6 najboljših VPN-jev za predvajanje filmov – 2023 je najhitrejši in najcenejši

Torej ste na koncu dolgega dne in ste pripravljeni, da se sprostite na kavču za filmski pretočni maraton. Kokice so popokane, prilepite se s toplo odejo, nekaj pa manjka – na tisoče oddaj in filmov, ki jih vaša storitev pretakanja preprečuje, da bi jih videli v vaši regiji!

Dober VPN bo obšel geoblocking da odklenete popolnoma nov svet zabave na svojih najljubših storitvah pretakanja. Če napravo povežete z oddaljenim strežnikom, se lahko uporabi VPN maskirati svojo IP lokacijo da bi bilo videti, kot ga gledate v drugi državi odblokirajte ekskluzivne TV-oddaje in filme.

Če ste potovanje v tujino in nenadoma ugotoviš, da nimaš dostopa do vseh svojih najljubših filmov in oddaj od doma, dober VPN lahko poskrbi tudi za to.

Pomembno je, da svojo storitev VPN izberete pametno, ker samo najboljši VPN-ji lahko zaobidejo ukrepe proti VPN-ju ki jih uporabljajo podjetja, kot sta Netflix in Hulu. Če želite uživati ​​v neprekinjenem pretakanju, boste potrebovali tudi VPN, ki ponuja visoke hitrosti in neomejeno pasovno širino.

Vaša filmska noč je pravkar postala veliko bolj zabavna! Preberite, če želite izvedeti vse, kar morate vedeti o izbiri najboljšega VPN-ja za pretakanje.

Kaj iskati v VPN-ju za pretočne filme

Za neomejen dostop do vsebine, ki jo storitev pretakanja ponuja v drugih regijah, boste potrebovali VPN, ki deluje strežnike v državah, ki jih želite odblokirati. Na primer, številni filmi, ki se prikazujejo v ameriški storitvi Netflix, niso na voljo v njegovih mednarodnih storitvah, zato se boste morali za ogled povezati s strežnikom v ZDA. Potrebovali boste tudi ponudnika VPN, ki ponuja visoke hitrosti povezave in neomejeno pasovno širino tako se lahko izognete nepotrebnemu in motečemu puferju med čakanjem na začetek filma.

To je ključnega pomena, da lahko vaš VPN zaobiti tehnologijo anti-VPN ki jih številne storitve pretakanja uporabljajo za blokiranje dostopa uporabnikov VPN. Dobri ponudniki bodo redno spreminjali IP naslove svojih strežnikov, tako da jih spletna mesta ne bodo prepoznala kot pripadniki VPN podjetju. Za zlati standard pri obhodu geoblokov, poiščite ponudnika, ki ponuja namenske IP naslove. Ta naslov uporabljate samo vi, zato bodo storitve za pretakanje nikoli ga ne povezujte s ponudnikom VPN.

Če želite pretakati vsebino iz svojega mobilnega telefona, igralne konzole, pametnega televizorja ali druge naprave, boste morali poiskati VPN, ki ponuja aplikacije za vaš sistem. Če imate na voljo več naprav, izberite ponudnika, ki ponuja več hkratnih povezav z napravo. Vedno morate dati prednost VPN varnosti in enostavnim funkcijam, kot so samodejno stikalo za ubijanje in 256-bitno šifriranje.

Najboljši VPN-ji za predvajanje filmov

S tako veliko izbiro je težko vedeti, katero VPN izbrati. Spodaj smo opredelili najboljši VPN-jev za pretakanje. Preberite več o njih.

  Accelionare - Securizarea și partajarea documentelor dvs. Oriunde pot fi

1. NordVPN

Naprave NordVPN

Z specializirani strežniki z visoko pasovno širino, NordVPN je absolutna elektrarna za pretakanje. Deluje čez 5.000 strežnikov v 96 državah, tako da boste lahko predvajali filme iz vseh koncev sveta. NordVPN nenehno posodablja svoje storitve napajanje prek VPN blokov, zaradi česar je v svetu pretakanja uporabnik najljubši.

Uporablja dvojno šifriranje za zagotovitev, da so vaši podatki vedno varni, in lahko uporabite njegovo funkcijo CyberSec za blokirajte zlonamerno programsko opremo in nadležne oglase – tudi v storitvah pretakanja! NordVPN lahko uporabljate do 6 naprav hkrati z aplikacijami in razširitvami za Windows, Mac, IOS, Android, Android TV, Linux, usmerjevalnike, Chrome in Firefox. Edinstveno ga lahko konfigurirate tudi za uporabo v Raspberry Pi, DD-WRT, Tomato, SOCKS 5 in še več!

In kot da vse, kar ni bilo dovolj, ponuja tudi NordVPN namenskih IP naslovov. Izkoristite kar največ NordVPN in poskusite brez tveganja z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe NordVPN

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Z neomejena pasovna širina najhitrejše hitrosti za pretakanje, ExpressVPN je izjemna izbira. Je enostaven za uporabo in super za začetnike, lahko pa ga začnete izvajati v manj kot petih minutah. Ko je nastavljena, boste s klikom gumba lahko preklapljali med strežniki za neomejen dostop do filmov po vsem svetu..

Lahko celo uporabite njegovo inovativno razcepljeni predori funkcija za predvajanje filmov prek VPN-ja, medtem ko dostopate do drugih spletnih mest, kot sta eBay in PayPal, z lokalnega naslova IP – preprosto! Vaši osebni podatki in podatki brskanja bodo varni z ExpressVPN 256-bitno šifriranje, podprto z samodejno stikalo za ubijanje to bo ustavilo vaš prenos podatkov, če VPN ne uspe ali postane ogrožen.

ExpressVPN za promocijo redno spreminja IP naslove svojih strežnikov spletna anonimnost in premagati ukrepe proti VPN, zaradi česar je priljubljena izbira za pretakanje. Združljiv je s skoraj vsako platformo, vključno igralne konzole in pametne televizorje. Najboljše od vsega je, da ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja o vseh njegovih storitvah in a 7-dnevno brezplačno preskušanje za mobilne uporabnike.

  Hogyan javíthatjuk az Apex Legends késését - a legegyszerűbb csapás a játékosoknak 2023-ban

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

Ljudje v CyberGhost resnično razumejo uporabnike VPN, zato so aplikacijo CyberGhost prilagodili šestim profilom optimizirajte svoj VPN odvisno od vaših potreb. Svoje Odkleni pretakanje profil bo samodejno izbral najboljše nastavitve za vas bypass geoblocking na več kot 40 različnih storitvah pretakanja. Na seznam lahko dodate celo svojo storitev!

Uživali boste v brezhibnih in neprekinjenih filmskih nočeh neomejena pasovna širina in visokohitrostno pretakanje. Z 2700 strežnikov po vsem svetu vam nikoli ne bo manjkalo kaj novega za ogled. V CyberGhostu vsi govorijo – in pravijo super stvari! Lahko jih kar najbolje izkoristite 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja da preizkusite svojo storitev zase in uživate v 7-dnevno brezplačno preskušanje na mobilni napravi.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

4. IPVanish VPN

ipVanish Naprave

IPVanish vašo zasebnost uvršča med prednostne naloge in ščiti vaše osebne podatke z vojaškim šifriranjem in a zero-log politika. Ponuja več 40.000 IP-jev na več kot 1000 strežnikih v 60 državah, tako da boste imeli nešteto izbiro, ko gre za vašo virtualno lokacijo. Še bolje, na voljo je toliko različnih naslovov, obvoz IP blokov je prepir.

IPVanish ima uporabniku prijazno in intuitivne aplikacije za vse vaše najljubše naprave, vključno z Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Windows Phone, Linux, Chromebook in usmerjevalniki. S strelovodi hitrosti in neomejeno pasovno širino, ni čudno, zakaj uporabniki IPVanish tako visoko ocenjujejo. Toda ne prevzemite naše besede za to – poskusite sami z 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

IPVanish lahko odklene:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da.

IPVanish deluje na teh napravah: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, usmerjevalniki.
  Како гледати ливе стреаминг швајцарског такмичења 2023. на Интернету

Oglejte si ponudbe IPVanish

5. HMA

naprava za skrivanje

Prenesite tok v katero koli od svojih naprav s HMA ‘ vsestranski VPN visoke hitrosti. Z več 750 strežnikov na več kot 280 lokacijah boste imeli dostop do več geoblokirane vsebine kot kadar koli prej. Ko smo stopili v stik z njimi, je HMA ‘lahko potrdil, da lahko njegova storitev odblokirajte vse glavne storitve pretakanja za svoje uporabnike.

Uporabniku najljubši VPN ščiti do pet vaših naprav hkrati vojaško šifriranje, in je celo optimiziran za povezave P2P. Ponuja enostavne aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android in Linux. Lahko preizkusite HMA zase z a 7-dnevno brezplačno preskušanje in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

HMA lahko odklene: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 •  Hudourniki odvračajo.

HMA deluje na teh napravah:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe HMA

6. VyprVPN

6 najboljših VPN-jev za predvajanje filmov - 2023 je najhitrejši in najcenejši

VyprVPN je odlična izbira, če iščete odkleni ameriški Netflix, vendar ne deluje posebej za deblokiranje drugih storitev pretakanja. Čeprav so morda dostopni prek njegovega lastniškega Kameleonska tehnologija odklepanja, Podporno osebje družbe VyprVPN pravi, da ni nobenih garancij. Vendar pa je dokazano visoke hitrosti, neomejena pasovna širina, in najsodobnejše varnostne funkcije naj bo to dobra izbira za ljubitelje Netflixa.

To je enostaven za namestitev in ponuja aplikacije za Mac, Windows, iOS, Android, pametne televizorje in usmerjevalnike. VyprVPN ponuja a 24/7 spletna podporna storitev vsem svojim strankam in ima v lasti in vzdržuje vse svoje storitve. Če izrežete posrednika, pomeni, da so nepremagljivi, kar zadeva zanesljivost in čas delovanja. VyprVPN lahko preizkusite z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da bi videli, zakaj prejema tako žareče ocene strank.

VyperVPN lahko odklene: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo: 

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

VyperVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Usmerjevalniki, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Oglejte si ponudbe VyprVPN

Kaj pa brezplačne storitve?

Naš nasvet je, da boste za kakovostno pretakanje vedno potrebovali varno in vrhunsko storitev VPN. Brezplačni VPN-ji niso opremljeni s funkcijami za zagotavljanje te storitve, in mnogi od njih niso tako varni, kot se zdi – morda celo prinesejo vaše zasebne podatke hekerjem in zlonamernim spletnim mestom.

Za veliko ponudbe vseh najboljših VPN-jev si oglejte naše VPN ponudbe in kupone.

Pridobite NordVPN zdaj!