServer.

Pogledajte naše sveobuhvatni ExpressVPN pregled saznati više o zagovaranju usluge internetskim slobodama i privatnosti, kao i njezinim uslugama izuzetne brzine i korisničke značajke.

Stream s ExpressVPN odmah!

Najbolja besplatna premium streaming mjesta trebaju vam VPN za pristup

Ako se brinete o sigurnom streamanju filmova i TV-a, rado ćete to znati neke od najvećih TV mreža i studija na svijetu sada imaju sjajne besplatne premium streaming kanale. 

Oni nude pristup novim epizodama TV emisija odmah nakon emitiranja, desetljećima klasične TV serije, live streaminga i puno više. Još bolje, jamči visokokvalitetno strujanje i sve je u potpunosti legalno i sigurno. 

Postoji jedna zamka: Mnogi ograničavaju pristup gledateljima u svojim zemljama. Ako ne živite u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi ili nekoj drugoj zemlji koja je domaćin sadržaja, trebat će vam VPN za pristup tim besplatnim premium kanalima.

Pomoću VPN-a možete se povezati s poslužiteljem u zemlji kojoj želite pristupiti određenom kanalu – na primjer, spojite se na britanski poslužitelj da biste gledali BBC iPlayer besplatno.

Ovo je daleko najsigurniji i najpovoljniji način gledanja nekih od najboljih filmova i TV-a na svijetu. Evo samo ukusa najbolji besplatni premium streaming kanali kojima možete pristupiti kada koristite VPN.

Ujedinjeno Kraljevstvo

BBC iPlayer – Najveća televizijska kuća u Velikoj Britaniji stanovnicima Velike Britanije nudi gotovo svaku emisiju u svojoj arhivi. Ovo uključuje svaki epski dokumentarac o prirodi Davida Attenborouga koji ste ikada željeli gledati.

Čvorište ITV – Najbolje uživanje u TV-u koje nudi UK, od reality emisija do klasičnih sapunica i svega između toga.

Sve 4 – Čudesne komedije, pronicljivi dokumentarni filmovi i revolucionarne drame s obje strane Atlantika – TV koju ne smijete propustiti i teško je zaboraviti.

Sad

NBC – Kao kuća za najpopularniju televiziju u Sjedinjenim Državama, NBC nudi besplatan pristup novim epizodama svojih kasnonoćnih chat emisija, klasičnih serija i još mnogo toga na svojem streaming kanalu.

ABC Go – Kao i popularne TV emisije, ABC na svom kanalu prenosi i klasične filmove poput Kralja lavova.

Disney sada – S mnogim omiljenim predstavama vaše djece na jednom mjestu, Disney Now može ih zabavljati (a možda i vi) satima.

Lisica – Pristupite najvećim kanalima i emisijama na mreži Fox. Možete strujati sve, od vijesti i komentara do sportskog i reality TV-a, i sve besplatno.

Kanada

CBC Gem – Kurirana biblioteka najboljih TV i filmova iz Kanade i svijeta. CBC Gem omogućava vam pristup čitavoj biblioteci emisija, sporta, dokumentarnih filmova i filmova na kanalu.

Australija

ABC iView – iView vam omogućuje pristup svakoj emisiji koja se emitira na kanalima mreže, australijskim i međunarodnim. Vijesti, umjetnost, komedija, dječje emisije i još više osiguravaju da se cijela obitelj zabavi, i to besplatno.

SBS OnDemand – U njemu su neki od najvećih prestižnih TV i sportskih događaja iz cijelog svijeta. SBS OnDemand nudi besplatan pristup najboljim dramama, sportovima uživo, klasičnim filmovima i komedijama iz Australije, SAD-a, Velike Britanije i još mnogo toga, sve na jednom mjestu.

Pitanja i odgovori

Postoje li besplatni VPN-ovi koji rade za streaming TV emisija?

Vrijedi to spomenuti svi besplatni VPN-ovi dolaze s ulovom, i nažalost, većina ograničenja i ograničenja odnosi se na značajke koje poboljšavaju strujanje. To je reklo, postoje besplatni VPN-ovi koji rade za streaming  filmove i TV emisije na mreži, kao i deblokiranje popularnih usluga poput Netflixa.

Za neograničene mogućnosti munjevitog streaminga, plus pristup više poslužitelja i vrhunske sigurnosne značajke, preporučujemo NordVPN.

Je li ilegalno korištenje VPN-ova za pristup geoblokiranim streaming web mjestima i uslugama?

Streaming bilo kojeg sadržaja s zakonitih usluga na koje ste pretplaćeni spojen na VPN, potpuno je legalno.

Dok korištenje VPN-a je u nekim zemljama ilegalno, većina omogućuje upotrebu VPN-ova za široki raspon svrha. Možete pročitati naš post Jesu li VPN legalni? Gdje su ilegalni? za više informacija o ovoj temi.

Za što je još VPN dobro, osim što pristupa Netflixu i drugim uslugama streaminga?

VPN može puno više od deblokiranja streaming web stranica i usluga, to je višenamjenski alat za zaštitu identiteta i sigurnosti uređaja.

Premium VPN ponude vojnog šifriranja kako bi se spriječilo hakeri da pristupaju vašim osjetljivim podacima pomoću tehnika keylogginga. VPN također može spriječiti davatelje internetskih usluga, vladine agencije i oglašivače da prate vašu stvarnu lokaciju ili navike pregledavanja.

Sažetak

Na mreži je dostupno mnoštvo besplatnog streaminga sadržaja ako znate gdje trebate pogledati. Sa sjajnim web lokacijama za besplatan streaming na ovom popisu možete gledati svoje klasične favorite i otkrivati ​​nove sadržaje koji vrijede binge.

Sjetite se samo da je to kritično za zaštitite se od zlonamjernog softvera i špijuniranja pouzdanim VPN-om.

Jednom kada se povežete s odabranom web stranicom za streaming putem VPN-a, vidjet ćete je niz drugih pogodnosti koje VPN može ponuditi, uključujući zaštitu od hakera i pristup sadržaju iz cijelog svijeta.

Još ne možete odlučiti koji VPN odabrati? Posjetite našu stranica kupona provjeriti trenutne VPN ponude i popuste.

Preporučujem NordVPN za gledanje besplatnih filmova i TV emisija zato što ne ispunjava samo osnovne uvjete za sigurno korištenje streaming web stranica; to ih nadmašuje lakoćom.

Nabavite NordVPN odmah!