Odkleni Pandoro od kjer koli leta 2023 | Easy Streaming Hack

Ste navajeni, da vas Project Genome Music uvaja v novo glasbo in podcaste, ki jih imate radi?

Če ste navdušen Pandorin uporabnik, je precej nadležno, ko to zaznate Pandora je zunaj ZDA – tudi če plačate za Pandora One.

Toda še ne prekličite naročnine. Tu smo, da vam povemo, kako do Pandore lahko dostopate od kjer koli na svetu. Vse, kar potrebujete, je pravi VPN.

Hitri vodnik: Kako poslušati Pandoro od koder koli

 1. Poiščite VPN s strežniki v ZDA. NordVPN ima na stotine strežnikov s sedežem v ZDA in je naše najboljše priporočilo za pretakanje.
 2. Prenesite in namestite aplikacijo VPN za napravo, ki jo želite poslušati.
 3. Povežite se s strežnikom v ZDA.
 4. Prijavite se v svoj račun Pandora in začnite odkrivati!

Poslušaj Pandoro zdaj!

Zakaj potrebujete VPN za pretakanje Pandore

Pandora je bila včasih na voljo po vsem svetu, vendar je storitev morala začnite geo-omejiti svoje postaje skladno z ameriškim zakonom o avtorskih pravicah na področju digitalnega tisočletja.

Sprva je bila Pandora še vedno na voljo v Avstraliji in Novi Zelandiji, pa tudi v državah. Vendar so bile v letu 2023 tudi te države blokirane.

Pandora je zdaj na voljo samo v ZDA.

Če potujete zunaj države, ne boste mogli poslušati svoje najljubše glasbe in podcastov – tudi če ste plačani naročnik.

Razen če ne uporabljate VPN. VPN-ji lahko zaobidejo geo-omejitve tako, da spletke zavedejo, da imate sedež na drugi lokaciji.

Vsak VPN ima mrežo strežnikov. Najboljši VPN-ji imajo strežniške centre na več sto različnih lokacijah okoli sveta. Ko se povežete z izbranim VPN, lahko izberete, kateri od teh strežnikov želite uporabljati.

Ključno je, da izberete strežnik v državi, v kateri storitev, do katere želite dostopati, ni blokirana. Na primer za pretakanje Pandore, morate izbrati strežnik v ZDA.

Ko se povežete, bo VPN začel preusmerjati vse vaše podatke prek tega strežnika. Vaša resnična lokacija in IP naslov sta prikrita po naslovu IP, povezanem s strežnikom VPN v ZDA.

Ko se prijavite v Pandoro, spletno mesto vidi lokacijo strežnika VPN namesto vaše. Misli, da ste v ZDA in samodejno odblokira njegovo vsebino.

  ProtonMail pregled i test (2023): Vrijedi li zaista vaš novac?

To ni vse, kar VPN lahko stori

VPN ne prikrije le vaše lokacije šifrira vse vaše podatke.

Prednostno uporablja vaš izbrani VPN 256-bitno šifriranje AES (znano tudi kot vojaško šifriranje). To varuje vaše podatke tako, da jih prepričate ni mogoče prestreči in dešifrirati zlonamerne tretje osebe.

Če živite v ZDA, je varovanje zasebnosti še posebej pomembno. Amerika je ena od prvotnih držav 5/9/14 Eyes Alliance in je trenutno navedena kot država “Sovražnik interneta” Reporteri brez meja.

Šifriranje prometa z VPN preprečuje, da bi vas kdo vohunil po spletu, naj si bodo to vladne agencije, oglaševalski sledilci, družbene družbe ali hekerji.

Z lažjo opombo vam lahko VPN pomaga tudi odblokirati veliko več kot samo Pandora. Z uporabo VPN-jev lahko odblokirate geografsko omejeno vsebino po vsem svetu, od dostopa do različnih knjižnic Netflix do pretoka Hulu zunaj ZDA.

5 najboljših VPN-jev za poslušanje Pandore

1. NordVPN

nordvpn naprave

NordVPN ima 1.800+ strežnikov po ZDA tako da ne boste imeli težav z iskanjem Pandore. Uporabili boste celo VPN na 6 napravah hkrati.

NordVPN je zgrajen za pretakanje. Namenska tehnologija SmartPlay bo vas samodejno poveže z najboljšim strežnikom za poslušanje Pandore in odlične hitrosti zagotavljajo nemoteno, neprekinjeno zvočno izkušnjo.

Medtem vas bo zaščitil vojaško šifriranje, zaščita pred puščanjem DNS in dve stikali za ubijanje. Varnost CyberSec bo blokirala morebitne nadležne oglase in vas zaščitila pred zlonamerno programsko opremo.

Zato je NordVPN najljubša storitev naših uporabnikov. Poglejte, zakaj zase s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Poslušajte Pandoro z NordVPN!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Če želite najhitrejše hitrosti VPN in ste pripravljeni za to plačati malo več, zagotavlja ExpressVPN pretakanje brez puferja. VPN ima več kot 30 strežniških lokacij v ZDA, zato je odličen za pretakanje Pandore.

  Donald Trump koristio je VPN u Kini, evo zašto biste trebali koristiti jedan previše

Varnost ExpressVPN je prav tako dobra kot njegove hitrosti. 256-bitno šifriranje AES pridruži deljenemu tuneliranju, stikalom za ubijanje in tako zaščita pred puščanjem DNS in IPv6.

ExpressVPN vam omogoča, da to storite pretočite Pandoro na do 5 naprav pod eno licenco. Preberite si, kaj lahko pravijo resnični uporabniki o storitvi ali pa si sami premislite z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Poslušajte Pandoro z ExpressVPN!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

CyberGhost je z odličnimi hitrostmi, namenskimi profili za pretakanje in enostavno uporabo fantastičen VPN za Pandoro. To boste lahko storitev pretočite v do 7 naprav.

Tisti namenski profili za pretakanje bodo vas samodejno poveže z najboljšim strežniško optimiziranim strežnikom na izbrani lokaciji. Najboljši del? Potreben je le en klik!

Varnost CyberGhosta ni nič manj impresivna. Značilnosti vključujejo vojaško šifriranje in samodejno stikalo za ubijanje. VPN ponuja tudi: vgrajen oglas, zlonamerna programska oprema in zaviralec sledenja.

CyberGhost ponuja brezplačno 24-urno brezplačno preizkušnjo 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja zato boste imeli dovolj časa, da preizkusite, kaj naši uporabniki imenujejo “solidna storitev”.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Poslušajte Pandoro s CyberGhostom!

4. Surfshark

Naprave za deskanje

Za eno manjših storitev je Surfshark dobro pregledan in še vedno deluje prvovrstno strežniško omrežje v ZDA.

Pravzaprav ta VPN ponuja veliko funkcij za vaš denar. Hitro povezovanje bo vas samodejno poveže z najhitrejšim strežnikom za pretakanje Pandore ponuja Camouflage Mode dodatna plast anonimnosti, in CleanWeb tehnologijo blokira sledenje, lažno predstavljanje, zlonamerno programsko opremo in oglase.

  Mi a különbség a DNS és az IP szivárgás között? (És hogyan lehet megállítani)

Najbolj velikodušna ponudba Surfsharka pa je neomejena povezava z napravo pod enim profilom. Tako lahko Pandoro poslušate v več napravah, ki jih želite.

Preizkusite Surfshark z brezplačno preizkusno različico ali 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Poslušajte Pandoro s Surfsharkom!

5. ZasebniVPN

PrivateVPN Naprave

Življenje je polno preprostih užitkov in PrivateVPN je eden izmed njih. Ta storitev je zasnovan z začetniki VPN in se ujema z intuitivnimi aplikacijami z impresivnimi varnostnimi funkcijami.

PrivateVPN ima 9 različnih strežniških lokacij po ZDA in namenski pretočni profili zaradi česar poslušanje Pandore ni lahko.

Vojaško šifriranje in dve vrsti zaščite proti puščanju privzeto prihajajo v vseh profilih – zato ni zapletene nastavitve za vas. Pandoro boste lahko poslušali naprej 6 naprav z eno licenco in zasebne storitve za stranke VPVN lahko celo na daljavo namestite aplikacijo za vas, če imate težave.

Oglejte si resnične PrivateVPN preglede ali se potopite kar s 7-dnevnim brezplačnim preskusom ali a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Poslušajte Pandoro z PrivateVPN!

Povzetek in nadaljnje branje

Morali bi imeti možnost poslušati prilagojene sezname predvajanja in podcaste zunaj ZDA. Prijavite se na svetovni VPN kot je NordVPN danes in Pandoro boste lahko poslušali od koder koli na svetu.

Želite izvedeti, kaj še lahko odklene vaš VPN, ko niste doma? Imamo vodnike za deblokiranje Netflix US in Hulu.

Če pa vas zanima, kako storitve pretakanja vsebinsko omejujejo vsebino (in kako jo lahko obkrožate), je tu vse, kar morate vedeti o geoblokiranju.