Cum să obțineți o adresă IP Filipine de oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Dacă ați încercat să vizionați ABS-CBN din afara Filipinelor, este posibil să fi observat geoblocuri care vă împiedică să jucați unele emisiuni. Datorită restricțiilor de licențiere, multe site-uri de streaming permit accesul numai utilizatorilor cu o adresă IP Filipine.

Dacă doriți să ocoliți aceste blocuri pentru a viziona emisiunile preferate sau pentru a utiliza portalul bancar din Filipine fără restricții, va trebui să vă schimbați adresa IP. Este ușor să obțineți IP-ul de care aveți nevoie cu un VPN. Citiți mai departe pentru a afla cum.

Ghid rapid: Cum să obțineți o adresă IP Filipine cu un VPN

 1. Alegeți un VPN cu cel puțin un server în Filipine. Vă recomandăm NordVPN pentru viteza și securitatea sa.
 2. Descărcați software-ul și instalați-l pe computer și pe alte dispozitive.
 3. Lansați software-ul și conectați-vă la un server din Filipine.
 4. Folosiți instrumentul nostru pentru a verifica noua dvs. adresă IP.

Obțineți NordVPN acum!

Cuprins

 • Cum un VPN vă poate obține o adresă IP Filipine
 • Ce altceva poate face un VPN? Rămâneți anonim și transmiteți orice
 • Alege cel mai bun VPN pentru tine – Acestea sunt caracteristicile de care ai nevoie
 • Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP Filipine

Cum un VPN vă poate obține o adresă IP Filipine

Când utilizați o VPN, traficul dvs. de internet este redirecționat prin unul dintre serverele private ale rețelei. Procesul, numit Tunel VPN, vă oferă o nouă adresă IP care se potrivește cu locația serverului.

Asta înseamnă că atunci când vă conectați la un server din Filipine, fiecare site web, serviciu online, rețea socială și motor de căutare va crede că sunteți cu adevărat pe insule. Dacă utilizați un VPN de cea mai bună notă, a întreaga lume nouă de conținut și securitate online se va deschide pentru tine.

Un VPN vă menține în siguranță & Vă permite să curgați aproape orice

Un VPN vă protejează traficul de internet cu criptarea end-to-end. Criptare puternică vă împiedică ISP, cybercriminali și agenții de publicitate de la colectarea datelor dvs..

  Poročilo: Priljubljeni spletni trgovec izpostavlja kupce po vsem svetu

Un VPN chiar vă păstrează informațiile în siguranță în wi-fi public și vă ascunde identitatea dacă descărcați torrente sau efectuarea de cercetări secrete pe piețele de afaceri filipineze.

Proxy-urile și VPN-urile gratuite vă pot schimba adresa IP, dar nu funcționează bine pentru streaming. Multe dintre ele sunt dureroase lent, iar cele mai multe sunt ușor pentru site-urile de streaming pentru a detecta și a bloca. Servicii gratuite de asemenea, găzduiește anunțuri sau vinde datele dvs., realizându-le mult mai puțin sigure decât VPN-urile premium.

VPN-urile pe care le recomandăm sunt unele dintre cele mai bune instrumente de confidențialitate și securitate online disponibile astăzi și vă permit să vă schimbați locația aparentă de câte ori doriți. Nu există o modalitate mai bună de a face preia controlul asupra lumii tale online.

Ce să caute într-un VPN

 • Criptare de grad militar: Standardul de criptare avansat (AES) este cel mai sigur și cel mai sigur tip de criptare disponibil.
 • Politica fără logging: Asigurați-vă că furnizorul dvs. oferă a politică strictă de confidențialitate care promite să nu vă înregistrați informațiile personale sau activitatea online.
 • Viteza mare: Dacă doriți să transmiteți fluxul video fără întârziere sau să descărcați fișiere mari, veți avea nevoie servere rapide și lățime de bandă nelimitată.
 • Servitorii din Filipine: Filipine nu este cea mai comună locație pentru un server VPN, dar veți avea nevoie de cel puțin un server acolo pentru a obține o adresă IP Filipine.
 • Aplicații pentru o varietate de platforme: Pentru a vă salva munca tehnică grea a configurației manuale, alegeți un VPN cu o aplicație dedicată pentru fiecare dispozitiv.

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP Filipine

1.ExpressVPN

Evaluare generală: 4.9 – Cel mai rapid VPN testat pentru Filipine

  5 cele mai bune VPN-uri pentru overwatch-ul care funcționează în 2023 [și reduce timpul de lag]

Dispozitive ExpressVPN

Nu-l pierdeți: scăpați 49% din VPN # 1 & încercați-l timp de 30 de zile fără riscuri

ExpressVPN are o locație a serverului Filipine, cu mai multe adrese IP pe care le puteți schimba. Are o reputație bine câștigată pentru viteze rapide de server și poate ocoliți în mod sigur unele dintre cele mai dificile geoblocuri ale lumii.

ExpressVPN nu păstrează jurnalele și are criptare AES de grad militar pentru a vă păstra datele în siguranță. Aplicațiile native sunt mai multe platforme ușor de instalat și utilizat. Puteți încerca fără riscuri serviciul în secțiunea 30 de zile, fără întrebări, garanție de returnare a banilor.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de expert despre ExpressVPN.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Obțineți ExpressVPN acum

2. HMA

Evaluare generală: 4.6 – VPN cu cea mai mare rețea de servere din întreaga lume

dispozitiv hidemyass

OFERTA SPECIALĂ: Obțineți o reducere de 75% la HMA! Abonament

HMA oferă cea mai mare rețea de servere din toate VPN-urile premium pe care le recomandăm. TLocațiile serverului wo din Filipine oferă șase adrese IP a alege din.

Serverele HMA sunt rapide și pot ocoli în mod fiabil geoblocurile, ceea ce face din acest VPN un utilizator preferat pentru streaming. Folosește criptare AES de grad militar și multe alte caracteristici avansate de securitate.

Furnizorul înregistrează anumite informații de conectare în scopuri de diagnostic, dar niciunul dintre detaliile activității dvs. nu este păstrat. Puteți încerca HMA sub un Garanție de returnare de 30 de zile.

  Как смотреть миллион мелочей 2 сезон бесплатно онлайн!

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de experți despre HMA

HMA poate debloca: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 •  Torrenting descurajat.

HMA funcționează pe aceste dispozitive:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routere.

Obțineți HMA acum

3. PrivateVPN

Evaluare generală: 4.7 – VPN de cea mai bună valoare pentru o adresă IP Filipine

dispozitive privatevpn

Pentru o durată limitată – Obțineți 67% reducere PrivateVPN acum

PrivateVPN oferă o combinație excelentă de viteză, securitate și acoperire globală a serverului. Tel Filipine locația serverului are mai multe adrese IP din care să alegeți.

PrivateVPN folosește criptarea AES sigură pe 2048 de biți și funcții avansate de securitate, cum ar fi Comutator pentru ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. Poti protejați până la 6 dispozitive cu un singur contract, ceea ce face o alegere excelentă dacă aveți o familie sau schimbați foarte multe dispozitive.

PrivateVPN este unul dintre VPN-urile noastre cele mai bine cotate și există Garanție de returnare de 30 de zile dacă doriți să o încercați înainte de a vă angaja pe termen lung.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de expert despre PrivateVPN.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Obțineți PrivateVPN acum!

Lectură ulterioară

Tot ce trebuie să știți despre VPN-uri: un ghid pentru începători

Cum să ocoliți geoblocurile – da, puteți accesa chiar Netflix!

Cele mai rapide VPN-uri pentru streaming (bazate pe testele noastre independente)

Obțineți cea mai bună ofertă pe VPN-ul dvs. cu aceste coduri promoționale!