5 legjobb VPN a FIFA 19-hez – Frissítve a játékra 2020-ban

A vadonatúj UEFA bajnokságoktól és az új stadionoktól a teljes történet módig, A FIFA 19 tele van izgalmas funkciókkal rajongóknak.

A legkedveltebb szolgáltatás azonban messze a játéké Ultimate Team online multiplayer mód, több mint öt millió online szereplővel.

Ha szereti a FIFA Ultimate Team játékot, a csapatos csatákat, a Pro Clubokat vagy a Weekend League játékot játszani, akkor valószínűleg észrevette néhány idegesítő problémát a késéssel, miközben játszik. Ez különösen igaz a játékosokra, akik távol helyezkednek el a regionális játékszervertől.

Szerencsére egy jó VPN használatával kijavíthatja a késéssel kapcsolatos problémákat.

Rövid útmutató: A legjobb VPN-ek a FIFA 19-hez

 1. NordVPN - A hatalmas globális hálózattal, a kiváló sebességgel és a kiemelkedő adatvédelmi szolgáltatásokkal a NordVPN a mi első számú ajánlása a FIFA 19-nek..
 2. ExpressVPN - A villámgyors sebességgel bíró ExpressVPN egy másik nagyszerű lehetőség a késleltetés csökkentésére.
 3. CyberGhost - A CyberGhost ragyogó keveréket kínál a sebesség, a funkció és a megfizethetőség szempontjából.
 4. Surfshark - Ideális lehetőség a regionális tartalom felszabadításához. A Surfshark rengeteg funkcióval is rendelkezik.
 5. PrivateVPN - Egyszerű és biztonságot igénylő PrivateVPN jó választás a VPN kezdők számára.

Kezdje a FIFA 19 játékot a NordVPN-mel

Amire szüksége van egy VPN-ben FIFA 19

Első és legfontosabb a A FIFA 19 VPN-nek gyorsnak kell lennie. Ha a késés csökkentésére és a késleltetés csökkentésére törekszik, akkor nincs értelme olyan VPN-t használni, amely még tovább lassít.

Nagyon sok VPN állítja, hogy gyors sebességet kínál, de van néhány kulcsattribútum, amelyre figyelmet kell fordítani. Először: a nagy kiszolgálói hálózat jó jel, hogy a VPN villámgyors.

Másodszor, ezeknek a szervereknek a megfelelő helyen kell lenniük. A FIFA 19 késleltetését gyakran az okozza, hogy a játékos túl messze él a regionális szervertől. A VPN hozzájárulhat a késés csökkentéséhez átirányítva a forgalmat egy privát szerveren keresztül, amely közel van annak a játékszervernek, amelyben játszani szeretne.

Néha a játékszerverek lassúak. A VPN használata azt is jelenti, hogy választhat csatlakozzon egy másik regionális szerverhez ha a helyi problémái vannak.

Keresse meg azokat a VPN-ket, amelyek rendelkeznek szervereket a lehető legtöbb helyen, hogy a lehető legjobb esélyt kapjon egy jó kapcsolat létrehozására a FIFA szerverrel.

Néhány FIFA 19 játékos szintén beszámolt a tapasztalatokról DDoS támadások online meccseken játszva. Ezeket gyakran ellenséges játékosok hajtják végre, akik előnyt szeretnének szerezni egy játékban.

Bármely VPN használatával megvéd a DDoS támadásoktól elrejti a tartózkodási helyét, és megakadályozza, hogy a hackerek megszerezzék az Ön IP-címét. A legjobb azonban, ha egy szolgáltatást keres jó biztonsági funkciók, például a DNS szivárgás elleni védelem hogy megbizonyosodjon arról, hogy IP-címe rejtett marad-e még akkor is, ha elveszíti a kapcsolatot.

Végül, ha szereted a FIFA 19 játékot konzolon játszani, nem a számítógépen, Szüksége lesz egy útválasztóval kompatibilis VPN-re. A VPN-k nem biztosítanak alkalmazásokat kifejezetten a konzolokhoz, ezért a VPN-t közvetlenül kell letöltenie az útválasztóra, majd a konzolt így kell csatlakoztatnia..

Legjobb VPN-k a FIFA 19-hez

1. NordVPN

NordVPN a bolgár számára

A NordVPN a legjobban értékelt VPN. Optimalizált szerverek és szupergyors sebesség hogy ez különösen jótékony legyen a játékra.

5 200+ szerver 60 országban ad helyszínek százát, amelyek közül választhat, ha stabil kapcsolatot keres, vagy csatlakozik egy másik regionális FIFA 19 szerverhez.

Az NordVPN megakadályozza a DDoS vagy DoS támadásokat CyberSec szoftver, katonai titkosítás, és egy kiegészítő automatikus lekapcsoló val vel DNS szivárgás elleni védelem.

Ön képes lesz rá legfeljebb 6 eszköz csatlakoztatása egyszerre és a NordVPN támogatja alkalmazások az összes főbb platformon - beleértve router-kompatibilis kliensek.

Próbálja ki most a NordVPN-t a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Játsszon a NordVPN-mel

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Ha a késés a legnagyobb gond a FIFA 19 lejátszásakor, akkor az ExpressVPN a leggyorsabb sebességgel tesztelte az összes tesztelt VPN-t.

A legjobban megfelel azoknak a FIFA 19 játékosoknak, akik már kissé ismerik a VPN-ket testreszabható szolgáltatások amire használhatsz optimalizálja a játékhoz. Megvan szerverek 160 különböző helyszínen világszerte és biztonsági funkciók, mint például AES 256 bites titkosítás, egy kill kapcsoló, és DNS szivárgás elleni védelem.

Az ExpressVPN nem olyan olcsó, mint más szolgáltatások, de a felhasználók véleménye szerint megéri páratlan sebesség és az útválasztóval kompatibilis alkalmazások. Lásd magad a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Indítsa el a lejátszást az ExpressVPN segítségével

3. CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost jó középkategória, ha nem akarja túl sokat fizetni a VPN-előfizetésért, de még mindig sok remek funkciót szeretne élvezni..

Nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia rengeteg időt ad a CyberGhost teszteléséhez gyors sebesség és kiváló biztonság, beleértve a 256 bites AES titkosítást, az automatikus megszakító kapcsolót, a DNS és az IP szivárgás elleni védelmet, valamint beépített hirdetések és rosszindulatú programok blokkolói.

A CyberGhost lehetővé teszi 7 csatlakozás egy profil alatt így minden eszközt meg tudja védeni. Alkalmazások kompatibilis az összes nagyobb platformon, beleértve az útválasztókat.

A CyberGhost feloldhatja a blokkolást:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost működik ezeken az eszközökön:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Kezdje el a játékot a CyberGhost segítségével

4. Surfshark

Surfshark Peru számára

Ha játékosok házában él, vagy csak családja összes eszközét meg akarja óvni, a Surfshark megadja korlátlan eszközkapcsolat.

A Surfshark alkalmazások elérhető minden nagyobb platformon és útválasztók számára, így valóban képes lesz arra, hogy minden eszközét biztonságban tartsa.

Annak ellenére, hogy kisebb hálózattal rendelkezik, mint a legtöbb, a Surfshark továbbra is kínálhat sima és megbízható játék rajta meglepően gyors és P2P-barát kiszolgálók. Szerverközpontjai átfogják Több mint 50 ország.

A Surfshark olyan egyedi funkciókkal, mint például a, gondoskodik az Ön biztonságáról hirdetéseket és rosszindulatú programokat blokkoló CleanWeb technológia és Camouflage Mode, amely elrejti azt a tényt, hogy VPN-t használ az internetszolgáltatójától hogy megakadályozzák őket a fojtást és a kapcsolat lelassulását.

Próbáld ki a Surfsharket a következővel: 30 napos pénzvisszafizetési garancia vagy olvassa el, mit gondol a valódi felhasználók erről az új VPN-ről.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Kezdje el a Surfshark játékot

5. PrivateVPN

Bulgária számára a PrivateVPN

Ha gyors és egyszerű módszert keres a VPN-sel való FIFA 19-hez történő csatlakozáshoz, a PrivateVPN remek választás.

A PrivateVPN nagyszerű értékeléseket kap erről egyszerű és könnyen használható - különösen, ha a egyszerűen telepíthető alkalmazások.

Jó lehetőség kezdőknek, a PrivateVPN összes hatékony biztonsági funkciója - például katonai AES 256 titkosítás és OpenVPN protokollok - alapértelmezés szerint jön. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a trükkös telepítési folyamatok miatt.

A szerverhálózat kicsi, de még mindig lefedi 60 ország - kipróbálhatja a sebességet a 7 napos ingyenes próbaverzió.

A PrivateVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN ezeken az eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Kezdje el a lejátszást a PrivateVPN segítségével

Összegzés és további olvasat

Ne hagyja, hogy a késés és a magas ping tönkretegye a mérkőzést. Töltse le most kedvenc VPN-jét, hogy élvezze a gyors és megbízható FIFA 19 játékot.

Mielőtt vásárolna, ne felejtse el átnézni a legjobb VPN-ajánlatok és kuponok frissített listáját.

Konkrétan keresi a NordVPN kedvezményeket? Itt található a NordVPN kuponkód.

Nehéz meggondolni magát? Kipróbáltuk a játék VPN-jét.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me