Azerbajdzsáni IP-cím megszerzése bárhol 2023-ban [+ VIDEO]

Ha Azerbajdzsánon kívül tartózkodik, akkor megtalálhatja a az azerbajdzsáni weboldalakhoz és az online szolgáltatásokhoz való hozzáférés blokkolva vagy korlátozva. Néhány webhely elolvassa az eszköz IP-címét, hogy meghatározza a tartózkodási helyét. Ha nem Azerbajdzsánban található, akkor a webhelyek nem engedik be.

Megmutatjuk neked virtuális magánhálózat (VPN) használata azerbajdzsáni IP-cím beszerzéséhez, nem számít, hol vagy a világon. Számos VPN nem kínál azerbajdzsáni IP-ket, ezért megmutatjuk Önnek is, hogy melyik valóban működik.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk egy azerbajdzsáni IP-címet VPN-sel

 1. Válassz egy VPN szerverrel Azerbajdzsánban. ExpressVPNaz a mi első választásunk. Lásd alább az egyéb lehetőségeket, és ne feledje, hogy a legtöbb VPN nem fog működni.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse az eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Azerbajdzsánban.
 4. Ellenőrizze új IP-címét itt található eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN egy azerbajdzsáni IP-címet
 • A VPN szintén biztonságban tartja Önt és bármit közvetíthet
 • Hogyan válasszuk ki az Ön számára legmegfelelőbb VPN-t
 • A legjobb VPN-k IP-cím megszerzéséhez Azerbajdzsánban: ExpressVPN, NordVPN, HMA

Hogyan kaphat egy VPN egy azerbajdzsáni IP-címet

VPN az eszközt azerbajdzsáni szerverhez köti egy biztonságos, titkosított alagúton keresztül. A tényleges helyét elrejtjük, és a kiszolgáló helyét jelző IP-vel cseréljük le.

Miután a VPN hozzárendelt azerbajdzsáni IP-hez, szabadon böngészhet az ország bármelyik webhelyén, bárhonnan átirányíthatja az azerbajdzsáni videotartalmakat, vagy hozzáférhet azerbajdzsáni bankszámlájához. Biztosíthatja a fejlett adatvédelmi oldalakat is.

A VPN biztonságot nyújt, és szinte bármit is közvetít

A kiváló minőségű VPN-k megvédik az Ön személyes adatait, és biztonságos a kapcsolat erős titkosítás és követés-megelőzés. Az Ön készülékeit megvédik a rosszindulatú programoktól és a feltörésektől, és adatai nem kerülnek rossz kezekbe.

Ez a biztonság elengedhetetlen, ha az azerbajdzsáni IP-címet banki vagy távoli munkavégzéshez használja. Az is védi az azerbajdzsáni barátokkal és családtagjaival folytatott kommunikációját a kormányzati felügyelet ellen, jelentős veszélyt jelent az országban.

Míg a proxy adhat új IP-címet, ingyenes proxyk nagyon gyenge titkosítást használ, vagy egyáltalán nem. Emellett peer-to-peer (P2P) hálózatokat is használnak, amelyek más felhasználók számára lehetővé teszik a hozzáférés elérését, az adatok veszélyeztetése.

Annak érdekében, hogy biztonságban maradjon, és megszerezze a kívánt hozzáférést, ragaszkodjon egy prémium VPN-hez az azerbajdzsáni szerverekkel. A legtöbb úgynevezett Ingyenes VPN-k betakarítják és eladják az adatait és lassú, korlátozott hálózattal rendelkeznek, amelyek nem érik el az olyan kis országokat, mint Azerbajdzsán.

A legjobb VPN-k meghaladják mind a geoblokkokat, mind a VPN-szűrőszoftvert. Ez azt jelenti, hogy megvan zökkenőmentes hozzáférés az olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint az USA Netflix és Hulu azon kívül, amire szüksége van Azerbajdzsánban.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Speciális biztonság: Az eszközök, az identitás és az adatok mindenkori biztonságának megőrzése érdekében keressen olyan VPN-t, amely olyan funkciókkal rendelkezik, mint a megszakító és a szivárgás elleni védelem.
 • Feloldó képességek: A legnehezebb geoblokkokon megkerülő VPN hozzáférést biztosít a világ minden tájáról származó tartalomhoz.
 • Kiváló sebesség: A nagysebességű csatlakozások puffermentes streaming és zökkenőmentes VoIP hívásokat biztosítanak.
 • Egyszerű használat: A legjobb VPN-ek felhasználóbarát felülettel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy néhány kattintással csatlakozzon, 24 órás ügyfél-támogatással, minden esetre, ha valami rosszra fordul..
 • Nincs naplózás: Mivel Azerbajdzsán magas szintű megfigyelés alatt áll, győződjön meg arról, hogy VPN-szolgáltatója nem vezet nyilvántartást az online tevékenységeiről.

A legjobb VPN-k azerbajdzsáni IP-cím beszerzéséhez

1. ExpressVPN

Általános értékelés: 4.9 – A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Azerbajdzsán vonatkozásában

ExpressVPN eszközök

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Világszerte több mint 2000 szerverrel, beleértve szerverek Azerbajdzsánban, Az ExpressVPN az nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizálva. Minden terv korlátlan sávszélességet tartalmaz, így soha nem kell aggódnia az adatok fojtása vagy elfogyása miatt.

Katonai titkosítás, automatikus lekapcsoló és ellenőrzött bejelentkezési házirend biztosítja, hogy adatai ne kerüljenek veszélybe. Az egyszerűen használható alkalmazások szinte bármilyen eszközzel kompatibilisek és tökéletes kezdőknek.

Kipróbálhatja az ExpressVPN alkalmazást a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, bár a VPN boldog felhasználói többsége évekig ragaszkodik hozzá.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

2. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 70% kedvezményt kapsz azerbajdzsáni IP-cím megszerzéséhez a NordVPN-vel MOST!

A NordVPN gyors kapcsolatot biztosít és élvonalbeli biztonságot nyújt legfeljebb 6 eszköz egy fiók alatt. A dupla VPN (kétrétegű titkosítás) megvédi a forgalmat a hackerektől és kémektől, míg a CyberSec blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú webhelyeket.

Több mint 5000 szerverrel, beleértve 10 szerver Azerbajdzsánban, könnyen hozzáférhet azerbajdzsáni webhelyekhez. Ön is megkapja a filmek és a TV zökkenőmentes streamingje a NordVPN SmartPlay funkciójának köszönhetően a felhasználók egyik oka a VPN iránti szeretetnek.

A NordVPN új felhasználókat is kínál a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

3. HMA VPN

Általános értékelés: 4.8 – Legjobb értékű VPN / Legjobb VPN Mac / Intuitív módon kialakított felület az azonnali streaminghez

hidemyass eszköz

A HMA-nak van szerverek a világ szinte minden országában, beleértve 2 Azerbajdzsánban. Egyszerűen válassza ki az előre beállított Helyzet módot, hogy megkapja az azerbajdzsáni IP-címet.

A HMA egyik legnépszerűbb szolgáltatása a gyors fájlfeltöltő szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nagy fájlok ingyenes megosztását. A HMA-nak is van streaminghez szerverek hogy puffermentes hozzáférést biztosítson mindenhez, az azerbajdzsáni TV-től a BBC iPlayerig.

Ha szeretné kipróbálni a HMA-t, mielőtt elkötelezi magát, nézd meg a ingyenes próbaverzió ajánlat. Ezenkívül kockázatmentesen feliratkozhat a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a HMA VPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a HMA-t most!

További irodalom

Nézze meg a legjobb bennfentes ügyleteket a legfontosabb VPN-ekben a kuponkódok oldalunkon.

Ismerje meg, hogyan védi a bejelentkezési tilalmakkal kapcsolatos irányelveket egy olyan országban, ahol a kormány nagyfokú internetes megfigyeléssel rendelkezik.

Megtudhatja, hogy a Netflixhez hasonló webhelyek miként blokkolják a VPN-eket, és hogyan maradnak egy lépéssel előre a legjobb VPN-ek.