5 legjobb VPN Lengyelországban – a biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2023-ban

Ha utazást tervez, és szeretne Lengyelországban érheti el Netflix számláját, vagy lengyel külföldön van, aki akarja nyissa ki kedvenc tartalmát otthonról, ez a cikk neked szól.

A VPN lehetővé teszi a tartalom geoblokkjainak megkerülését a streaming weboldalakon, banki portálokon és más webszolgáltatásokon. A VPN használatával szintén biztonságban lehet a forgalom névtelenítése így biztonságosan vagy torrentként használhatja a nyilvános Wi-Fi-hálózatokat anélkül, hogy aggódnia kellene a felismerés miatt.

Ha meg akarja óvni magánéletét és felszabadítani a geoblokkot Lengyelországban, van néhány szolgáltatás, amelyet érdemes figyelni. Keressen egy olyan VPN-szolgáltatót, amelynek nagy kiszolgálóhálózata van szerverek Lengyelországban, élvonalbeli biztonsági technológia és erős adatvédelmi politika.

Saját tesztek és felhasználói értékelések alapján, ezeket a VPN-ket ajánljuk Lengyelország számára.

A legjobb VPN-ek Lengyelországban – Gyors lista

 1. CyberGhost
  A CyberGhost platformon átívelő alkalmazásokat, biztonságos titkosítást és nagy kiszolgálóhálózatot kínál. Plusz, te is legfeljebb hét eszköz védelme egyszerre egy előfizetéssel.
 2. NordVPN
  a kiemelkedő VPN szolgáltató egyesíti a csúcsminőségű biztonsági hitelesítő adatokat a gyors letöltési sebességgel, egy nagy szerverhálózattal és felhasználóbarát alkalmazásokkal.
 3. ExpressVPN
  Az ExpressVPN a legjobban választható streaming. Erőfeszítés nélkül megkerüli a geoblokkok tartalmát így lesz korlátlan internet-hozzáférés, bárhol.
 4. MBSZ
  Ha szerveropciókat szeretne, akkor a HMA az nehéz legyőzni. Szervereket kínál világszerte 190 országban, több IP-címmel Lengyelországban.
 5. PrivateVPN
  A PrivateVPN katonai titkosítást kínál, betartja a szigorú bejelentkezési tilalom, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ezenkívül virtuális beállítási segítséget is nyújt – ami nagyszerű kezdőknek.

Indítsa el most az ingyenes Cyberghost próbaverzióját

Miért van szüksége VPN-re Lengyelországban?

Kedvenc tartalmának bárhonnan történő közvetítéséhez, az adatgyűjtés elkerüléséhez és a nyilvános Wi-Fi-hálózatok biztonságos használatához, a Lengyelországban a VPN feltétlenül szükséges.

Tartalom streaming webhelyek – például a Netflix vagy a BBC iPlayer -, valamint banki portálok, közösségi média hálózatok, keresők és online vásárlások a webhelyek megvizsgálják az Ön IP-címét, hogy megtudják, hol tartózkodnak. Ha kívül esik a webhely vagy szolgáltatás által engedélyezett régióban, akkor megtagadhatják a hozzáférést, vagy korlátozhatják a hozzáférését.

  Смотреть Новая Зеландия против Англии по крикету из любой точки мира в 2023 году

A földrajzi tartalom korlátozása az Európai Unióban érvényes. Ez azt jelenti, ha akarod nézze meg kedvenc előadásait, miközben Lengyelországban tartózkodik, IP-címének megváltoztatásához VPN-t kell használnia.

Míg Lengyelországban viszonylag a szabadságot támogató internetes törvények vannak érvényben, még mindig vannak bizonyos adatgyűjtési és adatvédelmi kérdések, amelyeket meg kell fontolni. A törvény előírja, hogy a lengyel internetszolgáltatók regisztrálják a felhasználók metaadatait legfeljebb két évig.

Ezenkívül, míg Lengyelország azon kevés európai ország egyike, ahol a kígyózás személyes használatra törvényes, mégis sokkal okosabb a VPN használata, ha letölt. Mindig ajánljuk torrent közben használjon VPN-t, nem számít hol vagy.

Ha Lengyelországba utazik, akkor valószínűleg nyilvános Wi-Fi használatát tervezi. A nyilvános Wi-Fi hálózatok nem biztonságosak. Felteszik támadásokra, személyazonosság-lopásokra és más számítógépes bűncselekményekre. Az erősen titkosított VPN a legjobb módja annak, hogy megvédje magát.

A legjobb VPN-ek Lengyelországban részletesen

1. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost egy szilárd VPN-választás a sebesség, az ügyfélszolgálat és a kiszolgálóhálózat mérete szempontjából – lenyűgöző 60 szerver Lengyelországban! A felhasználók egyetértenek abban, hogy a CyberGhost egy általános választás.

A CyberGhost versenyképes sebességeket kínál. A hatalmas szerverhálózat lehetővé teszi a geoblokkok könnyű megkerülését. A CyberGhost használja katonai titkosítás és egyáltalán nem tartja a felhasználói naplókat.

Egy előfizetés akár hét eszközt fed le egyszerre, így védett marad, még akkor is, ha gyakran vált át az eszközök között. A CyberGhost alkalmazásokat kínál iOS, Mac, Linux, Windows, Android, útválasztókhoz és még sok máshoz.

Ha nem biztos benne, nyugodtan jelentkezhet. A CyberGhost a 45 napos pénz-visszafizetési garancia – a felülvizsgált prémium VPN-ek közül messze a leglelkényesebb. 

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

2. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN rendelkezik 45 szerver Lengyelországban. Ha Lengyelországban tartózkodik, és gyors és megbízható kapcsolatot szeretne, amely még mindig fennáll titkosított és anonymous, A NordVPN jó választás.

  Как смотреть 2 сезон ФБР в любом месте бесплатно онлайн!

A NordVPN a legjobban értékelt VPN. A következők kombinációját kínálja vasalással védett biztonsági szolgáltatások, felhasználóbarát alkalmazások, és erős titkosítási technológia. Széles körű kiszolgálói lehetőségeket kínál világszerte, így az USA Netflix vagy a BBC iPlayer feloldása nem jelent problémát.

Ha új felhasználó vagy, akkor vehetsz egy NordVPN-t spinként egy teljes hónapos előfizetéssel a 30-napi pénz-visszafizetési garancia.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN felhasználóit nagyon magasra értékelik, és a sebesség hírnevét képviseli. Saját tesztjeink alapján a szolgáltatás: nincs probléma a kemény tartalomú geoblokkok megkerülésével.

Az ExpressVPN rendelkezik több szerver Lengyelországban. Noha nem nyújt speciális támogatást lengyelül, a hasznos technikai támogatás lefordítja a lengyel kérdéseket élő csevegésen keresztül. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető, és az új felhasználók igénybe vehetik a 30 napos, kérdés nélküli pénz-visszatérítési garanciát.

Az ExpressVPN használja katonai titkosítás és a platformközi alkalmazások alapértelmezés szerint a biztonságos OpenVPN protokollt használják. Az alkalmazások felhasználóbarát, prémium biztonsági funkciókkal, például a DNS szivárgás elleni védelemmel és a kikapcsolóval rendelkezik, hogy biztonságban maradjon böngészése közben.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

4. MBSZ

hidemyass eszköz

A HMA az egyik legjobban értékelt VPN. Erős AES 256 bites titkosítás és könnyedén kinyithatja a híresen trükkös, geoblokkolt tartalmakat, például a Netflixet.

Megvan szerverek 190 országban világszerte – a megtekintett VPN-k legnagyobb szerverhálózata. Miközben csak két szerverhelyet kínál Lengyelországban, kínál több lengyel IP-cím és számos kiszolgálóval rendelkezik a közeli országokban. Általános szabály, hogy minél közelebb van egy szerver a tartózkodási helyéhez, annál gyorsabb lesz.

Az ügyfélszolgálat rugalmas és 24 órán keresztül elérhető. A platformközi alkalmazások felhasználóbarát, intuitív, és egyedülálló felhasználói élményt kínál három különböző csatlakozási móddal. Kipróbálhatja nyugodtan a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

ViewHMA ajánlatok!

5. PrivateVPN

privatevpn eszközök

A PrivateVPN egy prémium VPN-szolgáltató, amely szigorú bejelentkezési tilalmú politikával rendelkezik, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál. Biztonságos, AES 256 bites titkosítást használ. A kiszolgálók villámgyorsak és a sávszélesség korlátlan. Teszteink alapján könnyedén átadja a geoblokkokat.

  Како добити бесплатну пробну верзију ПротонВПН-а - најлакши хацк за 2023. годину

A platformon átívelő alkalmazásokat könnyű telepíteni, és az ügyfélszolgálat egyedülálló távoli súgó funkciót kínál, ha gondjai vannak. Meg tudja védeni legfeljebb hat eszköz egy előfizetéssel. A magán VPN az egyik legjobban besorolt ​​VPN, és teszteink alapján teljesíti hírnevét.

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat

összefoglalás

Akár Lengyelországban lakik, akár ott utazik, a VPN feltétlenül szükséges ahhoz, hogy megvédje magát, maradjon név nélkül online, és közvetítse kedvenc műsorait.

A legjobb és legbiztonságosabb kapcsolat érdekében keressen egy széles kiszolgálóhálózattal, erős titkosítással, szigorú adatvédelmi irányelvekkel és kiszolgálók széles választékával rendelkező VPN szolgáltatót Lengyelországban.

Ha VPN-előfizetésével a legjobb ajánlatot szeretné megkapni, keresse fel a kuponkód-oldalunkat, ahol exkluzív online ajánlatokat kínál a prémium VPN-ekről.

Indítsa el most az ingyenes Cyberghost próbaverzióját

Érdekelhet még:

 • Hogyan szerezhet be lengyelországi IP címet bárhonnan