5 najboljših VPN-jev za Ekvador – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2023

Ekvador se mora pohvaliti s številnimi stvarmi. Na žalost, Svoboda interneta ni ena izmed njih.

Cenzura, politični napadi, spremljanje in šikaniranje so postali vsi običajni v državi – saj vlada pogosto izdaja obvestila o avtorskih pravicah ali zahteva osebne podatke, da bi zaustavila vsakršno razhajanje političnega novinarstva ali dejavnosti družbenih medijev.

Če živite v Ekvadorju ali načrtujete potovanje tja, dobra storitev VPN je ključnega pomena.

VPN vas varuje pred vladnim nadzorom s strani prikrivanje svoje identitete. Ne samo to, ampak vam bo to omogočilo bypass geoblocks in dostop do pretočne vsebine z vsega sveta, vključno z Netflixom iz ZDA.

Hitri vodnik: Najboljša VPN-ja za Ekvador

 1. NordVPN
  Vojaško šifriranje NordVPN pomeni, da lahko v Ekvadorju prosto brskate brez vladnega vmešavanja in s svojimi možnostmi za odklepanje lahko dostopate do želene vsebine.
 2. ExpressVPN
  Če potrebujete hitrost, je ExpressVPN eden najhitrejših VPN-jev na trgu. Zagotovljeno bo varovanje vaše povezave, hkrati pa vas bo zaneslo v najtežje geobloke.
 3. HMA
  HMA ima uporabniku prijazen vmesnik, ki je odličen tako za začetnike, kot tudi za profesionalce – in ves čas je varen, še posebej, če uporabljate javni wi-fi.
 4. Zaupanje.Zone
  Trust.Zone vas varuje in anonimne s strogim pravilnikom o nedelovanju.
 5. Varnejši VPN
  Ponuja odlične varnostne funkcije in neomejeno preklapljanje s strežnikom.

Pridobite NordVPN zdaj!

Kaj bi morali iskati v VPN za Ekvador

Ekvador se ne uvršča visoko po posameznikovi internetni svobodi. Od leta 2012 lahko vlada pridobi podatke o uporabniku iz telekomunikacijskih podjetij – nekateri uporabniki družbenih medijev pa so prejeli obvestila o odstranitvi vsebine, ali celo bil spremljali ali nadlegovali osebno po komentarjih, ki so jih objavili na spletu.

Upoštevajoč te stvari so glavne značilnosti, ki jih potrebujete v VPN za Ekvador visokokakovostno šifriranje in stroga politika brez zapisov. Tako boste lahko brskali po spletu in objavljali vse, kar se vam zdi, ne da bi vam bilo treba skrbeti za nadzor države.

  Raport: Aplicația serviciului poștal francez expune proprietarilor de întreprinderi mici în scurgerea de date

Poleg varnega in anonimnega spletnega dostopa bo dober VPN neomejen dostop do pretočnih storitev, kot so Netflix USA, Hulu in BBC.

Izbrati morate VPN, ki ga lahko zaobite najtežje gebloke, hkrati pa vam zagotavlja velike hitrosti.

Prijazni in profesionalni 24/7 služba za stranke lahko tudi velik plus, če naletite na kakršne koli težave.

Naši strokovnjaki so preizkusili na desetine VPN-jev, da so vam predstavili ta seznam najboljših.

Najboljši VPN-ji za Ekvador

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN je odličen VPN, ki ponuja fantastične varnostne funkcije. Njegovo vojaško šifriranje vaše spletne dejavnosti ohranja varno in varno, tako da vam ni treba skrbeti za nadzor vlade Ekvadorja in morebitno nadlegovanje.

Kot NordVPN se nahaja v Panama, ne vodi nobenih dnevnikov o prometu uporabnikov, kar je eden izmed številnih razlogov, da ga njegovi oboževalci cenijo.

Kot NordVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, vedno lahko poskusite preveriti, ali je to pravi VPN za vas.

Pridobite NordVPN zdaj!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Ogromno globalno omrežje ExpressVPN vključuje strežniki v Ekvadorju, zato je idealno, če želite dostop do lokalne vsebine, ki je omejena z geo medtem ko še vedno prikrivate vaš IP.

ExpressVPN je znan po svoji hitrosti, zato je idealno za pretakanje in hudourništvo.

Vendar ni vse zabavno in igra – prihaja tudi ExpressVPN impresiven seznam varnostnih funkcij.

Izkoristite prednosti 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in se prepričajte sami ali preverite, kaj resnični uporabniki mislijo o ExpressVPN.

Pridobite ExpressVPN zdaj!

3. HMA

naprava za skrivanje

Ne dovolite HMA-jem uporabniku prijazen vmesnik norec te – pride zmogljive funkcije zasebnosti, zato je odlična izbira za VPN novorojenčke in profesionalce.

  Hogyan lehet nézni a Conant határok nélkül: Ghána ingyenes online!

Upravlja 910+ strežnikov v več kot 190 državah, vključno z dvema lokacijama strežnikov v Ekvadorju. Vse njegove naročnine vključujejo neomejeno pasovno širino in visoke hitrosti povezav.

HMA ponuja 7-dnevna brezplačna trial in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da ga lahko sami preizkusite. Če želite izvedeti več, preberite, kaj naši uporabniki pravijo o tej vrhunski VPN.

Pridobite HMA zdaj!

4. Zaupanje.Zona

naprave za zaupne cone

Za Ekvador, kjer je varovanje zasebnosti velika prednost, je Trust.Zone odlična možnost, kombiniranje šifriranja na visoki ravni s strogo politiko brez zapisov.

Trust.Zone je a hudournikom prijazen VPN, in lahko zaobide gebloke in cenzuro, da vam omogoči dostop do vsebine s celega sveta. Kliknite tukaj, če želite prebrati ocene resničnih uporabnikov.

Trust.Zone prihaja z a 10-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kar ni tako dolgo, kot ga ponujajo trenutno drugi ponudniki, obstaja pa tudi 3-dnevna brezplačna preizkusna različica.

Pridobite Trust.Zone Now!

5. varnejšiVPN

varne naprave

SaferVPN vas varuje varnost na ravni banke, s šifriranjem na visoki ravni, avtomatska zaščita wi-fi in stikalo kill.

Upravlja s svojimi strežniki in ponudbami visoke hitrosti povezav in aplikacije za vse večje naprave. Preberite si, kaj si uporabniki mislijo o tem.

3-letni načrt SaferVPN je priložen 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Pridobite SaferVPN zdaj!

Povzetek

Če načrtujete potovanje v Ekvador, ne pozabite dobiti pravega VPN-ja, ki vas bo varno oskrboval in ustrezal vsem vašim potrebam.

Vsi naši priporočeni VPN-ji so na voljo z brezplačnimi preskusi in / ali garancijami za vračilo denarja, tako da jih lahko preizkusite brez tveganja.

Ste pripravljeni zavezati se dolgoročnemu načrtu? Za nekaj večjih prihrankov na vašem VPN načrtu ne pozabite preveriti naše ponudbe in strani s kuponi.

Pridobite NordVPN zdaj!

  Cum să descărcați torrenturile în mod anonim și sigur în 2023

Lahko vam je tudi všeč:

 • Kako pridobiti IP naslov Ekvadorja od koder koli