Как да живеем поток RTE извън Ирландия през 2023 г. [Super Easy Hack]

Ако сте един от 1 милиона ирландци, които в момента живеят в чужбина, вероятно споделяте чувство на неудовлетвореност от мнозина: изпускате любимата си телевизия от вкъщи.

Може би се опитвате да сте в крак с Рос На Рун или Феър Сити. Много по-вероятно – и много по-важно – всеки уикенд ти липсва хвърлянето и футбола. 

Решението е RTE Player. Той предлага предаване на живо във всеки основен мач в GAA, заедно с любимата ви ирландска телевизия и много други. Ако обаче живеете извън Ирландия или излезете на почивка, няма да имате достъп до нищо от това.

 VPN лесно коригира това, като деблокира RTE Player от всяка точка на света. Ще получите достъп до всичките си любими телевизори от Ирландия и никога не пропускайте друг финал на графство на живо.

За да ви помогнем, ще ви покажем как да предавате RTE на живо от всяка точка на света с няколко лесни стъпки, използвайки най-добрите VPN мрежи в света.

Бързо ръководство: Как да отблокирате RTE плейъра с помощта на VPN

  1. Изберете VPN със сървъри в Ирландия. Препоръчваме ExpressVPN за RTE Player.
  2. Изтеглете и инсталирайте своя VPN.
  3. Свържете се със сървър в Ирландия.
  4. Влезте в RTE Player и започнете стрийминг!

Започнете поточно сега!

Защо имате нужда от VPN, за да деблокирате RTE плейър

Като държавен оператор в Ирландия, RTE иска само хора, които действително живеят в Ирландия, да имат достъп до съдържанието им, особено всичко излъчвано на живо. За да ограничи достъпа от чужбина, RTE Player използва мощни geoblocks въз основа на физическото местоположение на вашия IP адрес.

  Как безопасно скачать на eMule с VPN

Независимо дали се намирате в Сидни, Австралия или София, България, ако види, че сте извън Ирландия, RTE Player ще ви блокира да предавате на живо съдържанието му.

Как да живеем поток RTE извън Ирландия през 2023 г. [Super Easy Hack]Инсталирайки VPN, можете да измамите RTE Player да мисли, че сте със седалище в Ирландия. VPN ви позволява да скриете истинското си местоположение и да премествате своя IP адрес по целия свят. В този случай преместването на вашия IP адрес в Ирландия ще деблокира RTE Player.

VPN също използват мощни функции за защита, за да скрият вашата онлайн активност, да запазят самоличността си скрита и дори да ускорят интернет. Можете не само да предавате RTE на живо от всяка точка на света, но и ще бъдете много по-безопасни, докато сте онлайн. 

въпреки това, не всички VPN са достатъчно мощни, за да деблокирате RTE Player. Платформите за стрийминг мразят VPN и правят всичко възможно, за да ги блокират. Уверете се, че сте избрали VPN, който може да заобиколи geoblocks и да остане неоткрит от RTE Player. 

За да ви помогнем, бързо ще ви покажем колко лесно е да настроите VPN. След това можете да изберете от нашите топ 5 VPN и да решите кой е най-подходящият за вас.

Започнете поточно сега!

Топ 5 VPN за RTE: Бърз поглед

Правилният VPN трябва да направи повече от просто да ви позволи да стриймвате RTE. Той също се нуждае от здрава сигурност и широк спектър от други функции. Подбрахме 5-те най-добри VPN мрежи на пазара, за да отговорим на всяка ваша нужда.

1. ExpressVPN

Най-бързият VPN на пазара, ExpressVPN гарантира последователни връзки и безпроблемно стрийминг. Скоростите на VPN се повишават от лесния интерфейс, сигурността на военния клас и изобилието от персонализирани функции.

  Kako strujati Hotstar s bilo kojeg mjesta 2023. godine

2. CyberGhost

Посветен на поверителността, CyberGhost ще ви направи неоткриваеми за външния свят. Този VPN не само ще ви осигури достъп до RTE Player, но ще ви пази анонимни и безопасни от вреда, докато сте онлайн.

3. Surfshark

Surfshark може да се похвали с ненадмината способност да заобикаля всякакви geoblocks. Напоследък в областта на VPN, Surfshark се оказа все по-популярен заради простия си интерфейс, страхотните си абонаменти и невероятната поддръжка на клиенти.

4. ЧастенVPN

PrivateVPN е чудесен избор за начинаещ. Интерфейсът е невероятно лесен, но не е жертвал скоростта или сигурността, за да го направи. В комбинация с отлична поддръжка това прави PrivateVPN голяма стойност и си заслужава да бъде разгледана.

5. VyprVPN 

Собственият Chameleon протокол на VyprVPN може да заобикаля гео ограниченията и VPN блоковете, без да бъде открит. Той оперира 700+ високоскоростни сървъри в страни по целия свят, включително Ирландия.

За да научите повече за всяка от тези VPN, разгледайте пълния ни преглед на най-добрите VPN мрежи в света. 

Можете ли да използвате безплатен VPN за RTE плейър?

Безплатните VPN твърдят, че са също толкова ефективни и безопасни като премиум VPN, но това обикновено не е възможно. Ако беше, нямаше да има първокласни VPN. Това е особено вярно, когато става въпрос за заобикаляне на геоблоки. Безплатните VPN мрежи имат ограничени сървъри и основни инструменти за сигурност, прекалено слаби и ограничени, за да останат незабелязани от стрийминг платформи като RTE Player. 

Те също така предлагат широк спектър от проблеми със сигурността и използваемостта. Много безплатни VPN мрежи бяха уловени да наблюдават онлайн активността на потребителите и да продават тези данни на рекламодатели. Освен това умишлено забавят вашата интернет връзка и ви бомбардират с реклами, надявайки се това да ви тласне към надграждане до платен пакет.

  Cum să urmărești tot sezonul american 2 online gratis!

За по-приятно и по-безопасно преживяване, инвестирайте в премиум VPN. Освен получаването на достъп до RTE Player, вие ще се възползвате от по-голяма поверителност и сигурност, докато използвате интернет. Всички най-добрите първокласни VPN предлагат и безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да ги изпробвате безплатно и да видите разликата.

Опитайте ExpressVPNVPN без риск сега!

резюме

Комбинирайки добър VPN с RTE Player, можете да получите достъп до всичките си любими ирландски телевизори от всяка точка на света. Никога повече няма да се притеснявате, че ще пропуснете друг мач от GAA или епизод на The Late Late Show.

С правилния VPN не само ще можете да предавате RTE на живо бързо и лесно, но и цялото ви интернет опит ще се трансформира. VPN прави интернет по-бърз, по-безопасен, по-личен, по-отворен и много по-приятен.

Можете да се убедите в рамките на минути, като се регистрирате до ExpressVPN безрисково, с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Започнете поточно сега!

Допълнителна информация

Интересувате се да научите повече за VPN-ите? Вижте пълното ни ръководство за начинаещи.

Когато разберете невероятните предимства на VPN, разгледайте нашите ексклузивни сделки и купони.

Какво ще кажете за Netflix? Само най-мощните VPN мрежи могат да деблокират съдържанието му. Тествахме и подбрахме най-добрите.