Cum să descărcați torrenturile în mod anonim și sigur în 2023

Descărcarea torentelor poate fi o sarcină periculoasă și utilizarea unei conexiuni la internet neprotejate vă pune în pericol probleme legale și atacuri cibernetice.

daca tu vreau să torrent anonim și fără a vă pune dispozitivul în pericol, trebuie să utilizați un VPN de înaltă calitate.

VPN-uri criptați traficul dvs. pe internet pentru ca nimeni să nu poată vedea ce faci online. Dacă în mod accidental descărcați un fișier protejat de drepturi de autor în timp ce utilizați un VPN, nu veți primi comenzi de încetare și de abandonare a mesajelor prin poștă.

Deoarece adresa dvs. IP este vizibilă pentru alți utilizatori BitTorrent, este ușor pentru troli și hackeri să vizeze dispozitivul dvs.. VPN-ul dvs. va mascați-vă adresa IP pentru a face să pară că accesați internetul dintr-o altă locație. Dacă atacatorii nu vă pot vedea IP-ul real, ei nu vă pot face niciun rău.

De asemenea, te va ajuta mascarea IP ocoliți cenzura și accesați site-urile și serviciile blocate. Așadar, dacă autoritățile locale interzic sursa dvs. preferată de torrent, veți putea să o accesați în continuare.

Daca esti nou pentru lumea torrenturilor și partajarea de fișiere P2P, acest articol este pentru tine. Dar chiar și dacă sunteți un torrenter cu experiență, veți găsi câteva trucuri utile pentru a vă menține conexiunea în siguranță.

Ghid rapid: Cum să descărcați Torrents în siguranță

 1. Instalați un VPN cu servere optimizate P2P. Vă recomandăm NordVPN pentru cea mai bună securitate.
 2. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server de mare viteză în țara voastră.
 3. Descărcați un client BitTorrent rapid și fiabil.
 4. Vă rugăm să accesați unul dintre site-urile noastre recomandate pentru torrent, descărcați-vă fișierul și bucurați-vă!

Începeți să torrenting cu NordVPN ACUM!

Cum funcționează partajarea de fișiere P2P?

Tehnologia de partajare a fișierelor BitTorrent este diferită de transferul convențional de fișiere. Spre deosebire de site-urile web, care se bazează pe un server central pentru a stoca fișiere, BitTorrent stochează fișiere pe computerele tuturor persoanelor dintr-o rețea de partajare a fișierelor.. Aceasta este cunoscută sub numele de calcul peer-to-peer.

Calculatoarele din rețea – numite uneori roi – descompun fișierele în bucăți foarte mici, care pot fi apoi reconstituite de către cine vrea să descarce un anumit fișier.

Cu alte cuvinte, orice fișier care este descărcat este încărcat simultan pentru alți utilizatori.

Faptul că volumul de lucru este distribuit într-o întreagă rețea de calculatoare – mai degrabă decât un singur server – precum și faptul că nu trebuie să aștepți să se descarce un întreg fișier înainte de a începe să-l încarci, face ca torentul să fie un mijloc incredibil de rapid de partajare a fișierelor.

De ce ai nevoie de un VPN pentru a descărca Torrents în siguranță

Securitate online

Orice utilizator BitTorrent vă poate vedea adresa IP când partajați un fișier. O adresă IP expusă simplifică trolls și spionii pentru a-ți descoperi locația, monitorizați-vă activitatea de navigare și chiar ataca dispozitivul.  

  Kako dobiti besplatnu probnu inačicu VyprVPN - najlakši hack za 2023. godinu

VPN-uri mascați-vă IP-ul astfel încât colegii, spionii și site-urile web nu vă pot vedea adresa reală.

Evitați consecințele legale 

Dacă descărcați un fișier protejat de drepturi de autor, chiar din greșeală, ați putea încălca legile dvs. cu privire la drepturile de autor locale. În funcție de locul în care locuiți, acest lucru ar putea rezultă o amendă, A data instanței, sau chiar închisoare.

Un VPN criptează datele deci ISP și alte autorități nu vă pot vedea activitatea pe internet. De asemenea, criptarea face ca informațiile dvs. personale să nu poată fi citite hackerilor și atacatorilor. 

Pentru cel mai înalt nivel pe anonimat, utilizați doar un VPN care vă oferă Criptare de 256 biți, un strict politica fără jurnale, și un automat comutator ucide cu toate aplicațiile sale.

Accesați site-urile blocate

Dacă site-ul tău preferat de torrent a fost blocat în țara ta, nu dispera! Prin mascarea adresei dvs. IP, un VPN vă poate ajuta să ocoliți acest bloc. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server dintr-o țară în care site-ul este încă disponibil.

De asemenea, veți putea ocoli geo-restricțiile pentru a accesa servicii de genul Netflix și Hulu.

Pentru aceasta, veți avea nevoie de un VPN care să vă ofere lățime de bandă nelimitată pe servere de mare viteză pe tot globul.

Cele mai bune VPN-uri pentru descărcarea Torrents în siguranță

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Hconexiuni cu viteză mare, date nelimitate, și caracteristici impresionante de securitate face NordVPN una dintre cele mai bune alegeri pentru torrenting. Doar nu poți greși cu acestea suport puternic P2P

Pentru navigare și streaming obișnuit, veți avea de ales 5.000+ servere în 60 de țări.

Când faceți o torentă, NordVPN o va face reîncadrați automat conexiunea la cel mai bun server P2P disponibil pentru a vă menține descărcările rapide și în siguranță. Poti conectați până la șase dispozitive simultan, pentru a vă proteja întreaga gospodărie.

Încercați NordVPN fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile pentru a vedea ce poate face pentru tine. 

 NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vizualizați ofertele NordVPN

  Cum să vizionezi WWE SmackDown LIVE Gratuit online!

2. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este celebrat pentru sale caracteristici de securitate high-end și conexiuni super-rapide. Acestea sunt doar două dintre lucrurile care îl fac un favorit în rândul comunității torrente.

Ba chiar are Servere optimizate P2P, proiectat pentru a accelera și proteja descărcările.

Când nu te chinui, vei avea de ales peste 3.600 de servere din 60 de țări. Acest lucru înseamnă că veți avea acces global de mare viteză la servicii geo-restricționate, cum ar fi Netflix SUA și HBO GO

Cu CyberGhost, vă veți bucura lățime de bandă nelimitată și aplicații pentru toate platformele majore.

Puteți încerca fără riscuri cu un Proces fără 24 și a Garanție de returnare de 45 de zile. Există, de asemenea, încercări gratuite de până la 7 zile pentru utilizatorii Android, iOS și Windows.

 CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele CyberGhost

3. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este un VPN-ul cu caracteristici asta face ca torentul să fie sigur, anonim și ușor.

Aplicațiile sale ușor de utilizat pentru perfect pentru începători, și oferă, de asemenea, tipul de personalizare pe care utilizatorii cu experiență le vor plăcea. Funcționează 3.000+ servere din 94 de țări, deci nu veți rămâne niciodată cu lucruri de vizionat online. 

ExpressVPN folosește funcții de securitate de înaltă calitate, cum ar fi Criptare de 256 biți si un comutator de omor automat pentru a vă proteja datele 24/7. A politică strictă fără jurnaluri vă garantează anonimatul complet.

Ca utilizator ExpressVPN, vă veți bucura lățime de bandă nelimitată pentru până la trei dispozitive simultan.

Îl puteți folosi Garanție de returnare de 30 de zile pentru a-l testa fără riscuri. Există, de asemenea încercări gratuite de până la 7 zile pe dispozitivele Android și iOS.

 ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

4. VyprVPN

Dispozitiv VyprVPN

lui VyprVPN rapid și sigur serviciul include compatibilitatea P2P și caracteristici de securitate de top, cum ar fi criptare de grad militar și a Firewall NAT.

VyprVPN merge la lungimi mari pentru a vă asigura că conexiunea dvs. este sigur și anonim. Aceasta a întreprins recent un audit independent de securitate, și a trecut cu culori zburătoare! 

  Ali je zaradi vašega digitalnega odtisa nagnjeni k napadom?

Cel mai bun dintre toate, VyprVPN este extrem de ușor de utilizat și oferă aplicații pentru majoritatea dispozitivelor. Serviciul său impresionant are utilizatorii VPN din întreaga lume spunând lucruri grozave!

Când vă înscrieți cu VyprVPN, vă bucurați de Garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri. 

VyperVPN poate debloca: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Suporta torrenting: 

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

VyperVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Vizualizați ofertele VyprVPN

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

De operare peste 80 de servere din mai mult de 57 de țări, PrivateVPN este cunoscut pentru sale viteze ultra-rapide și preturi competitive

Cu al ei; cu al lui Politica de înregistrare a datelor ZERO, Protecție împotriva scurgerilor IPv6 și comutator ucide, nu este de mirare că acest furnizor se comercializează pe sine ca cel mai de încredere serviciu VPN din lume.

Puteți proteja până la 6 dispozitive cu PrivateVPN și există aplicații pentru toate platformele. Cu toate aceste funcții grozave, este ușor de observat de ce clienții săi o evaluează atât de puternic.

Puteți încerca PrivateVPN complet fără riscuri, datorită sale Proces gratuit de 7 zile și Garanție de returnare de 30 de zile.

 PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Vizualizați ofertele PrivateVPN

rezumat

Un VPN este cel mai sigur, cel mai ușor o modalitate de a vă proteja pe dvs. și pe dispozitivul dvs. în timp ce descărcați torentele.

Un VPN de înaltă calitate va mascați-vă adresa IP și criptați-vă datele pentru a vă proteja împotriva criminalilor cibernetici, a spionilor și a problemelor legale.

Dacă nu sunteți sigur care VPN este cea mai potrivită pentru dvs., iti recomandam CyberGhost.Puteți chiar să-l încercați gratuit!

act de renunțare: nu recomandăm utilizarea VPN-urilor pentru a descărca materiale protejate de drepturi de autor sau ilegale. Scopul principal al conținutului VPN este să vă păstrați securitatea identității și confidențialității și să nu mascați nicio activitate ilegală.

Începeți să torrenting cu CyberGhost ACUM!

Lectură ulterioară

Vrei să economisești o parte din banii câștigați cu greu? Experții noștri economiciți în buget au întocmit o listă cu cele mai bune oferte VPN disponibile în prezent.

Vrei să vezi ce are de oferit Golful Pirat? Aceste VPN-uri de top vă pot ajuta!

Dacă doriți să protejați mai multe dispozitive, aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri pentru conexiuni multiple.