5 legjobb VPN az eBay Stealth számára – tesztelt, hogy működjön 2023-ban

Az eBay-fiók felfüggesztése hihetetlenül frusztráló lehet – különösen, ha nem tudod, miért, vagy a felfüggesztés a fiókjának feltörése volt az eredménye.

Ha vállalkozását az eBay-en keresztül kezeli, a következményei még súlyosabbak lehetnek. Az eBay szuszpenziók gyakran állandóak és az ügyfélszolgálat hónapokba telik, hogy az ügyét megvizsgálják. Ez hónapok óta nem mozgatható készlet és a hatalmas veszteség.

A tisztességtelen eBay-felfüggesztések megkerülése érdekében sok felhasználó fordul az eBay lopakodó fiókjaihoz.

Amikor fiókját felfüggesztettük, a fiókhoz kapcsolódó összes információt az eBay naplózza – beleértve a nevét, címét és IP-címét. Ennek célja a felfüggesztett felhasználók megakadályozása, hogy ugyanazon információk bármelyikével helyettesítő fiókot hozzanak létre.

Az eBay lopakodó fiókja egy teljesen új fiók új név, cím és még új IP-cím felhasználásával készült. tudsz fizessen egy kész személyi számlaért, vagy hozzon létre egyet.

Másik út, szükséged lesz egy jó VPN-re.

Az eBay Stealth legjobb VPN-jei: Gyors útmutató

 1. NordVPN – Könnyen kezelhető, biztonságos és megfizethető, a NordVPN a legfontosabb ajánlásaink.
 2. ExpressVPN – A leggyorsabb VPN, az ExpressVPN biztosítja, hogy ne hagyjon ki egyetlen értékesítést sem.
 3. CyberGhost – A CyberGhost kedvező árú, és olyan szolgáltatásokkal teli, amelyek nagyszerűek mind az új, mind a tapasztalt VPN felhasználók számára.
 4. Surfshark – Gyors és felhasználóbarát, a Surfshark korlátlan eszközkapcsolatot kínál, így útközben is vásárolhat és eladhat..
 5. PrivateVPN – Kiváló VPN azok számára, akik költségvetésben vannak, a PrivateVPN az egyik legbiztonságosabb szolgáltatás, amelyet megtalál.

Miért van szüksége VPN-re az eBay Stealth szolgáltatáshoz

Számos oka van annak, hogy a VPN használata elengedhetetlen az eBay lopakodáshoz.

Először is te nem hozhat létre új eBay-fiókot olyan IP-címmel, amely már össze van kapcsolva egy felfüggesztett fiókkal.  Ha új lopakodó fiókot szeretne létrehozni, akkor új IP-címre lesz szüksége.

A VPN-kiszolgáló közvetítőként működik a számítógép és a meglátogatott webhely között – ebben az esetben az eBay-ben. Ha VPN-en csatlakozik az eBay-hez, az e-kereskedelmi webhely nem fogja látni az Ön IP-címét. Csak a VPN-kiszolgáló IP-címét fogja látni, amelyen keresztül irányítja a forgalmat.

Mivel az eBay nem látja a valódi IP-címét, nem fogja regisztrálni, hogy Ön ugyanaz a felhasználó és nem akadályozza meg az új fiók létrehozását.

Másodszor, érdemes emlékezni arra, hogy a lopakodó fiókok technikailag ellentétesek az eBay általános szerződési feltételeivel.

Ha elkapnak egy vagy több lopakodó fiókot, jogi problémákba ütközhetnek. A VPN használata az egyetlen biztonságos módszer az eBay lopakodó fiókok kezelésére mert az összes VPN-forgalom teljesen titkosítva és privát.

Ez azt jelenti, hogy a VPN-hez csatlakoztatva semmilyen tevékenységet nem lehet nyomon követni, nyomon követni vagy ellenőrizni.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

Az IP-cím meghamisítása sok más módon is hasznos lehet.

Előfordulhat, hogy az eBay-en lévő tételek különböző régiókban nem érhetők el, vagy különféle árakat kaphatnak. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik egy másik országbeli VPN-kiszolgálóhoz, akkor az megtörténik oldja fel az eBay regionális verziójának blokkolását ebben az országban – potenciálisan hozzáférést biztosít a versenyképesebb árakhoz.

A VPN is őrizze meg magánéletét és biztonságát amíg böngész. Ezenkívül megakadályozza, hogy megfigyelést vagy nyomon követést végezzen, az IP-cím elrejtése megakadályozza, hogy számítógépes támadások közvetlenül megcélozzák őket.

A VPN-ek általában valamilyen formát is tartalmaznak hirdető- és rosszindulatú programok blokkoló technológiája, az általános böngészés sokkal biztonságosabbá válik.

A legjobb VPN-k az eBay Stealth számára

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN hatalmas szerverhálózata 5600+ szerver 60 országban folyamatosan frissül, ami azt jelenti, hogy rengeteg friss, új IP-címet választhat, amikor beállítja eBay lopakodó fiókját..

A NordVPN biztonsági nyilvántartása szintén csillagszerű. A székhelye Panamában található, és rendelkezik egy bizonyítottan nincs naplózási politika, így biztos lehet benne, hogy online tevékenységeit nem rögzítik vagy figyelik. Ezt az adatvédelmet alátámasztja katonai szintű AES 256 bites titkosítás, egy automatikus lekapcsoló, és DNS szivárgás elleni védelem így a lopakodó fiókod soha nem lesz kitéve – még akkor is, ha elveszíti a kapcsolatot.

Kerekítsd meg mindezt egyedülállóval CyberSec rosszindulatú programok elleni technológia és könnyű belátni, hogy miért a NordVPN a mi legjobban értékelt VPN az igazi felhasználók számára. Kipróbálhatja ingyenesen akár 6 eszköz, val,-vel 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezzen be eBay Stealth-t a NordVPN használatával!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Ha szeretne eBay-mesterlövészeket és lopakodó fiókokat használni, akkor gyors VPN-re van szüksége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ne hagyjon ki egyetlen ajánlatot sem. Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN sebességtesztjeink szerint.

Nem csak gyors, de az ExpressVPN rendkívül lenyűgöző a biztonság szempontjából is. Mellett katonai titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem, és a kill kapcsoló opció, az ExpressVPN biztonsági másolatot készít nincs naplózási politika val vel TrustedServer szoftver amely kiszolgálóit minden egyes kikapcsoláskor megtörli.

Nézze meg, mit kell mondanunk a felhasználóknak erről a gyors VPN-ről, vagy kipróbálhatja magának 5 eszköz val,-vel 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen be eBay Stealth-et az ExpressVPN használatával most!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Ha olyan könnyen használható VPN-t keres, amely nem veszélyezteti a funkciókat, a CyberGhost remek választás. Egy lenyűgöző hálózat 4600+ szerver 60 országban azt jelenti, hogy rengeteg IP-címet választhat eBay lopakodó fiókjához.

Hirdetési és rosszindulatú programok blokkolói biztonságban tartja böngészése közben. AES 256 bites titkosítás, egy automatikus lekapcsoló, DNS szivárgás elleni védelem, és a szigorúan nincs naplózás mindent megtesz annak érdekében, hogy személyazonosságát titokban tartsa.

A legjobb az egészben, hogy a CyberGhost nagyon hosszú időt nyújt Önnek 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Próbáld ki kockázatmentesen akár 7 egyidejű csatlakozás, vagy tudjon meg többet véleményeinkből.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Szerezzen be eBay Stealth-t a CyberGhost most!

4. Surfshark

Surfshark eszközök

Míg a Surfsharknak nincs olyan nagy hálózata, mint a 3 legfontosabb VPN-nek, az alacsony áron, nagy sebességgel és lenyűgöző funkciókkal hogy még mindig érdemes megvásárolni. Plusz még mindig van 800+ szerver világszerte, tehát rengeteg közül lehet választani.

A Surfshark nagy adatvédelemmel rendelkezik. A hálózat minden kiszolgálója egyénileg védett privát DNS-sel és az adatvédelemmel a nincs naplózási politika, a kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem. A Surfshark néhány lenyűgöző funkcióval is büszkélkedhet, mint például MultiHop mód – többkiszolgálós csatlakozási mód, amely tökéletesen nyomon követhetetlen eBay lopakodó fiók létrehozására szolgál.

Talán a legjobb, hogy a Surfshark megadja neked korlátlan kapcsolatok egy licenc alatt, így az eBay-t az összes eszközén használhatja. Nézze meg, hogy a valódi felhasználók mit gondolnak az intelligens VPN-ről, vagy próbáld ki először a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Szerezzen be eBay Stealth-et a Surfshark segítségével most!

5. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

A PrivateVPN felhasználói magasan értékelik rendkívül könnyen használható, költségvetés-barát VPN.

Ne hagyja, hogy az egyszerűség becsapjon téged. Amint a neve is sugallhatja, a PrivateVPN nagyon nagy figyelmet fordít a magánéletre. Katonai AES 256 bites titkosítás találkozik a biztonságos protokollok köre az Ön személyes adatainak biztosítása érdekében. Az összes biztonsági beállítás alapértelmezésként szerepel, így nem kell aggódnia a bonyolult telepítési folyamatok miatt. Valójában, ha teljesen új vagy a VPN-ekhez, a PrivateVPN még egy a távoli telepítési szolgáltatás tehát egyáltalán nem kell tennie valamit.

A PrivateVPN lehetővé teszi 6 egyidejű csatlakozás; próbálja ki most minden eszközén a 7 napos ingyenes próbaverzió vagy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Szerezzen be eBay Stealth-t a PrivateVPN segítségével most!

Összegzés és további olvasat

Az eBay lopakodó fiókjának beállítása bonyolultnak és bonyolultnak hangzik, de ennek nem kell lennie, ha a megfelelő VPN-t választja. Ne felejtsen el egy olyan szolgáltatást választani, amely erőteljes és biztonságos az egyéniség és a biztonság védelme érdekében.

Szeretne egy lépéssel tovább menni a magánéletével kapcsolatban? Kövesse ezt az útmutatót a VPN észlelhetetlenné tétele érdekében.

A PayPal-fiókját is meg kell hamisítania? Itt vannak a PayPal legjobb VPN-i.

Vagy ha még nem ismeri a VPN-ket, és nem biztos abban, hogy miként választhatja ki a legmegfelelőbbet, akkor olvassa el a legjobb VPN kiválasztásának útmutatóját.