5 legjobb VPN Linuxhoz – tesztelt és frissített 2023-ra

Bár a Linux az egyik legnépszerűbb operációs rendszer a magánélet szerelmeseinek, sok VPN-szolgáltató sokkal több erőfeszítést tesz a Mac és a Windows felhasználók számára.

Kihívás, de nem lehetetlen olyan VPN-t találni, amely nem kezeli a Linux-felhasználókat utólag. Az összes legfontosabb VPN-szolgáltatót alaposan megvizsgáltuk, hogy megtalálják a szénakazalban azokat a tűket, amelyek nem fognak csalódni a Linux felhasználók számára a megbízható VPN-szolgáltatók piacán.

A listán szereplő öt VPN mind a Linux felhasználók számára biztosíthatja a kiváló VPN tapasztalat amit megérdemelnek.

Rövid útmutató – A legjobb VPN-ek Linuxhoz

 1. NordVPN
  A NordVPN natív Linux VPN kliense könnyen telepíthető, és kiváló védelmet kínál fejlett biztonsági szolgáltatásokkal, amelyekről a Linux felhasználók gyakran hiányoznak. Használhatja az NordVPN böngészőbővítményeit is a Chrome és a Firefox számára.
 2. CyberGhost
  A CyberGhost részletes útmutatói Linux felhasználók számára megkönnyítik a VPN konfigurálását, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ. A manuális beállítási folyamatot kihagyhatja a CyberGhost biztonságos böngészőbővítményének telepítésével is.
 3. Surfshark
  A Surfsharknak natív Linux VPN kliense van, amely kompatibilis az Ubuntuval és a Debiannal, egyszerűen telepíthető és könnyen használható. Telepítheti a Surfshark böngészőbővítményét a Chrome vagy a Firefox számára is.
 4. ExpressVPN
  Az ExpressVPN natív Linux VPN kliense kompatibilis az Ubuntu, Mint, Debian, Fedora és CentOS rendszerekkel. Használhatja az ExpressVPN böngészőbővítményeit is a Chrome és a Firefox számára.
 5. Privát internet-hozzáférés
  A Private Internet Access (PIA) részletes beállítási útmutatót és egy dedikált Linux VPN klienst kínál, amely kompatibilis a 64 bites Ubuntu, Mint, Arch és Debian eszközökkel..

A legjobb VPN-ek Linux-hoz

1. NordVPN

5 legjobb VPN Linuxhoz - tesztelt és frissített 2023-ra

A legjobban értékelt VPN-rendszerünk nagy támogatást nyújt a Linux felhasználók számára a natív Linux VPN kliens és alapos telepítési útmutatók minden eszközhöz. Az egyszerű parancssori felület könnyen használható, és egy automatikus javítás funkcióval rendelkezik, amely segít a parancsok beírásában.

A natív ügyfél alapértelmezés szerint OpenVPN protokollokat használ, de manuálisan beállíthat más konfigurációkat is a NordVPN webhelyén elérhető részletes beállítási útmutatók segítségével. Ha bármilyen probléma merül fel, vegye fel a kapcsolatot a NordVPN kiváló szolgáltatásaival 24/7 élő chat támogatás.

Sok VPN-től eltérően a NordVPN a Linux felhasználók számára ugyanazokat a fejlett funkciókat kínál, mint a Mac és a Windows társaik, beleértve egy automatikus megszakító kapcsoló, hirdetés-blokkoló és rosszindulatú programok védelme a NordVPN CyberSec biztonsági csomagjával. A natív kliens gyorscsatlakozási funkcióval és TCP és UDP protokollok közötti váltás képességével is rendelkezik.

  Как да гледате шест нации по ръгби онлайн отвсякъде през 2023 г.

A NordVPN egy lépéssel tovább megy, és felajánlja a Linux felhasználók számára exkluzív NordLynx szolgáltatás. Ezek a kombinált technológiák a Wiregaurd VPN protokoll és a NordVPN saját, személyre szabott hálózati címfordító rendszerének körül épülnek. garantáljon villámgyors sebességet az adatvédelem veszélyeztetése nélkül.

A panamai székhelyű NordVPN kiváló választás az anonim kínzáshoz szigorú bejelentkezési politika és gyors, dedikált P2P szerverek.

Mind a natív Linux kliens, mind a NordVPN biztonságos böngésző-kiterjesztéseivel a Firefox és a Chrome számára csatlakozhat az NordVPN bármelyikéhez 5000 szerver több mint 60 országban és élvezze a szupergyors, megbízható kapcsolatokat és a népszerű streaming webhelyek földrajzi korlátozásainak megkerülésének lehetőségét.

Csatlakozhat akár 6 készülék egyszerre és kihasználják az NordVPN előnyeit 30 napos pénzvisszafizetési garancia a VPN kipróbálása kockázat nélkül.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

NordVPN

2. CyberGhost

CyberGhost VPN

Noha a CyberGhostnak nincs natív Linux kliense, egyértelmű, hogy ez a szolgáltató nem felejtette el a Linux felhasználókat. A CyberGhost rendelkezik részletes OpenVPN útmutatók az Ubuntu, Debian és Mint számára, valamint a PPTP útmutatók az Ubuntu és a Csakra számára.

A választott OpenVPN és PPTP protokollok mellett a Linux Ubuntu felhasználók útmutatók között is választhatnak az OpenVPN konfigurálására a terminál vagy a NetworkManager segítségével. A felállított útmutatók végigvezetik a folyamat minden lépését, és képeket tartalmaznak, amelyek segítenek az út mentén.

Ha inkább kihagyja a manuális beállítást, akkor telepítheti is A CyberGhost felhasználóbarát böngésző-kiterjesztése a Chrome vagy a Firefox számára. A böngésző kiterjesztése megkönnyíti a biztonságos protokollok közötti váltást vagy a CyberGhost bármelyikének a választását 5700+ szerver 90 országban.

A romániai CyberGhost egy magánélet-barát VPN, a szigorú bejelentkezési politika és a határozott elkötelezettség az átláthatóság iránt amit a Linux felhasználók értékelni fognak. A lehető legjobb névtelenségért fizethet a CyberGhostért is a Bitcoin segítségével.

A CyberGhost segítségével kihasználhatja az Ön előnyeit is 24/7 élő chat támogatás és akár 7 egyidejű eszközcsatlakozás. A CyberGhost a 1 napos ingyenes próbaverzió és nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia így kipróbálhatja a szolgáltatást kockázatmentesen. Ha még mindig nem biztos benne, vessen egy pillantást a pozitív dolgokra, amelyeket az igazi felhasználók mondhatnak a CyberGhostról.

  MPLS vs. VPN: Care este diferența și care este mai sigur în 2023?

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; dedikált profil mutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

CyberGhost VPN

3. Surfshark

5 legjobb VPN Linuxhoz - tesztelt és frissített 2023-ra

A Surfshark azon kevés VPN-szolgáltatók egyike, amelyek a natív Linux VPN kliens. A dedikált alkalmazás kompatibilis az Ubuntu és a Debian eszközökkel. A Surfshark rendelkezik egy könnyen követhető útmutatóval, amely végigvezeti Önt a telepítési folyamaton, minden lépésről képpel együtt.

A natív kliens biztonságos titkosítást és OpenVPN protokollokat használ, és a Linux felhasználók választhatnak az UDP és a TCP között az alkalmazás felületén. Noha nincs grafikus felhasználói felület (GUI), a parancssori felületen könnyű navigálni egyszerű parancsokkal.

A Surfshark Linux kliense megkönnyíti a Surfshark bármelyikének kiválasztását 1041+ szerver 61+ országban a világ körül. A szolgáltató székhelye a magánélet-barát Brit Virgin-szigetek, és rendelkezik a szigorú bejelentkezési politika, tehát ez a VPN tömeg kedvence a névtelenség és a magánélet védelme érdekében. Te is fizetni névtelenül kriptovaluta szolgáltatással.

Megkeresheti a Surfshark-t 24/7 élő chat támogatás ha segítségre van szüksége a telepítési folyamatban. A VPN szintén a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és támogat egy korlátlan számú egyidejű kapcsolat egyetlen előfizetéssel.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Surfshark

4. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

ExpressVPN a natív Linux kliens egyszerű parancssori felülettel rendelkezik, és kompatibilis az Ubuntu, a Mint, a Debian, a Fedora és a CentOS. A szolgáltató kézi konfigurációs útmutatót is kínál az OpenVPN és a PPTP számára, ha ezt az útvonalat preferálja.

Ez a magánélet-barát VPN a Brit Virgin-szigeteken található, és rendelkezik egy szigorú bejelentkezési politika, valamint a képesség fizetni névtelenül a Bitcoin-nal, így kiváló választás az adatvédelem és a biztonságos torrenting számára.

A biztonságos titkosítás mellett a Intelligens hely funkciót, valamint a TCP és az UDP protokollok közötti könnyű váltás lehetőségeit, az ExpressVPN Linux kliense is tartalmazza beépített DNS-szivárgás-védelem, amelyet a Linux felhasználók gyakran hiányoznak.

Az ExpressVPN a webhelyükön elérhető részletes útmutatókat tartalmaz, amelyek végigvezetik a telepítési folyamatot. Az útmutató azt is elmagyarázza, hogyan kell manuálisan kiválasztani az ExpressVPN-ket 3000+ szerver 160+ helyen a világ körül.

  Как да получите IP адрес на Турция отвсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

A felhasználók dicsérik az ExpressVPN szerverhálózatát azért, hogy képes megkerülni a népszerű streaming tartalom kemény geoblokkjait.

A VPN-igényeitől függően az ExpressVPN biztonságos böngésző-kiterjesztései a Chrome és a Firefox számára szintén remek lehetőség lehetnek az Ön számára.

Bármelyik útvonalat választja, kihasználhatja az ExpressVPN előnyeit villámgyors sebesség, 24/7 élő chat támogatás és 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Csatlakozhat akár 5 egyidejű eszköz.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

ExpressVPN

5. Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférési eszközök

A privát internet-hozzáférésnek (PIA) a felhasználóbarát natív Linux kliens ami hihetetlenül egyszerű navigálni a felhasználói felület miatt. A legtöbb versenytársától eltérően, A PIA nem követeli meg, hogy parancsokat írjon a VPN telepítéséhez vagy használatához.

Használhatja a PIA gyorscsatlakozási funkciójának előnyeit, vagy manuálisan kiválaszthatja a listából 3000+ szerver 33+ országban a világ körül. A natív kliens beépített DNS-szivárgás-védelemmel rendelkezik, és lehetővé teszi az OpenVPN, IPsec / L2TP és PPTP protokollok közötti váltást..

Nagy sebessége ellenére a PIA nem nagyszerű streaminghez, mivel képtelen hozzáférni olyan népszerű streaming webhelyekhez, mint a Netflix. Ugyanakkor a szolgáltató erős P2P támogatása és nem naplózási politika tedd ezt a népszerű választást a kínzásnak. A szolgáltatásért névtelenül is fizethet a Bitcoin segítségével.

A PIA lehetővé teszi, hogy csatlakozzon akár 5 eszköz egyszerre egyetlen előfizetéssel. Nincs ingyenes próbaverzió, de a PIA kínál egy 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Privát internet-hozzáférés

Következtetés

Frusztráló lehet, ha a VPN Linux támogatása elmúlik, miközben a Windows és a MacOS felhasználók robusztus, felhasználóbarát natív alkalmazásokat élveznek. Szerencsére a VPN-ek bármelyikével a listán, élvezheti a legjobban értékelt VPN-ek összes biztonsági, adatvédelmi és geográfiai képességét a Linux eszközén.

Ha továbbra sem tudja eldönteni, hogy a VPN melyik a legmegfelelőbb, akkor nézd meg a VPN-ajánlatok és kuponok jelenlegi listáját a költségvetés-barát lehetőségek szempontjából..

További irodalom

A legjobb VPN összességében

VPN ajánlatok és kuponok

Az online adatvédelem végső útmutatója