Najboljši 3 resnično brezplačni VPN-ji za Netflix | Posodobljeno januarja 2020

Ne morete odpraviti dejanja zombija, ker The Walking Dead ni prikazan v vaši regiji? Potovanja in manjkajoče vse drame iz The Crown?

Netflix ima nekaj od tega najtežji geobloki v svetu in iskanje zanesljivega brezplačnega VPN-ja, ki vam omogoča, da odblokirate globalno vsebino Netflixa, je težko. Lahko pa pomagam.

Nekaj ​​ur sem preizkušal brezplačne VPN, da ne bi izgubljal časa in poskušal gledati Netflix z VPN, ki je tako počasen..

Običajno priporočam uporabo poceni premium storitev, kot je NordVPN, s svojimi hitrimi in enakomernimi hitrostmi za pretakanje.

Medtem ko večina brezplačnih storitev VPN ne more zaobiti geblok Netflixa, lahko brezplačni VPN-ji na mojem seznamu.

Začnite pretakanje Netflixa z NordVPN!

Kratek čas? Tu so najboljši BREZPLAČNI VPN-ji za Netflix

 1. NordVPN: Neomejen dostop do širokega globalnega omrežja, hitrosti strele, in svetovno varnost. Je moje najboljše priporočilo za pretakanje, in lahko poskusite mesec dni brez tveganj z garancijo za vračilo denarja.
 2. Opera VPN: Tole resnično zastonj VPN v brskalniku lahko odblokirajte Netflix UK. Naročnina ni potrebna in dobite neomejene hitrosti, podatke in pasovno širino – to je neomejeno pretakanje za vas. Vendar ne more dostopati do Netflix US.
 3. ZasebnoVPN: Odlične odklepne sposobnosti, vojaška varnost in strežniško optimizirani strežniki za gladko in enostavno gledanje TV oddaj. Ta vrhunski VPN lahko brezplačno dobite z a 7-dnevno brezplačno preskušanje.
 • Kako smo preizkusili in razvrstili te VPN-je
 • Najbolje uvrščeni premium VPN-ji, ki jih priporočamo za Netflix
 • Pogosta vprašanja

Najboljši brezplačni VPN-ji za Netflix (posodobljeno 2020)

Resnično ni veliko brezplačnih VPN-jev, ki delujejo z Netflixom. Od 15, ki sem jih preizkusil, Našel sem samo 3 možnosti, ki so delovale. Tudi te storitve so lastne omejitve.

1. NordVPN

Najboljši 3 resnično brezplačni VPN-ji za Netflix | Posodobljeno januarja 2020

Ključne značilnosti NordVPN-a

 • Poskusite brez tveganja z 30-dnevno garancijo vračila denarja
 • 5.500+ strežnikov v 59 državah
 • Najhitrejše hitrosti pretakanja
 • SmartPlay DNS zanesljivo odblokira Netflix
 • Sodeluje z: Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO GO, Hulu, Disney +, YouTube TV, Showtime, Sling TV
 • Združljivo z: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome, Amazon Fire TV, usmerjevalniki, Android TV

NordVPN ni strogo brezplačen, vendar je najboljši VPN za pretakanje. Je neomejen, enostaven za uporabo in zelo hiter. In lahko poskusite brez tveganja za mesec dni s svojimi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

V prvih 30 dneh je vaš dostop do NordVPN je popolnoma neomejen. To pomeni, da ni omejitev hitrosti, podatkov ali uporabe. Ti lahko pretakajte Netflix, kolikor želite.

Dobiš popoln dostop do vseh svetovnih strežnikov NordVPN. Impresivno omrežje v kombinaciji s SmartPlay DNS vam omogoča odblokirajte Netflix v vsaki regiji.

Ne more samo NordVPN odblokirati Netflix, ampak tudi deblokira vsako drugo večje mesto za pretakanje Preizkusil sem, vključno z Amazon Prime Video, BBC iPlayer in HBO GO.

Svetlobne hitrosti zagotavljajo nemoten pretok. Priročna funkcija hitre povezave vas poveže z najhitrejšim strežnikom za izbrano lokacijo.

Zatemnjeni strežniki skrivajo vašo VPN uporabo pri ponudniku internetnih storitev (ISP). Poleg tega, da vašemu ponudniku internetnih storitev preprečuje spremljanje vašega spletnega vedenja, to tudi preprečuje, da bi vaš ponudnik internetnih storitev zmanjšal pasovno širino ko tok. To pomeni tudi, da lahko NordVPN uporabljate v regijah, ki običajno blokirajo ali cenzurirajo VPN.

Lahko se povežete do šest naprav hkrati pod enim NordVPN profilom, tako da lahko celotna družina hkrati pretaka svoje najljubše globalne vsebine.

Svoje CyberSec tehnologija blokira sledilce, zlonamerno programsko opremo in oglase. 256-bitno šifriranje AES skriva vse vaše zasebne podatke za vojaško steno zaščite.

Preklopno stikalo in zaščita pred puščanjem DNS zagotovite, da vaš IP naslov in spletna dejavnost ostaneta skrita, tudi med prekinjeno povezavo.

Obstajajo tudi stroga politika brez zapisov ki zagotavlja, da strežniki nikoli ne shranjujejo vaših podatkov.

Želite vedeti več? Raziščite naše NordVPN pregled da bi videli vse rezultate naših raziskav in testiranja.

Začnite pretakanje z NordVPN danes!

2. Opera VPN

Najboljši 3 resnično brezplačni VPN-ji za Netflix | Posodobljeno januarja 2020

Ključne značilnosti Opera VPN

 • Neomejeno brezplačno podatkov in pasovne širine za pretakanje Netflix
 • Brez omejitev hitrosti
 • Šifriranje vojaškega razreda
 • Sodeluje z: Netflix UK, Netflix Švedska, Netflix Singapore
 • Združljivo z: Windows, macOS, Android, Linux

Opera je popolnoma brezplačen VPN v brskalniku. To je ena edina brezplačna storitev, ki je popolnoma neomejena. Dobiš neomejeno število podatkov in pasovna širina, tako da ni omejitev, koliko Netflixa lahko gledate.

Ni vam treba registrirati, registrirati ali vnašati podatkov o plačilu za dostop do Opera VPN. To pomeni, da ne more posneti nobenih vaših osebnih podatkov.

Opera-ov VPN je tudi edini brezplačne storitve združljiv z Netflixom. A pozor! Ni tako preprosto kot deblokiranje Netflixa s vrhunskim VPN-jem.

Ta VPN vam daje samo dostop do strežnikov na treh splošnih lokacijah: Evropa, Amerika in Azija. Medtem ko lahko med temi lokacijami preklapljate tolikokrat, kolikor želite, ne morete izbrati bolj določenega strežnika ali države. 

Med testom sem to zmogel povežite se z Netflixom UK, Švedsko in Singapurjem s preklopom lokacij strežnika. Nisem mogel dostopati do Netflix US.

Hitrosti so večinoma hitri in zanesljivi. Vaša povezava se bo upočasnila, če se na resnično lokacijo povežete z najbolj oddaljenim območjem.

Varnostne funkcije Opera VPN so ugledne za brezplačno storitev. Uporablja vojaško šifriranje in nima no-log pravil, tako da veste svoje podatki so varni in zasebni.

Obstajajo tudi razširitev sledenja in oglaševalca ki jo lahko namestite ločeno, kar pomeni, da nobene nadležne pupove ne prekinejo vaših najljubših oddaj Netflix.

Vendar lahko VPN uporabljate samo v brskalniku Opera. To pomeni, da je VPN ne bo zaščitil vaše povezave zunaj brskalnika. Ne zajema drugih programov, kot so na primer odjemalci. Če želite le pretakati Netflix, to ne bi smelo biti vprašanje.

Opera deluje dobro, če živite – ali potujete v – državo, v kateri Netflix ni na voljo, in nimate pozornosti, v katero regijo imate dostop.

Želite vedeti več? Raziščite naše Opera VPN pregled da bi videli vse rezultate naših raziskav in testiranja.

Začnite brezplačno z Opera VPN!

3. ZasebniVPN

Najboljši 3 resnično brezplačni VPN-ji za Netflix | Posodobljeno januarja 2020

Ključne značilnosti PrivateVPN

 • Premium VPN z enim tednom neomejene uporabe z brezplačno preskusno različico
 • 150+ strežniških lokacij v 60 državah
 • Strežniško optimizirani strežniki za Netflix
 • Hitro pretakanje hitrosti
 • 256-bitno šifriranje AES
 • Sodeluje z: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, ABC, HBO GO, Showtime, YouTube
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Kodi, Chrome, Firefox, Safari, usmerjevalniki

PrivateVPN je še en premium VPN, ki ga lahko uporabljate brezplačno s svojimi 7-dnevno brezplačno preskušanje. Zaradi tega je odlična izbira za Netflixov filmski maraton ali podaljšan sejni boksing!

Za brezplačno preskusno različico se morate registrirati, vendar vi ni treba vnašati podrobnosti o plačilu ali izvedite začetno plačilo. Zato, ste varni pred nepričakovanimi obnovitvami.

Brezplačno preskusno omrežje PrivateVPN je popolnoma neomejeno in neomejeno. Dobite vse enake lastnosti kot premium stranka. To vključuje dostop do 150+ strežnikov v 60 državah.

Sploh ima strežniško optimizirani strežniki. Vsak optimiziran strežnik ima nalepko, ki podrobno določa, katere storitve za pretakanje odblokira. Če želite gledati Netflix, preprosto izberite strežnik z oznako »Netflix«, da se povežete z ustreznim naslovom IP.

Med mojimi preizkusi mi je PrivateVPN uspel hitro in zanesljivo odblokirajte Netflix. Z njim lahko dostopate tudi do BBC iPlayerja BBC, Amazon Prime Video, Hulu in do večine drugih večjih pretočnih storitev.

Hitrosti PrivateVPN so dovolj hitre za nemoteno pretakanje brez pufranja, zamika ali počasnih obremenitev.

PrivateVPN omogoča povezavo do šest naprav hkrati, tako imate dostop do svojih najljubših oddaj Netflix iz vseh svojih pripomočkov.

Je tudi eden najbolj varnih VPN-jev Preizkušen sem. Uporablja 256-bitno šifriranje AES, stikalo za uničenje in zaščito pred puščanjem DNS / IPv6. Te napredne funkcije hranite svojo spletno aktivnost in identifikacijske podatke skrite od sledilcev in kibernetičarjev.

Želite vedeti več? Raziščite naše PrivateVPN pregled da bi videli vse rezultate naših raziskav in testiranja.

Začnite brezplačno z PrivateVPN!

Kako smo preizkusili in razvrstili te VPN-je

Vsak brezplačen VPN za Netflix mora biti varno, hitro in – seveda – sposobno zaobiti Netflixove geobloke, tako da lahko gledate toliko politikov ali velikih ust, kolikor želite.

Najprej sem si ogledal velikost in širjenje strežniškega omrežja vsakega VPN-ja. Samo VPN z velika globalna omrežja so običajno sposobna zaobiti geofloke Netflixa, saj se VPN-ji lahko stalno posodabljajo in dodajajo nove strežnike. V vseh svojih pregledih sem zapisal številke in lokacije strežnikov.

Preizkusil sem tudi več strežnikov na različnih lokacijah za vsak VPN, da se prepričam, da vam jih dajo dostop do čim več Netflix knjižnic.

Vsak VPN sem testiral na hitrost z uporabo speedtest.net. S snemanjem hitrosti pred in po povezavi z VPN sem lahko ugotovil, koliko – ali kako malo – vsako moje priporočilo vpliva na vašo povezavo.

Hitrejša ko je povezava, manjša je verjetnost, da boste med pretakanjem Netflixa zdržali z varovanjem ali zamikom.

Nenazadnje sem preizkusil vsak brezplačen VPN varnost in zasebnost.

Na test sem postavil trditve o zaščiti pred uhajanjem DNS in IPv6 z ipleak.net. Opazil sem tudi stopnje šifriranja in kakršne koli bonitetne funkcije ubiti stikala ali zaščita pred zlonamerno programsko opremo.

Številni brezplačni VPN-ji trdijo, da vam zagotavljajo popolno anonimnost, vendar je droben tisk vedno vredno preveriti, da je varen. Pogledal sem politike zasebnosti in beleženja vsakega brezplačnega VPN-ja da vam natančno povemo, katere vrste informacij in podatkov hranijo – če obstajajo.

Najbolje uvrščeni premium VPN-ji, ki jih priporočamo za Netflix

Prosti VPN-ji se resnično trudijo za deblokiranje Netflixa. Možnosti so zelo omejene, če iščete resnično brezplačen VPN, ki deluje z Netflixom in zmore pretakanje.

Veliko boljše je, če uporabite poceni premium VPN zagotavlja združljivost, hitrost in varnost. 

Če si raje prihranite stres in se odločite za cenovno ugoden vrhunski VPN, je tu mojih top 5 priporočil za pretakanje. Vsi lahko odblokirajo Netflix in zagotavljajo hitro in zanesljivo povezavo z varnostjo svetovnega razreda.

Ponudnik uvrstitev Naša ocena uporabniške ocene
Izbira urednika 5,0 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
2 4.9 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
3 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
4 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
5 4.7 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto

Pogosta vprašanja

Kaj je ulov pri brezplačnih VPN-jih?

Združljivost je največje vprašanje pri brezplačnih Netflix VPN-jih. Netflix uporablja zelo močno programsko opremo za odkrivanje VPN. Prosti VPN-ji te programske opreme ne morejo vedno zaobiti. Samo brezplačna priporočila na mojem seznamu delujejo z Netflixom.

Brezplačni VPN-ji redko ponujajo enako raven šifriranja in varnosti kot premium storitve. Medtem ko so brezplačni VPN-ji na mojem seznamu varni za uporabo, je znano, da druge brezplačne storitve beležijo in prodajajo vaše podatke tretjim osebam.

Ali bo moj VPN deloval z drugimi spletnimi mesti za pretakanje?

Netflix uporablja nekatere najmočnejše programske opreme proti VPN in proxy. Če izbran izbrani VPN lahko odblokira Netflix, bo verjetno odblokiral tudi druga večja spletna mesta za pretakanje. V naših popolnih pregledih ponujamo izčrpne podrobnosti o odklepanju sposobnosti vsakega VPN-ja.

Ali bo moj VPN deloval na vseh mojih pretočnih napravah?

Vsi moji priporočeni brezplačni in premijski VPN-ji za Netflix so združljivi s široko paleto platform in naprav. Vsako priporočilo sem vključil vodnik o združljivosti.

Ali VPN vpliva na hitrost pretakanja?

VPN usmerjajo vaš internetni promet prek dodatnega strežnika, kar vas lahko upočasni. Vendar so vsi premium VPN-ji, ki jih priporočam, tako hitri, da ne boste opazili zamude. Zmanjšanje hitrosti boste opazili pri brezplačnem VPN zaradi omejitev hitrosti in pasovne širine ali omejitev strežnika.

Spodnja črta

V iskanju brezplačnega VPN-ja, ki deluje z Netflixom, obstaja nekaj možnosti. Vendar pa, ni popolne rešitve.

Če želite brezplačno VPN za Netflix, se morate odločiti za začasno uporabo ali prenašati nezanesljive povezave.

Dobra novica je to ni vam treba trpeti za nezanesljivega odklepanja, počasnih hitrosti in podstandardne varnosti. Premium storitve, kot so NordVPN zanesljivo odblokira Netflix in vas hkrati hranite varne – vse za zelo nizko ceno.

Če do Netflixa potrebujete le kratek čas, lahko uporabite te premium VPN brezplačno s preizkusom ali vračilom denarja.

Mislite, da bi raje uporabili premium VPN zdaj? Poiščite več o našem najbolj priporočljive premium storitve za Netflix.

Z njimi lahko celo uživate denar najboljše ponudbe VPN in kuponske kode.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me