5 legjobb VPN az Xbox One-hoz és a streaming with VPN

Az Xbox One játékélményének javításakor előfordulhat, hogy nem gondolja automatikusan a VPN használatát. Azonban a növekszik a biztonsági kockázatok és egyre több tartalom régiónként korlátozva, sok játékos a VPN-hez fordul, hogy segítsen például a késleltetés, geoblokkolt játékok, és cyber más játékosok támadása.

Olvassa tovább, hogy megtudja, miért érdemes VPN-t használni az Xbox One-val, hogyan kell beállítani, és mely VPN-eket ajánljuk.

5 legjobb VPN az Xbox One-hoz: Gyors útmutató

 1. ExpressVPN – ExpressVPN a legjobb választásunk, villámgyors sebességgel és egy dedikált Xbox-kompatibilis MediaStreamer alkalmazással.
 2. NordVPN – A NordVPN jól alkalmazható játékra, hozzáadott DDoS védelemmel és nagylelkű 6 kapcsolattal egy licenc alatt.
 3. CyberGhost – Az egyik megfizethetőbb és könnyen használható játékmód, a CyberGhost nagy sebességet és 7 egyidejű kapcsolatot kínál.
 4. Hotspot Shield – A Hotspot Shield Catapult Hydra protokoll küzdi a késést, míg a dedikált streaming szerverek kiváló sebességet nyújtanak.
 5. PrivateVPN – Torrent és P2P kapcsolatokhoz optimalizálva, a PrivateVPN különösen alkalmas nagy sebességű játékokra és akár 6 kapcsolatra egy licenc alatt.

Indítsa el a lejátszást az ExpressVPN segítségével!

Miért van szüksége VPN-re az Xbox One-hoz?

A VPN-ket a játékosok egyik fő oka az olyan játékokat vagy tartalmat érhet el, amelyek a helyükön nem állnak rendelkezésre. Legyen szó akár az újonnan kiadott játékokat érintő időbeli különbségről, akár a régiók közötti eltérő kiadási dátumokról, sok játékot egyes felhasználók számára elérhetővé tesznek mások előtt.

Egy VPN fog maszkolja az IP-címét, átirányítja a forgalmat egy másik hely kiszolgálón keresztül, és úgy tűnik, hogy úgy tűnik, mintha ebben a helyben lenne. Ha a helyes országban választ egy szervert, akkor a VPN meg fog jelenni hozzáférést biztosít bármilyen, földrajzilag korlátozott tartalomhoz arra a területre.

Ugyanez vonatkozik, ha az Xbox One-ot használja közvetítheti kedvenc műsorait. A VPN-sel történő streaming az Xbox One-on lehetővé teszi olyan tartalmat nézhet, amely nem biztos, hogy elérhető az Ön országában az olyan webhelyekre vonatkozó regionális korlátozások miatt, mint a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime.

Ha rajongja az online játékokat, akkor a saját biztonságát is figyelembe kell vennie. Az Xbox Live-on való lejátszás számos felhasználót nyithat meg más játékosok kiberbiztonsági fenyegetései.

Amikor csatlakozik az Xbox Live-hoz, más felhasználók láthatják az Ön IP-címét. Ez hagy téged érzékenyek DoS és DDoS támadásokra olyan rosszindulatú felhasználóktól, akik megpróbálnak megtorolni vagy előnyt szerezni egy játékban.

A kifinomultabb hackerek felhasználhatják az Ön adatait is azonosítsa a valódi tartózkodási helyét, ami még súlyosabb támadásokhoz vezet, mint például a verejték.

  Expert cântărește starea cibersecurității

Ha VPN-t használ az Xbox One-val, akkor kap egy extra biztonság és biztonság mivel a rosszindulatú felhasználók nem lesznek képesek felfedezni sem az Ön valós, sem az Ön IP-címét.

Nem is kell aggódnia a kapcsolat sebességét befolyásoló VPN miatt. Valójában a legjobb VPN-ek rendelkeznek dedikált játék- és streaming szerverek olyan helyeken, amelyek közelebb vannak a játékkiszolgálókhoz, mint te. Ez valójában megteheti javítsa a sebességet és csökkentse a késleltetést, így simább és kevésbé frusztráló játékélményt nyújt Önnek.

A VPN elrejti tevékenységét az internetszolgáltatójától is, megakadályozva, hogy az internetszolgáltató csökkentse a sávszélességet és lelassít.

Streaming az Xbox One-on VPN-sel

A VPN-k általában nem nyújtanak olyan alkalmazásokat, amelyek kompatibilisek az Xbox One-tal úgy, ahogy más eszközökkel teszik. Ennek ellenére továbbra is létezik néhány módszer, ahogyan az Xbox One-t VPN-n keresztül csatlakoztathatja.

 1. Telepítsen egy VPN-t közvetlenül az útválasztóra – Noha sok VPN egyedi alkalmazásokat kínál az összes eszközén, a legtöbb VPN közvetlenül az útválasztóra telepíthető..
  A VPN-útválasztó használata azt jelenti, hogy a hálózatán lévő összes forgalmat automatikusan átirányítja a VPN-en keresztül anélkül, hogy minden eszközön külön klienseket kellene megnyitnia. Egyszerűen csatlakoztassa az Xbox One-ot az útválasztóhoz, és azonnal védelem alatt áll, és képes lesz feloldani a tartalmat. A VPN-útválasztók előre konfigurálhatók vagy meglévő útválasztójuk segítségével megvásárolhatók – további információt a VPN telepítéséről az útmutatóban talál.
 2. Csatlakoztassa kézzel az Xbox One készüléket a védett számítógéphez vagy Mac-hez – Az Xbox One Ethernet porttal rendelkezik, azaz azt a számítógép saját internet-kapcsolatán keresztül csatlakoztathatja. Ha a PC- vagy a Mac-kapcsolatot VPN védi, ez automatikusan védi az Xbox One-kapcsolatot is.

5 legjobb VPN az Xbox One-hoz

Attól függően, hogy hogyan kíván csatlakozni a választott VPN-hez, és mire kívánja használni, számos kulcsfontosságú funkció van, amelyekre ki kell figyelni, amikor kiválasztásra kerül.

 1. P2P kompatibilis
 2. Korlátlan sávszélesség
 3. Villámgyors sebesség
 4. Játékra vagy streamingre optimalizált szerverek
 5. Nagy szerverhálózat
 6. Alacsony késleltetés
 7. Több egyidejű kapcsolat
 8. A router kompatibilitása

Az alábbiakban bemutatjuk az öt legfontosabb ajánlást a VPN-ekhez az Xbox One használatához:

1. ExpressVPN

ExpressVPN Bulgária számára

Míg az Xbox One VPN-alkalmazások valójában nem léteznek, az ExpressVPN egyedi lehetőséget kínál Xbox One-kompatibilis MediaStreamer alkalmazás.

A MediaStreamer egy speciális alkalmazás, amely lehetővé teszi stream tartalom bármely régióban adatainak titkosítása nélkül. A titkosítási lépés eltávolítása csökkenti a kapcsolat lemaradását, és a rendelkezésre álló leggyorsabb adatátviteli sebességeket kínálja. Itt található a MediaStreamer with Xbox One beállításának részletes útmutatója.

  Legyen az Ultimate Hacker - Free fejezet, amelyet az MJG Publishing készített

Ha a biztonság inkább aggodalomra ad okot, az ExpressVPN továbbra is kiváló választás. Útválasztóval kompatibilis egy hatalmas hálózattal 3000+ szerver 94 különböző országban és egy a biztonságos, stabil és villámgyors kapcsolat játékhoz. Nem csoda, hogy ez annyira népszerű a felhasználók számára.

Az ExpressVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzulást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN működik ezeken az eszközökön:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Indítsa el a lejátszást az ExpressVPN segítségével!

2. NordVPN

NordVPN a bolgár számára

A lenyűgöző hálózattal 5000 szerver 60 országban, A NordVPN minden bizonnyal versenyezhet az ExpressVPN-vel, ha a sebességről van szó, még akkor is, ha nincs saját Xbox One-streaming alkalmazás. NordVPN támogatja a P2P kapcsolatokat és büszkélkedhet speciális, eltakarított szerverekre, amelyek képesek a tartalom feloldása az összes főbb streaming webhelyen.

Egy a kill kapcsoló, DNS szivárgás elleni védelem, és a szigorúan nincs naplózás, Az NordVPN megvédi a számítógépes fenyegetésektől, mint például a DDoS támadások egyedi CyberSec biztonsági szoftver.

A NordVPN-nek is megvan a maga sajátja dedikált útválasztó alkalmazások és lehetővé teszi a 6 eszköz egyidejű csatlakoztatása egy licenc alatt – mind a kitűnő érték. Nézze meg, hogy a valódi felhasználók mit mondanak a NordVPN-ről.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzulást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN működik ezeken az eszközökön:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Játsszon a NordVPN-mel!

3. CyberGhost

CyberGhost Bulgária számára

Amint azt a népszerű VPN áttekintésében mondjuk, „a CyberGhost erőssége az intuitív alkalmazásaiban és az egyszerű telepítési folyamatban rejlik”. A CyberGhost határozottan fantasztikus választás VPN kezdőknek vagy alkalmi játékosoknak gyors és egyszerű módot keres a kapcsolat sebességének növelésére és az IP-cím védelmére.

A CyberGhost kínál játékra optimalizált szerverek és használható routerrel vagy 7 eszközön egyszerre. Nagy sebesség származik egy nagyméretű hálózatból 3600+ szerver 60 országban és a CyberGhost nem korlátozza vagy csökkenti a sávszélességet. Megfizethető áron tegye a CyberGhost-ot kiváló mindenoldalú választás, mentes a bonyolult beállításoktól vagy konfigurációtól.

A CyberGhost feloldhatja a blokkolást:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.
  Как да получите IP адрес от Индия отвсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Támogatja a torzulást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost működik ezeken az eszközökön:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Kezdje el a játékot a CyberGhost segítségével!

4. PrivateVPN

Bulgária számára a PrivateVPN

Eredetileg kizárólag a torrent és a P2P kapcsolatokhoz tervezték, a PrivateVPN majdnem egyedülállóan alkalmas online játékokhoz.

150+ szerverhely 60 országban biztosítani megfelelő sebesség a lejátszáshoz, letöltéshez és streaminghez. A PrivateVPN is router kompatibilis és lehetővé teszi legfeljebb 6 különféle eszköz védelme egy profil alatt. Korlátlan sávszélesség és könnyen beállítható és használható alkalmazások teszik a PrivateVPN-t a fantasztikus lehetőség az Xbox One felhasználók számára. Tudjon meg többet arról a VPN-ről, amelyet véleményezőink „egyszerű, de megbízhatónak” neveznek.

A PrivateVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzulást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN ezeken az eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Kezdje el a lejátszást a PrivateVPN segítségével!

5. Hotspot pajzs

hotspot pajzs eszközök

Az egyedi Catapult Hydra Protokollnak köszönhetően a Hotspot Shield kínál bármelyik VPN leggyorsabb sebessége teszteltük – lenyűgöző, ha úgy gondolja, hogy az is az egyik legolcsóbb VPN elérhető. Ez is router kompatibilis és lehetővé teszi csatlakoztasson akár 5 eszközt egyszerre.

Megfizethető és hihetetlenül egyszerűen használható, A Hotspot Shield mindazonáltal küzd a fő streaming oldalak feloldásával. Kiváló lehetőségként javasoljuk, ha szeretne gyors, olcsó és egyszerű módja annak, hogy megvédje magát a támadásoktól, nem csak streaming céljából. Tudjon meg többet a Hotspot pajzsról a felülvizsgálatunkban.

A Hotspot Shield feloldhatja a blokkolást:

 • A Hotspot Shield nem képes felszabadítani a főbb streaming webhelyeket.

Támogatja a torzulást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A Hotspot Shield ezeken az eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Kezdje el a Hotspot pajzsot!

Összegzés és további olvasat

A VPN használata nem elengedhetetlen az Xbox One játékához, de ez minden bizonnyal javíthatja tapasztalatait és megóvhatja a többi játékos rosszindulatú támadásaitól..

Szeretne VPN-t használni a számítógépeken való játékhoz, mint az Xbox One-hoz? Nézze meg útmutatóunkat az 5 legjobb VPN-hez a PC-s játékok számára.

Vagy megtudhatja, ki vágta le a játék 5 legjobb VPN-jének listáján.

Csak a streaming érdekli? A legjobb VPN-ket ajánlhatjuk a Netflix, a Hulu, az iPlayer és az Amazon Prime számára.