5 najboljih VPN-a za Brazil – zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini

Živite li ili posjetite Brazil i borite se da uhvatite najnoviju svoju epizodu omiljena emisija na američkom Netflixu? Ili ste zabrinuti zbog izvješća o tome internet nadzor u Brazilu, ili sigurnosti svojih podataka i uređaja kada koristite javni wi-fi?

S druge strane, možda ste Brazilac koji živi ili putuje u inozemstvo, frustriran što ne možete pouzdano pristupiti svojim bankovnim računima ili gledajte kanale poput Globo TV-a. Ili novinar koji piše priču o korupciji u državi i traži zaštitu od nje Brazilski zakoni o anonimnosti.

Virtualna privatna mreža (VPN) može riješiti sve ove probleme i mnoge druge, sve dok vi pronađite VPN s pravim značajkama i čvrstu politiku privatnosti. Sa toliko VPN-a niske kvalitete kojima se ne može vjerovati na tržištu, pronalaženje pouzdanih nije jednostavno.

Ovdje smo da bi vam pretragu učinili jednostavnijom. Čitajte dalje kako biste naučili što VPN čini idealnim izborom za upotrebu u Brazilu, i za pristup brazilskim web lokacijama i sadržajima iz drugih zemalja.

Ali prvo, evo kratkog runda najbolje rangiranih VPN-a za Brazil na temelju našeg testiranja. Sve ove usluge imaju brze, pouzdane veze i jaka enkripcija da biste osigurali da vaše mrežne aktivnosti budu sigurne, anonimne i neograničene.

Sažetak: Najbolji VPN-ovi za Brazil

 1. NordVPN
  Možda je najbolji svjetski svestrani VPN, NordVPN nudi ogroman niz brzih poslužitelja, osiguranih dvostrukom enkripcijom.
 2. CyberGhost
  CyberGhost upakuje mnoštvo naprednih značajki u prilagođene aplikacije koje su izvrsne za početnike. Dugoročne pretplate dolaze po vrlo povoljnim cijenama.
 3. ExpressVPN
  S velikim brzinama ExpressVPN je idealan za strujanje i bujicu, a prvak je u zaobilaženju geobloka na Netflixu i sličnim web lokacijama.
 4. VyprVPN
  Jedinstveni Chameleon protokol i serveri nulte znanja daju VyprVPN konkurentnu prednost u sigurnosti i privatnosti.
 5. PrivateVPN
  Unatoč relativno maloj mreži, PrivateVPN pruža veliku uslugu koja je učinkovita, sigurna i vrlo povoljna za proračun..

Što biste trebali potražiti u VPN-u za Brazil

Za turiste i brazilske stanovnike geobloke koje vam sprečavaju pristup
ne-brazilske streaming usluge kao što su američki Netflix, Hulu, HBO, Spotify ili BBC iPlayer su velika gnjavaža.

Važniji je izazov pronalaženje načina za to čuvajte privatne i sigurne podatke i mrežne aktivnosti. Prema brazilskom zakonu, davatelji internetskih usluga moraju na zahtjev vlasti pružiti IP adresu korisnika. To znači da se vaša aktivnost može pratiti i zabilježiti.

Ako koristite javni wi-fi, suočeni ste s većim rizikom špijuniranja i hakiranja. Štoviše, brazilski ustav zabranjuje anonimnost novinara, što znači da bi istraživanje kontroverzne priče moglo vas izložiti javnom uznemiravanju ili prijetnjama odmazde.

Ako ste Brazilac koji putuje u inozemstvo, potreban vam je način za pristup vašim omiljenim stranicama i kritičnim uslugama kod kuće. Od nogometa do sapunica, od A Terra Prometida do Magnifice 70, sve glavne brazilske TV emisije geoblokirane su izvan zemlje.

Uz to, vaša brazilska banka može označiti ili čak zamrznite svoje račune ako im pristupite sa strane IP adrese. Ako se povežete s VPN serverom u Brazilu, moći ćete gledati sve svoje omiljene emisije i sigurno upravljati računima i plaćati račune..

Zapravo se VPN brine za sve te probleme i još mnogo toga. Promjenom IP adrese i šifriranjem internetskog prometa, solidno VPN ne samo da vam pomaže zaobići geoblokove, ali isto tako čuva vaše uređaje od cyber kriminala, vaših privatnih podataka i skrivenog identiteta.

Međutim, samo vrhunska VPN usluga imat će vam sve ove prednosti. Besplatni VPN-ovi su spori i kontaktiraju dosadne oglase, ili čak skupljati svoje podatke. A budući da Netflix i slične web lokacije aktivno blokiraju VPN-ove, trebat će vam jedan s provjerenom evidencijom o izbjegavanju otkrivanja.

Mi samo preporučujemo VPN-ove koji se izdvajaju iz gomile na našem teškom testiranju. Za Brazil, to znači da ove VPN-ove imaju:

 • Izvrsna enkripcija i napredne sigurnosne značajke. Uz jaku enkripciju (npr. Vojnički 256-bitni AES), potražite sofisticirane alate poput sklopke za isključivanje i zaštite od propuštanja DNS i IPv6.
 • Poslužitelji u Brazilu. Trebate barem jedan VPN poslužitelj u Brazilu da biste dobili brazilsku IP adresu i pristupili brazilskim TV kanalima ili lokalnim uslugama poput vaše banke.
 • Poslužitelji u drugim zemljama. Da biste deblokirali bilo koju web stranicu ili uslugu streaminga, potreban vam je pristup poslužitelju unutar te zemlje - SAD za Netflix i Hulu, Ujedinjeno Kraljevstvo za BBC iPlayer BBC itd..
 • Visoke brzine veze. Svi VPN-ovi malo usporavaju vašu brzinu veze zbog procesa šifriranja, ali neki su toliko spori da se ne možete ništa pobrinuti. Brzi poslužitelji posebno su važni za streaming, igre ili bujice ili ako vaša internetska veza ne počinje tako brzo.
 • Transparentna politika privatnosti i nema zapisa. Da biste sačuvali internetsku privatnost i anonimnost, potražite VPN koji ne vodi evidenciju aktivnosti korisnika i ima jasnu politiku privatnosti u kojoj se navodi da vaši podaci NIKADA neće biti pohranjeni ili prodavani.

Najbolji VPN-ovi za Brazil - ovdje su detalji

1. NordVPN

NordVPN uređaji

Ako tražite sveobuhvatni VPN koji se kombinira sigurnost, privatnost, brzina i odličan geoblock zaobilazeći, sve po povoljnoj cijeni, NordVPN bi mogao biti taj za vas.

Sa sjedištem u Panami koji voli privatnost, NordVPN je omiljena publika širom svijeta, popularna po svom mnoge značajke, pravila bez evidentiranja, i sigurnosne mjere vodeće u industriji, uključujući Double VPN, prekidač za zaustavljanje i zaštitu od propuštanja DNS-a.

NordVPN je zahvaljujući svojoj ogromnoj globalnoj mreži od 5000+ servera u 60+ zemalja, uključujući 26 poslužitelja u Brazilu, odličan izbor za zaobilazeći geo-ograničenja i čuvanje podataka daleko od davatelja internetskih usluga i hakeri. Mnogi su poslužitelji optimizirani za strujanje i bujicu.

NordVPN možete koristiti do 6 uređaja istovremeno, a dostupan je na svim većim platformama. Isprobajte, bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca.

 • NordVPN se može deblokirati: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.
 • Podržava bujicu: Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.
 • NordVPN radi na ovim uređajima: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Pogledajte NordVPN ponude

2. CyberGhost

cyberghost više uređaja

Ako ste pridošlica u VPN svijetu i tražite usluga prilagođena proračunu za strujanje, bujicu i anonimno pregledavanje, onda CyberGhost ima upravo ono što vam treba.

Ovaj VPN sa sjedištem u Rumunjskoj nudi kombinaciju jednostavnosti, brzih veza i izvanredne sigurnosti privlačne i korisničke aplikacije. Možete ga pokrenuti dalje 7 različitih gadgeta istovremeno, uključujući Windows, Mac, Android, iOS i Linux uređaje.

S AES 256-bitnom enkripcijom, podrškom za više protokola i drugim sigurnosnim značajkama poput javna wi-fi zaštita, prekidač za ubijanje i DNS zaštita od curenja, CyberGhost osigurava da vaša internetska veza nikada neće biti ugrožena.

Mreža uključuje 3.000+ poslužitelja u 60 zemalja, s 10 poslužitelja u Brazilu. Sve aplikacije uključuju prilagođene načine rada za različite internetske sadržaje, što je jedan od razloga zašto toliki korisnici vole.

CyberGhost ne vodi zapisnike i kad se pretplatite, dobivate račun 45-dnevna garancija povrata novca isprobati uslugu. Možete također iskoristiti prednost a 7-dnevno besplatno probno razdoblje za iOS i Android ako želite testirati prije ulaganja.

 • CyberGhost može deblokirati: Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.
 • Podržava bujicu: Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.
 • CyberGhost radi na ovim uređajima: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Pogledajte ponude CyberGhost-a

3. ExpressVPN

Prednosti ExpressVPN-a

Poznat po svojim super velike brzine, sposobnost prevladavanja čak i teških geoblokova, i napredna sigurnost, ExpressVPN je jedan od najpopularnijih VPN-ova na svijetu. Sjedište je na Britanskim Djevičanskim otocima, sigurno izvan dosega zemalja visokog nadzora.

Mreža ExpressVPN zaštićena je vojnim šifriranjem 256-bitnog stupnja preko 2.000 poslužitelja u više od 90 zemalja, s dva poslužitelja u Brazilu. Možete pristupiti gotovo svim ograničenim uslugama s ovom VPN unutar i izvan Brazila i strujanje bez dosadnog zaostajanja.

Pomoću ExpressVPN-a možete se osigurati 5 uređaja istovremeno. Pružatelj nudi elegantne i prilagođene aplikacije za sve popularne operativne sustave, a svi dolaze s vrhunskim sigurnosnim alatima poput ubojiti prekidač i split tunneling.

S dokazanom politikom nezapisivanja i 30-dnevna garancija povrata novca, možete isprobati ExpressVPN, bez ugrožavanja podataka i proračuna.

 • ExpressVPN može deblokirati: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.
 • Podržava bujicu: Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.
 • ExpressVPN djeluje na ovim uređajima: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Pogledajte ExpressVPN ponude

4. VyprVPN

5 najboljih VPN-a za Brazil - zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini

Ako želite najnapredniju tehnologiju zaobići VPN blokove, onda je VyprVPN odličan izbor. Chameleonov protokol čini VPN izuzetno teškim za otkrivanje, tako da ćete ga morati imati nema problema s pristupom američkoj knjižnici Netflix, Eurosport, ili čak stranice u Kini.

Iako ovaj davatelj vodi djelomične zapisnike, VPN koristi impresivne mjere sigurnosti, uključujući prekidač kill i NAT vatrozid, kako bi veza bila sigurna. A bilo koji podaci u tim zapisnicima jesu zaštićen strogim švicarskim zakonima o privatnosti.

VyprVPN ima jedan izuzetno pouzdan poslužitelj u Brazilu i 700+ poslužitelja u više od 70 zemalja širom svijeta. Aplikacije za Windows, Mac OS, Android, iOS i druge platforme jednostavno su za korištenje.

Možete ga koristiti do 5 uređaja istovremeno. Provjerite sami koristeći rizik 30-dnevna garancija povrata novca, ali prvo pogledajte što korisnici moraju reći o tome.

 • VyperVPN može deblokirati:  Netflix, Hulu, BBC iPlayer.
 • Podržava bujicu:  Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.
 • VyperVPN radi na ovim uređajima: Windows, macOS, Android, iOS, usmjerivači, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Pogledajte ponude tvrtke VyprVPN

5. PrivateVPN

privatevpn uređaji

PrivateVPN je mali, ali visoko učinkovit švedski VPN. To je izvrstan izbor ako nemate gotovine, ali još uvijek želite kvalitetnu VPN uslugu možete vjerovati. Poslužitelji su osigurani vojnim šifriranjem, a oni su raštrkani u više od 50 zemalja, od kojih je jedna u Brazilu.

Uz PrivateVPN to ćete moći pristup većini geoblokiranih streaming usluga, kao što je Netflix, Hulu, HBO Go i BBC iPlayer iz Brazila. Također možete gledati svoje omiljene brazilske kanale spajajući se na brazilski poslužitelj s bilo kojeg mjesta.

PrivateVPN ne vodi nikakve zapisnike, pa ćete nikad se ne treba brinuti o svojoj privatnosti. Uz to, aplikacija uključuje prekidač kill i IPv6 zaštitu od propuštanja. Ako vam treba pomoć, možete se obratiti podrška uživo chat, dostupno 24/7.

Možeš dijelite PrivateVPN s prijateljima ili članovima obitelji pomoću dodatka za 6 veza, a postoje aplikacije za sve glavne operativne sustave. Isprobajte uslugu bez rizika s a 30-dnevna garancija povrata novca, ili pogledajte našu zbirku izjava o korisnicima.

 • PrivateVPN može deblokirati: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.
 • Podržava bujicu: Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.
 • PrivateVPN radi na ovim uređajima: Windows, macOS, Android i iOS.

Pogledajte privatne ponude za VPN

Sažetak

Bez obzira da li ste zabrinuti za sigurnost na javnim Wi-Fi mrežama, prijetnje svojoj privatnosti, pristup geoblokiranim mrežama za streaming ili nedostatak anonimnosti za novinare, postoji nema nedostatka razloga za korištenje jakog VPN-a u Brazilu.

Ako još uvijek niste sigurni koji je VPN najbolji za vas, naši stručnjaci imaju hrpu više savjeta u našem vodiču za odabir VPN-a..

pravi VPN proširuje vaš internetski svijet i čini internet daleko sigurnijim mjestom. Da biste maksimalno iskoristili vrhunsku uslugu i uzeli najmanje novca iz novčanika, pogledajte našu kolekciju najboljih VPN ponuda koje su trenutno dostupne.

Isprobajte NordVPN odmah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me