5 cele mai bune VPN lunare – Cum să obțineți VPN-uri premium pentru un preț mic (actualizat în ianuarie 2020)

Un VPN este cel mai bun instrument pentru a vă proteja confidențialitatea online și un abonament lunar este o modalitate excelentă de a vedea cum funcționează. 

Primesti toate avantajele unei VPN-uri de ultimă generație, fără a se angaja la un contract pe termen lung. Aceasta este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă doriți doar un VPN pentru o perioadă scurtă, cum ar fi o vacanță sau o călătorie de afaceri.

in orice caz, nu toate VPN-urile oferă o valoare bună în planurile lor lunare.

Pentru a vă ajuta, am creat o listă rapidă de cele mai bune planuri lunare de VPN de la furnizorii de frunte. Aceste VPN-uri sunt standardul de aur, dar împărtășesc altceva în comun: planurile lor anuale oferă în continuare o valoare considerabil mai mare decât abonamentele lor lunare. 

In unele cazuri, puteți economisi până la 80% prin comutare la un plan anual de VPN.

Dacă încă nu sunteți sigur de un abonament pe termen lung, testați câteva dintre aceste VPN-uri timp de o lună. Când ați ales un câștigător, treceți la un abonament anual. Vă va economisi 100 de dolari în taxe și vă va păstra în siguranță online bine în viitor.

Ghid rapid: Cele mai bune VPN lunare

  1. NordVPN: VPN-ul nostru cel mai bine cotat în general, cu un pachet lunar de mare valoare.
  2. IPVanish: Una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting
  3. CyberGhost: Criptare de grad militar cu o interfață ușor de utilizat
  4. Surfshark: Oferă utilizatorilor un număr nelimitat de conexiuni
  5. PrivateVPN: VPN ușor de utilizat pentru începătorii care au buget

Obțineți NordVPN acum!

Ce căutăm într-un VPN

Securitate

VPN-urile pe care le recomandăm să le furnizeze protecție de grad militar și cele mai înalte niveluri de criptare, păstrându-vă în siguranță chiar și în timp ce utilizați rețele wi-fi publice.

Veți fi protejat de hakurile de date și locația dvs. complet ascunsă.

Toate VPN-urile bune au și ele politici stricte fără jurnaluri. Aceasta înseamnă că activitatea dvs. de navigare nu este niciodată înregistrată. O politică fără jurnal este o caracteristică importantă, în special în locurile cu cenzură strictă. Atâta timp cât compania nu păstrează jurnalele, activitatea ta nu poate fi niciodată folosită împotriva ta.

Conținut și cenzură geoblocată

Multe servicii de streaming permit doar accesul la conținutul lor în anumite țări. Alegem VPN-uri care deblochează acest conținut schimbarea adresei IP. Cele mai bune servicii rotiți-le adrese IP în mod regulat. Acest lucru se datorează faptului că mulți serviciile de streaming vor bloca adresele IP VPN cunoscute odată ce le descoperă.

Căutăm VPN-uri care să vă ofere acces la 1.000 de servere din țările din întreaga lume, ajutându-vă să navigați pe cenzura guvernamentală strictă în anumite țări. Conectarea la servere străine cu adrese IP rotative vă oferă, de asemenea, acces la site-uri web sau conținut care altfel ar putea fi blocat în zona dvs. locală.

Viteză

Mulți ISP-urile încetinesc conexiunea dvs. la internet, în funcție de ceea ce faci. Un VPN bun vă blochează activitatea de navigare din ISP. Acest lucru vă oferă un conexiune mai rapidă mai consistent. Nu toate VPN-urile mențin viteze adecvate de rețea. Unii îi încetinesc activ. VPN-urile pe care le recomandăm să nu vă încetinească în mod deliberat.

  Kako gledati titansku sezonu 2 besplatno na mreži!

Preț

Atunci când căutăm un VPN lunar, am ales opțiunile care au caracteristici excelente la cel mai bun preț lunar. Pot exista abonamente VPN mai ieftine, dar acestea nu respectă standardele noastre privind securitatea, accesul și viteza.

Utilizarea unui VPN gratuit sau ieftin care nu vă pune securitatea și confidențialitatea în primul rând vă poate face sistemul și mai vulnerabil.

5 cele mai bune VPN lunare

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN este în mod constant cel mai bine cotat furnizor VPN. Se laudă peste 5.600 de servere de mare viteză, sigure, de pe tot globul, garantându-vă viteze rapid de trăsnet și cele mai înalte standarde de confidențialitate posibile.

Veți fi în siguranță criptare AES-256 de grad militar, un comutator automat de omor, protocoale IKEv2 / IPSec, opțiuni duble VPN și multe altele. NordVPN oferă, de asemenea, exclusivitatea lor Tehnologia CyberSec – un nivel suplimentar de protecție împotriva celor mai mari amenințări online.

Cel mai bun dintre toate, în ciuda tuturor acestei securități adăugate, NordVPN nu va cauza internetul lent. Selecția masivă a serverului înseamnă nu ești niciodată departe de o conexiune rapidă, sigură, fiabilă. De asemenea, oferă o gamă de specializări categorii VPN de mare viteză pentru nevoi specifice: torrenting, streaming și securitate suplimentară.

NordVPN poate ocoliți cele mai restrictive firewall-uri din lume – inclusiv China, Iran, Emiratele Arabe Unite și Qatar – și cele mai dure geoblocuri de pe toate site-urile de streaming importante. Acest lucru face planul lunar o alegere ideală dacă aveți nevoie de un VPN pentru o scurtă călătorie într-o țară cu legi stricte de cenzură.

Planul lunar acoperă până la 6 dispozitive și oferă o lățime de bandă nelimitată. De asemenea, vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile și toate aceleași caracteristici ale planurilor lor mai lungi – ideale pentru testarea NordVPN.

NordVPN se poate debloca: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting: Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Obțineți NordVPN acum!

2. IPVanish

Dispozitive ipVanish

IPVanish oferă un serviciu VPN rapid și fiabil, care echilibrează siguranța și performanțele în mod admirabil.

Cu servere din peste 75 de țări, alături setări suplimentare de obuscare, configurație IP suplimentară și conexiuni P2P nelimitate, aceasta este o alegere excelentă pentru a torrenta în siguranță și anonim.

În afară de torrenting, IPVanish are multe de oferit, inclusiv Criptare de 256 biți, diverse protocoale VPN, și Protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6. Cu un singur abonament protejând până la 10 dispozitive simultan, IPVanish este perfect pentru familii și întreprinderi mici care testează tehnologia VPN.

IPVanish a investit în îmbunătățirea capacităților sale de streaming și arată. Cu acest furnizor, aveți acces la orice conținut online, ocolind cele mai dificile geoblocuri pe Netflix și alte site-uri de streaming importante.

Pachetul lunar al IPVanish oferă toate aceleași caracteristici ale planurilor mai lungi, suportul chat-ului live 24/7 și o garanție de returnare a banilor de 7 zile. 

  Astrill VPN funcționează în China, dar numai dacă faci asta mai întâi

Am testat-o ​​în situații din lumea reală, cum ar fi accesarea Netflix din străinătate și am publicat rezultatele noastre în revizuire cuprinzătoare. Aruncă o privire mai atentă, înregistrează-te la IPVanish și decide singur.

IPVanish poate debloca: Netflix, BBC iPlayer.

Suporta torrenting: da.

IPVanish funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, routere.

Obțineți IPVanish acum!

3.CyberGhost

5 cele mai bune VPN lunare - Cum să obțineți VPN-uri premium pentru un preț mic (actualizat în ianuarie 2020)

CyberGhost combină viteze incredibile, criptare de grad militar și una dintre cele mai prietenoase interfețe la magazin.

După înregistrarea la CyberGhost, creezi un profil personal și configurați setările VPN la nevoile dvs. exacte. Aceste setări pot fi apoi partajat instantaneu pe toate aplicațiile VPN CyberGhost, protejând simultan până la 7 dispozitive.

Puteți proteja o întreagă rețea în câteva minute.

Odată configurat, aveți acces la un număr foarte mare de servere: peste 5.700 în 90 de țări. Acestea includ servere dedicate P2P etichetate după țară și numărul de utilizatori, realizându-l mai rapid, mai sigur și mai ușor de torent fișierele mari.

După cum sugerează și numele, Cyberghost este dedicat să vă păstreze ascuns și nedetectat. Capabilitățile sale de geoblock vă permit să vă permiteți ocoliți cele mai dure geo-restricții din lume. Vă puteți bucura de internet fără margini și de streaming oriunde în lume, chiar și China.

Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile VPN de la Cyberghost care au fost testate în industrie recenzia noastră completă. Citiți-l pentru a afla tot ce oferă CyberGhost.

Puteți, de asemenea, să o încercați singur, pe un abonament lunar și generos Garanție de returnare de 45 de zile. Pentru un plus de anonimat, CyberGhost vă permite să plătiți pentru abonamentul dvs. cu Bitcoin.

CyberGhost poate debloca: Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting: Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Ia CyberGhost acum!

4. Surfshark

5 cele mai bune VPN lunare - Cum să obțineți VPN-uri premium pentru un preț mic (actualizat în ianuarie 2020)

Acesta este noul copil din bloc, care face valuri mari în lumea VPN (intenționat pun).

În timp ce Surfshark este mai mic decât mulți dintre concurenții săi, crește rapid. De asemenea, are un avantaj uriaș față de mai mulți concurenți stabiliți: Surfshark fisură constant geoblocurile celor mai mari servicii de streaming din lume, inclusiv Netflix, HBO ACUM și Hulu.

Acest lucru se poate schimba pe măsură ce Surfshark crește în popularitate și atrage atenția gigantilor în streaming. Deci, este la fel de bine Surfshark are multe altele. 

Surfshark oferă o valoare incredibilă, cu un singur abonament protejând un număr nelimitat de dispozitive. Cu asta, obții navigare super-rapidă, securitate etanșă și confidențialitate excepțională. Fiecare aplicație Surfshark este foarte personalizabile, cu diverse moduri și setări VPN exclusive pentru a se potrivi cu nevoile dvs. exacte. 

Am testat fiecare dintre aceste caracteristici și am publicat rezultatele în revizuirea noastră completă a produsului Surfshark.

Surfshark a devenit rapid unul dintre cele mai populare VPN-uri din lume, și este ușor de văzut de ce. Puteți încerca pe un plan lunar, acoperit de un risc fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile.

Surfshark poate debloca: Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

  Cum să obțineți o adresă IP a Olandei Oriunde în 2020 [+ VIDEO]

Suporta torrenting: Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Ia Surfshark acum!

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

PrivateVPN este axat pe furnizarea un serviciu de VPN pentru începători, care este potrivit pentru buget, pentru persoanele care pot utiliza unul pentru prima dată. Cu aplicațiile sale simple și serviciul excelent al clienților, PrivateVPN este ideal pentru a încerca lunar un VPN.

Acest furnizor are optimizați fiecare pas din experiența dvs. VPN pentru a fi cât mai ușor de utilizat. Instalarea este ușoară, cu agenți de asistență disponibili pentru a vă ghida pe întregul proces. Odată instalat, PrivateVPN oferă „Configurare cu 1 clic” pe până la 6 dispozitive simultan. 

Prețurile favorabile bugetului și concentrarea pe simplitate nu înseamnă că PrivateVPN a sacrificat securitatea, calitatea sau viteza. În orice aspect, PrivateVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri disponibile.

Cu servere din peste 60 de țări, vă puteți baza pe viteze de conectare rapide și stabile. Acestea sunt susținute Caracteristici premium de securitate: criptare AES-256 pe 2048 biți, politică fără jurnaluri, comutator automat de ucidere, torrenting anonim, și mult mai mult.

PrivateVPN oferă o valoare excepțională. Vă păstrează în siguranță și vă asigură în același timp acces la internet deschis, fără margini, fără cenzură și alte restricții.

Am testat PrivateVPN minuțios pentru a ne asigura se ridică la standardele noastre stricte. Puteți vedea rezultatele în recenzia noastră completă.

Planul lunar al PrivateVPN vine și cu un Garanție de returnare de 30 de zile, oferindu-vă mult timp pentru a-l încerca fără riscuri.

PrivateVPN poate debloca: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Acceptă Torrenting: Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive: Windows, macOS, Android și iOS.

Obțineți PrivateVPN acum!

Planuri lunare vs. planuri anuale

De ce ar trebui să vă angajați la un abonament VPN mai lung? Există câteva motive, dar cel mai important este prețul.

Plata pentru o VPN lunar devine rapid incredibil de costisitoare.  A Planul de 12 sau 24 de luni pentru oricare dintre VPN-urile de mai sus te va economisi până la 80% din abonament. Aceste economii se acumulează rapid. Un plan anual vă poate economisi sute de dolari în doar câțiva ani.

Cu un abonament anual, nu va trebui să vă faceți griji să vă amintiți să vă reînnoiți VPN-ul în fiecare lună. Dacă munca dvs. se bazează pe securitatea VPN, de exemplu, te-ai putea găsi expus dacă uitați să vă rescrieți din nou.

Concluzie

In timp ce planul lunar este o modalitate bună de a testa un VPN și pentru a afla cum funcționează, vă recomandăm să treceți la un abonament anual ASAP. Consultați lista noastră cu cele mai bune oferte absolute pentru planurile anuale de VPN pentru a vedea furnizorii de valoare, cum ar fi oferta NordVPN, și diferența pe care o fac în confidențialitatea dvs. online.

Obțineți NordVPN acum!

Lectură ulterioară

Sunteți gata să treceți la VPN-uri pentru totdeauna? Vezi ghidurile noastre către cele mai bune VPN-uri de pe piață.

Dacă utilizați un VPN pentru a accesa Netflix din orice parte a lumii, avem lista pentru dvs.!

Încă nu sunteți sigur cum un VPN vă poate ajuta să rămâneți în siguranță ȘI să vă îmbunătățiți experiența pe internet? Aflați mai multe în ghidul nostru complet pentru începători.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me