5 cele mai bune VPN-uri pentru Peru – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

Internetul din Peru nu este supus unei cenzuri prea mari, cu guvernul respectând în mare măsură libertatea de exprimare a cetățenilor și a vizitatorilor săi. Cu toate acestea, în timp ce internetul din Peru poate fi lipsit de supraveghere guvernamentală, acest lucru nu vă garantează siguranța online.

Lipsa cenzurii și a monitorizării internetului în Peru ar putea fi unul dintre motivele pentru care a existat un creștere recentă a criminalității informatice în țară.

Utilizând un VPN puteți protejați-vă datele în timp ce navigați pe internet sau în streaming, chiar și atunci când utilizați wi-fi public ușor de hackat.

În plus, dacă sunteți rezident în Peru sau vizitați țara, o VPN vă va permite accesați conținut restricționat geo.

Și dacă vă aflați în afara Peru, un VPN vă va permite conectați-vă la un server sud-american sau peruan, ar trebui să trebuie.

Acest articol vă va recomanda cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza în timp ce sunteți în Peru.

Rezumatul celor mai bune VPN-uri pentru Peru

Acestea sunt recomandările noastre pentru cele mai bune VPN-uri de utilizat în Peru:

 1. ExpressVPN – Cu servere de mare viteză pe tot globul, ExpressVPN este perfect pentru streaming și torenting în Peru.
 2. NordVPN – Oferind ambele securitate și viteză, NordVPN este o VPN de înaltă performanță, cu criptare avansată, o politică strictă fără jurnaluri și multe alte funcții puternice.
 3. CyberGhost – Acest VPN ușor de utilizat este excelent pentru începători și este foarte bine la preț, în special pentru planurile pe termen lung.
 4. Surfshark – Excelent pentru familii sau întreprinderi mici, oferă Surkshark conexiuni simultane nelimitate, fără sacrificarea caracteristicilor.
 5. HMA – Oferind a imensă rețea de server de mare viteză care acoperă peste 190 de țări, HMA! este rapid și sigur.

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Peru

În timp ce internetul din Peru este deschis și gratuit, este totuși înțelept utilizați un VPN pentru a vă menține în siguranță online.

Iată ce să căutați într-un VPN pentru utilizare în Peru:

 • Politica fără jurnal pentru a vă proteja confidențialitatea. Dacă furnizorul dvs. VPN nu înregistrează nicio informație despre dvs. sau despre activitatea dvs. online, nu va avea nimic de predat terților, dacă vi se solicită.
 • Criptare robustă și avansată pentru a vă ascunde locația și identitatea și pentru a preveni ca datele dvs. să fie interceptate de hackeri.
 • Servere locale pentru a vă permite să accesați conținut local.
 • Posibilitatea de a depăși geoblocurile și alte protocoale care blochează VPN pentru a vă ajuta să deblocați conținutul din întreaga lume.
 • Rețea rapidă și de încredere pentru a vă asigura că puteți circula lin, fără întârziere sau deconectări. Alegeți un VPN cu un comutator de ucidere sau protecție împotriva scurgerilor, astfel încât dacă sunteți brusc deconectat, informațiile dvs. nu vor fi expuse.
 • Aplicații pentru mobil pentru a vă permite să navigați în siguranță pe rețelele wi-fi publice.

Cele mai bune VPN-uri pentru Peru

1.ExpressVPN

ExpressVPN pentru Peru

ExpressVPN garantează viteze rapide. Oferind lățime de bandă nelimitată și peste 3.000 de servere din întreaga lume, inclusiv din Peru, puteți să faceți flux și să navigați la nesfârșit fără probleme.

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, este situat departe de țările de supraveghere 5/9/14-Eyes și operează un politică strictă fără jurnaluri.

Datele și confidențialitatea dvs. sunt protejate în continuare cu o caracteristică de comutator de oprire, criptare de 256 biți și suport OpenVPN.

Deși este mai scump decât unele alte VPN-uri, acesta este viteze rapid de trăsnet, securitate robustă și capacitatea de a ocoli în mod constant chiar și cel mai dur dintre firewall-uri face bine să merite prețul, în funcție de utilizatori.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Acceptă Torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Încercați ExpressVPN acum!

2.NordVPN

NordVPN pentru Peru

NordVPN oferă o valoare excepțională pentru bani și caracteristici de neegalat. Un VPN excelent pentru streaming, NordVPN este compatibil cu numeroase servicii de streaming automat oferind viteze rapide și acces fiabil la emisiunile tale favorite.

Indiferent dacă transmiteți sau navigați, datele dvs. sunt sigure, amabilitate de criptarea AES-256 și suport pentru protocoalele IKEv2 / IPSec și OpenVPN.

Caracteristicile includ IP-uri dedicate, servere de specialitate pentru P2P, protecție împotriva scurgerilor VPN și suita CyberSec, care oferă adblocking și protecție suplimentară împotriva programelor malware.

NordVPN nu are servere în Peru, dar are 5.200+ servere din 60 de țări, inclusiv în Brazilia vecină și Chile.

NordVPN este un VPN polivalent excepțional care este foarte popular în rândul utilizatorilor săi.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Acceptă Torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Încercați NordVPN acum!

3.CyberGhost

CyberGhost pentru Peru

Dacă sunteți un începător VPN, CyberGhost ar putea fi perfect pentru dvs., deoarece este ambele ușor de utilizat și favorabil bugetului.

ofertă Mai mult de 5.000 de servere în 90 de țări, inclusiv Brazilia vecină, Chile și Columbia, CyberGhost vă oferă acces la conținut global și servicii de streaming, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Deși nu este la fel de rapid ca NordVPN sau ExpressVPN, acesta permite 7 conexiuni simultane pe diferite sisteme de operare, ceea ce îl face ideal pentru familii sau grupuri mari de călători.

Acest VPN stabil și sigur este cu siguranță un succes cu utilizatorii săi și puteți încerca singur pentru dvs. Garanție de returnare de 45 de zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Acceptă Torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Încercați CyberGhost acum!

4.Surfshark

Surfshark pentru Peru

Cu toate că Surfshark este un VPN relativ nou, acesta mai are caracteristici care sunt la egalitate cu serviciile mai cunoscute.

Surfshark oferă, de asemenea, criptare dublă, împărțirea tunelurilor și protecție împotriva comutatorilor ucigași CleanWeb, o suită de securitate care blochează reclame și previne malware.

Rețeaua sa în creștere de peste 1000 servere din peste 60 de țări, inclusiv Brazilia vecină și Chile, vă asigură un acces fiabil la conținutul preferat în timp ce se află în Peru.

Un bonus suplimentar de Surfshark este că permite conexiuni simultane nelimitate pe numeroase dispozitive și platforme.

Citiți de ce acest nou VPN primește recenzii minunate de la utilizatorii săi.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Acceptă Torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Încercați acum Surfshark!

5.HMA

VPN HideMyAss!

Deși HMA! îți oferă 940+ servere de mare viteză care se întind pe un număr incredibil de peste 190 de țări.

Cu HMA!, Veți beneficia de viteze mari și securitate indiferent de locul în care vă aflați, inclusiv Peru.

Este posibil să aveți unele probleme cu Netflix, dar veți avea nicio problemă de transmisie cu BBC iPlayer și Hulu.

Pe dezavantaj, HMA! are sediul central în Marea Britanie, care nu are cele mai bune legi privind păstrarea datelor și păstrează jurnalele.

cu toate acestea, HMA! oferă funcții bune și o rețea de server impresionantă și merită luat în considerare. Aflați ce au de spus utilizatorii reali despre HMA!.

HMA poate debloca:

 • BBC iPlayer, Hulu

Acceptă Torrenting:

 • Nu

HMA funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routere

Încercați HMA acum!

rezumat & Lectură ulterioară

În timp ce rezidenții și vizitatorii din Peru se bucură de un internet gratuit și deschis, utilizarea unui VPN în țară vă va ajuta să vă protejați împotriva infracțiunilor informatice.

Dacă îți desfășori toată activitatea online în timp ce folosești un VPN în Peru, poți naviga în siguranță, în timp ce știi că datele și confidențialitatea ta sunt protejate.

Dacă nu sunteți încă sigur ce VPN să alegeți pentru Peru, vă recomandăm ExpressVPN.

Doriți să aflați cum puteți obține o adresă IP peruviană? Acest articol vă arată cum.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me