Cum să urmărești Silicon Valley Sezonul 6 Oriunde Gratuit Online!

Toate lucrurile bune trebuie să se încheie. Sezonul 6 al Silicon Valley marchează sfârșitul aventurilor lui Richard Hendricks și al companiei. Vor continua Richard, Gilfoyle și restul echipei să-și continue victoria scurtă din sezonul trecut? Echipa Pied Piper va începe în sfârșit să îl numească pe Jared cu numele său real?

Dacă sunteți un abonat curent în SUA, puteți participa la distracție de îndată ce începe să difuzeze. Dar dacă nu sunteți în afara SUA, nu veți putea urmări emisiunea din cauza restricțiilor geografice ale HBO.

Nu vă faceți griji! Cu VPN fiabil și rapid, puteți utiliza abonamentul HBO ACUM pentru a captura în fiecare secundă indiferent de locul în care vă aflați! Citiți mai departe pentru a afla cum și pentru a vedea ce VPN recomandăm pentru acest job.

Ghid rapid: Cum să urmăriți Silicon Valley pe HBO ACUM

 1. Alegeți un VPN. Vă recomandăm NordVPN pe baza vitezei, a flexibilității generale și a coerenței cu ocolirea geoblocurilor.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN local.
 3. Conectați-vă la un server din SUA.
 4. Mergeți la HBO ACUM, conectați-vă / înregistrați-vă și bucurați-vă!

Începeți să transmiteți fluxul Silicon Valley acum!

Cum să vă înscrieți la HBO ACUM

HBO ACUM acceptă plăți și înregistrare de la mai mulți furnizori, inclusiv Amazon, Google Play și iTunes. Cu toate acestea, mulți dintre acești furnizori pot accepta doar forme de plată bazate pe SUA pentru HBO Now. Dacă te regăsești în această situație, vă puteți înregistra la HBO ACUM cu un card cadou.

 1. Conectați-vă la VPN.
 2. Conectați-vă la serverul SUA.
 3. Cumpărați un card cadou de la MyGiftCardSupply.
 4. Numerar în card cadou la HBO ACUM.
 5. Curent și bucură-te!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Silicon Valley

HBO menține aranjamente stricte de licențiere, care afectează distribuția internațională a întregului conținut.

Aceasta blochează automat orice vizualizator fără o adresă IP din SUA să acceseze conținutul săuAcest proces se numește geoblocare.

Cu un VPN, puteți evita aceste restricții geografice. Un VPN maschează adresa dvs. IP și vă direcționează traficul printr-un server securizat într-o țară dorită.

Utilizând un VPN pentru a vă conecta la un server din SUA, vi se va atribui o adresă IP a SUA. Aceasta este cheia dvs. pentru a debloca HBO și a transmite streaming Silicon Valley și celelalte emisiuni preferate de oriunde v-ați afla.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Un VPN de calitate vă ajută să accesați conținut geore-restricționat. Dar un VPN este, de asemenea, un excelent instrument de securitate online îți păstrează activitatea online și în siguranță.

Când navigați pe web în rețelele publice wi-fi, informațiile dvs. personale ar putea fi vulnerabile.

Indiferent unde vă aflați în lume, trebuie să accesați în siguranță registrele bancare și financiare personale. Într-o rețea publică, oricine poate folosi software de phishing pentru a înregistra și a surprinde apăsările tastei.

De asemenea, VPN-urile îți facilitează viața dacă trăiești într-o țară cu legi stricte de cenzură.

Țări precum China, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită și blochează site-uri de știri și informații, restricționând libertatea dvs. online.

 VPN-urile recomandate mai jos ocolesc cu succes astfel de firewall-uri restrictive astfel încât să puteți citi orice informație sau știri vă place.

5 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Silicon Valley

1. NordVPN

nordvpn

Am ales NordVPN drept cel mai bun VPN din 2019 în principal pentru securitatea, confidențialitatea și rapiditatea sa. Dacă sunteți un utilizator de internet greu, vă va plăcea că NordVPN vă permite să utilizați până la 6 dispozitive simultan.

Mentine o retea vasta de Mai mult de 5.300 de servere din 58 de țări pentru a reduce timpul de încărcare și a crește viteza de streaming. Vitezele acelea cu fulgere sunt ideale pentru vizionarea sezonului 6 din Silicon Valley.

Aveți și voi date lunare nelimitate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la limitele de bandă pentru utilizarea dvs..

În ceea ce privește confidențialitatea, politică strictă fără jurnaluri înseamnă că niciunul din istoricul de navigare nu este stocat. Nord oferă, de asemenea, un comutator de omor automat care vă deconectează de pe internet dacă vă pierdeți conexiunea la VPN.

Criptarea de nivel militar vă protejează apăsările de cheie și toată activitatea dvs. de la orice terță parte. NordVPN este unic Funcția CyberSec acționează ca un strat suplimentar de protecție împotriva site-urilor de phishing și acționează ca un blocant publicitar eficient.

De asemenea, întrucât sediul central al NordVPN are sediul în Panama, este în afara ochilor neîncrezători ai Alianței 5/9/14-Eyes. Și, de asemenea ocolește cu succes firewall-ul extrem de strict al Chinei.

NordVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să puteți testa conduce-l fără nicio presiune.

Sunteți gata să vă abonați? Economisiți bani cu ajutorul nostru Codul cupon NordVPN.

Caracteristici cheie

 • Mai mult de 5.300 de servere din 58 de țări
 • Criptare de grad militar
 • Politica fără jurnale
 • 6 conexiuni simultane la dispozitiv
 • Chat live 24/7
 • Funcționează cu: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox.

Stream Silicon Valley cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN a fost numit cel mai rapid VPN general în 2019, ceea ce îl face un VPN ideal pentru transmiterea unei game variate de conținut, inclusiv Silicon Valley. Ofera 3.000+ servere localizate în peste 94 de țări.

Capacele de lățime de bandă zero faceți-vă un VPN excelent de utilizat pentru descărcarea și streamingul de conținut video Full HD.

ExpressVPN menține o politică strictă fără jurnaluri, deci nu stochează niciun istoric de navigare sau informații despre utilizator pe serverele sale.

 Comutatorul de ucidere automată te deconectează instantaneu de pe internet dacă detectează că sesiunea dvs. VPN a fost întreruptă din orice motiv.

De asemenea, serviciul lucrează cu diligență pentru a menține anonimatul tuturor utilizatorilor săi, inclusiv ocolind interferența online a guvernelor precum China.

Deoarece este bazat și înregistrat în Insulele Virgine Britanice, este nu are obligația de a respecta alianța 5/9/14-Eyes.

ExpressVPN folosește criptare AES completă de 256 biți pentru a vă proteja și ascunde apăsările. De asemenea, oferă numeroase protocoale de securitate VPN pentru utilizatorii care doresc mai mult control, inclusiv UDP și TCP Open VPN.

Deși nu vă oferă un proces gratuit, ExpressVPN are un Garanție de returnare de 30 de zile.

Este unul dintre VPN-urile mai scumpe pe piață, dar oferă o valoare excelentă pentru banii tăi. De ce să nu-l facem mai accesibil folosind-o cod promoțional?

Caracteristici cheie

 • 3.000+ servere în 94 de țări
 • Criptare de grad militar
 • Politica fără jurnale
 • Tunelarea despărțită
 • 5 conexiuni simultane la dispozitiv
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Chat live 24/7
 • Funcționează cu: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Stream Silicon Valley cu ExpressVPN!

 3. CyberGhost

Cum să urmărești Silicon Valley Sezonul 6 Oriunde Gratuit Online!

CyberGhost este un VPN ușor de utilizat cu o gamă largă de funcții, pe care le acoperim în detaliu în recenzia noastră detaliată.

Cu Mai mult de 5.300 de servere în mai mult de 80 de țări, CyberGhost vă oferă viteză și stabilitate ideale pentru streamingul de conținut online.

Este lunar lățime de bandă nelimitată îl face un VPN excelent pentru streaming în fiecare minut din ultimul sezon al Silicon Valley.

lui CyberGhost Politica fără jurnale clar declarată înseamnă că nu ține nici o înregistrare din istoricul de navigare. Oferă criptare AES de 256 biți de grad militar pentru a vă menține securitatea și activitatea online.

Este Comutatorul automat de deconectare deconectează tot traficul web care intră și iese dacă conexiunea VPN este întreruptă din orice motiv.

CyberGhost ia în serios și cenzura pe internet. Întrucât compania are sediul în România, nu participă la alianța 5/9/14-Eyes. Cu toate acestea, în ceea ce privește lucrările în țări precum Emiratele Arabe Unite, China și Arabia Saudită, CyberGhost este nu sunt capabili să ocolească aceste firewall-uri.

CyberGhost oferă un generos Garanție de returnare de 45 de zile, pentru a putea încerca serviciul fără riscuri în timpul acelei ferestre.

Este un serviciu favorabil bugetului și ne puteți folosi cod promoțional pentru a-l face și mai prietenos la bugetul dvs..

Caracteristici cheie

 • Mai mult de 5.300 de servere din 80 de țări
 • Criptare de grad militar
 • Politica fără jurnale
 • 7 conexiuni simultane la dispozitiv
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Chat live 24/7
 • Funcționează cu: Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Stream Silicon Valley cu CyberGhost!

4. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

Când echipa noastră a testat peste 300 de VPN-uri, am fost atât de mulțumiți de PrivateVPN încât am clasat-o pe locul 5 în topul VPN. În recenzia noastră detaliată, cercetătorii noștri au apreciat cu adevărat viteza rapidă și caracteristicile sale excelente de securitate și confidențialitate.

Rețeaua sa de servere include peste 150 de servere din 60 de țări și numărând. În ciuda faptului că este un furnizor general mai mic în comparație cu ceilalți enumerați aici până acum, este capabil menține viteze suficient de rapide pentru streaming și descărcare video.

lui PrivateVPN politica fără jurnale asigură în plus faptul că niciuna din activitatea dvs. de vizualizare sau navigare nu este stocată pe niciunul dintre serverele lor.

Are sediul în Suedia, care este una dintre țările cu 5/9/14 ochi. Cu toate acestea, întrucât nu urmărește niciunul din istoricul sau informațiile personale, PrivateVPN nu stochează nicio informație care să fie predată forțelor de ordine chiar dacă i se cere să respecte o citație.

PrivateVPN oferă și un Perioada de încercare gratuită de 7 zile. Pentru a vă activa procesul, trebuie mai întâi să trimiteți un e-mail de asistență pentru a primi un cod promoțional. Dacă vă înscrieți, serviciul oferă și un Garanție de returnare de 30 de zile.

Toate serverele din rețeaua sa utilizează Criptare AES de 256 biți pentru a vă asigura securitatea activității online. Există absolut fără restricții privind consumul de lățime de bandă, oferindu-vă tot accesul de care aveți nevoie pentru video și jocuri HD.

Puteți rămâne conectat la până la șase dispozitive simultan pentru mai multă flexibilitate. De asemenea, puteți activa o switch switch numai pe dispozitivele dvs. compatibile cu Windows. Acesta este un dezavantaj dacă vizionați un Mac sau un dispozitiv compatibil cu IOS.

În țări stricte, cum ar fi China, nu este clar în întregime cât de bine va funcționa PrivateVPN. Acesta afirmă că trebuie treceți la protocolul L2TP dacă vă autentificați din China. Acest strat suplimentar de securitate nu este la fel de rapid ca OpenVPN, dar de obicei poate zbura sub detectarea majorității firewall-urilor. Aici vine această încercare gratuită.

Caracteristici cheie

 • 150+ locații de server în 60 de țări
 • Criptare de grad militar
 • Politica fără jurnale
 • 6 conexiuni simultane la dispozitiv
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Funcționează cu: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android și iOS.

Stream Silicon Valley cu PrivateVPN!

5. VyprVPN

Dispozitive VyprVPN

Echipa noastră de cercetare a ocupat locul VyprVPN pe locul 11 ​​în lume. Puteți afla ce ne-a plăcut despre asta în recenzia noastră. Îl includ aici pentru că în mod special elimină geoblocurile de pe servicii precum Hulu și HBO.

VyprVPN vă ia în serios confidențialitatea. Are o politica solidă fără jurnaluri, astfel încât niciuna din activitatea dvs. online nu este înregistrată sau stocată pe serverele sale. Este localizat în Elveția, ceea ce înseamnă că este nu este obligat să se conformeze Alianței 5/9/14-Eyes.

Ca și toți furnizorii pe care i-am enumerat aici, VyprVPN folosește Criptare AES de 256 biți, cel mai puternic disponibil. Un comutator de omor automat închide traficul dvs. web dacă detectează o întrerupere în sesiunea VPN.

Protocolul proprietar Chameleon al VyprVPN folosește protocoale de criptare OpenVPN în combinație cu o tehnologie care criptează și scamblează toate metadatele dvs. Acest lucru ar putea face unul dintre cele mai fiabile VPN-uri care să ocolească firewall-ul Chinei.

De asemenea, oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să încercați fără presiune timp de o lună. Există două planuri plătite din care să alegeți și ambele oferă lățime de bandă lunară nelimitată.

Planul premium vă permite rulați aplicația pe până la cinci dispozitive simultan.

Caracteristici cheie

 • 700+ servere din peste 60 de țări
 • Criptare de grad militar
 • Politica fără jurnale
 • 5 conexiuni simultane la dispozitiv
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Suport clienți 24/7
 • Funcționează cu: Netflix, HBO, BBC iPlayer, Amazon Prime Video (doar Germania, Marea Britanie și conținut american) și multe altele.
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox și multe altele.

Stream Silicon Valley cu VyprVPN!

In concluzie

Nu există niciun motiv să ratăm niciunul dintre absurdele echipei favorite de dev din lume în acest sezon. Utilizarea unui VPN și a unui cont HBO ACUM vă va ține la curent cu toate emisiunile preferate de HBO. Recomand NordVPN pentru ocolirea constantă a geoblocurilor.

De asemenea, primește notele de top pentru a evita cenzura tulburătoare și pentru a ține ascunsă toată istoria de navigare a oricui nu ar trebui să o vadă..

Vezi mai multe recomandări pentru cele mai bune 10 VPN-uri ale noastre aici.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me