Cum să urmărești melcul și balena oriunde gratuit online!

Căutați să-i păstrați pe copii distrați pentru câteva momente de pace în timpul pauzelor de Crăciun? BBC transmite cea mai recentă adaptare a Julia Donaldson și Axel Schaffer, Melcul și balena.

Povestea încântătoare a unui melc aventuros, care se plimbă pe o balenă, astfel încât să poată vedea lumea prezintă talentele vocale ale lui Sally Hawkins, Rob Brydon și Damei Diana Rigg.

Sună uimitor, dar Ce se întâmplă dacă nu sunteți în Regatul Unit unde transmite BBC? Vei lipsi tu și cei mici? Desigur că nu!

Cu un VPN premium, puteți accesa conținutul BBC de oriunde prin serviciul său de streaming, BBC iPlayer. Mai bine, cu streaming BBC iPlayer este absolut gratuit.

Un VPN premium vă permite să urmăriți Melcul și balena oferindu-vă o adresă IP din Marea Britanie, care este cheia pentru deblocarea BBC iPlayer de oriunde în lume. Sugerez NordVPN pentru deblocarea site-ului de streaming. De asemenea, are cele mai rapide viteze disponibile pentru streaming de conținut.

Click aici pentru a ajunge direct la celelalte VPN-uri pe care le recomand pentru streaming The Snail and the Balha on BBC iPlayer.

Ghid rapid – Cum să urmăriți Melcul și balena pe BBC iPlayer

 1. Alegeți un VPN premium. Recomand NordVPN pentru vasta sa rețea de servere de mare viteză și caracteristici excelente de securitate.
 2. Descărcați și instalați VPN-ul pe dispozitivele dvs..
 3. Conectați-vă la un server din Marea Britanie folosind VPN.
 4. Înscrieți-vă sau conectați-vă la BBC iPlayer și transmiteți fluxul Melcul și balena.

SFAT PROAveți nevoie de o licență TV britanică pentru a debloca BBC iPlayer? De fapt nu, BBC iPlayer operează un sistem de onoare. Înainte de a începe melcul și balena, un pop-up vă întreabă dacă aveți licență TV. Faceți clic pe „Am o licență TV” și apoi emisia va începe să transmită streaming, indiferent unde vă aflați.

Vi se poate cere un cod poștal din Marea Britanie atunci când vă înscrieți la BBC iPlayer, care arată ca acesta pentru Buckingham Palace: SW1A 1AA.

Începeți să transmiteți fluxul melcului și balenelor acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Melcul și balena

Doar utilizatorii din Marea Britanie pot accesa BBC iPlayer, întrucât geo-restricții sunt în vigoare pentru a împiedica pe oricine din afara țării să-și transmită conținutul.

Încercarea de a utiliza o adresă IP care nu este Marea Britanie pentru a accesa BBC iPlayer și geoblocurile îți vor sta ferm în calea ta. V-ați blocat să transmiteți streaming pe BBC iPlayer, inclusiv pe Melcul și balena.

Explorați aceste blocuri geografice cu un VPN premium. Un VPN de top vă maschează locația reală ascunderea adresei dvs. IP, criptarea datelor dvs. și transmiterea acestora printr-un server securizat într-o țară la alegere.

Cu o VPN, obținerea unei adrese IP din Marea Britanie este ușoară. Pur și simplu folosiți-l pentru a vă conecta la un server din Marea Britanie și sunteți accesat și capabil deblocați BBC iPlayer de oriunde, chiar și din țări cu legi stricte de cenzură.

Nu orice VPN poate depăși geo-restricțiile serviciilor de streaming, ca BBC iPlayer.

Îți poți spori șansele alegerea unui VPN de cea mai bună calitate, cu o rețea imensă de servere de mare viteză. Acest lucru se datorează faptului că cu cât mai multe servere pe care le are un VPN din care să alegi, cu atât mai multe adrese IP actualizate periodic sunt la îndemână.

Doar VPN-urile premium pot bate tehnologia anti-VPN, pe care multe servicii de streaming le utilizează pentru a bloca cele care utilizează VPN-uri. Această tehnologie poate, de obicei detectați VPN-uri de calitate inferioară, și atunci ești fără noroc.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

VPN-urile premium oferă soluția ideală pentru streaming de conținut global blocat de oriunde in lume. Dar există mai mult pentru VPN-uri decât doar capacitatea de a circula fără limite.

Cel mai bun mod de a garantează-ți siguranța online cu un VPN. Datorită trollurilor malware, infracțiunilor informatice și furturilor de identitate devin mai avansate în metodele lor, VPN-urile vă oferă un nivel suplimentar de securitate.

VPN-urile vă pun datele la îndemâna terților rău intenționate, protejându-le cu criptare de grad militar acest lucru este de neatins, chiar și pentru cei mai pricepuți hackeri.

Confidențialitatea și anonimatul online obțin cea mai bună protecție, ceea ce este optim dacă locuiți într-o țară cu legi stricte de cenzură sau dumneavoastră nu doriți furnizorul de servicii de internet (ISP), guvern sau alte terțe părți urmărirea online.

Chiar esti protejat atunci când faceți streaming sau răsfoiți în cafenele sau pub-uri pe rețele WiFi publice nesigure, pe care cyberthieves le place să țintească.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea melcului și balenei

1. NordVPN

NordVPN

Oferte NordVPN o varietate excelentă de server pentru depășirea geoblocurilor BBC iPlayer cu peste 550 de locații din Marea Britanie. Cu acest VPN premium, puteți viziona Melcul și balena de oriunde!

Viteze de umflare și nicio bandă de accelerație garantează o transmisie lină, astfel încât să nu pierdeți nici un minut din Melcul și călătoria minunată a balenei.

Suport pentru o gamă largă de dispozitive, fiecare aplicație NordVPN include Tehnologia SmartPlay, care ajută la depășirea celor mai dificile blocuri geografice. Așteptați-vă o conexiune fiabilă cu orice serviciu de streaming, inclusiv BBC IPlayer și altele, precum HBO GO și Hulu.

Criptarea AES de 256 biți de grad militar vă protejează identitatea și activitatea online, crearea unui scut impenetrabil împotriva hackerilor și a criminalilor cibernetici. Oferte NordVPN de două ori criptarea cu VPN-ul său dublu unic, prin tunelarea datelor dvs. prin două servere sigure. Nu una, ci două!

NordVPN este înregistrat în Panama, care este departe de legile privind păstrarea datelor. Aceasta înseamnă că poate funcționa A politica de logare zero. Ca rezultat, niciunul din datele dvs. personale sau jurnalele de navigare nu rămâne pe server, deci nu este nimic de predat sau de vândut terților.

Nu numai că activitatea dvs. online, inclusiv dragostea ta secretă pentru animația copiilor rămâne privată, dar și dvs. dispozitivele beneficiază de protecția suitei CyberSec. Aceasta blochează virușii și alte programe malware, precum și orice alt conținut compromișător de la infectarea dispozitivelor. În plus, CyberSec îi face pe cei groaznici pop-up anunță un lucru din trecut.

Cu chat live disponibil 24/7, personalul de asistență poate rezolva orice întrebare pe care o puteți avea rapid.

Transmiteți cu NordVPN până la conținutul inimii dvs. până la șase dispozitive simultane, și profită de garanția de returnare de 30 de zile. Este o lună întreagă a unui serviciu premium, fără riscuri.

Dacă apreciați NordVPN la fel de mare ca și mine și doriți să vă înscrieți, mai întâi cupoanele noastre de salvat.

Vrei să afli mai multe despre NordVPN? Aruncăm o privire la revizuirea noastră extinsă.

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • Mai mult de 400 de servere în 59 de țări, peste 550 în Marea Britanie
 • SmartPlay pentru streaming fără probleme și fără accelerație
 • Nu există limite în ceea ce privește lățimea de bandă și viteza fulgerului
 • Criptare AES-236 biți de grad militar
 • Politică strictă de neînregistrare
 • Garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri
 • Până la șase conexiuni simultane la dispozitiv
 • Suport chat live disponibil 24/7
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, YouTube TV, Netflix, Hulu, Sling TV, Crunchyroll, HBO GO
 • Compatibil cu: routere, macOS, Android, Windows, iOS, Linux, Chrome, Amazon Fire TV

Stream melcul și balena cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Stream The Melc și balena cu ExpressVPN și sale viteza rapidă a fulgerului va face ca inactivarea, retardarea și pixelii înghețați să fie inexistente. Lățimea de bandă nelimitată și fără accelerație vă permit curgeți cât doriți.

O rețea globală impresionantă de mai mult de 3.000 de servere – cu multe locații din Marea Britanie – face deblocarea BBC iPlayer și alte servicii de streaming o briză.

Transmiteți fluxuri pe dispozitive fără o aplicație ExpressVPN folosind funcția Funcția MediaStreamer. Vă permite să transmite în flux sigur pe unele dispozitive care nu acceptă VPN-urile.

Niciun partid din afara nu poate urmări ceea ce sunteți online activitatea ta se ascunde în spatele unui zid cu o criptare robustă de grad militar. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea vieții private din solicitările DNS din afara tunelului dvs. VPN, mulțumită Protecție împotriva scurgerilor DNS.

Alte caracteristici avansate de securitate includ suport multiplă platformă pentru OpenVPN și o politică strictă fără jurnaluri. În plus, un comutator automat de omor împiedică datele dvs. să fie vizibile pe web deschis prin tăierea conexiunii dvs. de internet dacă link-ul dvs. către ExpressVPN scade brusc.

Dacă aveți o problemă pe care nu o puteți rezolva singur, puteți primi ajutor în permanență cu ExpressVPN 24/7 asistență pentru clienți chat live.

Pune ExpressVPN prin ritmurile sale o garanție de returnare de 30 de zile și faceți acest lucru până la cinci conexiuni simultane la dispozitiv. Întreaga familie poate transmite Melcul și Balena pe tablete, telefoane inteligente, televizoare inteligente și multe altele!

Dacă ExpressVPN trece testul cu privire la viteză, performanță și securitate, obțineți un reducere la abonament.

Verifică revizuirea noastră amănunțită de experți despre ExpressVPN pentru a afla tot ce trebuie să știți despre VPN premium.

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • 3.000+ servere în 94 de țări, inclusiv în Marea Britanie
 • MediaStreamer permite transmiterea lină pe toate dispozitivele
 • Viteze rapide, lățime de bandă nelimitată și fără accelerație
 • Funcție de tunel Split
 • Criptare robustă de grad militar
 • Politică strictă pentru jurnalele zero
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Până la cinci dispozitive simultane
 • Chat activ 24/7 live
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub, Crunchyroll, Netflix, Hulu, HBO GO
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox, Linux, routere, console de jocuri

Stream melcul și balena cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Restricțiile geografice ale BBC iPlayer nu sunt potrivite pentru CyberGhost aproape 700 de servere din Marea Britanie.

Viteze mari, servere optimizate pentru streaming și fără limite la lățimea de bandă garantează transmiterea lină a melcului și a balenei de oriunde. Fără întârziere, fără tamponare și fără timpi lungi de încărcare.

Strecurați cu liniște sufletească sunteți complet protejat cu puterea de criptare de grad militar și suport pentru OpenVPN – protocolul de criptare standard pentru industrie.

Nu trebuie niciodată să te temi de siguranța datelor tale personale. Criptare de 256 biți de grad militar o pune departe de îndemâna hackerilor.

Chiar cel mai amăgit dintre infracțiuni informatice nu vă poate spiona. Istoricul dvs. de aburire, navigare și descărcare este doar pentru ochii dvs..

Cu CyberGhost, datele și identitatea dvs. nu își găsesc niciodată calea pe un web deschis, nesecurizat, mulțumită un comutator automat de omor și aplicații rezistente la scurgeri.

Puteți transmite în flux și naviga fără gânduri pe care CyberGhost le transmite datele dvs. online sau jurnalele de navigare către guvern sau către oricine altcineva, deoarece operează o politică de înregistrare zero.

lui CyberGhost configurare simplă și aplicații intuitive, ușor de utilizat face o alegere VPN pentru primii timeri. Încercați cât de ușor de utilizat este CyberGhost cu dvs. generos Garanție de returnare de 45 de zile. Dacă vă place ceea ce vedeți, economisiți bani pe dvs. Abonament CyberGhost.

Indiferent de tipul de plan pe care îl alegeți, ajungeți să faceți flux și să navigați la maxim șapte dispozitive simultan! Împărtășește-ți abonamentul cu toată lumea, astfel încât să poată ține pasul cu aventurile de balenă ale melcului.

Chat în direct este disponibil pentru a vă ajuta, doar în cazul în care vă confruntați cu probleme de conexiune sau trebuie să aflați ce alte site-uri de streaming le deblochează, în afară de BBC iPlayer.

Aflați informații mai detaliate despre caracteristicile CyberGhost din revizuirea noastră extinsă de experți.

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • 5.800 de servere+ în 89 de țări, peste 650 în Marea Britanie
 • Servere dedicate pentru streaming
 • Lățime de bandă nelimitată și viteze rapide
 • Criptare puternică de grad militar
 • Politica de logare zero
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Șapte conexiuni la dispozitiv
 • Suport de chat live disponibil
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, CBS All Access, Amazon Prime Video, Disney +, Netflix, Hulu, Shudder
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Windows, Android, Linux, Chrome, console de jocuri, routere

Stream melcul și balena cu CyberGhost!

Linia de jos

Deblocați BBC iPlayer și transmiteți melcul și balena de oriunde cu un VPN premium.

Cu viteză și performanță greu de învins, My Recomandarea nr. 1 este NordVPN pentru streaming The Melcul și Balena. Ești sigur caracteristici robuste de securitate și o vastă rețea de servere din Marea Britanie pentru streaming sigur și lin.

Caracteristicile de securitate de top ale unui VPN premium, incluzând criptarea de nivel militar de nerefuzibil, protejați-vă confidențialitatea și informațiile dvs. sensibile din ochii indurerați.

Dacă doriți să aflați mai multe despre beneficiile unei VPN premium, consultați articolul nostru informativ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me