5 най-добри VPN за Финландия – за безопасност, стрийминг и скорости през 2023 г.

Финландия не е страна, в която трябва да се притеснявате от цензурата; можете лесно да получите достъп до Google, Facebook, YouTube и други.

Но има някои неща, които не можеш да направиш във Финландия. Например, незаконно е торентът. И – да си такъв, какъвто си във Финландия – няма да можете да гледате телевизионни предавания или да предавате геоблокирано съдържание, като в Netflix и BBC.

за щастие, VPN може да ви помогне с това. Освен за осигуряване на вашата интернет връзка (която може да ви предпази от хакери, вируси и правителствено наблюдение), VPN може да промени вашия IP адрес и да ви даде достъп до хиляди уебсайтове от цял ​​свят..

Но с толкова много VPN на пазара, как да разберете кои са най-добрите VPN мрежи за Финландия? Нашите експерти състави списък на първите пет VPN за Финландия. Всички тези VPN мрежи имат редица сървъри в различни страни, включително Финландия, като ви осигуряват безопасен достъп до стрийминг доставчици като Elisa Vihde и безплатни излъчващи канали като Areena.

Тези VPN мрежи могат също да имат достъп до Netflix и BBC iPlayer и те позволяват торент на някои от техните сървъри. Дори намерихме няколко отлични VPN, които предлагат услуги на фински! А за VPN, които не са, те са всичко толкова лесно за инсталиране и удобно за използване, няма да имате проблем с използването им.

Ние ви насочваме какво да търсите в VPN, но можете и вие скочете надолу към списъка, ако искате да започнете.

VPN може да ви помогне торент, поток и много повече! 

Както споменахме по-горе, докато във Финландия няма много цензура, има и други неща, които са незаконни. Едно от тях е порой.

Финландия не изпълнява изцяло правилото си за безразбор, но, но хората са били глобявани преди за изтегляне на авторско съдържание. Ако сте във Финландия и искате да торент, най-добре е да използвате VPN.

Друга причина да използвате VPN във Финландия е, ако искате да предавате поточно съдържание, което е достъпно само някъде другаде. Финландия има само около 40% от телевизионните предавания и филми на Netflix, които се предлагат в САЩ. По същия начин, ако пътувате в чужбина от Финландия и искате да стриймвате на Elisa Vihde, VPN със сървъри във Финландия може да ви помогне.

В допълнение към тези функции, VPN е чудесен начин да се защити вашата интернет връзка и да се защитят вашите данни.

Ето какво трябва да търсите в VPN за Финландия:

 • Редица сървъри в различни страни. Голям брой сървъри обикновено се превежда на по-бързи скорости и повече места, с които можете да се свържете.
 • Сървъри във Финландия. Ако искате да се свържете с финландски уебсайтове, ще ви е необходим сървър във Финландия. Освен това наличието на сървъри в близост може да увеличи скоростта ви.
 • Разрешение за торент. Не всички VPN разрешават торентинг на сървърите си, докато други VPN разрешават торентинг само на конкретни сървъри. Ако това е една от целите ви за използване на VPN, уверете се, че ще можете да провеждате торент, без да получавате глоба или да загубите VPN лиценза си.
 • Достъп до geoblocked съдържание. Netflix, BBC и други поточни сайтове откриват VPN и ще блокират връзката ви, ако забележат, че използвате такава. Има обаче някои VPN, които знаят как да заобиколят тези ограничения. За да сте сигурни, че възможностите ви за стрийминг не са ограничени, потърсете VPN, което успешно деблокира тези уебсайтове.
 • Добра клиентска поддръжка. Това вероятно е една от най-пренебрегваните функции в VPN, но е важна. Ако имате проблеми със свързването, ако уебсайт е блокиран или ако вашият VPN по някакъв начин не работи, ще искате налична поддръжка на клиенти, която ще помогне. Изберете VPN, който има денонощна поддръжка на клиенти, за предпочитане чрез чат на живо. Бонус, ако имат поддръжка на фински (един от VPN-ите по-долу!).
 • Безплатна пробна версия или гаранция за връщане на парите. Не искате да купите нещо, без да опитате първо. Уверете се, че можете да получите възстановяване на средства или да изпробвате първо VPN, преди да се ангажирате.
  Az online cenzúra növekvő mintázattal rendelkezik. Hol van az országod?

Сега, когато знаете какво да търсите, е време да разгледате най-добрите VPN за Финландия.

Най-добрите VPN за Финландия

1. NordVPN

# 1 VPN за Финландия

NordVPN устройства

 • 37 сървъра в рамките на Финландия
 • Отлична денонощна поддръжка на клиенти.
 • Бързи скорости и стабилни връзки
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

NordVPN предлага непобедими функции за защита, включително 2048-битово AES криптиране, избор на протоколи за сигурност, двойна VPN и DNS защита от теч. Това означава, че можете да се доверите, че връзката ви ще бъде защитена. NordVPN също така позволява торент на някои от своите 4000 сървъра и е една от малкото топ VPN услуги, които все още могат да заобиколят геоблоковете в US Netflix. накрая, Неговата стриктна политика без регистрация гарантира, че вашите данни и информация остават в безопасност.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вижте оферти Прочетете отзиви

2. ExpressVPN

Най-бързият VPN с поддръжка на фински

Ползи за ExpressVPN

 • Над 1500 сървъра в 148 страни, включително Финландия
 • Голяма гама от протоколи и функции за сигурност, за да запазите връзката си в безопасност
 • Строгите правила за регистрация не гарантират анонимност
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Един от най-бързите налични VPN, ExpressVPN позволява на потребителите достъп до гео ограничено съдържание от целия свят, включително и от САЩ Netflix. Функцията му за разделно тунелиране означава, че потребителите могат безопасно да проверяват банковата си сметка във Финландия, използвайки финландски сървър, докато търсят поточно съдържание в САЩ, без да нарушават сигурността или поверителността. Разширенията на браузъра осигуряват друго ниво на сигурност наред с 256-битовата AES сигурност, DNS / IPv6 защита от теч и превключвател за убийство.

  Urmăriți NCAA March Madness Live de oriunde - Actualizare 2023

ExpressVPN има сървъри в рамките на Финландия които поддържат редица протоколи за защита, включително OpenVPN, L2TP / IPsec и PPTP. Най-доброто от всички, ExpressVPN предлага поддръжка на клиенти на фински, така че няма да имате проблеми с навигацията в уебсайта или продукта.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Вижте оферти Прочетете отзиви

3. Trust.Zone

Лесен за използване VPN, който поддържа P2P

5 най-добри VPN за Финландия - за безопасност, стрийминг и скорости през 2023 г.

 • Подкрепя торент и P2P дейности
 • Способен да заобиколи geoblocking, включително Netflix
 • 130 сървъра в 32 страни
 • Прост интерфейс с по-подробни опции за напреднали потребители

Trust.Zone е един от наличните най-лесни за използване VPN мрежи който все още е в състояние да заобиколи геоблоковете на Netflix. Trust.Zone няма най-голямата сървърна мрежа с малко под 130 сървъра в 32 страни, включително такава във Финландия, но нейното най-модерно криптиране и стриктни политики без регистрация повече от това компенсират. 256-битовото AES криптиране, превключвател за убийство и изборът на OpenVPN или L2TP през IPSec гарантират, че връзката ви е частна и защитена.

Trust.Zone поддържа торрент и P2P връзки на своите сървъри и предлага анонимни опции за плащане, като биткойн, за да гарантира поверителността ви от момента, в който се регистрирате. Trust.Zone предлага a 3-дневна безплатна пробна версия, както и 10-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да сте сигурни, че това е правилният VPN за вас.

Trust.Zone може да деблокира:

 • Нетфликс

Поддържа торенти:

 • Да, P2P връзките са позволени

Trust.Zone работи на тези устройства:

 • Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, AppleTV, Amazon Fire TV, Chromecast, Nintendo, PlayStation, Roku, Xbox

Вижте оферти Прочетете отзиви

4. CyberGhost

Голям брой сървъри във Финландия

5 най-добри VPN за Финландия - за безопасност, стрийминг и скорости през 2023 г.

 • Над 3 700 сървъра са достъпни с 12 налични във Финландия
 • Торент и поточно предаване разрешено на специализирани сървъри
 • Лесна за използване платформа и интерфейс
 • Седем едновременни връзки означават, че потребителите могат да защитят всички свои устройства с един лиценз.
  Poročilo: Priljubljeni spletni trgovec izpostavlja kupce po vsem svetu

CyberGhost наистина е увеличил тяхното представяне и продукт през последните две години. Компанията продължава да разширява своята сървърна мрежа (над 1300 налични!) С 12 налични във Финландия. В допълнение, CyberGhost работи в широк спектър от операционни системи и осигурява седем едновременни връзки на лиценз – това са много устройства, които да се използват наведнъж 256-битовото AES криптиране, защитата от течове на DNS и IP и автоматичният превключвател за защита гарантират, че връзките са сигурни и частни.

CyberGhost също позволява на потребителите достъп до гео ограничено съдържание, включително Netflix и Hulu от САЩ, и той има специални сървъри за споделяне на файлове и торент.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Вижте оферти Прочетете отзиви

5. ЧастенVPN

Солиден, основен VPN, който отговаря на всички ваши нужди

5 най-добри VPN за Финландия - за безопасност, стрийминг и скорости през 2023 г.

 • Перфектен за стрийминг
 • Без ограничения на честотната лента или използването.
 • Достъпна поддръжка на клиенти и лесни за четене ръководства за настройка.
 • 56 сървъра по целия свят, включително Финландия

Докато PrivateVPN може да няма най-много сървъри, има места в по-голямата част от земното кълбо, включително Финландия. Това му позволява да деблокира гео ограничено съдържание и поточно съдържание, включително от финландски стрийминг услуги, с бързи скорости. То поддържа редица протоколи, включително OpenVPN, осигурявайки възможно най-добрата сигурна връзка. Това гарантира, че информацията ви е безопасна независимо дали се свързвате с потребители в силно цензурирани страни като Русия или изтегляте торенти във Финландия. Потребителите също се възползват от неограничена честотна лента и изтегляне.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Вижте оферти Прочетете отзиви

Когато избирате VPN за използване във Финландия, сигурността и поверителността трябва да са в горната част на списъка ви с нужди. Всички VPN в нашия списък предоставят тези и много други. Всички те също предлагат гаранции за връщане на парите, така че можете да намерите подходящия VPN за вашите нужди.

За да научите повече за това, защо трябва да инвестирате в VPN, независимо дали се свързвате от Финландия или другаде по целия свят, прочетете нашето VPN ръководство. Ако искате да видите други страхотни VPN опции, щракнете тук.