5 cele mai bune VPN-uri pentru Japonia – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

Japonia este una dintre cele mai avansate țări din lume cu o rată de penetrare a internetului de 92% de către cetățenii săi. Aproape tot și toată lumea de pe mica insulă este conectată la web.

din pacate, Japonia este lipsită atât de libertatea online, cât și de confidențialitate, cu restricții aplicate pe conținut protejat de drepturi de autor precum și orice acces la site-uri web geo-blocate, inclusiv servicii de streaming online precum Netflix, Hulu, HBO Go și BBC iPlayer. De asemenea, Japonia colaborează îndeaproape cu ANS, ceea ce ridică mai multe sprâncene și probleme de confidențialitate.

Dacă locuiți în Japonia sau intenționați să călătoriți în curând, asigurați-vă că vă veți acoperi spatele. Singura modalitate de a evita aceste obstacole este folosirea unui VPN de încredere care oferă anonimat, securitate și acces la site-uri geo-blocate din Japonia.

O listă rapidă a celor mai bune VPN-uri pentru Japonia

1. NordVPN – Cel mai bun pachet pentru securitate și viteză, nu poți greși cu acest VPN.

2. ExpressVPN – Acest VPN rapid vă va păstra în siguranță în timp ce vă oferă viteze rapide.

3. CyberGhost – Pentru începători, acest VPN este exact ceea ce aveți nevoie.

4. IPVanish – VPN cu o mare securitate și criptare pentru ocolirea celor mai dificile restricții.

5. PrivateVPN – Acest VPN solid vă va ajuta să vă conectați oriunde doriți, inclusiv Japonia.

Citiți mai multe despre motivul pentru care aceste VPN-uri sunt cele mai bune pentru Japonia mai jos.

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Japonia

Întrucât confidențialitatea, anonimatul și securitatea sunt cele mai mari preocupări ale noastre în Japonia. O VPN bună vă va ajuta să sustrageți restricțiile guvernului și supravegherea prin modificarea adresei IP prin care devii anonim și ai o oportunitate mai bună de a accesa mai multe site-uri web blocate din Japonia.

Iată câteva indicatoare pe care să le cauți în orice VPN pentru Japonia:

 1.  O rețea mare de servere cu servere în locații strategice precum SUA, Marea Britanie și, bineînțeles, servere din Japonia. Acest lucru înseamnă să vă asigurați că aveți o mare varietate de adrese IP partajate din diferite locații pentru a vă ascunde adevărata identitate online. A avea servere în SUA și Marea Britanie vă ajută să accesați conținut geo-blocat, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer. Serverele situate în Japonia, vă ajută să vă ascundeți adresa IP adevărată, menținând în același timp o viteză mare de conectare (cu cât serverul este mai aproape cu atât mai puțin întârzie viteza). Această caracteristică vă protejează confidențialitatea online, precum și libertatea completă online.
 2. Trebuie să vă asigurați că furnizorul VPN nu păstrează jurnalele activităților online ale utilizatorilor săi, deoarece Japonia este cunoscută pentru colectarea informațiilor online ale utilizatorilor, cum ar fi istoricul de navigare, de la ISP. Dacă furnizorul VPN nu are o politică strictă fără jurnaluri, atunci nu va fi nimic de predat, deci anonimatul online complet.
 3. Alte caracteristici de confidențialitate includ un comutator de ucid internet, protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv4 / IPv6 / WebRTC. Aceste caracteristici vă asigură că informațiile dvs. nu vor fi eliminate în niciun caz. Fie că este vorba de o cădere a conexiunii VPN, conexiune instabilă sau din orice alt motiv.
 4. Pentru a vă proteja securitatea online, trebuie să vă asigurați că Furnizorul VPN utilizează o criptare la nivel înalt pentru a-și securiza rețeaua (cel puțin 256 biți) care poate fi livrată numai prin protocoale avansate de securitate, cum ar fi OpenVPN. Unele VPN oferă funcții de securitate suplimentare, cum ar fi un firewall NAT și doubleVPN. Acestea vor veni cu siguranță la îndemână.

Acum că avem o idee clară despre ce trebuie să căutăm, am filtrat cele mai bune VPN-uri care corespund acestor criterii pentru a vă economisi timpul de a căuta printre mii de nume VPN de acolo..

 Cele mai bune VPN-uri pentru Japonia 

1. NordVPN

Cel mai bun pentru utilizare în toată lumea

Dispozitive NordVPN

 • VPN dublu
 • Servere optimizate pentru scopuri diferite
 • 5.100+ servere din 62 de țări, dintre care 33 din Japonia
 • 30 de zile garanție înapoi

NordVPN, cu sediul în Panamá, a evaluat cu ușurință una dintre selecțiile noastre de top pentru Japonia, din multe motive, inclusiv nenumărate caracteristici unice și seriozitate în protejarea vieții private, libertate și securitate online. Dacă ExpressVPN consideră că este puțin costisitor pentru bugetul dvs., NordVPN cu siguranță ar fi următoarea opțiune îndeplinește toate cerințele necesare pentru utilizarea lui în Japonia. Aceasta include o rețea de servere foarte dispersată, inclusiv 33 de servere doar în Japonia. Dar nu luați cuvântul pentru asta, citiți ce au spus alții.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vizualizați ofertele

2. ExpressVPN

Cel mai bun pentru viteză

Dispozitive ExpressVPN

 • Funcționează servere în 148 de orașe, în 94 de țări, inclusiv două servere din Japonia
 • Criptare AES de 256 biți folosită pentru securizarea rețelei
 • Mai multe protocoale de securitate acceptate (OpenVPN cu UDP / TCP, L2TP / IPSec, SSTP și PPTP)
 • DNS de cunoaștere zero

Cu locația sa în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN garantează protecția deplină a vieții private și libertății online indiferent unde vă aflați. Furnizorul operează o mare rețea globală de servere, inclusiv serverele din Japonia, și oferă cele mai înalte forme de măsuri și funcții de securitate online disponibile pe piață astăzi. Din acest motiv, este unul dintre numele principale în industrie și este cu siguranță opțiunea foarte recomandată pentru Japonia.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele

3. CyberGhost

Cel mai bun pentru începători

ciberghost multiple dispozitive

 • Mai mult de 5700 de servere în 90 de țări, inclusiv 10 servere din Japonia
 • Nu au fost păstrate jurnalele
 • Software ușor de instalat și utilizat pentru toate platformele majore
 • Până la 7 conexiuni simultane

CyberGhost VPN este un furnizor român bazat în 2011. Este perfect capabil să vă ofere o protecție online completă, indiferent unde te afli pe lume. Acest lucru include cu siguranță medii online, cum ar fi cel din Japonia. Când căutam printre diferite servicii VPN pentru a satisface cerințele dvs. în Japonia, CyberGhost ne satisface toate nevoile. De la o rețea de servere care se întinde pe tot globul (inclusiv 10 servere din Japonia) până la cele mai avansate funcții în domeniul securității online, confidențialității și libertății. Acestea includ criptare de grad militar, protecție împotriva scurgerii DNS, ucidere switch, și multe altele. Nu este de mirare de ce are recenzii atât de grozave.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele

4. IPVanish

Cel mai bun pentru confidențialitate

5 cele mai bune VPN-uri pentru Japonia - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

 • Ucide întrerupătorul
 • Protecție împotriva scurgerilor IPv6
 • 1000+ servere din peste 60 de țări, inclusiv 6 servere din Japonia
 • Scramble OpenVPN

Chiar dacă IPVanish are sediul în SUA, este foarte interesat să vă protejeze confidențialitatea online, prin implementarea unei politici foarte stricte fără jurnal. Acest lucru vă oferă o idee foarte clară cu privire la modul în care s-ar desfășura în Japonia. IPVanish este la fel de angajat atunci când vine vorba de securitate și libertate online și dovedește acest lucru prin caracteristicile și capacitățile sale de ultimă generație. De exemplu, IPVanish folosește o criptare AES de 256 biți pentru a asigura întreaga rețea globală de servere, inclusiv 6 servere localizate în Japonia și numeroase altele răspândite în Asia de Est. Această criptare este implementată prin mai multe protocoale de securitate, inclusiv OpenVPN cu TCP / UDP, L2TP / IPSec, PPTP și IKEv2.

Citiți mai multe recenzii pe IPVanish aici.

IPVanish poate debloca:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • da.

IPVanish funcționează pe aceste dispozitive: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, routere.

Vizualizați ofertele

5. PrivateVPN

Cel mai bun pentru stabilitate

dispozitive privatevpn

 • 100+ servere în 56 de țări, inclusiv Japonia și toată Asia de Est
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Până la 6 conexiuni simultane
 • Ajutor și instalare gratuită de la distanță

Fiind bazat în Suedia spune suficient despre cât de interesant este PrivateVPN în protejarea vieții private online. Cu toate acestea, din moment ce vorbim despre Japonia, bine, PrivateVPN are câteva caracteristici și funcții destul de cool, care pot depăși cu ușurință orice provocare online din Japonia, cum ar fi cenzura sau supraveghere nedorită. Aceste caracteristici includ o rețea de servere securizate cu criptare de grad militar și cu servere răspândite în întreaga lume. Această criptare este livrată prin mai multe protocoale de securitate acceptate prin aplicațiile sale. Rețeaua include servere din Japonia și din toată Asia de Est. PrivateVPN nu păstrează niciun jurnal de activitate online, iar aplicațiile sale au un comutator de omor încorporat, pe lângă protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv4 / IPv6. Dacă vă confruntați cu probleme ale serviciului, ceea ce este foarte puțin probabil, puteți contacta cu ușurință asistența clienților lor foarte eficientă și utilă prin chat live sau e-mail. Citiți ce au spus alții despre asta.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Vizualizați ofertele

Fie că accesați conținut geo-blocat, accesați conținut protejat de drepturi de autor sau vă protejați confidențialitatea și securitatea online de părțile nedorite, folosirea unei VPN în Japonia este esențială. Există nenumărate nume acolo, dar nu toate sunt potrivite pentru situația din Japonia, așa că vă recomandăm să alegeți unul dintre ele.

Căutați o mare ofertă pentru aceste VPN-uri? Vezi pagina noastră de oferte.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me