5 najboljših razširitev VPN Chroma: HITRO IN ZANESLJIVO v letu 2023

Medtem ko ste na spletu, vaš brskalnik nenehno pošilja informacije, ki jih zbira o vas, na vsako spletno mesto, ki ga obiščete. Deli vaše lokacije IP, operacijski sistem, strojno opremo in celo informacije o drugih napravah, povezanih v vaše omrežje. Če spletno mesto, ki mu zaupate, na primer Google ali YouTube, lahko dostopa do teh informacij, ne da bi sploh vedel, samo predstavljajte si, kaj bi zlonamerno spletno mesto lahko ugotovilo.

Z uporabo nezaščitenega brskalnika so vaši osebni podatki, kot so gesla in varnostne kode, ranljivi. Dobra razširitev VPN bo šifrirala promet vašega brskalnika, tako da kriminalci ne bodo mogli uporabljati vaših osebnih podatkov da vdrejo v svoje račune.

Poleg zaščite povezave bo razširitev VPN brskalnika maskirati svojo IP lokacijo in vam dovolijo ogled geoblokirane vsebine in obhod cenzure od koder koli po svetu.

Vendar pa, vaša spletna varnost je odvisna od izbire ene najboljših razširitev, ki so na voljo. Vtičnik za pod-par VPN lahko napravo pusti ranljivo, ali celo puščajo svoje podatke tretjim osebam sama.

Za optimalno varnost boste morali zagotovite, da izbrana storitev ne vodi dnevnikov zgodovine brskanja. Neomejena pasovna širina in hitra povezava so tudi obvezni, in če nameravate pretakati geoblokirane medije, boste želeli tudi storitev, ki je sposobna zaobiti sodobno tehnologijo proti VPN.

Preizkusili smo najboljše razširitve VPN za Chrome in izbrali najljubše na podlagi varnost, hitrost in uporabniška izkušnja. Tu je kratek povzetek naših najboljših krajev – si lahko preberete več spodaj.

Hitri vodnik: Najboljše razširitve Chrom-a za VPN za leto 2023

  1. NordVPN zelo hitra razširitev proxy za Chrome šifrira promet vašega brskalnika in prikriva vaš IP naslov da ostane vaša spletna aktivnost anonimna.
  2. ExpressVPN’s vtičnik je eden najhitrejših na trgu in ne bo hranil dnevnikov zgodovine brskanja.
  3. Ščit omrežne točke: Če uporabljate zanesljivo in proračunu prijazno možnost, je razširitev brskalnika Hotspot Shield odlična izbira.
  4. Varnejši VPN ponuja impresivno hitro in varno razširitev VPN za Chrome s 500 MB brezplačne pasovne širine vsak mesec.
  5. ZenMate VPN vključiti šifrira ves promet vašega brskalnika za zagotovitev vaše anonimnosti in spletne varnosti.

Pridobite 75% popusta NordVPN zdaj!

Tukaj je razlog, zakaj morate uporabiti eno od najboljših razširitev VPN-ja za Chrome

Dobra razširitev brskalnika VPN bo odblokirajte geoblokirano vsebino, zavarujte svojo povezavo in skrijte svoje osebne podatke pred hekerji in kibernetskih kriminalcev.

Na žalost številne razširitve VPN, ki so na voljo, niso varne. Pravzaprav so nekatere celo ujeli z rdečimi rokami, ki izkoriščajo uporabnike in puščajo svoje zasebne podatke brez njihove vednosti. Zaradi tega je pomembno, da zaščitite svojo povezavo z zaupnim vtičnikom brskalnika VPN.

  A kertfalon a Netflix van! Így nézheti meg ezt 2023-ban

Število razširitev VPN, ki so na voljo v Chromovi podatkovni bazi, se lahko zdi prekomerno. Na izbiro je toliko možnosti, in vsaka razširitev trdi, da je najboljša.

Moral bi izogibajte se samostojnim vtičnikom in namesto tega se odločite za tiste, ki so objavil zaupanja vredni ponudniki VPN. V najboljšem primeru so samostojne možnosti le pooblaščenci, ki ne bodo šifrirali vaših podatkov, v najslabšem primeru pa bi lahko bili zlonamerni programi, namenjeni zbiranju vaših osebnih podatkov.

Vsi naši najboljši izbirniki so povezani z zaupanja vrednimi ponudniki VPN-jev in nudijo vse, kar je potrebno za zaščito vaših podatkov in vašo varnost v spletu.

Najboljše razširitve VPN – celotna zajemalka za leto 2023

1. NordVPN

5 najboljših razširitev VPN Chroma: HITRO IN ZANESLJIVO v letu 2023

Podatkovna razširitev ponudnika NordVPN ponuja končna kombinacija svobode in zasebnosti. Za razliko od aplikacij, ki so lačni, je ta razširitev lahka in ne bo upočasnil računalnika. Ko se prijavite s svojim računom NordVPN, bo samodejno začel zaščito s povezavo z najboljšim strežnikom, ki je na voljo.

Neverjetno vsestranski vtičnik je združljiv z napravami Chrome, Firefox in Android. Za dodatno varnost boste to zmogli trajno onemogoči WebRTC. WebRTC privzeto deluje v večini brskalnikov in lahko pušča vaš IP naslov, tudi če uporabljate VPN. Z uporabo funkcij CyberSec NordVPN se podaljšek podvoji tudi kot zaviralec oglasov in zlonamerne programske opreme.

Za prijavo v razširitev potrebujete naročnino NordVPN. Z 5.200+ strežnikov po vsem svetu, všeč vam bo, kar ponuja NordVPN. To je absolutno najljubši oboževalec, storitev pa lahko preizkusite brez tveganja 30 dni garancija za vračilo denarja.

 NordVPN lahko odblokira: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo: Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe NordVPN

2. ExpressVPN

expressvpn krom podaljšek (2)

ExpressVPN’s uporabniku prijazno Vtičnik vam omogoča popoln nadzor nad vašo povezavo, ne da bi se vam bilo treba oddaljiti od brskalnika. Za razliko od večine razširitev VPN, šifrira vse podatke, ki potujejo po vašem omrežju.

  Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?

Če se spopadate s spletnimi mesti, ki vas blokirajo, če jim onemogočite dostop do GPS-a vaše naprave, lahko ponarejate svojo geolokacijo HTML5 da vam omogočim dostop brez ogrožanja vaše anonimnosti.

Razširitev ExpressVPN in aplikacija naredi močna spletna varnost kombinacija. Z hitrosti strele, neomejena pasovna širina, in izbiro več kot 3000 svetovnih strežnikov, ni čudno, da je ExpressVPN ljubitelj oboževalcev.

 ExpressVPN lahko odklene: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo: Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. Ščit za žarišče

Razširitev Chroma za Hotspot Shield

Chromova razširitev Hotspot Shield je vrhunsko varnostno orodje.

je super za začetnike, in nastavitev je enostavna. Lahko ga prenesete, namestite in povežete z njim samo en klik.

Vtičnik uporablja vojaško šifriranje za zaščito vaših podatkov. Vgrajena Blokiranje WebRTC preprečuje puščanje IP in ima an zaviralec oglasov in zlonamerne programske opreme, tudi!

Lahko preizkusite vožnjo Hotspot Shield-a omejena brezplačna različica pred nadgradnjo na premijski paket, podprt s 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Svoje visoke hitrosti in neomejena pasovna širina vas bo pomanjšal. Odlične stvari, ki jih o njih govorijo uporabniki, lahko preberete tukaj.

 Ščitnik dostopnih točk se lahko sprosti: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Podpira hudourništvo: Da, P2P je dovoljen na vseh strežnikih.

Hotspot Shield deluje na teh napravah: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Oglejte si ponudbe zaščitnih mest za Hotspot

4. varnejšiVPN

safervpn-krom-podaljšek

Razširitev programa SaferVPN za Chrome je odlična možnost za začetnike VPN in veterani podobni. Uživali boste v preprostosti nastavitev z enim klikom od namestitve do povezave. In ne šalimo se – res je potreben le en klik, da zagotovimo svojo spletno prisotnost.

Prav tako lahko dostopate 24/7 služba za stranke neposredno v priponki, zato je pomoč vedno na dosegu roke.

Čeprav se v skupnosti VPN pojavljajo vprašanja, ali razširitev SaferVPN šifrira vaše podatke, smo s svojim osebjem za podporo strankam potrdili, da to počne šifrirajte vse podatke brskalnika.

Če se še niste pripravljeni zavezati, ponuja SaferVPN 500 MB brezplačne pasovne širine vsak mesec tako da lahko preizkusite njegovo storitev. Če pa vam je ta razširitev všeč, boste zelo radi celovite storitve VPN SaferVPN. Resnično ne morete narobe z varnostnimi funkcijami višjega cenovnega razreda, zelo velikimi hitrostmi in neomejeno pasovno širino.

  Kako dobiti besplatnu probnu inačicu VyprVPN - najlakši hack za 2023. godinu

Najboljše od vsega preizkusite celoten paket 30 dni brez tveganja. Spodaj je opisano, kaj pravijo uporabniki o SaferVPN.

SaferVPN lahko odklene: HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer in drugi.

Podpira hudourništvo: Da.

SaferVPN deluje na teh napravah: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox in usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe SaferVPN

5. ZenMate VPN

zenmate-krom-podaljšek

Če iščete razširjeno VPN razširitev v proračunu, je ZenMate-jeva razširitev VPN-ja odlično! Svoje brezplačna različica ponuja a ogromen nabor funkcij z malo kompromisov. To je tudi ena izmed najpreprostejši na trgu za nastavitev in konfiguracijo.

Ena od posebnosti razširitve je SmartPrice, ki je vnaprej omogočen. SmartPrice vam prihrani denar ko nakupujete prek spleta, tako da prikažete ustrezne ocene izdelkov in primerjave cen. Njegove varnostne funkcije vključujejo Blokiranje, šifriranje WebRTC in NATFirewall ki preprečuje, da bi hekerji skenirali vašo napravo.

Kot bonus bo njegova funkcija AlwaysOn zagnala zaščito VPN takoj, ko se povežete z internetom zagotovite, da vaši osebni podatki niso nikoli izpostavljeni.

Vrhunska različica ZenMate je proračunu prijazna, za razliko od brezplačne različice pa ponuja neomejene hitrosti in strežniki po vsem svetu. To boste lahko tudi storili povežite do pet naprav na vaš račun hkrati.

Dobra novica je, da vam bo ZenMate ob aktiviranju brezplačnega računa 7-dnevno brezplačno preizkušanje njihovih premium storitev. Uporabniki hrepenijo o ZenMateu in ni težko razumeti, zakaj!

ZenMate lahko odklene: Netflix.

Podpira hudourništvo:  Da. Brez namenskih profilov hudournikov, vendar omogoča promet P2P.

Zenmate deluje na teh napravah: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome, Firefox, Opera.

Oglejte si ponudbe ZenMateVPN

Izboljšajte Chrome z najboljšimi razširitvami VPN

Čeprav priporočamo, da greste na varno pot in uporabite namenske odjemalce VPN, so te razširitve izjeme od pravila. Ne glede na to, ali gre za anonimnost, deblokiranje ali zdravo ravnovesje obojega, ki ga iščete, ga boste našli tukaj.

Vsi imajo radi dobro kupčijo. Oglejte si najboljše ponudbe VPN v letu 2023, ki jih posodabljamo tedensko

Morda bi vam bilo všeč tudi:

  • Kako narediti Chrome Incognito resnično zasebnega leta 2023
  • Najboljših 5 (resnično) brezplačnih VPN-jev za Google Chrome leta 2023
  • Najboljši VPN-ji za Android
  • Najboljši VPN-ji za Windows