5 legjobb VPN a Facebookhoz – Hozzáférés a Facebookhoz bárhol 2020-ban

A Facebook annyira mindenütt jelen van, hogy azt várjuk, hogy bárhonnan elérhető lesz, a nap 24 órájában. Nem így van. Ha Kínában, Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségekben, Katarban és Észak-Koreában él, vagy olyan országokba utazik, A Facebook is volt teljesen vagy tiltva.

Még azokban az országokban, ahol a Facebook megengedett, számos főiskola, iskola és munkahely található korlátozza a wi-fi hálózaton annak érdekében, hogy csökkentsék a zavaró képességeket vagy a sávszélességet. Tehát hogyan kaphatja meg a kívánt ingyenes hozzáférést a Facebook-hoz?

Szerencsére van egy gyors és egyszerű módja nak nek megkerülni ezeket a Facebook blokkokat. Csak annyit kell tennie, hogy telepítsen egy VPN-t, Melyik lesz elrejteni a valódi tartózkodási helyét, titkosítsa az adatait, és átjárja egy külső szerveren keresztül.

A VPN vagy a virtuális magánhálózat segítségével a következők lesznek böngészés tevékenység láthatatlan bárki számára, aki megpróbálja látni, így könnyen hozzáférhet a Facebook-hoz és bármi máshoz, amely korlátozva van.

Kipróbáltuk a legjobb szolgáltatókat, hogy megtaláljuk a abszolút legjobb VPN-k a Facebook-hoz való hozzáféréshez különböző körülmények között. Mielőtt egyenként megnéznénk őket, itt található egy rövid útmutató, amely elindítja Önt.

Rövid útmutató: A legjobb VPN-ek a Facebook-hoz való hozzáféréshez

 1. ExpressVPN – Legfontosabb választásunk a Facebook számára. 9 ország szupergyors szervereivel az ExpressVPN segít a cenzúrázott szolgáltatások elérésében és a földrajzilag korlátozott oldalak feloldásában. Kiváló biztonsági funkciók és 30 napos pénz-visszafizetési garancia.
 2. NordVPN – Egy tapasztalt szolgáltató, akinek a kedvező árak nem utalnak a sebesség, a biztonság vagy az adatvédelem elvesztésére. Nem lesz gondja a webhelyek vagy szolgáltatások feloldására a több ezer globális szerverével.
 3. CyberGhost – Könnyen kezelhető VPN kiváló áron és a leggyorsabb kiszolgálók között.
 4. IPVanish – Megbízható, gyors és biztonságos VPN, amely egy kicsit drága, de megéri.
 5. Surfshark – Korlátlan egyidejű kapcsolatokkal ez a VPN nagyszerű az egész család számára. Camouflage módja még azt is megakadályozza, hogy az internetszolgáltató látja, hogy csatlakozik egy VPN-hez.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást most

Miért van szüksége VPN-re a Facebook számára?

Ha a Facebook-ot vagy a Facebook Messenger-t használja, vagy próbálkozik, akkor tudja, milyen fontos módja a kapcsolattartás családjával, barátaival, hírekkel és információkkal. Ha az országok vagy intézmények blokkolják ezeket a csatornákat, ez valóban megteheti zavart okozhat az életedben.

A blokkoláson kívül több oka van a VPN használatához a Facebookon keresztül. Érdemes lehet megakadályozhatja, hogy bárki láthassa az Ön böngészési adatait, vagy biztonságosabbnak érzi magát, ezt tudva a kapcsolatod van titkosított, adva a a legmagasabb szintű biztonság.

A Facebook-ot azzal vádolták, hogy követték vele egyes kormányok követelései blokkolja a meghatározott tartalmat, úgymint politikai nézetek és gazdasági adatok. Ez az információ hozzáférésének megtagadása a jogainak súlyos megsértése, de egy VPN használatával arra készteti a Facebookot, hogy egy másik országból érkezzen hozzá, sokkal nagyobb eséllyel látja azt.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A VPN használata sok további előnyt is jelenthet. Egy jó VPN magában foglalja a nem naplózási politika, ami azt jelenti, hogy az a felhasználást soha nem tárják fel, még ha a hírszerző ügynökségek kérik is. Ideális esetben az lesz az Ön számára rosszindulatú programok elleni védelem és egy reklám blokkoló. És képes leszel rá patak vagy letöltés az szórakoztató tartalom Szereted a világ minden tájáról, bárhol is van, anélkül, hogy belemenne a tartalomba és a földrajzi korlátozásokba.

Az alábbiakban bemutatjuk ajánlásaink részletes listáját, hogy kiválaszthassuk a lehető legjobb VPN-t a Facebook-hoz való kapcsolódáshoz.

Részletes útmutató a legjobb VPN-ekhez a Facebook számára

Ezt a listát a következő tényezők alapján rangsoroltuk:

 • Sebesség és megbízhatóság
 • Szerver helye
 • Biztonsági, titkosítási és naplózási politika
 • Alkalmazások több eszközhöz
 • Egyidejű kapcsolatok
 • használhatóság

1. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Annak érdekében, hogy a negatív először ki lehessen kerülni, az ExpressVPN nem olcsó. Ezt mondta, határozottan megéri az árát: megkapod a leggyorsabb sebesség és robusztus megbízhatóság. Val vel 3000 szerver átnyúlva 160 helyszín szerte a világon, bármit meglátogathat, a Facebookon mindent láthat.

Ami a biztonságot illeti, az ExpressVPN erősen védi a felhasználót 256 bites titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem, OpenVPN támogatás az összes platformon, és a network lock (kill kapcsoló). Ennek a szolgáltatónak a no-naplók irányelv. Ez egy a nagymértékben testreszabható 5 eszközön egyszerre használható platform, amely izgalmas ügyfelek számára.

streaming:
Feloldja a Netflix, a Hulu, a HBO, az Amazon Prime Video, a Showtime, a Sling TV, a DAZN és a BBC iPlayer blokkolását..

torrentezés-:
Minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

eszközök:
Windows, MacOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox rendszereken működik. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást most

2. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Ha keres egy prémium csomag kiváló áron, akkor a NordVPN az Ön számára.

Kínál egyszerű használat, stabilitás, és nagy sebesség, valamint számos olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi csípje be a VPN-t hogy jelentősen javítsa felhasználói élményét. Válasszon egy hatalmas közül 5400 szerver ban ben Több mint 60 ország.

A NordVPN biztonságát és magánéletét szigorúan tartja nem tárolja a naplókat. Az Ön adatai titkosítva lesznek a következővel: AES-256 támogatásával OpenVPN és IKEv2 / IPSec protokollok, és van egy kill kapcsoló a maximális védelem érdekében. Megtudhatja, hogy a felhasználók miért szeretik a NordVPN-t.

streaming:
Feloldja a Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV feloldását..

torrentezés-:
P2P speciális kiszolgálók érhetők el.

eszközök:
Windows, MacOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox rendszereken működik. Kompatibilis az útválasztókkal.

Próbálja ki az NordVPN alkalmazást most

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Ha szeretne egy Kellemes, robusztus VPN fenomenális áron, A CyberGhost a legjobb választás. Lehet, hogy nem sok testreszabható funkcióval rendelkezik, de megvan több mint megfelelő biztonsági előírások és sebesség, ami ezt teszi nagyszerű kezdőknek és a költségvetés-tudatos.

A CyberGhost hírnevét az Ön személyes adatainak védelme érdekében még inkább megerősíti no-naplók irányelv, 256 bites AES titkosítás a OpenVPN jegyzőkönyv, DNS és IP szivárgás elleni védelem, és a kill kapcsoló. a 4600+ szerverek 60 országban tartalmaznak még beépített rosszindulatú programokat / hirdetéseket blokkoló szoftvereket is, így a Facebook bárhonnan való elérése minden bizonnyal nem jelent problémát.

streaming:
Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

torrentezés-:
A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

eszközök:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Linux és Chrome böngészőkön működik.

Próbálja ki a CyberGhost alkalmazást

4. IPVanish

IPVanish eszközök

Az IPVanish népszerű választás a megvalósításhoz teljes névtelenség, mivel ez a teljesen logless VPN, ami azt jelenti, hogy senki – még az IPVanish munkatársai sem – nem láthatja, hogy a felhasználók mit csinálnak. Az auto kill kapcsoló – az adatvédelmi előírásokat még erősebbé teszi, és – 256 bites titkosítás, a különböző VPN protokollok, és DNS / IPv6 szivárgásvédelem azt jelenti, hogy nem kell aggódnia valami miatt.

1200 szerver több mint 75 helyen biztosítsa, hogy soha nem hagyhatja remekül a megbízható kapcsolatot, miközben szupergyors sebesség és 10 kapcsolat elérhető egyszerre hogy az IPVanish nyertes legyen.

streaming:
Feloldja a Netflix és a BBC iPlayer blokkolását.

torrentezés-:
Minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

eszközök:
Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Windows Phone, útválasztók, Chromebook, Amazon Fire TV és Kodi esetén működik..

Próbálja ki az IPVanish Now alkalmazást

5. Surfshark

Surfshark eszközök

Bár a Surfshark meglehetősen új, és csak körül van 800+ szerver, ez lenyűgöző az ügyfelek számára korlátlan egyidejű kapcsolat, nagy sebességgel, robusztus biztonság és megbízhatóság.

A biztonsági és adatvédelmi funkciók közé tartozik kettős titkosítás, megosztott alagút, egy kill kapcsoló, egy rosszindulatú program és reklám blokkoló, valamint extra obfuskációs beállítások és olyan üzemmódok, amelyek biztosítják, hogy még az internetszolgáltató sem tudja látni, hogy VPN-t használ.

streaming:
Feloldja a Netflix, a Hulu, a CBS, az ESPN, az Amazon Prime Video és mások blokkolását.

torrentezés-:
Minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

eszközök:
Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire TV, Linux, Chrome és Firefox rendszereken működik.

Próbálja ki most a Surfshark alkalmazást

összefoglalás

Noha úgy tűnik, hogy a Facebook-nak bárhonnan elérhetőnek kell lennie, valójában így van sok területen korlátozott, másutt pedig tiltott. Érdemes lehet még akkor is, ha a Facebook nyitva van További védelem a közösségi médiához való hozzáféréskor oldalakon. Szerencsére igen egyszerűen anonim módon bárhonnan hozzáférhet a Facebookhoz egy megbízható VPN segítségével. A legjobb sebesség, biztonság és megbízhatóság érdekében az ExpressVPN-t ajánljuk a Facebook használata közben.

További irodalom

Ha továbbra sem biztos abban, hogy szükség van-e VPN-re a Facebook számára, akkor valószínűleg ingyenes kipróbálása segít kiválasztani.

Ha tiltották a Facebook hozzáférését az iskolában vagy a munkahelyen, olvassa el ezt a cikket: Hogyan lehet feloldani a webhelyeket az iskolában?.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me