5 cele mai bune VPN-uri pentru Belgia – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

Un VPN este cel mai sigur mod de a asigurați-vă accesul la internet în Belgia. Te poate ajuta accesați conținut blocat cum ar fi Netflix SUA sau difuzați conținut belgian din afara țării.

În Belgia, statul nu interferează cu utilizarea normală a internetului. in orice caz, guvernul plasează rapid blocuri pe conținut ilegal. Aceasta include materiale protejate de drepturi de autor pe site-uri web torrenting sau site-uri de jocuri de noroc fără licențe adecvate.

Ce este mai mult, preocupări de securitate națională se află într-un moment permanent în Belgia. Guvernul belgian elaborează o nouă legislație care să o permită monitorizați activitatea privată online a cetățenilor.

Dacă acest lucru vă sună neliniștitor, nu sunteți singur. Din fericire, cele mai bune VPN-uri pentru Belgia detaliat mai jos vă poate ajuta cu ușurință să ocoliți restricțiile și să vă păstrați activitatea online privată.

Acestea sunt cele mai bune cinci VPN-uri pentru Belgia.

Rezumatul celor mai bune VPN-uri

 1. NordVPN
  Oferte NordVPN tehnologie de grad militar care vă criptează datele de două ori, garantându-vă confidențialitatea online.
 2. ExpressVPN
  Caracteristici ExpressVPN viteze de conectare rapidă fulger și o rețea mare de servere din întreaga lume.
 3. CyberGhost
  CyberGhost vine cu un interfață ușor de utilizat și dispune de o varietate de protocoale de securitate din care să alegeți.
 4. PrivateVPN
  Printre multe beneficii ale PrivateVPN se numără lățime de bandă nelimitată și configurare ușoară cu 1 clic.
 5. IPVanish VPN
  Conectați-vă la 10 dispozitive simultan și alegeți peste 40.000 de adrese IP cu IPVanish.

Obțineți NordVPN acum!

De ce ai nevoie de un VPN în Belgia

Un VPN vă va ajuta accesați conținut geoblocat din Belgia. Este cel mai sigur mod de a transmite conținut care este blocat în mod normal, cum ar fi Netflix SUA. De asemenea, un VPN vă poate oferi acces la conținut exclusiv în Belgia dacă sunteți un rezident belgian care călătorește în străinătate.

Cenzura online a Belgiei nu este foarte strictă, dar este valabilă bloca anumite site-uri web. Codul de procedură penală belgian blochează conținutul online care este considerat imoral. Aceasta include site-uri de jocuri și jocuri de noroc care nu dețin o licență oficială a Comitetului de Jocuri.

Federația anti-piraterie belgiană poate comanda furnizorilor de servicii de internet (ISP) să blocheze sau să elimine conținutul fără o ordine judecătorească. Ei complet blochează accesul la site-uri torrenting precum The Pirate Bay care se angajează în pirateria ilegală.

  Melyik VPN-k férhetnek hozzá a DAZN-hez? (Frissítve 2023 január)

În plus, atacurile teroriste recente au determinat guvernul să introducă noi legi privind supravegherea online. Autoritățile belgiene vor fi capabil să acceseze informații confidențiale trimis pe internet și împărtășește-l cu agențiile de informații.

Pentru a respecta aceste legi, vor fi ISP-uri și platforme precum WhatsApp și Viber obligat să predea datele utilizatorului.

Legislația propusă va afecta atât turiștii, cât și rezidenții. Aceste legi sunt intruzive și pune-ți libertatea pe internet în pericol. Încă nu au trecut, dar niciodată nu este prea curând pentru a vă proteja confidențialitatea online.

Ce să cauți într-o VPN pentru Belgia

Veți avea nevoie de unul care să poată ușor bypass blocuri de conținut, permițându-vă să accesați conținut restricționat geo cum ar fi Netflix US sau HBO Go. Alegeți unul cu un rețea globală mare de servere – inclusiv serverele din țara din care doriți să transmiteți fluxul – și lățimea de bandă nelimitată.

La accesați site-uri web torrenting, asigurați-vă că VPN-ul pe care îl alegeți are caracteristici specifice care eficientizează schimbul de fișiere P2P. Acestea includ servere dedicate pentru torrenting și partajare de fișiere, an comutator de omor automat, și un strict politica fără jurnale.

Utilizarea unui VPN este singurul mod de a vă asigura că activitatea dvs. online nu este monitorizată în Belgia. Are nevoie de funcții de securitate de vârf pentru a vă garanta cu adevărat confidențialitatea.

Aceste caracteristici de securitate – și altele, cum ar fi criptare de grad militar – sunt valoroase în Belgia. Acest lucru este valabil mai ales având în vedere preocupările crescânde ale vieții private care pot proveni din supravegherea guvernului.

Cele mai bune VPN-uri pentru Belgia

Iată aspectul nostru detaliat asupra celor mai bune VPN-uri pentru Belgia:

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN are mai mult de 5.000 de servere în 62 de țări, cu 61 servere din Belgia singur. Acest lucru vă permite să vă conectați la un server din apropiere, asigurând un conexiune rapida păstrându-vă locația ascunsă. Are criptare de nivel militar de 2048 biți și o funcție Double VPN care criptează datele de două ori, ceea ce face ca activitatea dvs. să nu poată fi urmărită.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru sinologia care funcționează în 2023 | Cel mai rapid și mai sigur

NordVPN oferă de asemenea Platforme de partajare P2P astfel încât să puteți partaja sau primi fișiere mari rapid și sigur în rețeaua de server. Nu este de mirare că NordVPN este un favorit al mulțimii printre utilizatorii VPN.

Încercați serviciul fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vizualizați ofertele NordVPN

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

ExpressVPN oferă lățime de bandă nelimitată și o rețea globală de peste 148 site-uri server, oferindu- viteze de conectare rapidă fulger. Acest lucru vă oferă o modalitate fără probleme de a transmite conținutul preferat și de a accesa site-uri web geoblocate.

ExpressVPN are o strictă Politica zero-logs, deci nici una din datele dvs. nu este stocată și rămâneți anonim. Acestea oferă funcții avansate de securitate precum: Protecție împotriva scurgerilor DNS, protecție IPv6 la scurgeri, și a întrerupător de omor încorporat.

Sute de utilizatori au scris recenzii fantastice pe ExpressVPN. Verificați-le ExpressVPN pentru dvs. singuri, înscriindu-vă la un Garanție de returnare de 30 de zile sau Proces gratuit de 7 zile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Oferte CyberGhost software ușor de utilizat, intuitiv. Funcționează în afara României, una dintre cele mai favorabile vieții private din Europa. ei nu păstrați date busteni, deci datele dvs. nu sunt stocate niciodată.

CyberGhost oferă o serie de protocoale de securitate, cum ar fi OpenVPN, PPTP și L2TP. Aceasta este doar o parte din motivul pentru care utilizatorii VPN le place. Încercați CyberGhost fără riscuri Garanție de returnare de 45 de zile și Proces gratuit de 7 zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.
  5 cele mai bune VPNS pentru Showtime - cel mai rapid și mai ieftin 2023

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele CyberGhost

4. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

PrivateVPN este un alt mare VPN pe care îl utilizăm în Belgia. Acestea oferă o lățime de bandă nelimitată pentru viteze de conectare excepțional de mari și vă permite acces la conținut geoblocat.

PrivateVPN vă permite să ocoli blocurile de site-uri din Belgia și acces la partajare nelimitată P2P la comoditatea ta. Ele oferă un intuitiv Configurare cu 1 clic care este unic pentru PrivateVPN. Caracteristicile lor de securitate sunt la fel de impresionante ca VPN-urile menționate mai sus, astfel încât activitatea dvs. va rămâne anonimă și protejată.

Citiți recenziile utilizatorilor pe PrivateVPN și încercați serviciul gratuit cu ajutorul lor Garanție de 30 de zile înapoi.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Vizualizați ofertele PrivateVPN

5. IPVanish

Dispozitive ipVanish

Cu peste 40.000 de adrese IP partajate din care să alegeți, IPVanish VPN este o alegere excelentă pentru VPN. Conectați-vă la 10 dispozitive simultan și bucurați-vă acces la conținut geoblocat din întreaga lume.

IPVanish VPN oferă și un alegerea protocoalelor de securitate inclusiv OpenVPN. De asemenea, folosesc criptare de 256 biți de grad militar și permite trafic nelimitat P2P, comutare server și torrenting anonim.

Aflați mai multe despre IPVanish VPN din pagina noastră de revizuire aprofundată. Încercați VPN-ul lor gratuit cu ajutorul lor 7 zile de garanție înapoi.

IPVanish poate debloca:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • da.

IPVanish funcționează pe aceste dispozitive: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, routere.

Vizualizați ofertele IPVanish

rezumat

Navigarea pe web în Belgia are limitele sale, dar îți poți deschide posibilitățile și îți păstrezi activitatea online în mod privat folosind un VPN de cea mai bună calitate.

Vezi pagina noastră de oferte și reduceri pentru a obține cele mai bune prețuri la VPN-urile menționate mai sus și multe altele.

Obțineți NordVPN acum!