Cum să urmăriți ABC iview Australia Online de oriunde – 2023

Pentru cei mai buni din drama și comedia TV australiană, alături de știri globale de 24 de ore cu o perspectivă Down Under, nu există un loc mai bun pentru a privi decât emițătorul național australian, ABC.

Poti accesați extrase din fluxul de știri ABC direct pe pagina principală a rețelei. Câteva alte programe – de exemplu, Raportul 7.30, programul de actualitate Four Corners și show-ul panoului The Drum – sunt disponibile gratuit în afara Australiei pe site-urile lor web.

Pentru toate celelalte programe, ABC oferă un serviciu de streaming gratuit numit ABC iview, dar conținutul este geoblocat. Dacă încercați să urmăriți din afara Australiei, veți primi un mesaj „eroare tehnică”.

conținutul restricționat include știri live ABC de 24 de ore flux, buletine de știri locale și locale dedicate și seriale populare precum Rake, The Warriors și Get Krack! N. Singura modalitate de a urmări aceste programe este de a convinge player-ul iview că sunteți în Australia.

Prin ascunderea adevăratei dvs. locații și înlocuirea acesteia cu un IP australian, a VPN vă oferă acces la întreaga gamă ABC pe iview. Iată un ghid pas cu pas pentru vizionarea din orice locație din întreaga lume, împreună cu alegerile noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru o transmitere fiabilă și lină.

Cum urmăriți: Ghid rapid

 1. Alegeți un VPN cu viteză mare servere din Australia. Am enumerat mai jos cei mai buni interpreți ai noștri; NordVPN este extrem de fiabil.
 2. Înscrieți-vă pentru serviciul VPN, descărcați aplicația și conectați-vă.
 3. Conectați-vă la un server din Australia.
 4. Accesați site-ul ABC (abc.net.au) și faceți clic pe eu văd.
 5. Urmăriți tot ce este mai bun din ABC iview în timp real, indiferent de locul în care vă aflați!

Începeți să vizionați acum

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări iview ABC – Australia

Indiferent dacă sunteți un Aussie pe un walkabout global sau doar un fan al televizorului australian excelent, veți accesa geoblocuri dacă încercați să accesați cele mai populare programe ABC dintr-o altă țară.

Multe programe ABC pot fi afișate doar în Australia, din cauza restricțiilor globale de autorizare. Drept urmare, chiar dacă unele programe oferite pe playerul iview nu sunt de fapt georestrucționate, întregul flux iview este blocat pentru utilizatorii din afara Australiei.

Software-ul de geoblocare funcționează prin identificarea adresei IP a serverului dvs., care la rândul dvs. vă arată locația. De redirecționarea traficului dvs. de internet prin propria rețea, un VPN înlocuiește adevărata dvs. locație cu IP-ul unuia dintre serverele sale.

Cele mai bune VPN-uri vă permit să alegeți țara și chiar serverul exact la care doriți să vă conectați, deci dacă doriți să urmăriți ABC alege un server în Australia.

De când Playerul ABC iview este un serviciu gratuit, nelimitat, nu aveți nevoie de abonament sau autentificări de conectare, ci doar o VPN pentru a vă masca locația.

Cu toate acestea, dacă VPN-ul pe care îl alegeți are conexiuni lente, inconsecvente – ceea ce obțineți cu majoritatea VPN-urilor gratuite – conținutul dvs. ABC preferat va fi o încurcătură rămasă și înghețată. Căutați un serviciu cu un rețea globală mare, rapidă, fulger, conexiuni fiabile, și comutare simplă a serverului.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Din păcate, pe măsură ce vă extindeți lumea online prin deblocarea de conținut geore-restricționat, vă sporiți, de asemenea, expunerea la spionaj și infracțiuni informatice. Pe lângă faptul că vă oferă acces la streaming în întreaga lume, VPN-urile de top oferă cea mai bună protecție online și securitate online că banii pot cumpăra.

O VPN bună va oferi criptare de grad militar, astfel încât datele dvs. sunt sigure pe măsură ce călătoresc de pe dispozitivul dvs. către serverul exterior. Vă puteți ascunde cu ușurință traficul de ISP. Utilizarea canalului securizat creat de un VPN vă va ajuta și dumneavoastră protejați-vă datele împotriva hackerilor și programelor malware. 

Când ISP nu vă poate vedea traficul, nu vor ști, de asemenea, lățimea de bandă pe care o utilizați. Dacă ați descoperit vreodată că viteza de navigare a scăzut în momentul în care ați început să transmiteți fluxul, este posibil să fi fost la sfârșitul primitorului ISP accelerare. În acest caz, un VPN vă poate grăbi conexiunea.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea ABC iview în afara Australiei

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Cu o rețea gigantică de 5.000 de servere în mai mult de 60 de țări, inclusiv 226 din Australia, NordVPN este o centrală pentru ocolirea geo-restricțiilor asupra fluxurilor ABC, astfel încât să puteți privi de oriunde v-ați afla.

Și mai bine, o mare parte din NordVPN rețeaua este optimizată pentru streaming media – ceea ce înseamnă că nu există probleme cu tamponarea sau întârzierea. Și vă puteți bucura de aceste fluxuri pe până la 6 dispozitive simultan.

NordVPN oferă criptare SSL de 2048 biți de calitate militară, are o politică strictă de neregistrare și oferă conexiuni duble VPN și Tor VPN. Funcția CyberSec oferă un blocant de reclame și detector de malware pentru o liniște sufletească suplimentară.

NordVPN a revendicat premiul nostru pentru cel mai bun VPN General în doi ani la rând și are recenzii strălucitoare ale utilizatorilor pentru a-i susține reputația de elită. Toate abonamentele NordVPN sunt, de asemenea, susținute de un Garanție de returnare de 30 de zile.

Deoarece rețeaua NordVPN este atât de mare, nu veți vedea întotdeauna ce server exact sunteți conectat. Cu toate acestea, puteți treceți cu ușurință la un server diferit din aceeași țară, deci această limitare aparentă nu va avea niciun efect asupra capacității dvs. de a urmări playerul ABC iview.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Urmăriți cu NordVPN

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Testele noastre confirmă faptul că ExpressVPN este într-adevăr cel mai rapid VPN premium de pe piață, iar mulți utilizatori entuziaști sunt de acord. Numai din acest motiv, ExpressVPN este o alegere ideală pentru a accesa ABC iview din afara Australiei.

ExpressVPN oferă 5 conexiuni simultane la dispozitiv, care este mai mică decât alte VPN-uri premium, dar compensează această limitare cu aplicații extrem de ușor de utilizat și cu cunoștințe, responsive 24/7 echipa de asistență pentru clienți în afaceri.

Acest furnizor din Insulele Virgine Britanice vă păstrează anonim cu o politică strictă fără jurnaluri și vă asigură tot traficul Criptare de 256 biți de grad militar și un comutator automat de omor. Opțiunile avansate, cum ar fi tunelul împărțit și alegerea protocoalelor dvs. adaugă și mai multă securitate.

ExpressVPN oferă peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv unități super-rapide din Melbourne, Brisbane, Sydney și Perth. Dacă nu sunteți convins, puteți încerca serviciul timp de 30 de zile sub întrebările fără întrebări banii inapoi garantat. Utilizatorii de telefonie mobilă primesc și un Proces gratuit de 7 zile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți cu ExpressVPN

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

lui CyberGhost angajament continuu pentru îmbunătățirea serviciilor au făcut-o lider de industrie. Datorită extinderilor recente de rețea și actualizărilor la interfața sa de utilizator (acum printre cele mai ușor de utilizat de pe piață), este unul dintre VPN-urile noastre cele mai bine cotate din fiecare categorie.

Dacă doriți să urmăriți ABC, CyberGhost este o alegere excelentă, cu 50 din cele 2.900 de servere impresionante ale sale din întreaga lume cu sediul în Australia. Aplicațiile foarte intuitive facilitează schimbarea serverelor, astfel încât vă puteți conecta la diferite orașe la obțineți conținutul preferat local.

Compatibil cu toate platformele majore, CyberGhost are un comutator automat de omor, nu ține jurnalele și vă permite să protejați până la 7 dispozitive simultan pe un singur abonament.

Dacă doriți să-l încercați înainte de a vă angaja pe termen lung, CyberGhost oferă o garanție de înapoiere de 45 de zile pentru noi abonați. Puteți obține, de asemenea, un 7 zile de încercare gratuită pentru iOS și Android, sau aranjați un proces gratuit pentru desktopul Windows.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți cu CyberGhost

4. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

VPN-ul privat are funcții pe care le iubim cu adevărat, inclusiv aplicații intuitive și ușor de instalat pe mai multe platforme. Serviciul de îngrijire a clienților include ajutor la distanță pentru utilizatori noi prin funcția TeamViewer, care permite echipa tehnică pentru a configura aplicația pentru tine.

Oferte VPN private criptare robustă de 2048 de biți și AES-256 și nu păstrează jurnalele de utilizator. Puteți proteja până la 6 dispozitive simultan cu un singur cont.

Vitezele rapide, securitatea rețelelor topnotch și un server rapid din Sydney fac din Private VPN o alegere solidă pentru deblocarea ABC. Dar nu ne credeți doar – aruncați o privire la recenziile utilizatorilor pentru a vedea ce spun alții sau încercați serviciul din secțiunea Garanție de returnare de 30 de zile.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Urmăriți cu PrivateVPN

5. HMA

dispozitiv hidemyass

Cu mult mai multe de oferit decât unul dintre cele mai amuzante nume din activitatea VPN, inclusiv 13 servere australiene rapide, HMA va furniza fluxuri iview ABC într-o calitate fiabilă.

Aplicațiile HMA sunt foarte simple de utilizat și includ un Modul de localizare preconfigurat pentru selectarea ușoară a serverului pentru a debloca site-urile și serviciile geore-restricționate.

Dacă vă întrebați dacă există servere peste tot de care aveți nevoie de ele, HMA oferă un răspuns zâmbitor „Fără griji, amice!”, Ca răspuns. Cu reţea care se întinde pe 190 de țări, acest VPN vă poate duce oriunde doriți să mergeți pe web.

Securitatea HMA este puternică, construită în jur Criptare de 256 biți și comutator de ucidere, și deși furnizorul păstrează jurnalele de conexiune parțiale în scopuri de diagnostic, nu sunt păstrate date care să permită cuiva să vă urmărească activitatea înapoi la dvs..

Obțineți toate dispozitivele securizate cu 5 conexiuni permise pe licență și încercați serviciul cu un Proces gratuit de 7 zile și Garanție de returnare de 30 de zile.

HMA poate debloca: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 •  Da, sunt disponibile servere P2P desemnate.

HMA funcționează pe aceste dispozitive:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routere.

Urmăriți cu HMA

rezumat

Dacă încercați să vizionați emisiunile australiene preferate din străinătate, vă simțiți că sunteți blocat într-un billabong pe internet, a VPN bun va ocoli blocurile și va face ca fluxurile dvs. de iview să curgă din nou. În cel mai scurt timp, veți fi gata să urmăriți ABC din orice parte a lumii.

Cu încercările gratuite și garanțiile de returnare a banilor oferite de furnizorii noștri recomandați, vă puteți petrece timpul găsind VPN care funcționează cel mai bine pentru ABC.

Încercați NordVPN fără riscuri astăzi!

Lectură ulterioară

Când sunteți gata să cumpărați, accesați pagina noastră exclusivă de coduri promoționale pentru a vă păstra portofelul!

Pentru mai multe informații despre cum să difuzați servicii restricționate, consultați ghidurile noastre despre cele mai bune VPN-uri pentru streamingul de conținut online.

Avem sfaturi pentru deblocarea anumitor regiuni și site-uri, împreună cu indicatoarele utile pentru a vă conecta rapid și ușor la serviciile de streaming pe care le doriți cel mai mult, aici.