3 cele mai bune VPN-uri (într-adevăr gratuite) care lucrează cu BBC iPlayer în 2023

Este greu să găsiți o VPN gratuită care să ocolească geoblocurile BBC iPlayer, astfel încât să o puteți urmări din afara Regatului Unit. Acolo vin. Am pregătit o listă definitivă cu cele mai bune VPN-uri gratuite pentru BBC iPlayer care funcționează încă în 2023 astfel încât să puteți începe să vizionați gratuit Materialele Sale întunecate, Drag Race Marea Britanie și alte conținut minunat.

Am testat 39 de VPN-uri gratuite cu BBC iPlayer și a găsit doar trei suficient de puternice pentru a ocoli restricțiile geo-restricționale grele ale site-ului. Cum era de așteptat, multe dintre serviciile gratuite pe care le-am testat au fost prost concepute, lente și nesigure de utilizat.

Dar chiar și cele mai bune VPN-uri gratuite vin cu dezavantaje. Alocațiile de date mici și opțiunile limitate pentru server vă împiedică să transmiteți mai mult de un episod sau două – dacă permit streamingul deloc.

Chiar mai rau, unele VPN-uri gratuite reprezintă de fapt o amenințare la adresa siguranței și vieții private cu practici umbroase de colectare a datelor, adware sau malware periculoase.

De aceea Recomandarea mea de top este un serviciu VPN premium cu costuri reduse precum NordVPN astfel încât să puteți viziona în siguranță emisiunile preferate de pe BBC iPlayer cu viteze superbe și date nelimitate.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru BBC iPlayer – Ghid rapid

 1. NordVPN: Beneficiați de fluxuri nelimitate și viteze rapide de fulgere pe BBC iPlayer pentru o lună fără riscuri, cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile a NordVPN. De asemenea, veți obține securitate puternică, aplicații prietenoase pentru utilizator și 580 de servere VPN în Marea Britanie pentru acces sigur la conținutul dvs. BBC preferat..
 2. Windscribe: Accesați BBC iPlayer cu două servere gratuite din Marea Britanie pe aplicațiile Windscribe bine proiectate și extensiile sigure ale browserului. Obțineți 10 GB de date gratuite pe lună, ceea ce este suficient pentru a transmite aproximativ șase filme în SD.
 3. Speedify: Servere din Marea Britanie care pot accesa în mod fiabil BBC iPlayer cu viteze decente. Cu doar 2 GB de date gratuite pe lună, nu veți putea transmite mai mult de câteva episoade în SD.

Care este captivul cu VPN-urile gratuite?

Există un motiv pentru care cele mai bune VPN-uri vin cu un preț. Rularea unei rețele VPN bune este costisitoare. VPN-urile gratuite reduc costurile limitându-vă în anumite moduri destul de importante.

Compatibilitate

VPN-urile gratuite oferă rareori la fel de multe aplicații diferite ca servicii premium. Sunteți mai bine cu un serviciu premium low cost dacă căutați un VPN compatibil cu routerul sau doriți să urmăriți BBC iPlayer pe Smart TV.

Securitate

Cel mai scăzut dezavantaj al utilizării unui VPN gratuit este acela nu puteți avea întotdeauna încredere în ele pentru a vă proteja online.

VPN-urile gratuite vă limitează adesea funcțiile de securitate pentru a vă convinge să faceți upgrade. De asemenea, este obișnuit ca VPN-urile gratuite să se bazeze pe bani de la agenții de publicitate terți. Ei folosesc adware și trackers care colectează informații despre dvs. și vă compromit confidențialitatea.

VPN-urile premium securizează datele dvs. private cu mascare IP, criptare de nivel bancar și protecție avansată de IP / DNS împotriva scurgerilor.

limitări

BBC iPlayer are o parte din cele mai stricte geoblocuri de orice site de streaming, deci găsirea unei VPN gratuite care o poate debloca este rară. Este deosebit de bun la detectarea și blocarea traficului VPN.

Este nevoie de o tehnologie avansată de ofuscare și de o rețea mare de servere pentru a depăși BBC iPlayer, iar majoritatea VPN-urilor gratuite nu au resurse pentru a face acest lucru.

Aproape toate VPN-urile gratuite limitează cantitatea de date pe care le puteți utiliza. Aceasta ar putea să nu fie o problemă majoră dacă navighezi doar pe web sau actualizezi media socială, dar nu veți putea face mult streaming, chiar dacă VPN-ul dvs. gratuit poate accesa BBC iPlayer.

  Raport: încălcarea ecuadoriană dezvăluie date personale sensibile

Pentru referință, 1 GB de date gratuite vă permite să transmiteți un flux de aproximativ 1,5 ore în SD. Majoritatea VPN-urilor gratuite vă oferă doar câteva GB sau mai puțin în fiecare lună.

Cum deblochează BBC iPlayer

Urmăriți Renny și Alan vă arată cum să deblocați BBC iPayer pentru a viziona toate emisiunile dvs. britanice preferate!

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru BBC iPlayer în 2023

Am găsit trei VPN-uri gratuite care pot ocoli în mod sigur geo-restricțiile dure ale BBC iPlayer fără a vă pune siguranța în pericol.

1. NordVPN

NordVPN

 • Obțineți o lună de date nelimitate cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile a NordVPN
 • 580+ servere VPN în Marea Britanie
 • Criptare AES pe 256 biți, mascare IP și blocare publicitară
 • Asistență P2P cu o politică strictă fără jurnaluri
 • Transmiteți simultan până la șase dispozitive
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV și multe altele
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox și routere

NordVPN oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o experiență cât mai bună în streaming cu BBC iPlayer. Este un VPN premium, dar puteți încerca fără riscuri cu generoasa sa garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Rețeaua sa mare de peste 5.200 de servere include 580+ servere în Marea Britanie. Aglomerația serverului nu este o problemă cu NordVPN nici în perioadele cu trafic mare, deci nu trebuie să faceți față întârzierilor de tamponare.

Acest VPN oferă date nelimitate și lățime de bandă, ceea ce înseamnă că puteți viziona cât mai multe episoade HD pe BBC iPlayer cum doriți, fără să fiți tăiați vreodată.

Cu tehnologia SmartPlay optimizată în streaming de NordVPN, puteți accesa fără efort 400+ servicii de streaming, inclusiv BBC iPlayer, Netflix, HBO și Hulu. Tot ce trebuie să faceți este să activați SmartPlay în aplicație. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nicio configurație manuală pentru a ocoli geoblocurile dure ale BBC iPlayer – chiar dacă ați instalat-o pe routerul dvs..

NordVPN oferă servere specializate de ofuscare care vă deghizează traficul VPN, astfel încât să puteți ocoliți cenzura și accesați site-urile web restricționate la școala sau la locul de muncă fără să fii prins de blocurile VPN.

Indiferent dacă transmiteți, torrentați sau verificați e-mailul dvs., NordVPN vă protejează în permanență locația și datele private cu criptare robustă, mascare IP și un comutator automat.

Funcția sa CyberSec blochează reclame, trackere și malware. Acest lucru împiedică agenții de publicitate terți să nu strângă informații private despre activitatea dvs. de navigare. De asemenea, blocarea poate îmbunătăți viteza de navigare, deoarece, fără reclame, există mai puține date de încărcat pe fiecare site web pe care îl vizitați.

Consultați recenzia noastră aprofundată pentru a afla mai multe despre caracteristicile și performanțele NordVPN.

Începeți fluxul cu NordVPN!

2. Parbriz

Dispozitive pentru parbriz

 • 10 GB date gratuite pe lună
 • Două servere gratuite din Marea Britanie (inclusiv unul cu acces la BBC iPlayer)
 • Fără reclame cu cont gratuit
 • Criptare AES pe 256 biți și mascare IP
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultane
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, HBO GO, YouTube și Kodi
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Linux, Chrome și Firefox

Windscribe vă oferă un generos 10 GB date gratuite pe lună. Nu puteți avea mai multe sesiuni de vizionare cu binge cu 10 GB, dar puteți transmite în fiecare lună aproximativ șase filme în definiție standard (SD). La care se adauga, puteți obține un bonus suplimentar de 5 GB prin tweeting-ul companiei, precum și 1 GB suplimentar pentru fiecare utilizator nou la care faceți referire la Windscribe.

  Salvați data pentru a salva neutralitatea netă

Puteți alege dintre 10 locații de server gratuite, inclusiv două servere din Marea Britanie. Primul server pe care l-am testat nu a putut accesa BBC iPlayer, dar am putut transmite în mod constant BBC iPlayer în timp ce m-am conectat la serverul London Tea.

Aceste servere gratuite oferă viteze decente. Am înregistrat scurte întârzieri de tamponare când am testat VPN-ul în perioadele cu trafic mare, dar, în general, Windscribe oferă multe altele conexiuni fiabile decât majoritatea VPN-urilor gratuite.

Puteți utiliza, de asemenea, Windscribe pentru a vă asigura confidențialitatea în timp ce faceți un torent. Are o politică strictă fără jurnaluri și oferă suport P2P pe mai multe servere.

Versiunea gratuită a Windscribe vine cu aceleași caracteristici robuste de securitate ca și versiunea premium. Îți protejează confidențialitatea și siguranța cu mascare IP și criptare sigură. Te protejează chiar și de malware, trackere, adware și alte amenințări cibernetice.

Garbour-ul de la Windscribe, Garry, poate răspunde la majoritatea întrebărilor, dar puteți, de asemenea, să discutați cu un reprezentant de servicii pentru clienți în direct dacă întrebarea dvs. este mai complicată. Windscribe are și un sistem de bilete de asistență online.

Aflați mai multe despre Windscribe citind recenzia noastră completă.

Obțineți Windscribe gratis!

3. Accelerarea

viteza dispozitiv

 • 2 GB date gratuite pe lună
 • Șase servere gratuite din Marea Britanie (inclusiv două cu acces la BBC iPlayer)
 • Alegeți între criptarea bazată pe AES sau ChaCha pentru un echilibru de viteză și securitate
 • Fără reclame cu cont gratuit
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, YouTube, HBO GO și Kodi
 • Compatibil cu: Windows, macOS iOS, Android și Linux

Accelerarea ofertelor 2 GB date gratuite pe lună, ceea ce este suficient pentru a curge în SD timp de aproximativ trei ore. Cu toate acestea, este o alegere fiabilă dacă doriți doar să urmăriți un meci sportiv sau un film specific care este disponibil doar pe BBC iPlayer.

Are servere VPN în peste 200 de locații de pe glob, inclusiv șase servere gratuite din Marea Britanie. Două dintre aceste servere au deblocat cu succes iPlayer BBC în timpul testelor mele. Am reușit să curg cu un buffer minim, dar nu a fost suficient de rapid să urmăresc ceva în definiție înaltă.

Tehnologia de stabilire a canalelor de la Speedify trimite datele dvs. peste două sau mai multe conexiuni la internet simultan pentru a vă îmbunătăți viteza de conectare. Dezavantajul este că poate utiliza până la de două ori mai mult din datele dvs. wi-fi și celulare.

Speedify folosește criptarea AES 128-GSMn pentru a proteja majoritatea dispozitivelor moderne. Dacă aveți un dispozitiv mai vechi, cifrarea de criptare ChaCha de la Speedify vă poate îmbunătăți dramatic viteza fără a compromite securitatea.

Mascarea IP eficientă a VPN îți ascunde locația de site-urile web pe care le vizitezi, in timp ce politică strictă fără jurnaluri se asigură că activitatea dvs. rămâne privată.

Puteți utiliza Speedify pentru a efectua în mod eficient ocoliți cenzura și accesați o gamă largă de conținut geo-restricționat online.

Speedify suportă torentarea pe serverul său Amsterdam, care este disponibil gratuit și este optimizat pentru BitTorrent. Cu toate acestea, nu veți putea descărca fișiere mari cu doar 2 GB.

Aflați cum a funcționat Speedify în alte domenii citind recenzia noastră completă de experți.

Obțineți Speedify gratuit!

Recomandările noastre VPN premium pentru BBC iPlayer

Recomandările mele VPN gratuite sunt în siguranță și pot accesa BBC iPlayer, dar nu pot face la fel de mult ca VPN premium. Este frustrant să rămânem fără date chiar înainte de un final de sezon interesant. Dacă doriți date nelimitate, viteze mai rapide și o mai bună securitate, vă recomand aceste VPN-uri de top (și accesibile).

  A Medigate megváltoztatja a csatlakoztatott orvosi eszközök játékát
Preț furnizor de rang Scorul nostru Evaluarea utilizatorilor
Alegerea editorilor Începând cu: 3,49 USD/lună 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
2 Începând cu: 6,67 USD/lună 4.9
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
3 Începând cu: 2,75 USD/lună 4.8
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
4 Începând cu: 1,99 USD/lună 4.8
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
5 Începând cu: 1,89 USD/lună 4.7
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul

Întrebări frecvente

Ce caracteristici ar trebui să caut într-un VPN pentru BBC iPlayer?

Rețeaua dvs. VPN ar trebui să aibă mai multe servere din Marea Britanie pentru a crește șansele că poți găsi un server care să poată debloca BBC iPlayer. O rețea de servere mai mare îmbunătățește, de asemenea, viteza conexiunii VPN prin reducerea traficului și aglomerația serverului.

În plus față de viteze rapide, aveți nevoie date nelimitate și lățime de bandă astfel încât să nu rămâneți fără date chiar în mijlocul unui episod.

Alte caracteristici utile pentru a avea în vedere sunt compatibilitatea dispozitivului pentru a putea urmări BBC iPlayer pe platformele preferate și servicii clienți responsive pentru a vă ajuta să depanați dacă aveți probleme cu streamingul de conținut pe BBC iPlayer.

Cum urmăresc BBC iPlayer cu un VPN?

Este ușor de urmărit BBC iPlayer cu un VPN de înaltă calitate. După ce descărcați VPN pe dispozitiv, deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server din Marea Britanie. Acum ar trebui să poți urmări BBC iPlayer fără alte măsuri.

Dacă încă nu puteți accesa BBC iPlayer, încercați să vă conectați la diferite servere din Marea Britanie din rețeaua VPN până găsești unul care funcționează.

Asigură-te că reîmprospătați BBC iPlayer după conectarea la un server nou. În funcție de setările browserului, poate fi utilă repornirea browserului.

Pot să folosesc și VPN-urile din această listă pentru a urmări Netflix?

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care funcționează cu mai multe site-uri de streaming, inclusiv BBC iPlayer și Netflix, o opțiune VPN premium precum NordVPN este cea mai bună opțiune. Windscribe funcționează și cu Netflix, dar numai dacă treci la un cont premium. Speedify nu funcționează în prezent cu Netflix.

VPN-urile sunt legale?

În general da, dar depinde de locul în care locuiți. VPN-urile sunt legale în majoritatea țărilor, dar câteva dintre ele restricționează sau interzic complet utilizarea VPN-urilor. Pentru a verifica dacă VPN-urile sunt legale acolo unde locuiți, puteți citiți ghidul nostru complet aici.

Rezumat:

VPN-urile gratuite din această listă pot accesa BBC iPlayer, dar puteți transmite doar o cantitate limitată din cauza limitelor lor de date.

BBC iPlayer continuă să spargă utilizarea VPN-urilor gratuite. Nu există nicio garanție că nicio VPN gratuită va putea accesa întotdeauna conținutul dorit în viitor.

O VPN premium cu costuri reduse este cea mai bună opțiune pentru accesul fiabil și pe termen lung la BBC iPlayer. Recomand NordVPN pentru prețurile sale favorabile bugetului, rețeaua mare de servere, viteze rapide, securitate de top și funcții de streaming ușor de utilizat.

Cu NordVPN, puteți debloca conținut pe sute de site-uri de streaming populare, inclusiv BBC iPlayer, Netflix, HBO și multe altele. Puteți testa NordVPN fără riscuri cu garanția sa de returnare a sumelor de 30 de zile. 

Aruncăm o privire la pagina noastră de oferte VPN (actualizat săptămânal) pentru reduceri mari la VPN-uri de top.