Cele mai bune VPN-uri pentru Streaming Stan în 2020

În timp ce destul de nou pe scenă, Stan și-a pus destul de mult un nume ca un canal de streaming care oferă un echilibru perfect între gusturile autentice australiene și spectacolele populare din întreaga lume. Stan a obținut o popularitate imensă în Australia, dar, din păcate, Stan este disponibil numai în limitele Australiei.

Desigur, puteți accesa diferite alte site-uri de streaming în timp ce în străinătate, dar nu veți putea să rezolvați săptămânal Wolf Creek în altă parte decât pe Stan. Dacă nu puteți supraviețui fără Stan în viața dvs., este posibil să păcăliți site-ul crezând că sunteți în Australia, chiar dacă nu.

VPN-urile - sau rețelele private virtuale - pot crea o adresă IP falsă care o face să pară ca și cum te-ai afla în Australia, chiar dacă ai scalat munți în Peru. Un VPN le oferă utilizatorilor un secret al secretului prin criptarea datelor care călătoresc către și de pe dispozitivele lor. VPN-urile ascund și adresa dvs. IP reală și dau o locație falsă, ocolind astfel blocurile geografice precum cele utilizate de Stan.

Există literalmente sute de servicii VPN care oferă securitate browserelor de internet și care le permit să ascundă locația lor și alte date de ochii indurați. Unele VPN sunt mai scumpe decât altele, dar obțineți de obicei ceea ce plătiți.

Cele mai bune VPN-uri pentru Streaming Stan în 2020

ExpressVPN este cunoscut pentru rapiditate și eficiență, precum și pentru o abundență de servere situate în întreaga lume. Acesta este un mod de încredere de a accesa Stan dincolo de granițele Australiei și, deși costisitor, dacă intenționați să faceți o mulțime de streaming, merită investiția.

Cele mai bune VPN-uri pentru Streaming Stan în 2020

Un alt VPN extrem de recomandat pentru accesarea lui Stan este PureVPN, deoarece utilizează tuneluri împărțite pentru a aloca o adresă IP australiană utilizatorilor săi în timp ce își maschează locațiile reale. PureVPN este accesibil și simplu, dar oferă totuși multă posibilitate de personalizare la specificațiile individuale, asigurând în același timp securitatea dvs..

Cele mai bune VPN-uri pentru Streaming Stan în 2020

NordVPN este un pretendent în orice situație VPN cu viteze maxime și unele dintre cele mai complexe criptare care vă protejează de orice amenințare virtuală imaginabilă. NordVPN nu păstrează jurnalele de utilizare și oferă un comutator automat de oprire care vă permite să selectați aplicațiile pe care doriți să le închideți imediat ce conexiunea dvs. nu reușește. Interfața care invită facilitează navigarea începătorilor.

Cele mai bune VPN-uri pentru Streaming Stan în 2020

Cu torrentingul anonim ca una dintre caracteristicile sale, IPVanish oferă un serviciu fiabil pentru a intra în Stan. Toate serverele utilizate de IPVanish sunt, de asemenea, deținute de acestea, ceea ce duce la o securitate suplimentară pentru clienții lor. Deși nu este la fel de rapid ca ExpressVPN sau NordVPN, IPVanish este versatil, compatibil cu o gamă de platforme și vă permite să conectați până la cinci dispozitive simultan și vine în mod substanțial mai ieftin decât unii dintre rivalii săi.

Cele mai bune VPN-uri pentru Streaming Stan în 2020

O altă opțiune la prețuri economice este SaferVPN, care poate aluneca prin canale geo-restricționate cu o eficiență deosebită, menținând în același timp o interfață accesibilă. Serverele lor din Australia vă pot accesa Stan de oriunde v-ați afla.

Cele mai bune VPN-uri pentru Streaming Stan în 2020

Trust.Zone este un alt concurent când vine vorba de accesarea lui Stan în Australia. Chiar dacă Australia a propus un proiect de lege pentru blocarea VPN-urilor, Trust.Zone și-a asigurat clienții într-o declarație că nu pot fi blocate complet din cauza criptării lor. Așadar, dacă s-ar putea să nu vizitați o vreme Australia, dar doriți totuși o VPN acceptată, Trust.Zone este o opțiune bună.

În final, alegerea dvs. de VPN va depinde de cât de des și de cât timp doriți să petreceți streaming de la Stan, durata călătoriei dvs. dincolo de granițele Australiei și suma pe care sunteți dispus să o plătiți pentru un serviciu fiabil, astfel încât să puteți păstra la zi cu cele mai recente episoade din emisiunile tale preferate Aussie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me