Besplatno preuzimanje VPN-a – Top 5 VPN-ova za 2023. godinu

Mnogo web stranica tvrde da imaju besplatna preuzimanja putem VPN-a, ali provedete li vrijeme prolazeći kroz njih, uskoro ćete shvatiti da VPN-ovi koje nude bilo:

 • Ne mogu se preuzeti izravno bez prijave
 • Zapravo nije besplatno, ili
 • Vrlo su niske kvalitete i neće pružiti uslugu koju tražite

U kontrastu, većina sljedećih VPN-ova može se preuzeti bez da morate registrirati osobne podatke, poput vašeg imena, adrese e-pošte i broja kreditne kartice. Ovo ne samo da ubrzava započeti s VPN-om, već vam omogućuje i održavanje svoje privatnosti – što je vjerojatno jedan od razloga zašto želite da VPN bude na prvom mjestu..

Budući da je većina VPN-a o kojima razgovaramo besplatna, imat će neke nedostatke u odnosu na premium usluge morate platiti. To obično znači da ili ograničavaju vaše podatke u nadi da ćete odlučiti nadograditi na plaćeni plan ili će vam prikazati oglase. (Moraju nekako platiti račune, zar ne?)

To je reklo, ove VPN-ove još uvijek imaju puno za ponuditi. Dakle, treba li vam VPN za pristup geo-ograničenom sadržaju, zaštitite vas od hakera ili pružite anonimnost dok surfate webom, šanse su da ćete pronaći pravi za vas.

1. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Znamo što mislite. Express nije besplatan VPN. (U stvari, to je nekako na skupoj strani.) Pa, što radi na ovom popisu?

Pa, i drugi ovdje navedeni VPN-ovi su prilično solidni, a ovisno o razlogu za koji vam je potreban VPN, mogu vrlo dobro obaviti posao. Ali ne bismo se bavili pažnjom da vas nismo zavarali u VPN za koji znamo da pokriva sve baze i nećete razočarati.

Iz dokazana, nepropusna sigurnost, za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja kao što su američki Netflix i web stranice cenzurisane u Kini, te osiguravanje munjevitih brzina koje su vam potrebne za bujicu i bezbjedno strujanje, Express ima sve kvalitete koje će vam ikada trebati na VPN-u.

Plus, Express ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, pa ako vam treba samo VPN za recimo, putovanje u Kinu ili do mjesta na kojem ćete se pouzdati u javni WiFi, zapravo ga možete dobiti besplatno.

 • Tisuće poslužitelja u 90+ zemalja za neusporedivu brzinu i pristup sadržaju širom svijeta
 • Optimizirani poslužitelji, idealni za streaming filmova i preuzimanje torrenta
 • Šifriranje vojnog stupnja radi zaštite od nadzora i hakovanja
 • Dokazano pravilo ne-zapisa, tako da nitko ne može pratiti vaše mrežne aktivnosti
 • Kompatibilno je s desetak platformi i uređaja, uključujući Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Chromebook
  Radware - да останеш пред лошите момчета

Preuzmite VPN

Kliknite ovdje kako biste pročitali recenziju jednog od naših stručnjaka i vidjeli što stvarni korisnici imaju reći o ExpressVPN-u.

Express je super jednostavan za preuzimanje i instaliranje. Ali ako vam trebaju bilo kakva uputstva, samo slijedite ove korake.  

2Windscribe

Uređaji za vjetrobran

Besplatna verzija Windscribe-a ima određena ograničenja u odnosu na njihov plaćeni plan, kao što je ograničavajući upotrebu podataka na 10 GB mjesečno i omogućavate vam samo pristup 10 poslužiteljima, što bi moglo usporiti vaše internetske brzine. To je reklo, i dalje ima neke sjajne osobine.  

 • Zaobilazi veliki kineski firewall i američki Netflix VPN blok
 • Aplikacije za sve glavne platforme, plus vodiči za instalaciju rutera, tako da možete kriptirati sve uređaje u svom domu
 • Dnevnici se ne čuvaju, pa ćete dobiti beskompromisnu privatnost tijekom svih svojih mrežnih aktivnosti
 • Uklonite prekidač kako vaša IP adresa neće biti izložena, čak i ako izgubite VPN vezu
 • Bonusni alati koji blokiraju oglase, uklanjaju tragače s web lokacija društvenih medija i onemogućuju otiske prsta na pregledniku

Preuzmite VPN

Pogledajte naš stručni pregled i korisničke recenzije ovdje.

3. Hide.me

Besplatno preuzimanje VPN-a - Top 5 VPN-ova za 2023. godinu

Besplatna verzija Hide.me omogućuje do 2 GB podataka mjesečno. Iako nećete imati mogućnost upotrebe super sigurnog OpenVPN protokola, na raspolaganju je mnoštvo drugih protokola, uključujući PPTP, L2TP, IPsec, SoftEther, SSTP i SOCKS. Druga je prednost što je za razliku od nekih drugih besplatnih VPN-a, Hide.me vas neće bombardirati oglasima. Na donjoj strani, neće vam dati pristup američkom Netflixu.

 • Nema zapisa o aktivnostima korisnika pa neće pratiti što radite na mreži
 • Može se koristiti u sustavu Windows, Mac, Android i iOS
 • Omogućuje P2P na većini poslužitelja, tako da možete preuzimati bujice
 • Prekinite vezu koja automatski prekida vaš Internet ako izgubite VPN vezu – osiguravajući da vaša IP adresa nikada ne procuri
  Како гледати сезону Лове Исланд 5 на ИТВ-у са било којег места 2023. године

Preuzmite VPN

Da biste saznali više o Hide.me, kliknite ovdje kako biste vidjeli naš stručni pregled i pročitali mišljenja korisnika.

4. Opere

Besplatno preuzimanje VPN-a - Top 5 VPN-ova za 2023. godinu

Za razliku od tradicionalnih VPN-ova, Opera je zapravo web preglednik s ugrađenim VPN-om. To znači da, umjesto da šifrirate i pokrećete sve svoje internetske aktivnosti putem svojih poslužitelja, jedina zaštićena aktivnost je ono što prolazi kroz njihov preglednik.

Ostale zapažene nedostatke kada ga uspoređujemo s nekim drugim VPN-om jesu to što neće dobiti američki Netflix, ne može se koristiti u Kini i ne dopušta mučenje. Također, iako ne prate vaše internetske aktivnosti, bilježe neke tehničke detalje o vašem uređaju. Još, ako samo želite sigurno i anonimno pretraživati ​​web, to je sjajan alat – posebno smatrajući da je besplatna.

 • Blokira oglase i uklanja praćenje oglasa s web mjesta koje posjetite
 • Kompatibilno je sa sustavom Windows, Mac i Linux
 • Osigurava vaše web podatke koristeći vojnu AES 256-bitnu enkripciju

Preuzmite VPN

Pročitajte više o Operi – uključujući našu stručnu recenziju i ocjene korisnika – ovdje.

5. Štitnik žarišta

uređaji za zaštitne točke

Hotspot Shield već je dugo popularan izbor među korisnicima koji traže pouzdan besplatni VPN. A s obzirom na činjenicu da su testirani i dokazano je da nude neke od njih najbrže brzine na tržištu, nije čudo što imaju toliko obožavatelja.

Oni podržavaju svoju besplatnu verziju prikazivanjem oglasa, ali čini se da većina korisnika ne smeta. Ipak, ako vam smetaju oglasi, uvijek možete nadograditi na premium plan.

 • Neusporediva brzina interneta
 • Korisnicima omogućuje do 500 MB podataka dnevno
 • Kompatibilan je sa svim glavnim operativnim sustavima, uključujući Windows, Mac, Android i iOS
 • Podržava P2P, tako da možete bujice sadržaju svog srca

Preuzmite VPN

Kliknite ovdje kako biste pročitali stručne kritike i saznali što korisnici misle o Hotspot Shieldu.

  Атланта је на Нетфлику! Ево како то можете гледати 2023. године

Više mogućnosti

Sad kad ste pročitali sve prednosti i nedostatke najboljih besplatnih VPN-a zbog kojih se ne prijavljujete, možda ste odlučili da postoji previše nedostataka (o čemu više možete pročitati ovdje). Možda ne želite kompromitirati brzinu, gledati oglase ili postavljati ograničenje na količinu podataka koje koristite.

Nema potrebe za brigom. Imate više mogućnosti. To je zato što Sastavili smo i popis najbolji ukupni besplatni VPN-ovi – koji uključuje usluge na koje se morate registrirati.

Ali što ako oni još uvijek ne ispunjavaju sve vaše VPN potrebe, a vi ste odlučili da ste spremni uložiti nekoliko dolara mjesečno i nadograditi na plaćeni plan?

I mi smo tamo pokriveni.

Samo pogledajte naše odabrane VPN-ove koji se nalaze na vrhu. To će vam osigurati sigurnost, brzinu i beskompromisnu korisničku uslugu nedostaje mnogo besplatnih VPN-ova.

A ako tražite popust, ima tona od sjajne ponude dostupno. Tako da i dalje možete pronaći neke od najboljih VPN-ova vani, bez probijanja banke.

Ocjena davatelja naših ocjena Ocjena korisnika
Izbor urednika 5.0 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
2 4.9 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
3 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
4 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
5 4.7 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto

Zanimate kako biste saznali više o funkcioniranju VPN-ova? Pogledajte ovaj priručnik.