5 legjobb VPN Bangladesnek – A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2023-ban

A bangladesi biztonságos internethozzáférés nem könnyű, függetlenül attól, hogy lakó vagy látogató. Az internetes tevékenység kormányzati felügyelete és a nemzeti alkotmányt nyilvánosan kritizáló személyekkel szembeni erőszakos megtorlás nagyon valódi fenyegetések. És mivel az országban sok internetező használ nyilvános WiFi-t, hackelés gyakran fordul elő. Még akkor is, ha valamilyen módon biztonságos és biztonságos kapcsolatot találhat, akkor felfedezheti ezt sok webhely elérhetetlen a geoblokkok miatt.

Az A biztonság garantálásának legjobb módja az internetes böngészés során Bangladesben, és a kívánt tartalomhoz való hozzáféréshez egy szilárd VPN-be történő befektetés. Azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy megváltoztassa IP-címét, és elrejtse a tartózkodási helyét, a VPN feloldja a földrajzilag korlátozott webhelyeket, és lehetővé teszi az interneten való böngészést anélkül, hogy aggódnia kellene az információk kiszivárgása vagy a keresések nyomon követése miatt..

Természetesen nem minden VPN jön létre egyenlően, tehát annak ismerete, hogy hogyan lehet megtalálni a legjobb VPN-eket Banglades számára, elengedhetetlen az online biztonság megőrzéséhez..

A Bangladesben használható VPN-k összefoglalása

Itt található a Bangladesben elérhető VPN-szolgáltatások öt leggyorsabb listája. Ha tapasztalt VPN-felhasználó, akkor ez az összes szükséges információ a regisztrációhoz, a bejelentkezéshez és a kapcsolatfelvételhez. Az alábbiakban részletesebb információt talál arról, hogy ezek a szolgáltatók miként különböznek a többi résztől.

 1. NordVPN
  Ez a világ egyik legjobb VPN-je, kiváló sebességgel, bizonyított megbízhatósággal és fejlett biztonsági intézkedésekkel.
 2. ExpressVPN
  Számos szakértő, köztük a miénk is, mint a piacon a leggyorsabb prémium VPN, az ExpressVPN az adatvédelmét is nagyon komolyan veszi.
 3. CyberGhost
  Ez az egyre népszerűbb VPN nagy érték, kiváló sebességgel és szűk biztonsággal, megfizethető áron.
 4. IPVanish
  Számos nagyszerű funkcióval, mint például a korlátlan szerverváltás, ez egy magas szintű VPN Ázsiában és a világon történő használatra.
 5. SaferVPN
  Lehet, hogy nem nyújt olyan sok funkciót, mint a listán szereplők, de a SaferVPN egy nagyon megbízható VPN, amely az elérhető leginkább felhasználóbarát felületekkel rendelkezik..

Mit kell keresnie egy Banglades VPN-ben

Ha Bangladesben élsz, tudatában kell lennie két különböző biztonsági fenyegetésnek, amelyekkel minden alkalommal szembesül az internetre való belépéskor: számítógépes bűnözés és kormányzati megfigyelés.

A számítógépes bűnözés természetesen az egész világon létezik, de Bangladesben egyre inkább elárasztódik. Valójában a 2023-ban kiadott Nemzeti Kiberbiztonsági Index alapján megkérdezett 100 ország közül, Az internethasználók biztonsága szempontjából Banglades a 73. helyen áll.

Ezenkívül az elmúlt években elfogadott jogszabályok lehetővé teszik az olyan ügynökségek számára, mint a Banglades Telecom Szabályozó Bizottság és a bűnüldözés figyelemmel kísérheti az internetes tevékenységeket, személyes információkat gyűjthet a felhasználókról, és blokkolhat bizonyos politikával vagy vallással kapcsolatos tartalmakat. Még akkor is, ha arra gondol, „Nos, én nem veszek részt ezekben a dolgokban”, akkor továbbra is fennáll a veszélye a felügyeletnek a törvényekben alkalmazott széles nyelv miatt.

  Hogyan nézheted meg a 3. évad koronáját bárhol, ingyenesen online!

Fontos szem előtt tartani ezeket a fenyegetéseket, ha Bangladesbe is utazik, különösen akkor, ha a közösségi médiát használja a kapcsolattartáshoz a barátokkal és a családdal otthon. De a A legtöbb kérdés Banglades látogatói számára a társadalmi, zenei és streaming videofelvételek geoblokkolása megszokták a haza használatát.

A fenti problémák kezelése érdekében győződjön meg arról, hogy a bangladesi VPN-t használja:

 • bizonyítottan képes felszabadítani a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását
 • fejlett titkosítást használ, így tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz
 • további biztonsági funkciókat kínál, mint például a gyilkos kapcsoló

Az összes javasolt VPN-t teszteltük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy rendelkeznek-e ezekkel a lehetőségekkel és még sok másnal.

Íme, miért ezek a legjobb VPN-k Banglades számára

1. NordVPN

A NordVPN előnyei Infographic

Szakembereink a NordVPN-t a legjobb átfogó VPN-szolgáltatásnak ítélték meg 2023-ben. A VPN számos nagyszerű tulajdonsága között szerepel a hatalmas szerver-sorozat, különféle célokra optimalizálva (például böngészés, streaming vagy torrent) és különféle biztonsági protokollok választási képessége, beleértve a szokásos, kettős titkosítást, az elmosódott, a Onion over VPN vagy a P2P kiszolgálókat. Egy olyan országban, mint Banglades, ahol intenzív internetes megfigyelés található, az eltakarított szerver használata az egyik legjobb módszer annak biztosítására, hogy senki sem tudja nyomon követni, amit online tesz.

Több mint 400 szerverrel az ázsiai-csendes-óceáni térségben, köztük 13 Indiában. A NordVPN kiváló sebességet nyújt Bangladesben. Európában és Észak-Amerikában több ezer szerver garantálja Önnek is könnyű hozzáférés a geoblokkolt tartalomhoz az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból. De ne felejtsük el, olvassa el az ügyfelek valódi véleményét, hogy megtudja, mi teszi ezt a VPN-t különlegessé.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Teszteink bebizonyították, hogy az ExpressVPN megérdemli a ma elérhető leggyorsabb VPN-hírnevét. Biztos lehet abban, hogy a lehető legnagyobb sebességet fogja nyújtani Bangladesben mert ez egyike azon kevés legfontosabb VPN-nek, amelyek szerverei vannak az országon belül.
A szigorú bejelentkezési tilalom, a katonai titkosítás és sok más biztonsági szolgáltatás biztosítja ezt valódi helyét és személyazonosságát alaposan elfedik.

  5 начина да спестите пари от хотели с VPN | Актуализация на 2023 г.

Az ExpressVPN bizonyítottan képes a VPN-blokkoló szoftverek elkerülésére is, garantálva a hozzáférést a geoblokkolt tartalmakhoz, például az US Netflix. Mindezen funkciók mellett nem meglepő, hogy a felhasználók az ExpressVPN-t a világ egyik legjobb VPN-jének ítélik meg.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost az egyik leggyorsabban növekvő VPN, mind globális, mind népszerűsége szempontjából, és jó okkal. Noha ennek a VPN-nek jelenleg nincs kiszolgálója Bangladesben, az utóbbi évek gyors terjeszkedése arra utal a helyi szerverek hamarosan megjelennek. Jelenleg Indiában 14 szerverrel és ázsiai új helyszíneken, például Indonéziában és Szingapúrban található a CyberGhost Több mint elég sávszélesség a régióban, hogy gyors és megbízható kapcsolatot biztosítsunk Önnek Bangladesben.

A bejelentkezési tilalom és a 256 bites AES titkosítás garantálja, hogy védett legyen mind a számítógépes bűnözők, mind a kormányzati megfigyelések ellen, még akkor is, ha nyilvános WiFi-t használ. Mindezek a szolgáltatások és megfizethető ár magyarázatot adnak arra, hogy miért olyan sok ügyfél a CyberGhost-ot a legjobb értéknek a prémium VPN-k között.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. IPVanish

ipVanish eszközök

Könnyű belátni, hogy a szakértők miért erősen ajánlják az IPVanish alkalmazást azokban az országokban, ahol a megfigyelés és a számítógépes bűnözés fontos kérdések. Adatvédelem olyan funkciókkal rendelkezik, mint a korlátlan szerverváltás, több VPN-kapcsolat típus, például OpenVPN és L2TP / IPsec VPN biztonságosan elrejtve mindenkit, aki megpróbálja figyelni az Ön tevékenységét.

  Kako pristupiti YouTube TV-u s bilo kojeg mjesta u 2023. godini - siguran i brz

Noha az IPVanishnek nincs kiszolgálója Bangladesben, Ázsiában 47 szerverrel rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy gyors, megbízható kapcsolatot fog kapni. Hihetetlen 40 000 elérhető IP-cím közül választhat, az IPVanish segíthet felszabadítani a földrajzilag korlátozott tartalmakat bárhol a világon. És velük akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatása, ez a VPN ideális az egész család védelmére. Ez csak néhány oka annak, hogy a felhasználók miért tették az IPVanish-ot az egyik legjobban értékelt VPN-nek a piacon.

Az IPVanish feloldhatja:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen.

Az IPVanish ezen eszközökön működik: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, útválasztók.

Az IPVanish ajánlatok megtekintése

5. SaferVPN

5 legjobb VPN Bangladesnek - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2023-ban

A listán szereplő összes VPN közül a SaferVPN lehet a leginkább felhasználóbarát, egyetlen kattintással bármilyen eszközről, szinte bármilyen operációs rendszerrel. Plusz, nincs letöltési korlát vagy sávszélesség-korlátozás, fontos funkció, ha sok streaming-et végez.

A SaferVPN robusztus biztonsági protokollokkal rendelkezik, és nem tart tevékenységi naplókat, de tárol néhány munkamenetadatot, ami aggodalomra adhat okot egy olyan országban, mint Banglades, ahol a magánélet megsértése és az információk ellopása jelent komoly kockázatot. Ennek ellenére a SaferVPN megbízható, teljes körű szolgáltatást nyújtó VPN, amely számos elégedett felhasználó dicséretet nyert.

A SaferVPN feloldhatja:

 • HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen.

A SaferVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox és útválasztók.

Tekintse meg a SaferVPN ajánlatokat

összefoglalás

Reméljük, hogy ez a legjobb bangladesi VPN-ek útmutatója segített kiválasztani egy olyan VPN-t, amely megfelel minden igényének és még sok más. Az általunk ajánlott VPN-ek rendelkeznek nagy sebesség, erős biztonság, a megbízhatóság hírneve és a bevált képesség a geoblokkok legyőzésére így biztonságosan elérheti a kívánt tartalmat bárhonnan, bármikor.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy melyik VPN az Ön számára, ne aggódjon, a 10 legjobb VPN összességében található útmutatónkban sokkal több hasznos információval szolgáltunk Önnek. Örülök annak is, ha tudják, hogy a legjobb VPN-k pénzvisszafizetési garanciát vagy ingyenes próbaidőszakot kínálnak, így ingyenesen kipróbálhatják őket. Iratkozzon fel VPN-re ma, és élvezze mindazt, amit az internet kínál Bangladesben és mindenhol, tudva, hogy Ön és családja biztonságban van!

49% kedvezményt kap a NordVPN-ről most!