Cum să obțineți o adresă IP a Boliviei de oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Vizionarea Bolivisón sau sportul tigo poate fi foarte greu în afara Boliviei. Dacă nu aveți o adresă IP boliviană, este posibil să ratați cel mai recent joc al Club Bolívar sau chiar să aveți probleme cu utilizarea contului dvs. Banco Solidario.

Motoarele de căutare, site-urile de streaming și băncile toate folosesc adresa dvs. IP pentru a vă găsi locația. Dacă sunteți în afara Boliviei, site-urile web vă pot restricționa accesul, un proces numit geoblocare.

Secretul pentru a vă schimba IP-ul în siguranță și ieftin este o rețea privată virtuală (VPN) cu funcțiile potrivite. Vă vom arăta cum trebuie a stabilit un IP în Bolivia în câțiva pași simpli.

Ghid rapid: Cum să obțineți o adresă IP boliviană cu un VPN

 1. Selectați un VPN cu servere în Bolivia. HMAeste un serviciu excelent și unul dintre puținele VPN-uri premium cu IP-uri boliviene.
 2. Descărcați software-ul VPN și instalați-l pe computer / dispozitiv.
 3. Lansați software-ul și conectați-vă la un server din Bolivia.
 4. Verificați noua dvs. adresă IP utilizând instrumentul nostru special.

Cuprins

 • Cum un VPN vă poate obține o adresă IP boliviană
 • Ce altceva poate face un VPN pentru tine? Streaming nelimitat & Surf sigur
 • Ce ar trebui să cauți într-un VPN?
 • Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP boliviană

Cum un VPN vă poate obține o adresă IP boliviană

Un VPN deviază traficul dvs. de internet printr-un server privat operat de furnizorul de servicii. VPN-urile premium oferă servere în multe țări diferite, ceea ce vă permite să alegeți dintre mii de adrese IP din întreaga lume.

Când utilizați un VPN pentru a vă conecta la un server din Bolivia, site-urile web primesc datele dvs. de la adresa IP a boliviană a serverului. VPN-urile bune vă vor masca adevărata locație, astfel încât propriul dvs. IP să nu fie vizibil niciodată.

Cu câteva clicuri, veți avea ocoliți aproape orice geobloc restricționând conținutul către Bolivia. VPN-urile premium pot face mult mai mult decât să deblocheze site-urile boliviene.

Un VPN vă menține în siguranță & Vă permite să curgați aproape orice

Cele mai bune VPN-uri folosesc criptarea end-to-end pentru a vă oferi liniște sufletească totală. Ta datele sensibile nu vor fi furate, și internetul tău activitatea nu vă poate fi urmărită. Această protecție este esențială dacă utilizați rețele wi-fi publice sau postați pe site-urile sociale boliviene.

Guvernul bolivian a început recent să reglementeze rețelele de socializare, amenințând cu pedepsirea persoanelor care critică deschis liderii. Cu un VPN, puteți folosiți rețelele sociale boliviene în mod anonim și trimite mesaje persoanelor dragi în siguranță.

Încurajează-ți prietenii și familia în Bolivia să utilizeze și un VPN bun. Nu numai că protejează-i de supravegherea guvernului, dar deschide, de asemenea, o lume cu totul nouă de conținut. De exemplu, pot primi un IP în SUA pentru a vizionați Hulu sau Amazon Prime.

Cu IP-ul dvs. Bolivia de la un VPN de top, puteți viziona toate emisiunile preferate de pe Bolivia TV și puteți obține acces imediat la filme minunate precum Averno. Puteți chiar urmează știri regionale în Quechua, Aymara sau Guaraní pentru a afla despre cultura andină.

De asemenea, VPN-urile și proxy-urile gratuite îți schimbă adresa IP, dar multe dintre ele nu pot trece peste instrumentele de screening VPN utilizate de site-uri precum Netflix. Asa de dacă utilizați un schimbător de IP gratuit, vi se poate refuza accesul la conținutul dorit chiar dacă aveți un IP în Bolivia.

Multe servicii gratuite utilizează, de asemenea, criptarea slabă și oferă conexiuni lente și cutremurătoare, care nu vor funcționa pentru streaming. Destul de putine VPN-uri gratuite chiar recoltează și vindeți datele dvs. de navigare.

Citiți mai departe sfaturile experților noștri cu privire la găsirea unui VPN în care aveți încredere pentru a vă păstra întotdeauna datele și dispozitivele în siguranță. Cu VPN-urile de top, vei primi și tu streaming nelimitat de conținut din Bolivia și în toată lumea.

Ce să caute într-un VPN

 • Locațiile serverului bolivian: Aveți nevoie de cel puțin un server VPN în Bolivia pentru a obține o adresă IP Bolivia.
 • Securitate avansată: Caracteristici precum criptarea de grad militar, protecția împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere vă protejează împotriva hackerilor și spionilor de internet.
 • Asistență client fiabilă: Alegeți un VPN cu suport de chat live 24/7 pentru a obține răspunsuri în momentul în care aveți nevoie.
 • Servere de mare viteză: VPN-urile care furnizează servere rapide vă permit să transmiteți conținut fără întreruperi sau întârziere.
 • Comutare server nelimitat: Cele mai bune VPN-uri vă permit să comutați între adrese IP din țări din întreaga lume, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a evita cenzura.

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Bolivia

1. HMA

Evaluare generală: 4,6 din 5,0 – VPN-ul cel mai bine cotat cu servere din Bolivia! 

dispozitiv hidemyass

Nu ratați: economisiți 75% pe HMA Today!

HMA oferă cea mai mare rețea de orice VPN, cu servere în peste 190 de țări, inclusiv Bolivia. HMA oferă criptare de grad militar și un comutator de ucidere pentru a vă asigura că activitatea dvs. și identitatea rămâne întotdeauna ascunsă.

HMA este popular printre utilizatorii din întreaga lume, datorită simplității sale și a conexiunilor rapide și stabile. Alegeți modul de locație preconfigurat la conectați-vă la un server bolivian cu un clic.

HMA oferă servere dedicate streamingului și partajării P2P, împreună cu un mod unic de libertate pe care îl aveți persoanele dragi din Bolivia pot folosi pentru a ocoli instantaneu cenzura guvernamentală.

Toate noile planuri vin cu un Garanție de returnare de 30 de zile, oferindu-vă mult timp pentru a încerca serviciul. Și dacă ai nevoie vreodată de ajutor, asistența clienților este disponibilă prin intermediul chat live 24/7.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de experți despre HMA

Obțineți HMA acum!

2. PureVPN

Evaluare generală: 4,1 din 5,0 – VPN securizat cu o rețea imensă

PureVPN-dispozitive

OFERTA SPECIALĂ: Economisiți 88% pe PureVPN ACUM!

Cu mai mult de 2.000 de servere din 140 de țări, inclusiv 6 în Bolivia, PureVPN vă oferă o mulțime de opțiuni pentru un IP bolivian. Vitezele de conectare foarte bune și îmbunătățirile recente ale capacității sale de deblocare fac din acest VPN a alegere solidă pentru streaming.

Criptarea AES de 256 de biți PureVPN și comutatorul de omor încorporat arată datele furnizorului angajamentul față de confidențialitate și anonimat. Opțiunea de asigurați până la 5 dispozitive simultan, sub un abonament îl face un serviciu excelent pentru familii.

Dacă ai nevoie să accesați conținutul bolivian din străinătate în timp ce sunteți conectat la servicii din zona dvs. locală, veți aprecia funcția rară de tunelare împărțită a PureVPN. Oricând ai nevoie de ajutor cu serviciul, asistența de chat live live este la un clic distanță.

PureVPN oferă un Garanție de returnare de 31 de zile cu toate planurile noi, astfel încât să fii liber să o testezi înainte de a lua o decizie finală.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată a experților despre PureVPN.

Obțineți PureVPN acum!

Lectură ulterioară

Aflați despre cele mai bune VPN-uri pentru Bolivia – pentru vizitatori și rezidenți.

Economisiți mare pe VPN cu cele mai bune oferte și cupoane VPN disponibile astăzi.

Aflați de ce aveți nevoie de un comutator de ucid VPN.