10 najboljih web stranica za gledanje online filmova na hindiju u 2023. godini

Bollywood izbacuje stotine filmova godišnje, tako da fanove uvijek ima više i više za gledati. Ali to je skup prijedlog ako plaćate svaki put. Nije ni čudo što tražite web stranice na kojima možete besplatno strujanje hindskih filmova.

Međutim, streaming besplatno može biti rizično. Neovlašteni protoci ili bujice mogu rezultirati instaliranjem opasnog zlonamjernog softvera na vaše uređaje ili ozbiljnim pravnim posljedicama. A možda čak ni ne možete pristupiti željenim filmovima zbog geoblokiranog sadržaja, poput web lokacija koje su dostupne samo u Indiji.

Srećom, sve što treba je pouzdana virtualna privatna mreža (VPN) za rješavanje svakog od tih problema. Da budemo jasni, ne opraštamo piratstvo i preporučujemo vam da provjerite status autorskih prava za filmove koje gledate.

Shvativši to, sretni smo što prenosimo najbolje legitimne web stranice koje smo pronašli na kojima se uz pomoć VPN-a možete nasmijati, plakati i plesati na siguran način kroz bollywoodske filmove koje volite.

Najbolja besplatna web mjesta za strujanje:

 1. Hotstar
 2. Voot
 3. Zee5
 4. SonyLiv
 5. YouTube
 6. Filmovi Hungama
 7. Bigflix
 8. YuppFlix
 9. Eros Now
 10. BoxTV

Kako koristiti VPN za streaming hindskih filmova

To je lako dobiti pristup hindu filmovima nedostupno u vašoj regiji i zaštitite svoje uređaje u isto vrijeme. Evo kako:

 1. Odaberite najbolje ocijenjeni VPN i preuzmite na svoje uređaje. Preporučujemo NordVPN.
 2. Pokrenite VPN i odaberite poslužitelj gdje se nalazi web mjesto za strujanje koje želite.
 3. Posjetite web mjesto za streaming.
 4. Odaberite film i započnite streaming! Doista je tako jednostavno.

Počnite strujati SADA!

Zašto vam treba VPN za streaming hindu filmova i kako odabrati najbolji

Mnogo web stranica struji vaše omiljene Hindski filmovi mogu biti geografski ograničeni zbog problema s licenciranjem. To znači da ako niste u pravoj regiji, ne možete pristupati sadržaju.

VPN može prevariti vašu lokaciju omogućujući vam da se povežete s njegovim poslužiteljima diljem svijeta, mijenjajući vašu očitu IP adresu. Na primjer, ako želite pristupiti web stranicama za streaming sa sjedištem u Indiji, to možete koristite VPN za povezivanje s poslužiteljem u Indiji i dobiti indijsku IP adresu.

VPN-ovi vas također štite. Osim što vam pomaže da pristupite željenim streamovima, VPN čuva vaše podatke dok to radite.

Svaka web stranica, uključujući i one koje smo ovdje preporučili, može sadržavati oglase i skočne prozore koji mogu sadržavati zlonamjerni softver ili viruse. Najviše dobri VPN-ovi sadrže anti-malware, blokade oglasa i druge mjere sigurnosti koji vaše uređaje čuvaju.

Bilo koja web stranica također može pratite svoje aktivnosti, poput filmova koje odaberete, te podatke prodajte ili dijelite s trećim stranama. Pomoću VPN-a zaštićeni ste od praćenja jer je IP adresa skrivena. U Dodatku, vaši su podaci šifrirani, štiteći ga od hakera.

Ne mogu svi VPN-ovi pouzdano pružiti sve ove prednosti. Da biste ga dobili, provjerite sadrži li barem sljedeće značajke:

 • Poslužitelji velike brzine na kojoj su smještene vaše omiljene streaming stranice na hindiju.
 • Brze i stabilne veze za neprekidno i neprekidno gledanje.
 • Čvrsta enkripcija za sigurnu i privatnu vezu.
 • Stroga politika nulte evidencije kako bi se osiguralo da nijedan vaš podatak ne bude pohranjen.
 • Ubojiti prekidač koji štiti vaše podatke ako vam VPN veza iznenada padne.
 • Profesionalna usluga kupcima s brzim vremenima odziva.

Najbolja besplatna web mjesta za hindu filmove

Pa koja su najbolja besplatna, legalna web mjesta za streaming filmova o Bollywoodu za kojima žudite? Pretražili smo internet, pa ne morate! Evo 10 najboljih – svima je lako pristupiti s najbolje ocijenjenim VPN-om.

1. Hotstar

Ako tražite an opsežna zbirka besplatnih bollywoodskih filmova, ne gledaj dalje od Hotstara. Vas ne treba se prijavljivati, tako da nećete morati predati nikakve osobne podatke.

Da biste pronašli besplatne naslove, potražite ih kategorije za jednostavno kretanje za minijature bez značke “Premium”. Veliki izbor uključuje dramu, romantiku i komedije plus nedavno objavljeni hindski filmovi i TV emisije.

Ljubitelji sporta? Možeš streaming sportovi uživo; stream je gladak i video izgleda sjajno.

Da, postoje oglasi, ali možete kupiti pretplatu na Hotstar Premium da biste ih izbjegli.

Posjetite Hotstar

2. Voot

Jedan od najbolja web mjesta za besplatne filmove o Bollywoodu, Voot ima širok izbor koji varira od klasika do novih izdanja, Pored hindskih filmova, nude se i telugu, kannad, bengalski i engleski jezik.

Znaš moraju gledati oglase – i prijaviti se za privilegiju.

Web-lokacija je jednostavna za upotrebu s praktičnim pretraživanjem naslova. Pored filmova, možete prenositi TV emisije, vijesti, kratke filmove i odabire iz posebnog odjeljka za djecu.

Voot podržava više uređaja i ima dobro razvijene aplikacije za Android i iOS. Kvaliteta videozapisa visoka je na svim platformama i aplikacijama, a možete očekivati pouzdane brzine strujanja.

Voot je blokiran izvan Indije, stoga prije pristupa usluzi povežite se na indijski poslužitelj s VPN-om.

Posjetite Voot

3. Zee5

Zee5 ima a velika zbirka hindskih filmova u svim žanrovima. Da biste pronašli besplatne naslove, potražite katalog za minijature bez značke “Premium”.

Kolekcija uključuje starih i novih filmova, uključujući neke na regionalnim jezicima. TV emisije i vijesti dostupni su, uz pristojnu brzinu strujanja i kvalitetu videozapisa.

Nije potrebna prijava. Zee5 dostupan je na globalnoj razini, tako da geoblokiranje ne bi trebalo predstavljati problem.

Posjetite Zee5

4. SonyLiv

SonyLiv ima veliku kolekciju besplatni i premium sadržaj, uključujući emisije iz više od desetak indijskih TV kanala pored hindskih filmova. Sučelje je jednostavno i čisto, s premium sadržajem jasno označenim.

Ne morate se prijavljivati da biste uživali u besplatnom sadržaju, ali morat ćete pogledati nekoliko oglasa. planovi pretplate su među najjeftinijim našli smo. Također možete kupiti pay-per-view WWE događaje.

SonyLiv je trenutno dostupan samo u Indiji, tako da će vam trebati VPN sa poslužiteljima u toj zemlji.

Posjetite SonyLiv

5. YouTube

Na YouTubeu se nalazi niz kanala na kojima možete besplatno strujati hindu filmove. No mnogi od njih nezakonito struju sadržaj, pa provjerite status autorskih prava za sadržaj kojem pristupate. Zakoniti kanali uključuju:

 • Rajshiri Službeni kanal poznate producentske kuće u Bollywoodu ima veliku zbirku svojih starijih hindskih filmova od kojih su mnogi vrijedni gledanja.
 • Shemaroo filmovi  – Još jedan legalni YouTube kanal koji vam omogućuje besplatno strujanje filmova zaštićenih autorskim pravima, s mnogo klasika i modernijih naslova koje možete odabrati.

6. Hungama Filmovi

Ponuda brzi streaming i dobra kvaliteta videozapisa, Hungama Movies je izvrsno mjesto i za stare i za nove hindske filmove. Kao dodatno iznenađenje, postoji zbirka više od 3,5 milijuna pjesama.

Hungama Movies ima širok izbor sadržaja, od kojih je puno besplatno. Uz to, možete zaradite Hungama kovanice da biste platili pretplatu, za aktivnosti poput registracije za račun, provođenja vremena na platformi, slušanja pjesme itd.

Korisnici aplikacije mogu iskoristiti prednost a 30-dnevno besplatno probno razdoblje.

Posjetite filmove Hungama

7. Bigflix

Iako Bigflix ne nudi potpuno besplatne hindu filmove, možete ih strujati filmovima iz njegove široke kolekcije za vrijeme 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Možete se pretplatiti na jedan od premijum planova bez oglasa ili filmove plaćati pojedinačno.

Tisuće je filmova koje možete odabrati na hindu i na osam drugih indijanskih jezika, uključujući Tamil, Marathi i Bengali. TV emisije su također dostupne za streaming i sadržaj je podržan na više platformi.

Posjetite Bigflix

8. YuppFlix

čisto sučelje olakšava pregledavanje opsežne kolekcije filmova na YuppFlixu. Tisuće filmova dostupni su na hindskom i nekoliko drugih jezika. Tu je i velikodušna ponuda TV emisija.

YuppFlix nudi 14-dnevno besplatno probno razdoblje (3 dana na Bliskom Istoku i Maleziji). Usluga podržava više uređaja, uključujući Android, PC, iOS, Roku i Android TV.

Posjetite YuppFlix

9. Eros Now

Vrhunski servis za streaming filmova na hindiju, Eros Now jednostavan za korištenje i omogućuje vam pretraživanje filmova na temelju svojih omiljenih bollywoodskih glumaca ili producenta. Web lokacija ima impresivna zbirka hindskih i regionalnih filmova, kao i TV i glazbeni streaming.

Kvaliteta video zapisa je pristojna, a možete očekivati ​​pouzdane brzine strujanja. Usluga je podržavaju ga na brojnim platformama i uređajima, uključujući Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Android, iOS i PC.

Eros Now nudi Osnovni račun koji vam omogućava izbor izbora besplatnih hindu filmova i TV emisija, plus velika količina glazbe. 14-dnevno besplatno probno razdoblje Premium usluge uključuje čitav Eros Now katalog.

Posjetite Eros odmah

10. BoxTV

Možete strujati BoxTV-ove besplatna zbirka filmova o Bollywoodu, Tollywoodu i Hollywoodu bez stvaranja računa. Katalog uključuje širok spektar starih i novih hindskih filmova i filmova na regionalnom jeziku. Iako su mnogi filmovi niskobudžetni, postoje i neki miješani kritičari.

Početna stranica ne manjka oglasa, ali to je možda za očekivati ​​na besplatnom web mjestu.

Posjetite BoxTV

Najbolji VPN-ovi koji se koriste prilikom strukturiranja hindu filmova

Kad odaberete VPN koji će vam pomoći u strujanju, potražite velika mreža brzih poslužitelja – posebno u Indiji –kako bi se osiguralo glatko strujanje bez zastoja i puferiranja. Također bi trebao imati i vaš VPN robusni sigurnosni protokoli i značajke. Evo naših preporuka.

1. Nord VPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN je naša preporuka broj jedan za streaming hindskih filmova zbog sigurnost, brzina i performanse. Ima impresivnu globalnu mrežu poslužitelji velike brzine u preko 60 zemalja, uključujući Indiju.

Ovaj VPN štiti vaše podatke i privatnost s vojnim šifriranjem, nepropusnim aplikacijama, politikom bez zapisivanja i dvije prekidače za ubijanje. CyberSec paket pruža dodatnu zaštitu od zlonamjernog softvera i blokira skočne prozore, što je posebno važno kada uživate u besplatnom streamingu na velikim web lokacijama.

NordVPN korisnici toplo preporučuju, ali možete ga isprobati uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Stream hindski filmovi uz NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN je najbrži VPN koji smo testirali. Kombinirajte to sa svojim poslužitelji u Indiji, a imate savršen VPN za streaming hindskih filmova. Značajka MediaStreamer DNS čak omogućuje deblokiranje web stranica za streaming na platformama koje ne podržavaju VPN-ove, poput Apple TV-a, Smart TV-a, igraćih konzola ili Amazon Fire TV Stick-a.

ExpressVPN košta više nego neke druge usluge, ali vi ćete dobiti izuzetna ravnoteža brzine i sigurnosti. Vaša privatnost je zajamčena zahvaljujući jaka enkripcija, nula evidentiranje i prekidač kill.

Korisnici cijene 24/7 korisničku uslugu … i jesmo li spomenuli nevjerojatne brzine? Uvjerite se sami 30-dnevna garancija povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Stream hindski filmovi s ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost je jednostavan za upotrebu, Jednostavno postavljanje i navigacija – idealno ako ste novi u VPN-ovima. S 19 poslužitelja u Indiji i dokazana evidencija u prevladavanju geoblokova, ovaj VPN ima sve što vam treba za streaming hindskih filmova.

Iako nije tako brz kao naše ostale preporuke, CyberGhost ima brzina potrebna za glatko strujanje, bez punjenja ili zaostajanja.

Ovaj VPN pruža snažne sigurnosne značajke, uključujući solidne enkripcije, nepropusne aplikacije, pravila o nepostojanju zapisa i prekidač za uklanjanje. Korisnici su cijenjeni kao veliki sveobuhvatni VPN, nudi besplatno 24-satno probno razdoblje na do 7 uređaja i jamstvo povrata novca od 45 dana.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da, namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Streaming hindu filmova sa CyberGhost!

Sažetak i daljnje čitanje

Naše preporučeno web stranice za streaming nude vam puno načina za gledanje filmova držite se dragim na hindiju (i drugim indijskim jezicima). Bilo koja od ovih usluga bio bi odličan izbor za vaš popravak u Bollywoodu. Međutim, ne možemo dovoljno naglasiti važnost korištenja VPN-a koji će vam pomoći u strujanju.

U mnogim slučajevima, ako ste izvan Indije, to je jedini način na koji morate otključajte sadržaj dostupan samo u toj zemlji. Ali osim prevladavanja geo-ograničenja, ne biste trebali ulaziti u te stranice bez VPN-a da biste zaštitili svoje privatnost, povijest pregledavanja, podatke i uređaj.

Saznajte više o dobivanju an Indijska IP adresa. Sretan streaming!

Pogledajte NordVPN ponude!