Cum să ocoliți cu ușurință blocurile VPN ianuarie 2020 (Da, chiar și pentru Netflix!)

VPN-urile sunt cel mai eficient și sigur mod de a ocoliți geoblocarea și cenzura, dar unele guverne și corporații care încearcă să controleze accesul nostru la internet sunt cu un pas înainte. Tehnologia anti-VPN poate detecta și bloca utilizatorii VPN de pe site-uri web și rețele locale.

Corporațiile și guvernele au o varietate de motive pentru a bloca VPN-uri, cum ar fi aplicarea cenzurii, sau menținerea legilor privind drepturile de autor. În China, de exemplu, guvernul a instruit ISP-urile să blocheze abilitățile cetățenilor de a utiliza VPN-urile pentru a ocoli Marele Firewall în 2017. Acest lucru se produce la o scară mult mai mică în locurile de muncă când administratorii de rețea folosesc firewall-uri pentru a limita activitățile online ale angajaților.

Netflix a implementat faimos măsuri anti-VPN în 2014, ca urmare a presiunii industriei. Când s-a dezvăluit că mii de utilizatori transferau conținut în afara regiunilor sale licențiate, studiourile de film și televiziune au solicitat Netflix să preia controlul și să-și onoreze acordurile de distribuție. Dar, Blocarea VPN nu este o știință exactă și există multe modalități de a o ocoli.

În timp ce vă încurajăm să respectați regulile și reglementările din regiunea dvs. locală, credem și noi acces deschis la informații și libertate online. Mai jos, veți aflați cum să ocoliți blocarea VPN și redobândi controlul asupra experienței tale online.

VPN-uri care ocolesc blocurile

  1. NordVPN
  2. ExpressVPN
  3. CyberGhost
  4. Surfshark
  5. IPVanish

Diferite tipuri de blocuri VPN

Blocare IP

Adresa dvs. IP împărtășește multe informații despre dispozitivul și locația dvs. cu site-urile web pe care le vizitați. Dacă utilizați o VPN, site-urile web vor vedea adresa IP și locația serverului la care sunteți conectat.

Companii precum Netflix și Hulu compară adresele IP ale vizitatorilor lor cu o bază de date de servere VPN cunoscute și vă vor bloca accesul la site-ul lor web, dacă există o potrivire. Mulți furnizori VPN își schimbă în mod regulat adresele IP ale serverelor pentru a sustrage această detectare, deoarece IP-urile mai noi nu vor fi încă pe lista neagră.

Blocarea porturilor

Când utilizați un VPN, datele dvs. trec printr-un număr de porturi. Administratorii de rețea închid în mod obișnuit porturile care sunt cel mai des utilizate de VPN-uri, astfel încât nu pot accesa rețeaua.

Inspecția de pachete profunde (DPI)

Guvernele și corporațiile pot folosi tehnici DPI pentru a examina datele care călătoresc prin rețeaua lor și acționează în funcție de ceea ce găsesc. Folosind DPI, aceștia pot determina dacă se folosește un VPN și apoi blochează, redirecționa sau înregistrează datele.

Cum să ocoliți blocurile VPN

Utilizarea unui serviciu VPN fiabil care este capabil să ocolească tehnologia anti-VPN va fi întotdeauna cea mai rapidă și ușoară modalitate de a ocoli aceste blocuri. Puteți găsi recomandările noastre pentru cele mai bune VPN-uri enumerate mai jos. Cu toate acestea, există și alte metode care, deși necesită mai multe cunoștințe tehnice decât folosirea unei VPN, sunt încă ușor de realizat.

Cum să ocoliți blocurile VPN pe Netflix (și alte servicii de streaming)

Utilizați o VPN care poate ocoli blocurile: Cea mai rapidă și ușoară metodă este să utilizați un VPN care poate zbura sub radarul Netflix. Furnizorii VPN buni își schimbă în mod regulat adresele IP ale serverelor, astfel încât Netflix nu le poate identifica.

Configurați un IP dedicat: Un număr de furnizori VPN oferă, de asemenea, adrese IP dedicate pentru utilizatori. Deși vin cu un cost suplimentar mic, Adresele IP dedicate sunt rareori detectate de Netflix deoarece acestea sunt folosite doar de persoana care le deține - tu!

Cum să ocoliți blocurile VPN la locul de muncă

Schimbați-vă portul VPN: Dacă administratorul rețelei dvs. a identificat și a închis porturile pe care VPN-urile le folosesc cel mai des în rețeaua dvs., este posibil să puteți configurați VPN-ul dvs. pentru a utiliza un port mai puțin cunoscut. Unele bune pentru a încerca sunt: ​​2018, 41185, 443 și 80.

Utilizați Tor ca browser: Tor este un browser sigur care mascheaza adresa ta IP. Acesta permite utilizatorilor să acceseze și să partajeze conținut online în mod anonim și poate fi un instrument puternic dacă căutați să ocoliți un bloc VPN. Îl poți descărca gratuit, dar dacă lucrezi, vei avea nevoie de drepturi de administrare asupra dispozitivului pentru a-l instala.

Tor trece datele prin rețeaua de servere, care împiedică administratorii de rețea să-ți urmărească activitatea. Prin împerecherea lui Tor cu Obfsproxy, un program care schimbă modul în care arată datele în rețea, veți putea preveni detectarea DPI, de asemenea. Vezi aici Ghidul nostru Ultimate din Tor Browser aici.

Cum să ocoliți blocurile VPN în țările cu cenzură online

Alegeți un VPN care utilizează tehnologia Obfsproxy: Multe bune VPN-urile pot încă ocoli tehnicile de blocare pe care guvernele și ISP-urile le folosesc pentru cenzură. De fapt, VPN-urile le oferă TunnelBear Caracteristici obfsproxy pentru a face ca datele dvs. criptate să arate ca un trafic de internet regulat atunci când vă confruntați cu o inspecție profundă a pachetelor. Pentru mai multe informații despre VPN și cenzură, consultați ghidurile noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru China sau Coreea de Sud.

Folosiți Shadowsocks: Shadowsocks este o aplicație open source care folosește Protocolul SOCKS5 pentru a transfera date pe un server proxy, permițându-i să ocolească filtrarea pe internet. Este ca și cum ai folosi o VPN, dar din moment ce este mai puțin centralizată, pentru autorități este mai greu să detecteze și să interzică.

Cele mai bune VPN-uri pentru ocolirea blocurilor VPN

Folosind cel mai bun VPN pentru a ocoli blocarea este important și nu toate VPN-urile sunt la îndemână. Veți avea nevoie de o VPN care să vă ofere mai multe servere în țara pe care doriți să o utilizați ca locație virtuală și una care își reîmprospătează adresele IP ale serverelor sale în mod regulat. De asemenea, este important ca VPN-ul ales să fie personalizabil, astfel încât să puteți configurați-l pentru a utiliza diferite porturi - și există un bonus extraordinar dacă oferă Tehnologie Obfsproxy, de asemenea.

Iată recomandările noastre de top pentru cele mai bune VPNS pentru ocolirea blocurilor VPN.

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN deține peste 2.000 de adrese IP și oferă utilizatorilor oportunitatea unică de a-și achiziționa propriile IP dedicat, devenind soluția perfectă pentru ocolind tehnologia de blocare IP. În plus, conectarea la Onion prin serverul VPN va vă atribuie un nou IP la fiecare cinci minute.

lui NordVPN protocol de criptare dublă face ca datele dvs. să fie complet ilizibile trecând prin cel puțin două hamei și strict politica fără jurnal se asigură că activitatea dvs. de navigare nu este niciodată înregistrată.

Cu NordVPN, vă veți bucura viteze super-rapide, lățime de bandă nelimitată, și acces complet la rețeaua sa de over 4.900 de servere din 60 de țări.

Puteți oferi NordVPN un test de rulare singur cu un Garanție de returnare de 30 de zile pentru a afla de ce sute de utilizatori îi oferă astfel de recenzii fantastice.

Vizualizați ofertele NordVPN

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN operează mai multe servere în cele mai multe locații, astfel încât aveți o mulțime de opțiuni atunci când este vorba depășirea blocurilor IP. Ofera viteze fulgere rapide și criptare de grad militar împerecheat cu un strict politica fără jurnale pentru a vă asigura că datele dvs. sunt păstrate private.

Funcționează servere în 92 de țări și oferă aplicații pentru fiecare platformă, inclusiv routere, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață. Cu toate acestea, nu este necesar să ne luați cuvântul - verificați ce trebuie să spună utilizatorii reali de ExpressVPN.

ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile pentru toate serviciile VPN și a Proces gratuit de 7 zile pentru aplicații mobile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

3. CyberGhost

VPN CyberGhost

Operare peste 6.000 de servere în toată lumea, CyberGhost este un VPN super-rapid și de încredere. Opțiunile sale de personalizare suplimentare vă permit să folosiți un port aleatoriu care s-a schimbat cu fiecare conexiune, ceea ce o face dificil pentru blocarea administratorilor de rețea utilizarea dvs. VPN.

CyberGhost păstrează o strictă politica fără jurnale, iar interfața sa simplă o face ușor de folosit și înțelegeți. Datele dvs. vor fi în siguranță Criptare de 256 biți, si tu poti încercați-l fără riscuri timp de 45 de zile pentru a vedea de ce este un utilizator preferat pentru securitatea online.

CyberGhost oferă și un Proces gratuit de 7 zile pentru utilizatorii iOS și Android.

Vizualizați ofertele CyberGhost

4. Surfshark

Cum să ocoliți cu ușurință blocurile VPN ianuarie 2020 (Da, chiar și pentru Netflix!)

Surfshark oferă securitate de calitate militară și lățime de bandă nelimitată pe servere din 61 de țări. Poate ocoli geoblocurile și cenzura pentru a debloca orice site web sau aplicație de pe glob.

Oferă conexiuni simultane nelimitate, astfel încât întreaga gospodărie să se poată bucura de serviciile sale de primă valoare folosind doar un singur cont. Toate aplicațiile sale au un anunț încorporat, un tracker și un blocant malware. Având în vedere toate aceste lucruri, recenziile pozitive ale utilizatorilor nu vin ca o surpriză.

Acest furnizor oferă un Garanție de returnare de 30 de zile pentru toate serviciile sale, astfel încât să puteți testa-l singur. Este deasemenea o Proces gratuit de 7 zile pentru utilizatorii de Android.

Vizualizați ofertele Surfshark

5. IPVanish

Dispozitive ipVanish

Cu peste 1.000 de servere din 60 de țări, IPVanish oferă toată flexibilitatea de care ai nevoie vreodată într-o VPN. Este conexiuni de mare viteză și lățime de bandă nelimitată cu zoom-ul trecut de blocurile VPN, în timp ce partea de sus a caracteristicilor de securitate a liniei păstrați-vă datele în siguranță.

Oferă un 7 zile de returnare a banilor pe toate serviciile sale și cu aplicații pentru Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Windows Phone, Linux, Chromebook și routere, nu este de mirare că are recenzii excelente ale clienților.

Vizualizați ofertele IPVanish

rezumat

Utilizarea unei VPN bune este încă cel mai rapid și simplu mod de a evita blocarea VPN. Furnizorii noștri de top sunt împrospătați în mod regulat adresele IP ale serverelor lor și oferă funcții care depășesc măsurile anti-VPN, inclusiv personalizarea portului și chiar Obfsproxy. Vă recomandăm să respectați legile din regiunea dvs. locală, dar vă pledați întotdeauna pentru dreptul dvs. la libertatea online.

Pentru recenziile noastre despre cele mai bune VPN-uri generale, vă rugăm să faceți clic aici.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • 5 VPN-uri garantate pentru a bate interdicția VPN a Netflix
  • Eroare proxy Netflix - Cum să o rezolvi cu un VPN
  • Cum se creează o blocare VPN nedetectabilă și se ocolește blocurile VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me