Hogyan szerezzen litvániai IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

LNK vagy Sport 1 nézés lehet nehéz Litvánián kívül. Litván IP-cím nélkül hiányozhat a Women Lie Better legújabb epizódja vagy a következő BC Zalgiris játék.

A streaming webhelyek, a keresőmotorok és még a banki webhelyek az Ön IP-címét használják, hogy megtudják, hol tartózkodnak. Ha az IP azt mondja Ön nem Litvániában található, néhány webhely korlátozza a hozzáférést, egy geoblokkolásnak nevezett folyamat.

Az IP megváltoztatása egyszerű és biztonságos, ha virtuális magánhálózatot (VPN) használ. Ebben a cikkben bemutatjuk a lépéseket biztonságosan és olcsón szerezzen IP-t Litvániában.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzen litván IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon egy VPN-t Litvánia szervereivel. CyberGhost VPN az első választásunk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse a számítógépére / eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Litvániában.
 4. Ellenőrizze új IP-címét a speciális eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN litván IP-címet
 • Mi mást tehet Önért a VPN? Biztonságos szörfözés & Korlátlan streaming
 • Mit kell keresnie egy VPN-ben?
 • A legjobb VPN-ek litván IP-cím megszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN litván IP-címet

A VPN raz internetforgalmat egy privát szerveren keresztül irányítja egy biztonságos hálózaton. A prémium VPN-ek nagy kiszolgálómasszákkal rendelkeznek, számos helyszínen választhatók a világon.

Amikor csatlakozik egy litván VPN szerverhez, akkor a a forgalom a webhelyekre jut a kiszolgáló litván IP-címéből. Mindaddig, amíg megbízható VPN-t használ, az Ön valós helyét és eredeti IP-jét soha nem mutatják meg a meglátogatott webhelyek számára.

Az új Litvánia IP-jével megteheted hozzáférés szinte bármilyen, Litvániára korlátozott tartalom. A legjobb VPN-k néhány lépéssel tovább mennek, olyan csúcstechnikai funkciókat kínálva, amelyek sokkal többet nyújtanak, mint a geoblokkok megkerülése.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

Kiváló minőségű VPN is védi az Ön személyes adatait és adatait. A prémium VPN-ek katonai titkosítást és különféle fejlett biztonsági funkciókat kínálnak. Ez azt jelenti, hogy te vagy soha nem áll fenn annak kockázata, hogy adatait ellopják vagy az ön tevékenységére vezethető vissza.

A prémium VPN magánélet védelme a nyilvános wi-fi használatakor is biztonságot nyújt. Ön képes lesz rá használja a litván IP-t pénzeszközök átutalására a Luminor Bank számlájára és a számlájáról hackerektől vagy eszköz-gépeltérítőktől való félelem nélkül.

A megfelelő VPN használatával megnézheti az összes kedvenc műsorát a TV3-n. Te is patak legfontosabb litván filmek, mint például Ir Visi ju vyrai abban a pillanatban, amikor elérhetővé válnak. Az orosz adások a BTV-n és a Lietuvos rytas TV-n is kéznél vannak.

Ingyenes VPN-k és proxyk váltani az IP-címet, de ezek többsége streaming oldalak blokkolják mint az Amazon Prime és a Netflix. Számos ingyenes VPN gyenge titkosítást használ, mások pedig gyűjtenek és eladja az online tevékenysége adatait.

Csak azokat a VPN-ket ajánljuk, amelyek biztonságban vannak, és megadják könnyű hozzáférés a legjobb tartalomhoz az egész világon, beleértve az amerikai Netflixet és a BBC.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Szerverek Litvániában: Legalább egy VPN szerverre van szüksége Litvániában, hogy litván IP-címet szerezzen.
 • Korlátlan szerverváltás: Ha a VPN megkönnyíti a váltást a különböző országok IP-címei között, akkor bárhonnan bárhonnan hozzáférhet az összes szükséges tartalomhoz.
 • Speciális biztonság: Az olyan szolgáltatások, mint a DNS szivárgás elleni védelem, a végpontok közötti titkosítás és a megszakító kapcsoló teljes védelmet nyújtanak a hackerek ellen és a megfigyelés.
 • Nulla naplózási politika: Válasszon olyan VPN-t, amely nem gyűjt vagy menti a böngészéssel kapcsolatos információkat, így személyazonossága és tevékenysége rejtett marad.
 • Nagy sebesség: A legjobb VPN-ek gyors és stabil kiszolgálókat kínálnak, amelyek lehetővé teszik az adatfolyamot és a letöltést bosszantó pufferolás és megszakítások nélkül.

A legjobb VPN-ek Litvánia IP-címének megszerzéséhez

1. CyberGhost

Átlagos értékelés: 4.8 – Litvánia számára a legjobb ár-érték arányú VPN / intuitív módon kialakított interfész az azonnali streaminghez

CyberGhost VPN

CSAK korlátozott ideig – 73% kedvezményt kap a CyberGhost MOST!

CyberGhost a tiszta és intuitív felhasználói felület ideális választást jelent minden tapasztalati szintű VPN-felhasználó számára. Az előre konfigurált módok (pl. Streaming, torrenting) megadják könnyű hozzáférés a legjobb kiszolgálóhoz egy kattintással.

A tech hozzáértés szempontjából sok testreszabható szolgáltatás található, beleértve a kapcsolat típusát és a szintjét hirdetések és rosszindulatú programok blokkolása. A CyberGhost 256 bites titkosítással, DNS szivárgásvédelemmel és automatikus megszakító kapcsolóval rendelkezik teljes védelem kedvező áron.

A CyberGhost nagy sebességet és korlátlan sávszélességet biztosít több mint 3000 szerver nagy és naprakész készletén, ideértve a következőket: 20 szerver Litvániában. A szigorú bejelentkezési szabályok biztosítják, hogy az Ön Az identitás mindig védett, különösen, ha torrent.

Ha továbbra sem biztos benne, a 45 napos pénz-visszafizetési garancia rengeteg időt ad arra, hogy megnézze, vajon a CyberGhost a legjobb VPN-e az Ön számára.

További információra van szüksége? Itt található a CyberGhost részletes szakértői áttekintése.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

2. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – A leggyorsabb VPN, amelyet Litvánia számára teszteltünk

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% -kal engedje le a leggyorsabb VPN-t & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen!

Több éve egymás után a bajnokunk az ExpressVPN a streaming és a játék kedvence. Több mint egy hálózat 2000 szerver világszerte magában foglalja a elhelyezkedés Litvániában több IP-vel is elérhető.

Az ExpressVPN rendelkezik a rendelkezésre álló legjobb biztonsági szolgáltatásokkal is. Katonai titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem, a kill kapcsoló, és a A hitelesített naplózási szabályok biztonságban vannak nem számít, merre lép online.

Van szinte egyetlen olyan webhely vagy szolgáltatás sem az interneten, amelyet az ExpressVPN nem tud felszabadítani. A Netflix, a Hulu és az Amazon Prime mindössze egy kattintásnyira van. Az ExpressVPN korlátlan szerverváltása azt jelenti, hogy bármikor élvezheti a világméretű tartalmakat, amikor csak akarja.

Dobd el az osztott alagútot és nulla tudású kiszolgálók, és van egy igazán elit VPN-je. Az ExpressVPN valamivel drágább, mint a legtöbb versenytárs, de a 30 napos pénzvisszafizetési garancia rengeteg időt ad arra, hogy eldöntse, megéri-e az árát.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. MBSZ! VPN

Átlagos értékelés: 4.6 az 5.0-ból – Az egyszerű alkalmazások egyetlen kattintással védenek

HideMyAss VPN!

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: Takarítson meg 75% -ot, és szerezzen Litvánia IP-címet a HMA-val

A HMA a VPN-k legnagyobb szerverhálózatával rendelkezik, több mint 190 országban található, többek között a 2 szerver Litvániában. Ez a felhasználóbarát VPN védi személyazonosságát és internetes tevékenység katonai titkosítással és a kill kapcsoló.

A HMA három egyedi, előre konfigurált módja nagyon egyszerű VPN élményt nyújt. Válassza a Hely módot könnyedén váltson litván IP-címre. Korlátlan sávszélességet és lehetőséget kap a kiszolgálók váltására, ameddig csak tetszik.

A HMA a P2P-hez és a streaminghez optimalizált szervereket is kínál. Azonnali módban lehetősége van egyKeressen egy dedikált streaming szervert pár kattintással. Ha bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogy mit tehet ez a VPN, vegye fel a kapcsolatot az ügyféllel támogatás 24/7 élő chat-en keresztül.

Könnyű belátni, hogy a világon oly sok felhasználó miért használja a HMA-t, de kipróbálhatja a kockázatot, ha maga dönt arról, hogy ez az Ön számára megfelelő választás. Minden új tervre a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a HMA részletes szakértői áttekintése

Szerezd meg a HMA-t most!

További irodalom

Takarítson meg pénzt VPN-tervén a legjobb VPN-ajánlatok és kuponok segítségével.

Olvassa el a legnépszerűbb torrent oldalak frissített listáját.

Fedezze fel, miért van szüksége VPN gyilkos kapcsolóra.