Nézze meg Anglia és Dél-Afrika krikettjét bárhonnan 2020-ban

Dél-Afrika ad otthont Anglia krikettcsapatának 2019 decemberétől 2020 februárjáig. Két hónapos mérkőzések lehetőséget adnak e két nemzet számára a nemzetközi dicsekedési jogokra. De ha nem az Egyesült Királyság vagy Dél-Afrika határain belül van, a földrajzi blokkok megakadályozzák, hogy láthassa a mérkőzéseket.

Senki sem akarja kihagyni a tesztet, az ODI-t vagy a Twenty20-ot amiről a rajongók az elkövetkező években beszélnek. De néha csak nem tudsz segíteni. Talán külföldön élsz. Talán utazol. Másik út, szükséged van egy módra, amellyel ezek a csapatok játszanak.

Megjöttél a megfelelő helyre. VPN-mel és a gyors útmutatómmal, láthat mindenki Anglia dél-afrikai turnéjáról.

Rövid útmutató - Nézze meg az Egyesült Királyság adását a MOST TV-n

A MOST TV-vel Sky Sky-fiók nélkül folytathatja a Sky Sports közvetítését. A MOST TV használatához meg kell adnia egy brit címet. Az Anglia és Dél-Afrika krikettmeccseinek NOW TV-n való megtekintéséhez kövesse az alábbi utasításokat:

 1. Válasszon egy nagysebességű VPN-t és szervert az Egyesült Királyságban. ExpressVPN olyan nagy sebességgel rendelkezik, amelyre szüksége van ahhoz, hogy lépést tartson a kriketttel.
 2. Feliratkozás és telepítés az alkalmazásra. Nyissa meg az alkalmazást és jelentkezzen be. Válasszon ki egy szervert az Egyesült Királyságban.
 3. Nyissa meg a nowtv.com webhelyet, és vásároljon egy napi vagy havi bérletet a Sky Sports programhoz. Ha nincs brit hitelkártyája, vásároljon egy NOW TV ajándékkártyát a currys.co.uk webhelyen, és kövesse az utasításokat az ajándékkártyára történő átváltáshoz..
 4. Jelentkezzen be a MOST TV-be és közvetítse a mérkőzéseket!

Nézze meg az angliai és a dél-afrikai krikett most!

Rövid útmutató - Nézze meg az Egyesült Királyság sugárzását a Sky Sports csatornán

A Sky Sports az angliai és a dél-afrikai krikettmeccseket közvetíti az Egyesült Királyságban. A Sky Sports meccseinek streamingjéhez Sky Sky-vásárlónak kell lennie. Az összes krikettmeccs megtekintése a Sky Sports oldalon:

 1. Válasszon nagysebességű VPN-t az Egyesült Királyságbeli szerverekkel. ajánlom ExpressVPN a geoblokkok áttörésére, hogy megnézhesse a krikett-patakjait.
 2. Iratkozzon fel a VPN-re, jelentkezzen be, majd válasszon egy brit szervert.
 3. Lépjen a www.skysports.com webhelyre, hozzon létre egy fiókot, és csatolja a Sky-fiókját a webhely-fiókhoz. Szüksége van Sky-számlaszámára.
 4. Ha készen áll, jelentkezzen be a Sky Sports-ba, és élvezze!

Nézze meg az angliai és a dél-afrikai krikett most!

Miért van szüksége VPN-re az Anglia és a Dél-Afrika krikett megfigyeléséhez

Anglia krikettcsapat Dél-Afrikába utazik télen, és nem csak a strandokon. Számos mérkőzésük van Dél-Afrika ellen, Dél-Afrika pedig egy csúnya utazást akar tenni. Két hónapos krikett történik december 17-től február 16-ig.

De ha ebben az időben nem tartózkodik Dél-Afrikában vagy az Egyesült Királyságban, kihagyhatná ezeket a mérkőzéseket. Ez elfogadhatatlan az Egyenlítő két oldalán. azonban, a földrajzi korlátozások megakadályozhatják, hogy figyeld a két csapat játékát.

A műsorszolgáltatók gyakran blokkolnak országukon vagy régióikon kívüli személyeket a patakok figyeléséig. Mit jelent ez számodra? Ha meg szeretné látni ezeket a krikettmeccseket, úgy kell kinéznie, mintha ugyanazon országban lennél, mint a műsorszolgáltató amíg online vagy.

VPN használatakor ezt megteheti. Ön feliratkozik a VPN-re, majd Ön válassza ki az országot, amelyen keresztül zajlik a streaming forgalom. Ez a hely úgy viselkedik, mint a tartózkodási hely.

Nem kell többé aggódnia a tücsök nemes dicsőségének hiánya miatt, csak azért, mert utazik. Plusz egy VPN megszünteti az online biztonsággal kapcsolatos aggodalmait is.

Amikor VPN-t használ, akkor az titkosítja a hálózati forgalmat. Senki, sem a nyomkövetők, a számítógépes tolvajok vagy más lopakodó hackerek nem férhetnek hozzá és ellophatják az adatait, miközben az interneten utazik.. Ez megóvja magánéletét és névtelenségét bárkitől, aki meg akarja tudni, mit csinál, és hol van online.

Amikor feliratkozik a VPN-re, győződjön meg róla válasszon prémium szolgáltatást.  Robusztus VPN-ek rendelkeznek a HD és a sporteseményekkel való lépést követő sebesség. A legjobb titkosítási protokollokat is használják, online biztonságban.

A prémium VPN-k is további mérföldre tesznek szert védje névtelenségét.

A Kill kapcsolók lekapcsolják a hálózati kapcsolatot, ha a VPN megszakad, biztosítva ezzel, hogy a nem biztonságos internet ne jelenjen meg. A naplózás nélküli házirendek azt jelentik, hogy senki sem követheti nyomon online tevékenységeit. Ezek a speciális szolgáltatások biztonságban maradjon a bejelentkezés és a kijelentkezés után.

Azáltal, hogy internetes szabadságot és online biztonságot kínál, a VPN-k megadják a kívánt internet. Tehát próbáljon meg egy VPN-t megnézni, mit tehet az Ön számára!

3 legjobb VPN az angliai és a dél-afrikai krikett megfigyeléséhez

1. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN az az elérhető leggyorsabb VPN-ek, és képes repülni a földrajzi korlátozásokon túl az egyik legjobb. Ez a legfontosabb választásom, hogy Anglia déli afrikai házigazdáját a krikett pályán nézem.

Az ExpressVPN képessége kerülje a földrajzi blokkokat azt jelenti, hogy segít a Sky Sports nézésében a világ bármely pontjáról. És fantasztikus hálózati sebessége jelent, amit jelent nem kell aggódnia a ledobott keretek vagy a pufferolás miatt.

Szerezd meg ezt a legjobb streaming teljesítményt az ExpressVPN-n több mint 3000 szerver 94 országban–Az Egyesült Királyságot és Dél-Afrikát is beleértve.

Ha titkosítás nélkül kapcsolatban kell maradnia más alkalmazásokkal, az ExpressVPN lehetővé teszi ezt. Az alkalmazás lehetővé teszi szét a forgalmat a helyi kapcsolatok között, mondjuk a Chrome-on és a VPN-en.

Ez a megosztott alagút funkció lehetővé teszi böngészhet a helyi webhelyeken a VPN nélkül, miközben a VPN-en keresztül a világ minden tájáról tartalmat közvetít, mint a krikett-mérkőzések Dél-Afrikában.

Probléma merül fel bármelyikével öt eszközcsatlakozás? enged 24/7 élő chat támogatás kisegít.

Kísérletezzen az ExpressVPN használatával a 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Nézze meg, hogy megy, és kap visszatérítést az első 30 napon belül, kérdés nélkül.

Nézd meg teljes áttekintés további információt az ExpressVPN-ről és minden lehetséges teendőről.

Pénzvisszafizetési garancia: Bármikor, a regisztrációtól számított 30 napon belül.

Az ExpressVPN feloldhatja:
MOST TV, Sky Sports, ESPN, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu, Netflix, YouTube, HBO GO és Sling TV.

Támogatja a torzítást:
A P2P megengedett minden szerveren.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:
Bizonyos útválasztók, Android, Chrome, Android TV, Firefox, iOS, Windows, macOS és Linux.

Nézze meg az Anglia és a Dél-Afrika krikettjét az ExpressVPN használatával!

2. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Prémium szolgáltatások, gyors, megbízható hálózat és kiváló ár. Ez minden, amit a VPN-ben igényelhet. Mindezek a tények fantasztikus választássá teszik a két hónapos krikett megnézését.

NordVPN a A SmartPlay szolgáltatás segít áttörni a geoblokkokon a MOST TV-n és sok más streaming szolgáltatáson keresztül, közvetlenül a sporthoz. Aztán, miután csatlakozik, a hálózat rendelkezik a szükséges sebesség lépést tartani a pályán lévő összes fellépéssel.

A kapcsolat megtalálása egyszerű a NordVPN segítségével. Válasszon egy országot az alkalmazás térkép-felületén és olyan, mintha ebben az országban tartózkodna - legyen az Egyesült Királyság vagy Dél-Afrika. A prémium VPN megkönnyíti a csatlakozást bármelyikéhez 5400+ szerver.

Ha segítségre van szüksége, Az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető.

A NordVPN egyszerű módszert kínál kipróbálására teljes visszatérítés a feliratkozástól számított 30 napon belül. Használja ki a havi szolgáltatás előnyeit az összes streaming és egyéb fejlett funkciók felfedezéséhez. És nem számít, megengedheti magának, hogy felhasználja hat készülék egyszerre előfizetéssel.

Tudjon meg többet az NordVPN-ről a szakértői felülvizsgálat.

Pénzvisszafizetési garancia: 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:
Sky Sports, MOST TV, Showtime, Sling TV, YouTube, Hulu, Amazon Prime Video, HBO GO és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:
Elérhető a P2P speciális szerverekkel.

A NordVPN ezen eszközökön működik:
Néhány útválasztó, Windows, Linux, Chrome, iOS, Android TV, Firefox, Android és macOS.

Nézze meg az Anglia és a Dél-Afrika krikettjét a NordVPN Now segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost megkülönbözteti magát az egyéb szolgáltatásoktól speciális szerverek. Szüksége van-e kapcsolatra a kedvenc krikettcsapat közvetítésével, vagy a legújabb és legforróbb TV-sorozat legyőzésével, A CyberGhost fedezte magát.

A több mint egy hálózattal 5700 szerver 89 országban, A CyberGhost rengeteg csatlakozással rendelkezik streaminghez olyan webhelyeken, mint a NOW TV. Ez ad neked több mint 450 szerverválasztás az Egyesült Királyság és Dél-Afrika között.

Valami egyedülálló a CyberGhost esetében bizonyos műsorszolgáltatók számára elérhető szerverek. Ezek a szerverek garantálja a csatlakozásokat annak a műsorszolgáltatónak.

Szeretne valami kínzó dolgot csinálni a streaming mellett? A CyberGhost kiszolgálókat kínál a segítséghez ezzel is.

Hasznos és érzékeny élő chat támogatás minden kérdésre elérhető.

A CyberGhost nagylelkűvé teszi 45 nap alatt kipróbálhatja a pénz-visszatérítési garanciával. Másfél hónapot kap, hogy rendetlenkedjen vele, miközben teljes visszatérítésre jogosult, ha véletlenül meggondolja magát..

Élvezze a krikett és más streaming szórakoztató programokat hét egyidejű eszköz a CyberGhost tervével.

a alapos szakértői felülvizsgálat megmutatja az összes olyan szolgáltatást, amely a CyberGhost kiváló szolgáltatást nyújt.

Pénzvisszafizetési garancia: 45 napon belül.

A CyberGhost feloldhatja:
Sky Sports, MOST TV, ESPN, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Sling TV, YouTube TV, TF1 és Netflix.

Támogatja a torzítást:
A torrenthez kifejezetten kiszolgálókat használhat.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:
Amazon Fire TV Stick, Linux, Windows, Firefox, iOS, Android TV, Android, macOS, Chrome és néhány útválasztó.

Nézze meg az Anglia és Dél-Afrika krikettjét a CyberGhost Now segítségével!

összefoglalás

Dél-Afrika és Anglia a krikettpályán két hónapig, mindenféle mérkőzésen. A VPN használatával nem kell egyetlen hangon kívül hagynia kezdve Benoni-ban és Centurion-ban. Tehát iratkozzon fel most és készen állsz, amikor a bíró felhívja a „Play” -t.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy melyik VPN az Ön számára, azt javaslom ExpressVPN azért nagy sebesség és képesség a geoblokkok könnyű eljutására.

Takarítson meg előfizetésén (miért nem szeretné?) Azáltal, hogy megnézte a ajánlatok és kuponok oldal.

További irodalom

Többet megtudhat a VPN-ekről és mindaztól, amit az Ön számára megtehetnek, amikor meglátogatja ezeket az oldalakat:

 • A legjobb VPN-ek Dél-Afrikában - a biztonság és a sebesség szempontjából
 • A legjobb BBC iPlayer VPN-ek, amelyeket online külföldön nézhetnek
 • Hogyan nézheti meg a Sky Sports és a Sky Go bárhol könnyedén
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me