Kako popraviti overwatch zaostanke in izgube paketov 2023 Posodobitev

Kaj je največja nevarnost pri Overwatchu? Namig: to niso drugi igralci.  

Overwatch je a množična igra. Predvajalniki, hitra akcija in zapleteni zemljevidi zavzamejo ogromno pasovne širine. S hitrim tempom bojev in nenadnimi stopnjevanji akcije, vaša internetna povezava se bo trudila nadaljevati. 

Največje nevarnosti pri Overwatchu so pogosti zamiki in izgube paketov. Vsak igralec Overwatch ve, kaj to pomeni. Igra se nepričakovano upočasni ali ukazi niso dovolj hitro izbrani. In potem se zbrišeš.

Zamiki konic in izguba paketov bodo pokvarili Overwatch. Da bi se jim izognili, na svojo igralno napravo namestite zmogljiv VPN. Ne samo, da bo vaša internetna povezava stabilnejša, temveč jo bo tudi pospešila. 

Hitri vodnik – Kako popraviti zakasnitev zaostajanja

 • Izberite VPN – PriporočamoNordVPNza igre.
 • Namestite VPN v vaši napravi.
 • Uporabite možnost Hitre povezave NordVPN da se povežete s strežnikom v vaši bližini.
 • To je to! Vaša povezava mora biti boljša.

Začnite igranje z NordVPN!

Kako vam lahko VPN pomaga popraviti zaostanek Overwatch-a & Izguba paketov

Veliko jih je koristi od uporabe VPN. V tej objavi se bomo osredotočili na to, kako bo VPN pospešite in stabilizirajte internetno povezavo med igranjem Overwatch-a. 

Množične spletne igre za več igralcev (znane tudi kot MMO-ji), kot je Overwatch, so zelo velike. Poleg grafičnih in obsežnih zemljevidov ima Overwatch na spletu več kot 40 milijonov igralcev. To vse zahteva skupno količino podatkov nazaj med vami, drugimi igralci in samo igro. 

Ti podatki potujejo po omejenih internetnih omrežjih, običajno v domovih igralcev, ki jih delijo z družinskimi člani. Ta omrežja niso zgrajena za velikost podatkovnega prometa, potrebnega za igro, kot je Overwatch. Rezultat je pogoste upočasnitve vaše povezave, saj se podatki obdelujejo. 

To doživljate kot zaostajanje in zamude pri igranju: streljate na krmilnik, vendar se nič ne zgodi, dokler ne mine čas. In ubili ste se. 

  A 3 legjobban INGYENES VPN a Netflix számára Frissítve 2023 januárjában

Poleg omejitev skupnih domačih omrežij obstaja veliko večje vprašanje. Ponudniki internetnih storitev sovražijo MMO. 

Overwatch in ISP drobljenje

ISP ima fiksno skupno pasovno širino in moč obdelave podatkov da se širi med vse svoje stranke. Predstavljajte si, da se milijoni igralcev vsak dan prijavijo v Overwatch in tako sesajo vse te podatke in pasovno širino. To upočasni povezave drugih strank in poveča stroške za ponudnika internetnih storitev.

V odgovor, Dajalci internetnih storitev zmanjšujejo pasovno širino, ki je na voljo predvajalnikom MMO, in namerno upočasnijo vašo internetno povezavo preden sploh začnete igrati.

Z VPN se lahko vsem tem izognete. 

VPN zaobide vaš ponudnik internetnih storitev in skrije vaše spletne aktivnosti. Lahko se povežete s hitrostni strežniki blizu vašega domačega omrežja, vendar ločeno od drugih uporabnikov interneta. Ne bo več tekmoval za pasovno širino, vaša internetna povezava bo stabilnejša in veliko hitrejša. 

Drugič, s skrivanjem svoje spletne aktivnosti, vaš ponudnik internetnih storitev ne bo vedel, da igrate Overwatch. Kot rezultat, vi bypass ISP drobljenje in nikoli vam ne bo treba skrbeti, da vam bo počasna hitrost povezave uničila igro. 

VPN-ji ponujajo veliko, veliko koristi za igralce. Ne le pri hitrostih povezave, ampak tudi vas varuje med igranjem. Vendar pa, niso vsi VPN-ji dovolj močni za namestitev MMO, kot je Overwatch. 

Za izbiro potrebujete zmogljiv VPN z 1.000 tiskalniki hitrih strežnikov.

Začnite igranje z NordVPN!

Najboljši VPN za popravljanje zaostankov & Izguba paketov

Kako popraviti overwatch zaostanke in izgube paketov 2023 Posodobitev

 • 5.700+ strežnikov, optimiziranih za hitrost po vsem svetu
 • Napredne varnostne funkcije vas ščitijo pred napadi DDoS
 • Stabilne povezave pomenijo, da vaša internetna hitrost nikoli ne pride v poštev
 • Preproste in preproste aplikacije
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

NordVPN je prva številka VPN na svetu. Prav tako je najbolj priljubljen pri naših bralcih. Ni pomembno, kje na svetu igrate Overwatch, ogromna knjižnica strežnikov NordVPN zagotavlja strelovodne in stabilne povezave.

  Како затворити ЕкпрессВПН рачун и добити поврат новца у 2023. години

Uporaba vojaško šifriranje, da skrijete svoje podatke V zaščitnem tunelu NordVPN zaobide vse omejitve vašega osebnega omrežja. Več ne tekmujete z družino ali sosedi za pasovno širino, Težave in zamude bodo preteklost.

Hkrati NordVPN Nabor orodij za zasebnost in varnost, ki je vodilni v industriji vas bo varoval prek spleta. Skupaj z dodano šifriranjem nudi zaščito pred puščanjem DNS, samodejno stikalo za ubijanje in strogo politiko brez zapisov. Lahko ste prepričani ste varni pred napadi DDoS ali spletnimi goljufijami. 

NordVPN lahko preizkusite brez tveganja, z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Preživite en mesec igrajoč Overwatch z njim v ozadju in videli boste razliko.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Začnite igranje z NordVPN!

Drugi načini popravljanja zaostanka & Izguba paketov

NordVPN je najpreprostejši, najhitrejši in najučinkovitejši način za zmanjšanje konic zaostanka Overwatch. Lahko pa obstajajo še druge težave, ki upočasnjujejo vašo internetno povezavo. Do zagotovite, da je vaš VPN učinkovit, uporabite naslednji seznam za optimizirajte nastavitev Overwatch in preverite težave.

 • Uporabite ethernetni kabel: Žična internetna povezava je hitrejša in stabilnejša kot wi-fi. Povežite svojo igralno napravo neposredno na usmerjevalnik, da zmanjšate zaostajanje in druge težave.
 • Odklopite druge naprave: Preverite, katere druge naprave, na primer vaš telefon ali tablični računalnik, uporabljajo vaše omrežje in izključite vse, za katere ni treba, da so med igranjem v spletu.
 • Spremenite omrežno geslo: Mogoče bi jih bilo drugi ljudje, ki uporabljajo vaše omrežje brez vaše vednosti ali privolitev. Spreminjanje omrežnega gesla je dober način, da jih odstranite in sprostite pasovno širino.
 • Preverite strojno opremo: Stara ali poškodovana oprema, kot so usmerjevalniki za pregrevanje in omrežni kabli, bo upočasnila vaše povezave. Po potrebi jih popravite ali nadgradite. Poskusite znova zaženite svoj modem in usmerjevalnik tako, da jih 30 minut odklopite iz vtičnice.
 • Zaprite procese v ozadju: To je še posebej pomembno pri računalnikih Mac in Windows. Spletni brskalniki, hudourništvo, nalaganje datotek in posodobitve sistema je nekaj primerov računalniških procesov, ki upočasnijo vašo povezavo. Če ni nujno, jih zaprite kadarkoli igrate Overwatch.
 • Prilagodite nastavitve Overwatch v igri: Overwatch uporablja številne funkcije, da ustvari osupljiv vizual, ki ga imamo vsi radi. Vendar pa vsi zavzemajo pasovno širino in nekateri niso potrebni za neverjetno izkušnjo. Poskusite v nastavitvah igre izklopiti Triple Bufffering, Anti-Aliasing in Vsync. Prav tako lahko zmanjšate FPS (sličice na sekundo) na 30.
 • Nadgradite svoje omrežje: Mogoče je, da vaš internetni načrt ne daje dovolj pasovne širine. Pri ponudniku internetnih storitev se pozanimajte, katere možnosti so na voljo za hitrejšo povezavo. Povezava s 5 Mb / s je najmanj, če želite uživati ​​v Overwatchu z brezstičnimi hitrostmi.
  Hogyan nézheti meg a NASCAR-ot bárhonnan online - Frissítve 2023

Začnite igranje z NordVPN!

Povzetek

Zadnja stvar, ki jo želite doseči v vrhuncu epskega bitke Overwatch, je popolna noob zbrisana, ker je vaša povezava zastala. To je frustrirajoče, neprijetno in popolnoma izogniti se.

Sledite korakom, ki smo jih opisali tukaj, namestite NordVPN na svoje igralne naprave in zaostanki zaostankov bodo preteklost. 

Vse kar morate skrbeti je, da izberete najboljšega junaka, ki bo prevladoval nad drugimi ekipami.

Začnite igranje z NordVPN!

Nadaljnje branje

Vsaka spletna igra je hitrejša in varnejša, če uporabljate VPN. Za lažjo izbiro smo preizkusili in izbrali najboljše VPN-je za igranje iger.

Hitrost je ključna pri izbiri VPN-ja za igranje. Prepričajte se, da uporabljate samo enega od 5 najhitrejših VPN-jev.

Še vedno niste prepričani? Oglejte si te neverjetne kode kuponov VPN in ponudbe za neverjetne popuste.